Predatorkill Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) οσοι το παρετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αγορα χοντρου φιλτρου (2-3εκ υψος/παχος) για ενυδριο, κοψιμο κυκλο στη μεση ακριβως οσο η διασταση της γριλιας απο κατω. Το βαζετε πανω του και δεν ανησυχειτε για τη σκονη που τραβαει απο κατω. Ασχημο αλλα σωζει το μηχανημα, τραβαει απειρο πραγμα. Σε mac studio M1 Ultra ανεβαζει τη θερμοκρασια cpu 2-3 βαθμους αλλα οι στροφες του ανεμιστηρα ειναι στις 1.300 (οσες και χωρις το φιλτρο δηλαδη). Οσες φορες του εχω ριξει με το ηλεκρτρικο air blower δεν έχει βγαλει ιχνος σκονης. ΔΕΝ υπαρχει καλη βαση-φιλτρο στο εμποριο. δειτε τι ρουφαει το studio: Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από Predatorkill 1 2
mike15 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου σε imac 21' του 2017 μπορω να το συνδεσω και να εκμεταλευτω την οθονη του? γιατι το os ventura σε 3 χρονια περιπου θα τερματισει και ειναι το τελευταιο λογισμικο που δεχεται ο δικος μου.
panos2000gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, mike15 είπε σε imac 21' του 2017 μπορω να το συνδεσω και να εκμεταλευτω την οθονη του? γιατι το os ventura σε 3 χρονια περιπου θα τερματισει και ειναι το τελευταιο λογισμικο που δεχεται ο δικος μου. Δεν γίνεται δυστυχώς. Υπάρχουν κάποιες πατέντες με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα και υψηλό κόστος. Ειδικά για τις 21 ίντσες δεν θα το συνιστούσα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2 hours ago, Predatorkill said: οσοι το παρετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αγορα χοντρου φιλτρου (2-3εκ υψος/παχος) για ενυδριο, κοψιμο κυκλο στη μεση ακριβως οσο η διασταση της γριλιας απο κατω. Το βαζετε πανω του και δεν ανησυχειτε για τη σκονη που τραβαει απο κατω. Ασχημο αλλα σωζει το μηχανημα, τραβαει απειρο πραγμα. Σε mac studio M1 Ultra ανεβαζει τη θερμοκρασια cpu 2-3 βαθμους αλλα οι στροφες του ανεμιστηρα ειναι στις 1.300 (οσες και χωρις το φιλτρο δηλαδη). Οσες φορες του εχω ριξει με το ηλεκρτρικο air blower δεν έχει βγαλει ιχνος σκονης. ΔΕΝ υπαρχει καλη βαση-φιλτρο στο εμποριο. δειτε τι ρουφαει το studio: Από το λίγο που είδα όμως στο video, αναφέρεται στη σκόνη που μαζεύεται γύρω γύρω και είναι και λογικό. Το θέμα είναι να δούμε στην πράξη πόση σκόνη καταλήγει στο εσωτερικό του μηχανήματος, πριν του περιορίσουμε τη ροή του αέρα προς τα μέσα...
ScorpioX777 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Μια χαρα ειναι η θεση του power button θεμα συνηθειας ειναι, τα volume - power button στα κινητα τα παμε αερα ακομα και στα πισια με κλειστα ματια βρισκουμε τις πισω USB θυρες, και στις γυναικες στα κρυφα σημεια μετα τις πρωτες 2-3 φορες τα χερια μας γινονται αλανθαστα... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 42 minutes ago, ScorpioX777 said: Μια χαρα ειναι η θεση του power button θεμα συνηθειας ειναι, τα volume - power button στα κινητα τα παμε αερα ακομα και στα πισια με κλειστα ματια βρισκουμε τις πισω USB θυρες, και στις γυναικες στα κρυφα σημεια μετα τις πρωτες 2-3 φορες τα χερια μας γινονται αλανθαστα... Εμένα το μόνο που ίσως με χαλάει λίγο είναι η θύρα των ακουστικών μπροστά μιας και αν συνδέσω κάποια ηχεία με αναλογικό βύσμα κλπ, θα προεξέχει το καλώδιο από το μπροστινό του μέρος... 3
Dimitris_1981 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mike15 είπε σε imac 21' του 2017 μπορω να το συνδεσω και να εκμεταλευτω την οθονη του? γιατι το os ventura σε 3 χρονια περιπου θα τερματισει και ειναι το τελευταιο λογισμικο που δεχεται ο δικος μου. https://support.apple.com/en-us/105126 Ψάξε τον όρο Target display και για το δικό σου Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από Dimitris_1981
panos2000gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, billdanos είπε Εμένα το μόνο που ίσως με χαλάει λίγο είναι η θύρα των ακουστικών μπροστά μιας και αν συνδέσω κάποια ηχεία με αναλογικό βύσμα κλπ, θα προεξέχει το καλώδιο από το μπροστινό του μέρος... Σχεδιαστική ανοησία που ακολουθείται και από τα mini windows PC. To πρόβλημα λύνεται με έναν αντάπτορα ή hub usb-c από πίσω. Προτείνω ένα καλό thunderbolt hub για να μην δεσμεύσεις την thunderbolt θύρα μόνο για audio. 1
