Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρυσι αγόρασα το m2 βασική έκδοση το μόνο που κάνω είναι να βλέπω βίντεο ταινίες social και σπανά φωτό editing με Photomator νομίζω είναι υπεραρκετό και δεν υπάρχει λόγος να παω σε m4 τι λέτε?

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

https://support.apple.com/en-us/105126

Ψάξε τον όρο Target display και για το δικό σου

χρησιμοποιω ηδη το ventura ,εχω αφησει πισω το high sierra οποτε μαλλον δεν γινεται.

Δημοσ.
2 minutes ago, megapaixtaras said:

χρησιμοποιω ηδη το ventura ,εχω αφησει πισω το high sierra οποτε μαλλον δεν γινεται.

Αν έχεις Intel based iMac μπορείς να δοκιμάσεις το open core patcher  https://dortania.github.io/OpenCore-Legacy-Patcher/

Δημοσ.
1 hour ago, megapaixtaras said:

αν και διαβασα ,δεν καταλαβα τι ακριβως κανει.πως λειτουργει ? αν εχεις την καλοσυνη με απλα λογια

Αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει, από ότι καταλαβαίνω είναι ότι μπορείς να βάλεις το νεότερο mac os σε παλιότερα συστήματα που κανονικά δεν τα υποστηρίζει.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, megapaixtaras είπε

το target display έχει ουσιαστικά καταργηθεί

μονο αν εχεις παλιά μηχανήματα ίσως το κανεις να δουλέψει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 hour ago, StavrosD said:

Ανακοινώθηκαν οι τιμές στην Ελλάδα.

image.png.d44e1db1ddd6b26db0e367c3c6d19142.png

Γελάω με τις αγγελίες που δίνουν ακριβότερα τα M1 16/256 από καινούργιο Μ4 16/256.

Επεξ/σία από djuan1988
  • Like 6
  • Haha 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Arkteryx είπε

Γνωριζει κανεις να επιβεβαιωσει εαν το Siri Remote μπορει να χρησιμοποιηθεί για αυτο το Mac Mini? Ειναι για το σαλονι και να πηγαινω καθε φορα να παταω κουμπι on/off , με την καμία. Standby  not an option either.
image.jpeg.1e09306b5fa6495a91bad77478158939.jpeg

γιατί το standby δεν είναι option ? και τι στο καλό να το κανείς στο σαλόνι ? εννοώ θα το χρησιμοποιήσεις ωσ τι ? 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Digital-Entity είπε

Αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει, από ότι καταλαβαίνω είναι ότι μπορείς να βάλεις το νεότερο mac os σε παλιότερα συστήματα που κανονικά δεν τα υποστηρίζει.

2 ώρες πριν, somt είπε

το target display έχει ουσιαστικά καταργηθεί

μονο αν εχεις παλιά μηχανήματα ίσως το κανεις να δουλέψει

παιδια βρηκα αυτο,δεν ξερω αν γινεται..

https://recorder.easeus.com/screen-recording-resource/use-imac-as-monitor-for-pc.html

Δημοσ.
16 ώρες πριν, FanisTsi είπε

Πέρυσι αγόρασα το m2 βασική έκδοση το μόνο που κάνω είναι να βλέπω βίντεο ταινίες social και σπανά φωτό editing με Photomator νομίζω είναι υπεραρκετό και δεν υπάρχει λόγος να παω σε m4 τι λέτε?

Όντως, δεν υπάρχει βάσει της χρήσης σου. Εγώ χρησιμοποιώ τον πρώτο Μ1 για επεξεργασία εικόνων .raw σε Photoshop και Lightroom, και επεξεργασία αρχείων βίντεο 4K/50FPS/C-Log στο Final Cut Pro. Ο βασικός λόγος που σκέφτομαι πια την αλλαγή, είναι οι χρόνοι rendering.

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, billdanos είπε

Εμένα το μόνο που ίσως με χαλάει λίγο είναι η θύρα των ακουστικών μπροστά μιας και αν συνδέσω κάποια ηχεία με αναλογικό βύσμα κλπ, θα προεξέχει το καλώδιο από το μπροστινό του μέρος...

Το στρίβεις και στο πλάι βρε συ αγαπητέ Μπίλ, μικρό κουτάκι είναι. Δεν έχει κάποια "φάτσα".

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Homecinemakias said:

Το στρίβεις και στο πλάι βρε συ αγαπητέ Μπίλ, μικρό κουτάκι είναι. Δεν έχει κάποια "φάτσα".

Κανείς δεν με καταλαβαίνει... :( 

• Haha 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Κανείς δεν με καταλαβαίνει... :( 

ΟΚ σόρυ! :) ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ευχαριστούμε για τις γνώσεις που κατα καιρούς μας παρέχεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...