Προς το περιεχόμενο

Καινουργια Αναβαθμιση σε επεξεργαστη , μητρικη και μνημες. για gaming μονο.

Cubicolor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

42 minutes ago, Cubicolor said:

αυτες τις μνημες  που μου ειπες οτι ειναι  για intel υπαρχει ενα video και θελω να το δεις.,.

https://www.amazon.com/dp/B0C2BJV4MG?th=1&linkCode=sl1&tag=gametechreviews05-20&linkId=e792f6d8cadc92eeb9b3a378e1e6d2e8&language=en_US&ref_=as_li_ss_tl

αυτες  οι μνημες δοκιμαστηκαν σε  CPU: AMD Ryzen 9 7950X3D  και σε Motherboard: ASRock X670E Steel Legend

δες το video και πες  μου την γνωμη  σου  οκ?

image.png

image.png.eaa01ab8cd92da4725c9f611bba8064d.png

εδω το κανει και με την taichi.,

δες τα  ολα και πες  μου την γνωμη σου  οκ?

Ο λόγος που σου έδωσα τόσο αναλυτικές απαντήσεις νωρίτερα είναι γιατί πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμες και για άλλα members που θα θέλουν να επιλέξουν RAM. Καλές αγορές!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, elpenor είπε

Ο λόγος που σου έδωσα τόσο αναλυτικές απαντήσεις νωρίτερα είναι γιατί πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμες και για άλλα members που θα θέλουν να επιλέξουν RAM. Καλές αγορές!

το video το ειδες??  πες  ,μου.

Αυτες τις  μνημες  που ειναι για ιντελ πως  δουλεψανε στον  7800 x3D??

https://www.newegg.com/g-skill-48gb-ddr5-8000/p/N82E16820374460

Επεξ/σία από Cubicolor

Στις 2/11/2024 στις 8:07 ΠΜ, Cubicolor είπε

το video το ειδες??  πες  ,μου.

Αυτες τις  μνημες  που ειναι για ιντελ πως  δουλεψανε στον  7800 x3D??

https://www.newegg.com/g-skill-48gb-ddr5-8000/p/N82E16820374460

Ελπιζω να εχεις καταλαβει παντως οτι αν παρεις ενα συστημα με την καλυτερη μητρικη και το καλυτερο silicon lottery για να τρεχεις τις καλυτερες ταχυτητες απο ΡΑΜ και το βαλεις διπλα σ ενα συστημα με μια νορμαλ μητρικη και τις κλασσικες 6000/CL30 RAM χωρις fps counter δεν θα μπορεσεις ποτε να τα ξεχωρισεις τα συστηματα consistently αν στα βαζανε ξανα και ξανα και ξανα να τα βλεπεις διπλα να παιζουν το ιδιο παιχνιδι στην ιδια σκηνη. 

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Babis_allos είπε

Ελπιζω να εχεις καταλαβει παντως οτι αν παρεις ενα συστημα με την καλυτερη μητρικη και το καλυτερο silicon lottery για να τρεχεις τις καλυτερες ταχυτητες απο ΡΑΜ και το βαλεις διπλα σ ενα συστημα με μια νορμαλ μητρικη και τις κλασσικες 6000/CL30 RAM χωρις fps counter δεν θα μπορεσεις ποτε να τα ξεχωρισεις τα συστηματα consistently αν στα βαζανε ξανα και ξανα και ξανα να τα βλεπεις διπλα να παιζουν το ιδιο παιχνιδι στην ιδια σκηνη. 

και οντως  υπαρχει διαφορα  

εχω ενα video που θα καταλαβεις τι εννοω. αναμεσα σε  8000 και  6000   υπαρχει μεγαλη διαφορα.

στην αρχη δεν  το  πιστευα αλλα  οταν το ειδα εμεινα  αφωνος

Πηγαινε σε αυτο το video  και το  video θα το πας στην 1 ωρα και  10  λεπτα  εκει θα καταλαβεις τι εννοω..

Επεξ/σία από Cubicolor

2 ώρες πριν, Cubicolor είπε

και οντως  υπαρχει διαφορα  

εχω ενα video που θα καταλαβεις τι εννοω. αναμεσα σε  8000 και  6000   υπαρχει μεγαλη διαφορα.