Diavolos666 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Αγοράζεις ένα beelink στα 150 ευρώ και είσαι κομπλέ. Πλάκα πλάκα όταν φτάσουμε σε ακόμα λιγότερα νανόμετρα τεχνολογίας θα μπορούμε να έχουμε έναν 64-πύρηνο threadripper σε μέγεθος παλάμης και TDP 15watt το πολύ. Αν καταφέρουν να κάνουν μικροτσίπς με γραφένιο ή νιτρίδιο του γαλλίου που έχουν και καλύτερη θερμική αγωγιμότητα και πολύ μεγαλύτερες θερμικές αντοχές τότε θα έχουμε και πολλαπλάσιους χρονισμούς. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από Diavolos666 1
Huruduru Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, billdanos είπε Από το λίγο που είδα όμως στο video, αναφέρεται στη σκόνη που μαζεύεται γύρω γύρω και είναι και λογικό. Το θέμα είναι να δούμε στην πράξη πόση σκόνη καταλήγει στο εσωτερικό του μηχανήματος, πριν του περιορίσουμε τη ροή του αέρα προς τα μέσα... Εξαρτάτε από πολλούς παράγοντες. Ένας πχ είναι το κάπνισμα, εγώ πχ το M1 Mini (Ναι ξέρω πιο χαμηλός σχεδιασμός) το άνοιξα αυτή την βδομάδα, δεν το άνοιξα ποτέ τα τελευταία 4 χρόνια από κάτω και ναι είχα μερικά χνούδια τα οποία καθάρισα. Δεν είμαι καπνιστής και κοιτάω να ξεσκονίζω το γραφείο κάτω από το Mini. Το M4 Mini έχοντας τον σχεδιασμό του Studio, σίγουρα είναι πιο δύσκολο να το ανοίξει κάποιος γιατί πρέπει να ζεστάνει πρώτα το λάστιχο για να μαλακώσει η κόλα πριν βρει τις βίδες. Αλλά δεν είναι δύσκολο να το ανοίξει κάποιος μια φορά στα 3-4 χρόνια για καθαρισμό ρουτίνας. 21 λεπτά πριν, billdanos είπε Εμένα το μόνο που ίσως με χαλάει λίγο είναι η θύρα των ακουστικών μπροστά μιας και αν συνδέσω κάποια ηχεία με αναλογικό βύσμα κλπ, θα προεξέχει το καλώδιο από το μπροστινό του μέρος... Η πρώτη μου σκέψη, έχω ηχεία "Monitor" στο γραφείο μου με ένα μεγάλο βύσμα. Λογικά πιστεύω θα χρειαστεί κάποιο USB-C Hub ή Adapter για να μην φαίνεται μπροστά.. αλλά φαίνεται από την άλλη άσχημο πίσω.. μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Μου θυμίζει κάτι Windows συσκευές με τις θύρες εκεί που δεν θα έπρεπε να ήταν. Τουλάχιστον να βάζανε μια θύρα πίσω για ηχεία και την μπροστινή ας την άφηναν για αυτούς που θέλουν να βάλουν ακουστικά.
thodoris20s Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 25 λεπτά πριν, panos2000gr είπε Σχεδιαστική ανοησία που ακολουθείται και από τα mini windows PC. To πρόβλημα λύνεται με έναν αντάπτορα ή hub usb-c από πίσω. Προτείνω ένα καλό thunderbolt hub για να μην δεσμεύσεις την thunderbolt θύρα μόνο για audio. Νομίζω η φιλοσοφία σχετικά με το audio jack είναι ότι χρειάζεσαι την θύρα μπροστά αν θέλεις να βάζεις γρήγορα και εύκολα ακουστικά και για τα ηχεία μπορείς με ένα ανταπτοράκι να χρησιμοποίσεις τις θύρες type c, καθώς τα ηχεία δεν τα βάζεις βγάζεις συχνά. Πολλά ηχεία έχουν και εξωτερικές κάρτες ήχου οπότε αναγκαστικά χρησιμοποιείς θύρα usb για την σύνδεση με το Mac. Ίσως το ultimate σενάριο να ήταν μία θύρα μπροστά και μία πίσω
ScorpioX777 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, billdanos είπε Εμένα το μόνο που ίσως με χαλάει λίγο είναι η θύρα των ακουστικών μπροστά μιας και αν συνδέσω κάποια ηχεία με αναλογικό βύσμα κλπ, θα προεξέχει το καλώδιο από το μπροστινό του μέρος... Εμενα δεν με χαλαει τιποτα και κρινοντας απο το mini με τον M1 που ειχα αυτο με 16 και M4 με γαργαλαει επικινδυνα, εχω και μεγαλα κονεκσια με Γερμανια και πλησιαζουν και τα χριστουγεννα...
mesfigas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου παιδια αμα καταλαβα καλλα για να βαλεις περρισοτερο αποθυκετευτικο χωρο χρειαζεσε SSD enclosure γυρω στα 100 euro και SSD αλλα 150 ευρω απα συνολο 260 ευρω σωστα ? αμα ειναι ετσι παει ακριβα το πραμα
silentstorm Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 15 ώρες πριν, Huruduru είπε Φοβερό Update αλλά ρε πούστη μου αναρωτιέμαι τι καπνίζουν οι σχεδιαστές τους. Πρώτα το ποντίκι με την θύρα φόρτισης απο κάτω και τώρα εδώ βάλανε το power button στο κάτω μέρος του υπολογιστή. Ε μα ναι!! Μας τρολάρουν δεν εξηγείται αλλιώς. Και στο νεο magic mouse με την θύρα C πάλι στο ίδιο σημείο!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα