FanisTsi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Πέρυσι αγόρασα το m2 βασική έκδοση το μόνο που κάνω είναι να βλέπω βίντεο ταινίες social και σπανά φωτό editing με Photomator νομίζω είναι υπεραρκετό και δεν υπάρχει λόγος να παω σε m4 τι λέτε?
megapaixtaras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε https://support.apple.com/en-us/105126 Ψάξε τον όρο Target display και για το δικό σου Make sure that your iMac is using macOS High Sierra 10.13.6 or earlier. You can't use target display mode with later versions of macOS, or with Boot Camp and Windows. χρησιμοποιω ηδη το ventura ,εχω αφησει πισω το high sierra οποτε μαλλον δεν γινεται.
Digital-Entity Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2 minutes ago, megapaixtaras said: Make sure that your iMac is using macOS High Sierra 10.13.6 or earlier. You can't use target display mode with later versions of macOS, or with Boot Camp and Windows. χρησιμοποιω ηδη το ventura ,εχω αφησει πισω το high sierra οποτε μαλλον δεν γινεται. Αν έχεις Intel based iMac μπορείς να δοκιμάσεις το open core patcher https://dortania.github.io/OpenCore-Legacy-Patcher/
megapaixtaras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, Digital-Entity είπε Αν έχεις Intel based iMac μπορείς να δοκιμάσεις το open core patcher https://dortania.github.io/OpenCore-Legacy-Patcher/ αν και διαβασα ,δεν καταλαβα τι ακριβως κανει.πως λειτουργει ? αν εχεις την καλοσυνη με απλα λογια
vasilios_n Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 15 hours ago, PadPoet said: Ναι ρε συ, κανονικά. Και σπασμένα προγράμματα περνάς 😁 Ναι σοβαρά ;
Digital-Entity Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 1 hour ago, megapaixtaras said: αν και διαβασα ,δεν καταλαβα τι ακριβως κανει.πως λειτουργει ? αν εχεις την καλοσυνη με απλα λογια Αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει, από ότι καταλαβαίνω είναι ότι μπορείς να βάλεις το νεότερο mac os σε παλιότερα συστήματα που κανονικά δεν τα υποστηρίζει.
StavrosD Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ανακοινώθηκαν οι τιμές στην Ελλάδα. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από StavrosD 1
somt Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, megapaixtaras είπε Make sure that your iMac is using macOS High Sierra 10.13.6 or earlier. You can't use target display mode with later versions of macOS, or with Boot Camp and Windows. χρησιμοποιω ηδη το ventura ,εχω αφησει πισω το high sierra οποτε μαλλον δεν γινεται. το target display έχει ουσιαστικά καταργηθεί μονο αν εχεις παλιά μηχανήματα ίσως το κανεις να δουλέψει
djuan1988 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, StavrosD said: Ανακοινώθηκαν οι τιμές στην Ελλάδα. Γελάω με τις αγγελίες που δίνουν ακριβότερα τα M1 16/256 από καινούργιο Μ4 16/256. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από djuan1988 6 2
Jmanol000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, Arkteryx είπε Γνωριζει κανεις να επιβεβαιωσει εαν το Siri Remote μπορει να χρησιμοποιηθεί για αυτο το Mac Mini? Ειναι για το σαλονι και να πηγαινω καθε φορα να παταω κουμπι on/off , με την καμία. Standby not an option either. γιατί το standby δεν είναι option ? και τι στο καλό να το κανείς στο σαλόνι ? εννοώ θα το χρησιμοποιήσεις ωσ τι ?
megapaixtaras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, Digital-Entity είπε Αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει, από ότι καταλαβαίνω είναι ότι μπορείς να βάλεις το νεότερο mac os σε παλιότερα συστήματα που κανονικά δεν τα υποστηρίζει. 2 ώρες πριν, somt είπε το target display έχει ουσιαστικά καταργηθεί μονο αν εχεις παλιά μηχανήματα ίσως το κανεις να δουλέψει παιδια βρηκα αυτο,δεν ξερω αν γινεται.. https://recorder.easeus.com/screen-recording-resource/use-imac-as-monitor-for-pc.html
Hellenicsun Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 16 ώρες πριν, FanisTsi είπε Πέρυσι αγόρασα το m2 βασική έκδοση το μόνο που κάνω είναι να βλέπω βίντεο ταινίες social και σπανά φωτό editing με Photomator νομίζω είναι υπεραρκετό και δεν υπάρχει λόγος να παω σε m4 τι λέτε? Όντως, δεν υπάρχει βάσει της χρήσης σου. Εγώ χρησιμοποιώ τον πρώτο Μ1 για επεξεργασία εικόνων .raw σε Photoshop και Lightroom, και επεξεργασία αρχείων βίντεο 4K/50FPS/C-Log στο Final Cut Pro. Ο βασικός λόγος που σκέφτομαι πια την αλλαγή, είναι οι χρόνοι rendering. 1
Homecinemakias Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 23 ώρες πριν, billdanos είπε Εμένα το μόνο που ίσως με χαλάει λίγο είναι η θύρα των ακουστικών μπροστά μιας και αν συνδέσω κάποια ηχεία με αναλογικό βύσμα κλπ, θα προεξέχει το καλώδιο από το μπροστινό του μέρος... Το στρίβεις και στο πλάι βρε συ αγαπητέ Μπίλ, μικρό κουτάκι είναι. Δεν έχει κάποια "φάτσα".
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 1 minute ago, Homecinemakias said: Το στρίβεις και στο πλάι βρε συ αγαπητέ Μπίλ, μικρό κουτάκι είναι. Δεν έχει κάποια "φάτσα". Κανείς δεν με καταλαβαίνει... 3
Homecinemakias Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, billdanos είπε Κανείς δεν με καταλαβαίνει... ΟΚ σόρυ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ευχαριστούμε για τις γνώσεις που κατα καιρούς μας παρέχεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα