enlightened Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 12 hours ago, Just_travel_everywhere said: Όχι . Ο άλλος έχει όνομα . 5 hours ago, dterzakis said: 579 έχει για τους φοιτητές μέσω Unidays. Διάβασε τις λεπτομέρειες στο mydealz. ναι αφού λέει από κάτω από την τιμή «Bildungsrabate” που σημαίνει εκπαιδευτική έκπτωση στα γερμανικά. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από enlightened Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 15 ώρες πριν, Huruduru είπε Φοβερό Update αλλά ρε πούστη μου αναρωτιέμαι τι καπνίζουν οι σχεδιαστές τους. Πρώτα το ποντίκι με την θύρα φόρτισης απο κάτω και τώρα εδώ βάλανε το power button στο κάτω μέρος του υπολογιστή. Ούτε σε PC δεν χρειάζεται το power button. Εδώ και χρόνια μόνο stand by και resume με ποντίκι ή πληκτρολόγιο. 15 ώρες πριν, fsbmaniac είπε Αν έβαζαν 2 hdmi και 2 dp νομίζω ότι θα ήταν το τελειότερο πράγμα που υπάρχει Υπάρχουν adaptor. Το thunderbolt είναι καλύτερο επειδή πιάνει λίγο χώρο και μπορείς να το κάνεις είτε HDMI είτε displayport. 15 ώρες πριν, Tlykog είπε Σε αυτά τα χρήματα δεν έχει αντίπαλο σε επίπεδο παραγωγικότητας. Είναι πολύ δυνατό, μικρό, ελαφρύ και με πολύ χαμηλή κατανάλωση. Η η κατανάλωση και μόνο είναι λόγος κάποιος με παλιό pc να το πάρει,αν δεν χρησιμοποιεί εφαρμογές που είναι μόνο για Windows. 15 ώρες πριν, Huruduru είπε Δεν κλείνεις ποτέ τους desktop υπολογιστές σου; Τους αφήνεις να ξοδεύουν ρεύμα χωρίς να τους χρησιμοποιείς; Το mini μου με m1 Bootάρει σε 4-5 δευτερόλεπτα. Γιατί να το αφήσω ανοιχτό; Όταν το χρειάζομαι το ανοίγω και τα παράθυρα που είχα ανοιχτά επαναφέρονται. Stand by είναι η λύση. Σε 1 δευτερόλεπτο έτοιμος. 12 ώρες πριν, SeaLion είπε tl;dr: μην πάρετε 4Κ οθόνη, προτιμήστε 27" 1440p ή 5Κ. Σε 43" είναι μονόδρομος η ανάλυση 4Κ. Σε 27 όντως δεν έχει και πολύ νόημα,σε παιχνίδια μάλιστα είναι χειρότερα. 1 ώρα πριν, Huruduru είπε Η πρώτη μου σκέψη, έχω ηχεία "Monitor" στο γραφείο μου με ένα μεγάλο βύσμα. Λογικά πιστεύω θα χρειαστεί κάποιο USB-C Hub ή Adapter για να μην φαίνεται μπροστά.. αλλά φαίνεται από την άλλη άσχημο πίσω.. μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Μου θυμίζει κάτι Windows συσκευές με τις θύρες εκεί που δεν θα έπρεπε να ήταν. Τουλάχιστον να βάζανε μια θύρα πίσω για ηχεία και την μπροστινή ας την άφηναν για αυτούς που θέλουν να βάλουν ακουστικά. Υπάρχει adapter αλλά συνήθως όσοι έχουν monitor ηχεία έχουν και καλή κάρτα ήχου. Υπάρχουν πολλές επιλογές,MOTU, steinberg, native instruments,presonus,κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioanniskar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Οι περισσότερες φήμες επιβεβαιώθηκαν. Σίγουρα άξιζε η αναμονή. Υπάρχει κάποια έκπτωση για φοιτητές/εκπαιδευτικούς και πόσο θα είναι; Στα sites μεταπωλητών βρίσκω μόνο παλιά posts που δεν αναφέρουν συγκεκριμένη έκπτωση ανα είδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου https://www.istorm.gr/mac/mac-mini.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Στην Γερμανία έβγαλαν για παραγγελία το βασικό μοντέλο στα 579 € από το επίσημο site της Apple Αποκλειεται να εχει στη Γερμανια 579€ και να ειναι ποιο φθηνό απο τι να το αγορασεις απο dubai , κατι κανεις λαθος στην τιμη... 16 ώρες πριν, Huruduru είπε Δεν κλείνεις ποτέ τους desktop υπολογιστές σου; Τους αφήνεις να ξοδεύουν ρεύμα χωρίς να τους χρησιμοποιείς; Το mini μου με m1 Bootάρει σε 4-5 δευτερόλεπτα. Γιατί να το αφήσω ανοιχτό; Όταν το χρειάζομαι το ανοίγω και τα παράθυρα που είχα ανοιχτά επαναφέρονται. Συνεχεια ανοιχτο το mac mini μου M1 απο την στιγμη που το αγορασα οταν πρωτο βγηκε τρέχει docker με nodes 24/24 με καταναλωση 50-55W την ωρα 15 λεπτά πριν, billdanos είπε https://www.istorm.gr/mac/mac-mini.html Aγορα απο Dubai mall χριστουγεννα και η διαφορα στην τιμη 130€ θα ειναι το applecare και μου μενουν και λεφτα για sushi chinatown στο ισογειο Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από dream21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Huruduru Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, dream21 είπε Αποκλειεται να εχει στη Γερμανια 579€ και να ειναι ποιο φθηνό απο τι να το αγορασεις απο dubai , κατι κανεις λαθος στην τιμη... Συνεχεια ανοιχτο το mac mini μου M1 απο την στιγμη που το αγορασα οταν πρωτο βγηκε τρέχει docker με nodes 24/24 με καταναλωση 50-55W την ωρα Για την τιμή. Τόσο κοστίζει στο Edu κατάστημα για φοιτητές, προφανώς μπέρδεψε τα καταστήματα. Για την κατανάλωση και εγώ έχω έναν Server που τρέχει 24/7 σπίτι. Η ερώτηση μου ήταν για έναν υπολογιστή που δεν τον χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση. Εγώ πχ το Mini που έχω καθαρά για ιδιωτική χρήση το χρησιμοποιώ 2 άντε το πολύ 3 φορές την εβδομάδα. Θα πρέπει δηλαδή να το έχω συνέχεια ανοιχτό χωρίς λόγο; Καταλαβαίνω το όταν χρησιμοποιεί κάποιος την συσκευή σε καθημερινή βάση ή τρέχει Nodes, τότε ναι έχει νόημα, διαφορετικά ποιος ο λόγος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Huruduru είπε Για την τιμή. Τόσο κοστίζει στο Edu κατάστημα για φοιτητές, προφανώς μπέρδεψε τα καταστήματα. Για την κατανάλωση και εγώ έχω έναν Server που τρέχει 24/7 σπίτι. Η ερώτηση μου ήταν για έναν υπολογιστή που δεν τον χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση. Εγώ πχ το Mini που έχω καθαρά για ιδιωτική χρήση το χρησιμοποιώ 2 άντε το πολύ 3 φορές την εβδομάδα. Θα πρέπει δηλαδή να το έχω συνέχεια ανοιχτό χωρίς λόγο; Καταλαβαίνω το όταν χρησιμοποιεί κάποιος την συσκευή σε καθημερινή βάση ή τρέχει Nodes, τότε ναι έχει νόημα, διαφορετικά ποιος ο λόγος; Εχεις δικιο σε pc και εγω το κλείνω δεν το βαζω ουτε standby mode αφου το χρησιμοποιω για 5-6 ωρες την εβδομαδα αλλα εαν τον ειχα για καθημερινη χρηση πχ 6-8 ωρες τοτε ναι standby mode δεν χρειαζεται να τον κλεινεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkteryx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Ερωτηση για το συγκεκριμενο: Εχω NUC χρόνια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, μου αρεσει πολυ το Mac Mini και σκεφτομαι να παρω αλλα επειδη θα το εχω στο σαλονι, υπαρχει τροπος να γινεται powered up απο remote control? Στο NUC που εχω τωρα, εχω παρει universal MP remote control και το NUC εχει ρυθμιση στο BIOS για Infrared enable και ετσι δεν χρειαζεται να το 'πλησιασω καν' , αυτο απαντα νομιζω και στην παραπανω ερωτηση πως ετσι δεν χρειάζεται να το ανοιγεις απο το button. Thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jmanol000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 19 ώρες πριν, Hellenicsun είπε Ίσως τώρα, έχει νόημα ν' αντικαταστήσω τον Mac Mini M1 μου. να σε ρωτήσω σου έχει εμφανίσει καθόλου προβλήματα με εξωτερικές οθόνες ? εμένα το m2 Mac mini με έχει ταράξει στα προβλήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Wow Εντυπωσιακο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jmanol000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, StavrosD είπε Ούτε σε PC δεν χρειάζεται το power button. Εδώ και χρόνια μόνο stand by και resume με ποντίκι ή πληκτρολόγιο. Υπάρχουν adaptor. Το thunderbolt είναι καλύτερο επειδή πιάνει λίγο χώρο και μπορείς να το κάνεις είτε HDMI είτε displayport. Η η κατανάλωση και μόνο είναι λόγος κάποιος με παλιό pc να το πάρει,αν δεν χρησιμοποιεί εφαρμογές που είναι μόνο για Windows. Stand by είναι η λύση. Σε 1 δευτερόλεπτο έτοιμος. Σε 43" είναι μονόδρομος η ανάλυση 4Κ. Σε 27 όντως δεν έχει και πολύ νόημα,σε παιχνίδια μάλιστα είναι χειρότερα. Υπάρχει adapter αλλά συνήθως όσοι έχουν monitor ηχεία έχουν και καλή κάρτα ήχου. Υπάρχουν πολλές επιλογές,MOTU, steinberg, native instruments,presonus,κλπ. γιατι να νοιάζεται κανείς για την κατανάλωση του ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellenicsun Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 36 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε να σε ρωτήσω σου έχει εμφανίσει καθόλου προβλήματα με εξωτερικές οθόνες ? εμένα το m2 Mac mini με έχει ταράξει στα προβλήματα Ναι. Ένα και μοναδικό που δε λύθηκε ποτέ εξ' αρχής: κάποιες φορές στο "ξύπνημα" η οθόνη δείχνει "χιόνια" και πρέπει να αποσυνδέσω κι επανασυνδέσω το καλώδιο HDMI. Έχω διαβάσει διάφορα, ΠΧ αλλαγή με πολύ μικρό HDMI καλώδιο, χρήση HDMI σε USB-C κ.α. μα δεν ασχολήθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasmonaco Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Ελλάδα Θα βγεί στα 739 💶 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, dream21 είπε Αποκλειεται να εχει στη Γερμανια 579€ και να ειναι ποιο φθηνό απο τι να το αγορασεις απο dubai , κατι κανεις λαθος στην τιμη... Συνεχεια ανοιχτο το mac mini μου M1 απο την στιγμη που το αγορασα οταν πρωτο βγηκε τρέχει docker με nodes 24/24 με καταναλωση 50-55W την ωρα Aγορα απο Dubai mall χριστουγεννα και η διαφορα στην τιμη 130€ θα ειναι το applecare και μου μενουν και λεφτα για sushi chinatown στο ισογειο Εάν πιστεύεις ότι κάνω λάθος έχω ανεβάσει και φωτογραφία. Και όσον αφορά το Ντουμπάι που λες συγνώμη αλλά στο Dubai έχει έξτρα φόρο σχεδόν σε όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkteryx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Γνωριζει κανεις να επιβεβαιωσει εαν το Siri Remote μπορει να χρησιμοποιηθεί για αυτο το Mac Mini? Ειναι για το σαλονι και να πηγαινω καθε φορα να παταω κουμπι on/off , με την καμία. Standby not an option either. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από Arkteryx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα