Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεματικά μου αρέσει ο Witch Hunter μιας και θα ξεκινήσω Mercenary.

Ακόμα και η ονοματολογία του set του μου αρέσει. Αν θα είναι και στην πράξη καλός θα δείξει, αλλά στο early access με βλέπω κάπως έτσι:

3chkxk.jpg.707a63ea7cde2350df60646f8a8468a9.jpg

Edit: Πάντως το set του Gemling φαίνεται καλύτερο, στα χαρτιά πάντα.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 1
Δημοσ.

Επειδή σε ότι poll είδα θα γίνει κακός χαμός με mercenary, (δικαιολογημένα φυσικά), θα πάω μάλλον για Monk ή Warrior.

O Monk βγάζει τρελά γούστα με το Avatar αλλά επειδή ξέρω οτι το PoE2 θα έχει σίγουρα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, μάλλον και ένας tanky warrior να είναι πιο ασφαλής επιλογή.

Γενική συμβουλή προς όλους. Να περιμένετε μεγάλο βαθμό δυσκολίας και AI στις μάχες. Θα φάτε ψόφους ΣΙΓΟΥΡΑ, σε πληθυντικό και υπερθετικό βαθμό. ψόφΟΥΣ. πολλούς, πάρα πολλούς.

Αν σας ξενερώνει η φάση διαλέχτε άλλο class με υψηλότερο survivability ή skill mechanics. Π.χ. Slow Stun CC, Shield.

Καλά κουράγια σε όσους διαλέξουν Ranger.

Δημοσ.

Εγώ από αυτά που έχω δει ο Ranger μου φαίνεται το πιο γρήγορο και πιθανώς εύκολο class. 

Επίσης, βαρετό. Στην πράξη θα φανούν όλα. Έχουμε μήνες στην EA για να τα σκαλίσουμε.

Δημοσ.
1 minute ago, Charismo said:

Εγώ από αυτά που έχω δει ο Ranger μου φαίνεται το πιο γρήγορο και πιθανώς εύκολο class. 

Επίσης, βαρετό. Στην πράξη θα φανούν όλα. Έχουμε μήνες στην EA για να τα σκαλίσουμε.

να δω όσους παίξουν Ranger με WASD και πρέπει να σημαδεύουν με sidestepping και που θα πηγαίνουν τα βέλη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

Επειδή σε ότι poll είδα θα γίνει κακός χαμός με mercenary, (δικαιολογημένα φυσικά), θα πάω μάλλον για Monk ή Warrior.

O Monk βγάζει τρελά γούστα με το Avatar αλλά επειδή ξέρω οτι το PoE2 θα έχει σίγουρα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, μάλλον και ένας tanky warrior να είναι πιο ασφαλής επιλογή.

Γενική συμβουλή προς όλους. Να περιμένετε μεγάλο βαθμό δυσκολίας και AI στις μάχες. Θα φάτε ψόφους ΣΙΓΟΥΡΑ, σε πληθυντικό και υπερθετικό βαθμό. ψόφΟΥΣ. πολλούς, πάρα πολλούς.

Αν σας ξενερώνει η φάση διαλέχτε άλλο class με υψηλότερο survivability ή skill mechanics. Π.χ. Slow Stun CC, Shield.

Καλά κουράγια σε όσους διαλέξουν Ranger.

εγώ πάλι πιστεύω ότι η blood mage θα είναι ότι ποιο tanky μετατρέποντας το es σε life

Δημοσ.
1 minute ago, D4RK0Rbit said:

εγώ πάλι πιστεύω ότι η blood mage θα είναι ότι ποιο tanky μετατρέποντας το es σε life

σίγουρα υπάρχουν tank builds που τραβάνε από διαφορετικά pools. και αυτό που λες δεν ακούγεται άσχημο αλλά κάπου σε ένα βίντεο ο Jonathan έλεγε οτι για να πιάσεις το Life Leech- ES node θέλει δουλίτσα και ξύλο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, greekfragma είπε

σίγουρα υπάρχουν tank builds που τραβάνε από διαφορετικά pools. και αυτό που λες δεν ακούγεται άσχημο αλλά κάπου σε ένα βίντεο ο Jonathan έλεγε οτι για να πιάσεις το Life Leech- ES node θέλει δουλίτσα και ξύλο.

το ξέρω αλλά πιστεύω το Poe ninja θα γεμισει με αυτούς αν υπάρξει κάτι αντίστοιχο με του poe1 :D
επίσης ο gemling legionaire ειναι πλασμένος για το $Toxic Rain$ a.k.a Toxic Growth i see what you did there GGG
εν το μεταξύ το Tornado Shot έμεινε το ίδιο ...

Δημοσ.
4 minutes ago, SAnathema said:

Από που πήρατε το early support pack? Steam? Έχω μπερδευτεί με τα ένα σκασμό σαιτ

απευθείας από την GGG, μετά κάνεις claim redeem το κλειδί σε όποια πλατφόρμα θα παίξεις (steam/epic)

https://www.pathofexile.com/purchase

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Stratosnis είπε

για το support στην GGG;

ποιο support ? καλέ ο άνθρωπος λέει να πας εδώ στο path of exile early access μέσα από το poe1 προφίλ σου αν έχεις κάνει redeem το αρχικό σου κλειδί

image.png.a3afd03ec2789290268bced3ffaf91be.png

εδώ θα σε βγουν τα κλειδιά

poe.jpg.9bb6c804a998c1a343bde6725054d3c1.jpg

16 λεπτά πριν, seithan είπε

Το "Παλαντιν" σπεκ, πως βγαίνει;

ποιο παλαντιν μάλλον σε λάθος παιχνίδι σχολιάζεις στο diablo να ρωτήσεις εδώ δεν έχει παλαντιν

Επεξ/σία από D4RK0Rbit

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...