Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Huruduru είπε

Φοβερό Update αλλά ρε πούστη μου αναρωτιέμαι τι καπνίζουν οι σχεδιαστές τους. Πρώτα το ποντίκι με την θύρα φόρτισης απο κάτω και τώρα εδώ βάλανε το power button στο κάτω μέρος του υπολογιστή. 

IMG_3846.jpeg

Έχω ένα Mac Mini να τρέχει εδώ και 10 χρόνια.

Δημοσ.

Βρε παιδιά είτε ένα μηχάνημα το κλείνεις είτε όχι, η θέση του on/off είναι λάθος… 

πραγματικά χώρος υπάρχει, ακόμα και στην στην μπροστινή όψη, μου κάνει τεμπέλικη επιλογή και τίποτα άλλο…

• Like 8
Δημοσ.
1 ώρα πριν, timos81 είπε

Για την σωστή επιλογή οθόνης με το MacMini διαβάστε εδώ

tl;dr: μην πάρετε 4Κ οθόνη, προτιμήστε 27" 1440p ή 5Κ.

5 λεπτά πριν, AtiX είπε

ακόμα και στην στην μπροστινή όψη,

Usa Network GIF by Suits

• Haha 1
Δημοσ.

Πολυ ωραιο το νεο mac mini και επιτελους 16GB.
Πολυ καλη εποχη επισης να τσιμπησεις κοψοχρονια Mac mini m2 16GB απο τους ενθουσιωδης που θα πουλησουν για να πανε σε M4 pro.

2 ώρες πριν, Huruduru είπε

Φοβερό Update αλλά ρε πούστη μου αναρωτιέμαι τι καπνίζουν οι σχεδιαστές τους. Πρώτα το ποντίκι με την θύρα φόρτισης απο κάτω και τώρα εδώ βάλανε το power button στο κάτω μέρος του υπολογιστή. 

IMG_3846.jpeg

ή θελουν να βγαζεις το καλωδιο αντι να πατας το κουμπι ή ξερουν οτι θα εχουν θεματα με την θερμοκρασια και θα ειναι καλυτερα να το εχεις αναποδα, οποτε το power button θα ειναι απο πανω.

2 ώρες πριν, billdanos είπε

Στα windows μηχανήματα ναι, σε Mac ποτέ! :) 

Το MBP M3 14'' ειναι η εξαιρεση. Μετα απο 5-6 μερες θελει επανεκινηση.
Ειναι κατι με τον M3 μαλλον, γιατι δεν εχω αυτο το θεμα σε M2 ή Μ1 με το ιδιο setup.

2 ώρες πριν, somt είπε

κατι πρεπει να χεις κάνει λάθος στην Windows εγκατάσταση σου, αν θες άνοιξε ένα θεμα να σε βοηθήσουμε. Το δικό μου laptop δεν κλείνει ποτέ, μόλις σηκώσω το καπάκι έχω σύστημα

Το εχεις και μονιμα στο ρευμα ομως, αν κλεισεις καπακι με μπαταρια, μετα απο λιγες ωρες θα σηκωσεις το καπακι και δεν θα εχεις συστημα.

1 ώρα πριν, timos81 είπε

Για την σωστή επιλογή οθόνης με το MacMini διαβάστε εδώ

Αν δεν εχεις ηδη οθονη, πληκτρολογιο, ποντικι, καμερα, ηχεια, κατα την γνωμη μου δεν αγοραζεις mac mini. Πας στο iMac και γλυτωνεις ολο αυτο το μπελα.

13 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Που για εμενα αυτοματα το κανει θεμα, ποια 5Κ να αγορασεις, σε σπρωχνουν προς το Studio display ή γιατι να αγορασεις 1440p οθονη το 2024. Αν δεν εχεις ηδη ολα τα αξεσουαρ, νομιζω το iMac βγαινει πιο φτηνο ή τουλαχιστον με πολυ λιγοτερο μπελα.

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, somt said:

κατι πρεπει να χεις κάνει λάθος στην Windows εγκατάσταση σου, αν θες άνοιξε ένα θεμα να σε βοηθήσουμε. Το δικό μου laptop δεν κλείνει ποτέ, μόλις σηκώσω το καπάκι έχω σύστημα

Δεν με κατάλαβες. Επίτηδες κάνω shut down για να τα «τιμωρώ»! 😛 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Metaksas είπε

μπορεις να παραγγειλεις απο γερμανια για Ελλαδα?

Όχι . 

2 ώρες πριν, andersonbr4 είπε

ξεχάσει ο άλλος ότι κ στην Ελλάδα έχουμε ίντερνετ κ μπορούμε να δούμε τιμές σε όλο τον κόσμο 

Ο άλλος έχει όνομα . 

IMG_0922.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Αν δεν εχεις ηδη οθονη, πληκτρολογιο, ποντικι, καμερα, ηχεια, κατα την γνωμη μου δεν αγοραζεις mac mini. Πας στο iMac και γλυτωνεις ολο αυτο το μπελα.

Τι μπελά να γλυτώσεις; Διαφορετικά μηχανήματα και τιμές.

Ακριβή επιλογή για 220 ppi Retina 27 ίντσες: 
Samsung ViewFinity S9, Apple Studio Display. 31.5 ίντσες 220 ppi retina Dell Ultrasharp U3224KBA, Dell Ultrasharp UP3218K. 32 ίντσες Apple Pro Display XDR.

Φτηνές επιλογές για 110 ppi υπάρχουν πολλές. 

1 ώρα πριν, SeaLion είπε

Αν θέλεις ακριβές επιλογές έγραψα πιο πάνω ☝🏻.

Αν θέλεις φτηνές επιλογές 110 ppi έχει πολλές επιλογές διαστάσεων αλλά μόνο 2 αναλύσεις : 2560x1140 (2,3 οθόνες και μόνο Oled) η 3440x1440 (περίπου 40 οθόνες IPS και 1 MiniLED). 

Τώρα Refrash rate, aspect ratio ξεχωριστά. 

Επεξ/σία από timos81
Δημοσ.
4 ώρες πριν, darkf είπε

Ε αν έχει και ray tracing το πήρα!!!

Το νέο Mac Mini έρχεται με νέο σχεδιασμό, M4 Pro και υποστήριξη ray tracing

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, timos81 είπε

Τι μπελά να γλυτώσεις; Διαφορετικά μηχανήματα και τιμές.

Ακριβή επιλογή για 220 ppi Retina 27 ίντσες: 
Samsung ViewFinity S9, Apple Studio Display. 31.5 ίντσες 220 ppi retina Dell Ultrasharp U3224KBA, Dell Ultrasharp UP3218K. 32 ίντσες Apple Pro Display XDR.

Φτηνές επιλογές για 110 ppi υπάρχουν πολλές. 

Αν θέλεις ακριβές επιλογές έγραψα πιο πάνω ☝🏻.

Αν θέλεις φτηνές επιλογές 110 ppi έχει πολλές επιλογές διαστάσεων αλλά μόνο 2 αναλύσεις : 2560x1140 (2,3 οθόνες και μόνο Oled) η 3440x1440 (περίπου 40 οθόνες IPS και 1 MiniLED). 

Τώρα Refrash rate, aspect ratio ξεχωριστά. 

Δεν ξερω, εμενα μου καθεται καπως να τα σκασω για mac mini με m4 pro για να το συνδεσω στην παλια Fujitsu Siemens 4:3 οθονη μου ή να δωσω 1000+ ευρω να παρω οθονη Samsung.

Με 1650 ευρω παιρνεις iMac M4 με magic trackpack και magic keyboard με touch id, σε minimal setup, ολα σε ενα, νοικοκυρεμενα.

Ολα υπο προϋποθέσεις, οτι για παραδειγμα δεν εχεις καθολου εξοπλισμο γραφειου και πας σε mac mini vs imac.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Δεν ξερω, εμενα μου καθεται καπως να τα σκασω για mac mini με m4 pro για να το συνδεσω στην παλια Fujitsu Siemens 4:3 οθονη μου ή να δωσω 1000+ ευρω να παρω οθονη Samsung.

Με 1650 ευρω παιρνεις iMac M4 με magic trackpack και magic keyboard με touch id, σε minimal setup, ολα σε ενα, νοικοκυρεμενα.

Ολα υπο προϋποθέσεις, οτι για παραδειγμα δεν εχεις καθολου εξοπλισμο γραφειου και πας σε mac mini vs imac.

Ξαναγράφω, συγκρίνεις δυο διαφορετικά μηχανήματα , θα μπορούσα να γράψω και για το Mac Studio, αλλά δεν το έκανα. 
Οτι αφορά οθόνη για MacMini, προτείνω να μελετήσεις το link που έβαλα πιο πάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, dbrillis είπε

το πιο ευέλικτο (και πιο ακριβό) setup ειναι macbook + apple display + keyb/mouse

Επεξ/σία από somt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση, αναρωτιέμαι, αν κάποιος ''θέλει'', να κατεβάσει πειρατικές ταινίες μπορεί με to mac ?  Δεν ξερω λεω...

Επεξ/σία από vasilios_n
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, vasilios_n said:

Μια ερώτηση, αναρωτιέμαι, αν κάποιος ''θέλει'', να κατεβάσει πειρατικές ταινίες μπορεί με to mac ?  Δεν ξερω λεω...

Ναι ρε συ, κανονικά. Και σπασμένα προγράμματα περνάς 😁

6 hours ago, Huruduru said:

IMG_3846.jpeg

Λογικά θα είναι λίγο υπερυψωμένο έτσι όπως το βλέπω για να "βάζεις δάχτυλο" από κάτω στα τυφλά και να το ανοίγεις. Τον παίξανε πάλι αλλά οκ, τουλάχιστον δεν χρειάζεται να το σηκώνεις για να το ανοίγεις.

Επεξ/σία από PadPoet
Δημοσ.
6 hours ago, Just_travel_everywhere said:

Όχι . 

Ο άλλος έχει όνομα . 

IMG_0922.png

579 έχει για τους φοιτητές μέσω Unidays. Διάβασε τις λεπτομέρειες στο mydealz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...