στην αρχη δεν  το  πιστευα αλλα  οταν το ειδα εμεινα  αφωνος

Πηγαινε σε αυτο το video  και το  video θα το πας στην 1 ωρα και  10  λεπτα  εκει θα καταλαβεις τι εννοω..

Αυτο που δειχνεις δεν εχει σχεση με αυτο που λεω. Την διαφορα αν τα εβαζες διπλα διπλα χωρις fps counter δεν θα την καταλαβαινες ποτε. Εσυ δηλαδη πες μου, ποσο % παραπανω fps περιμενεις απο το να τρεχεις 6000 CL30 αντι για 8000 CL40 (ακομη και αν σου κατσει το silicon lottery)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Babis_allos είπε

Αυτο που δειχνεις δεν εχει σχεση με αυτο που λεω. Την διαφορα αν τα εβαζες διπλα διπλα χωρις fps counter δεν θα την καταλαβαινες ποτε. Εσυ δηλαδη πες μου, ποσο % παραπανω fps περιμενεις απο το να τρεχεις 6000 CL30 αντι για 8000 CL40 (ακομη και αν σου κατσει το silicon lottery)

σε θεμα  fps δεν θα κερδιζα κατι, αλλα στο θεμα το αλλο που ειδες στο video εκει εχει διαφορα

Την διαφορα θα την δεις στο video θα το πας στην 1 ωρα και  10  λεπτα 

εγω δεν μιλησα για fps καμια σχεση..

Επεξ/σία από Cubicolor

13 ώρες πριν, Cubicolor είπε

σε θεμα  fps δεν θα κερδιζα κατι, αλλα στο θεμα το αλλο που ειδες στο video εκει εχει διαφορα

Πες μας λίγο ΕΣΥ τι κατάλαβες από το σημείο του βίντεο που αναφέρεις. Το να "πιάσεις" μεγάλες ταχύτητες στην μνήμη του συστήματός σου εσύ τι θα κερδίσεις; Στα παιχνίδια (υποτίθεται πως θέλεις για gaming την αναβάθμιση αυτή) κερδίζεις συνήθως fps!

Ο άνθρωπος στο βίντεο θέλησε να δώσει ένα ορατό παράδειγμα κάνοντας "σβούρες" για να εξηγήσει τον ρόλο της καλύτερης μητρικής (με την καλύτερη επικοινωνία επεξεργαστή με τις μνήμες) σε σχέση με κάτι κατώτερο. Επίσης λέει ότι είναι λίγο "λαχείο" αν τα κομμάτια (επεξεργαστής, μητρική) που θα πάρεις θα καταφέρουν τόσο υψηλές ταχύτητες (αυτό που σου εξηγούν και τα παιδιά πιο πάνω).

14 ώρες πριν, Cubicolor είπε

Δεν σε καταλαβαινω δυστυχως. Αν φτιαχνεις gaming PC και σκοπευεις να δωσεις κανα 500€ παραπανω για να παρεις top end μητρικη και top end RAM, αλλα αυτο δεν μεταφράζεται σε average fps gain ή better fps lows, ουτε καν σε θεμα αισθητικης που πολλοι απλα θελουν ενα ομορφο motherboard/RAM κλπ, τοτε σε τι ακριβως μεταφραζεται; Τι κερδιζεις; Για ποιο πραγμα δινεις τα 500€ εξτρα; 

Χωρις να μας πεις τι ελπιζεις οτι θα κανει καλυτερα αυτο το συστημα, αφου δεν ειναι fps οπως λες, τοτε κανεις εδω δεν προκειται να σε καταλαβει. Εκτος δεν ξερω αν εχεις βιτσιο ρε παιδι μου και οταν ακους 8000Mhz σου σηκωνεται, δεν ξερω τι αλλο. 

Προσπαθώ να βρω που έχω γράψει στο νήμα και ο TS μου στέλνει DM για να με ρωτήσει την ιδια ερωτηση που συζητατε εδω.

Αρκετά με το troll. @Thresh κλειστο αν μπορες ο TS τρολλάρει. 

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...