Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 minutes ago, kSiS said:

Διαβάζοντας τα σχόλια σας προχώρησα και εγώ στην αγορά. Ένιωσα ξανά νέος εποχές Diablo 1 κ 2. 
Έχω witch 15 level και δεν έχω καταλάβει ακόμα τίποτα. Να ναι καλά τα skeletons που βγάζει και κάνουν δουλίτσα 😂
Πάντως 10 deaths για 15 level νομίζω είμαι σε καλό ρυθμό. 

10 death έχω κάνει σε ένα boss μονο

• Haha 4
  • Απαντ. 761
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, virginkiller είπε

10 death έχω κάνει σε ένα boss μονο

τοσα και αλλα τοσα θα χω αμα δοκιμασω το trials, το παρατησα τη 4η φορα 😂

Στις 12/12/2024 στις 4:45 ΜΜ, sleepy_head είπε

Σε σχέση με την sorc έχω κάνει λιγότερες ώρες με monk.

@Charismoέχω οπλάκι για τον brother αν θέλεις. VentrueMonk ingame ή Ventrue09 sto discord.

PathOfExileSteam_RSBN2DAQM6.JPG

πως στο καλο βγαινουν τετοια οπλα ρε παιδια, μη το κρατατε μυστικο :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O Monk γενικά αρχίζει και γίνεται κτήνος. Μόλις τσίμπησα και jewelers και ανέβασα τα link στα 4 ξεκίνησε να θερίζει.

Μπαίνω σε cruel Act1 και όλα τα rare bosses φεύγουν με 1 combo και άντε αν έχει και κάνα tanky mod να πετάξω και ένα 2ο. Πιο πολύ αργεί να πέσει η καμπάνα στο κεφάλι παρά να πεθάνουν.

Το dps που ξερνάει στα boss fights με combo + tempest bell και κάποιο curse κατεβάζει το boss σε λιγότερο από 1 λεπτό. Για το cemetery under χρειάστηκα 30δευτερόλεπτα για τα tombs bosses και 10δευτερόλεπτα για τον cemetery boss.

Δεν έχω δοκιμάσει άλλα builds (αυτό που κάνω είναι custom βάση εμπειρίας από το 1ο poe) και γενικά δε βλέπω streamers. Απλά πάω στα nodes που ξέρω οτι είναι must have και δείχνει να δουλεύει καλά.

Ναι, το καλό gear και resistances κάνουν τη διαφορά στο survivability αλλά πολύ σημαντικό να έχεις και κάποιο leech mechanic ανάλογα.

Έχω ξεμπερδέψει και με το 2ο ascendancy και πλέον μπαίνω σιγά σιγά act2 cruel γύρω στο 50lvl.

Screenshot 2024-12-13 222351.jpg

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 1
Δημοσ.

Άκυρη η εικόνα γιατί όταν το D4 βγήκε στο steam είχαν περάσει 4 μήνες από την κυκλοφορία του αν θυμάμαι καλά οπότε οι περισσότεροι χρήστες δεν είναι μέσω steam.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ή εμένα χάλασε το χιούμορ μου ή έχετε γεράσει και δε πιάνετε τίποτα.

τα ίδια και με το τσόφρα πιο πίσω που θίχτηκε.

μάλλον θα σταματήσω να ανεβάζω διάφορα και θα γράφω αποστειρωμένα για το παιχνίδι.

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ.
Στις 12/12/2024 στις 8:49 ΜΜ, SAnathema είπε

έβαλα για χαβαλέ στον warrior το molten blast και έχω θερίσει τα πάντα. To boss act 1 δεν κατάλαβε τι έγινε. Act 2 αρχές 1 shot τα πάντα. Ξέρω δεν θα κρατήσει αλλά τουλάχιστον η φάση ειναι 1 κλικ μέχρι να δω τι build θα φτιάξω.

Πάνω σε πιο Build το κούμπωσες?

Δημοσ.

έχω πάρει και leap και παίζω αυτά τα δύο και είμαι προς το τέλος act 2 χωρίς προβλήματα.. Μου έχουν κάτσει και μερικά καλά κομμάτια gear βέβαια.. Λέω να κινήθώ προς Titan- Sunder Slam όταν με το καλό πάρω το skill

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SAnathema είπε

έχω πάρει και leap και παίζω αυτά τα δύο και είμαι προς το τέλος act 2 χωρίς προβλήματα.. Μου έχουν κάτσει και μερικά καλά κομμάτια gear βέβαια.. Λέω να κινήθώ προς Titan- Sunder Slam όταν με το καλό πάρω το skill

Μέχρι να πάρεις το leap, ποιο είχες?

Δημοσ.
1 hour ago, nikosild said:

Μέχρι να πάρεις το leap, ποιο είχες?

molten blast έπαιζα. Με ένα καλό όπλο 1 shot τα πάντα. Δεν κινδύνεψα ποτέ.. Τώρα πήγα lvl 31 και κοιτάω να δω πότε θα πάρω skill gem για το sunder

Δημοσ.
13 ώρες πριν, greekfragma είπε

ή εμένα χάλασε το χιούμορ μου ή έχετε γεράσει και δε πιάνετε τίποτα.

τα ίδια και με το τσόφρα πιο πίσω που θίχτηκε.

μάλλον θα σταματήσω να ανεβάζω διάφορα και θα γράφω αποστειρωμένα για το παιχνίδι.

Ρε μαν άλλο το humor και άλλο να λες ότι υπάρχει μιρλα επειδή αναφέρουμε κάποια θέματα τα οποία βλέπεις τελικά τα αναφέρουν οι περισσότεροι.

Όσοι μιλήσαμε για δυσκολία μας έβγαλες αμπαλους και οτι μιρλιαζουμε

Εμένα το game μου αρέσει , Titan Warrior 46lvl με τα 2 ascendancies προς τα τέλη του act 3

50 ώρες gameplay με 4 χαρακτήρες και έχω εθιστεί στο game

Δεν μπορώ να πω την άποψη μου σε κάτι που θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι διαφορετικό με επιχειρήματα χωρίς να θεωρηθεί μιρλα δλδ?

Δλδ όσοι μιλάνε για τα nerfs απαντάνε οι μισοί: είναι Early Access τι περίμενες?

Και ο κόσμος λέει free Respec , τι πιο λογικό από αυτό?

Πως θα δοκιμάσω εγώ διάφορα builds σε early access με τα λεφτά που θέλει το respec?

Το βίντεο που ποσταρε ο φίλος πριν για τον διαχωρισμό του player base και το έβλεπα και εγώ εχθές είναι ακριβώς ότι βλέπουμε και εδώ μέσα.

Εγώ έχω σχολιάσει τα αρνητικά και πιθανές αλλαγές, εσύ μπαίνεις και λες απλά: Όχι να μείνει έτσι και όσοι δεν θέλετε να παίξετε diablo

Thats all from me δεν μπαίνω σε άλλη αντιπαράθεση θα μιλάω γενικά μόνο για το game

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ρε μαν άλλο το humor και άλλο να λες ότι υπάρχει μιρλα επειδή αναφέρουμε κάποια θέματα τα οποία βλέπεις τελικά τα αναφέρουν οι περισσότεροι.

Εμένα το game μου αρέσει , Titan Warrior 46lvl με τα 2 ascendancies προς τα τέλη του act 3

Δεν μπορώ να πω την άποψη μου σε κάτι που θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι διαφορετικό με επιχειρήματα χωρίς να θεωρηθεί μιρλα δλδ?

Δλδ όσοι μιλάνε για τα nerfs απαντάνε οι μισοί: είναι Early Access τι περίμενες?

Πως θα δοκιμάσω εγώ διάφορα builds σε early access με τα λεφτά που θέλει το respec?

Το βίντεο που ποσταρε ο φίλος πριν για τον διαχωρισμό του player base και το έβλεπα και εγώ εχθές είναι ακριβώς ότι βλέπουμε και εδώ μέσα.

Εγώ έχω σχολιάσει τα αρνητικά και πιθανές αλλαγές, εσύ μπαίνεις και λες απλά: Όχι να μείνει έτσι και όσοι δεν θέλετε να παίξετε diablo

Thats all from me δεν μπαίνω σε άλλη αντιπαράθεση θα μιλάω γενικά μόνο για το game

να κανω το δικηγορο του διαβολου? και η δυσκολια μερος της εμπειριας ειναι, αμα ηταν πιο ευκολο ισως και να μην ειχες εθιστει. ειναι και ενας τροπος να ξεχωρισει το παιχνιδι απο τον ανταγωνισμο, εχουν αλλωστε το πρωτο παιχνιδι ακομα για οσους θελουν να εξαφανιζουν χαρτες ολοκληρους (καποια στιγμη και το 2ο ετσι θα καταληξει, απλα ελπιζω να αργησει λιγο)

θα μπορουσε το παιχνιδι οταν θα χει ολα τα act να σ αφηνει να διαλεξεις αμα θες ευκολο ή δυσκολο campaign, με ενα μικρο μπονους για οσους παρουν το δυσκολο δρομο. αν και πιστευω στην αρχη πιο πολυ μας εσκισε οτι δεν ειχαν βαλει καλυτερα drops ακομα, χωρις drops ολα τα arpg δυσκολα θα ηταν, τωρα που το εστρωσαν λιγο πιστευω θα ειναι πολυ πιο ομαλα τα πρωτα act αμα καποιος φτιαξει νεο χαρακτηρα.

Επεξ/σία από Chachanoulis
  • Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Chachanoulis είπε

να κανω το δικηγορο του διαβολου? και η δυσκολια μερος της εμπειριας ειναι, αμα ηταν πιο ευκολο ισως και να μην ειχες εθιστει. ειναι και ενας τροπος να ξεχωρισει το παιχνιδι απο τον ανταγωνισμο, εχουν αλλωστε το πρωτο παιχνιδι ακομα για οσους θελουν να εξαφανιζουν χαρτες ολοκληρους (καποια στιγμη και το 2ο ετσι θα καταληξει, απλα ελπιζω να αργησει λιγο)

θα μπορουσε το παιχνιδι οταν θα χει ολα τα act να σ αφηνει να διαλεξεις αμα θες ευκολο ή δυσκολο campaign, με ενα μικρο μπονους για οσους παρουν το δυσκολο δρομο. αν και πιστευω στην αρχη πιο πολυ μας εσκισε οτι δεν ειχαν βαλει καλυτερα drops ακομα, χωρις drops ολα τα arpg δυσκολα θα ηταν.

Μα δεν είπα ποτέ να είναι εύκολο το game, θέλει καλύτερη γραμμικότητα και loot

Μπορεί να ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας όσο προχωράς και μαθαίνεις το game αυτό είχα πει εγώ

Ως πρώην παίχτης WOW με raids κτλ δεν μου είναι δύσκολο να μάθω τα mechanics

Εδώ όμως μιλάμε ότι είναι σαν να πηγαίνεις σε raid με άσπρα στο πρώτο act

Φαντάσου μόνο εκεί δυσκολεύτηκα και στο πρώτο trial, όλα τα άλλα τα έχω φάει με 1-5 tries max

Οπότε ναι δεν θεωρώ ότι είναι λογικό να βγάζεις καρκίνο για να βγάλεις το ACT1 και μετά να τους πηγαίνεις καροτσάκι

Όπως δεν θεωρώ λογικό τα trials που έχουν τον μηχανισμό του honour ως melee χαρακτήρας

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, tsofras said:

Όχι ρε είσαι και μίρλας και άμπαλος και τι άποψη να έχεις όταν δεν μπορείς να συλλάβεις με το μικρό σου εγκέφαλο την πολυπλοκότητα ενός παιχνιδιού που κάνει την πυρηνική φυσική να μοιάζει με άλγεβρα γυμνασίου. Και στο κάτω κάτω early access είναι ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΙΖΕΣ και να άφηνες το game για κάτι grandmasters παλαίμαχους του poe1 που έχουν φάει εργατοώρες να αναλύουν τα mechanics.

Άμα πια! ε ήθελες να τ' ακούσεις! 🤪😝😅

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Μα δεν είπα ποτέ να είναι εύκολο το game, θέλει καλύτερη γραμμικότητα και loot

Μπορεί να ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας όσο προχωράς και μαθαίνεις το game αυτό είχα πει εγώ

Ως πρώην παίχτης WOW με raids κτλ δεν μου είναι δύσκολο να μάθω τα mechanics

Εδώ όμως μιλάμε ότι είναι σαν να πηγαίνεις σε raid με άσπρα στο πρώτο act

Φαντάσου μόνο εκεί δυσκολεύτηκα και στο πρώτο trial, όλα τα άλλα τα έχω φάει με 1-5 tries max

Οπότε ναι δεν θεωρώ ότι είναι λογικό να βγάζεις καρκίνο για να βγάλεις το ACT1 και μετά να τους πηγαίνεις καροτσάκι

Όπως δεν θεωρώ λογικό τα trials που έχουν τον μηχανισμό του honour ως melee χαρακτήρας

Η αληθεια ειναι πως το trial το εβγαλα με melee skill π βαραει ευθεια με μεγαλο range. Απο εκει που δε μπορουσα να περασω τα δωματια με τα ritual, ξαφνικα το τερματισα με τη "πρωτη" (με πεταξε το παιχνιδι στο boss🥲) Και σκεψου εβαλα το gem που βγαζει range και δινει dmg, φαντασου ποσο πιο ασφαλες θα ηταν χωρις αυτο, ή να ειχα ranged χαρακτηρα..

Πρεπει να βαλουν πιο πολλα mode για trial κ να μπορεις να διαλεξεις. Δεν εχει νοημα ενας τυπος build να πεταει χαρταετό και αλλος να τρωει κοκομπλοκο.

Επεξ/σία από Chachanoulis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...