Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, sleepy_head είπε Στις 9 ξεκινάει στην Ελλάδα. αποδείξεις ? από όσο ξέρω PST time είμαστε στην Γερμανία που έμενα πάντα 11 ώρα ξεκινούσε κάθε league άντε Ελλαδισταν να ειναι 1 ώρα νωρίτερα και αντί για 11 να ξεκινάει 10 το βράδυ και 4 τα ξημερώματα το download αντί για 5 την πέμπτη όπως και να έχει σιγά την ώρα 2 μέρες σχεδόν της έχουμε να το κατεβάσουμε
greekfragma Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, D4RK0Rbit said: αποδείξεις ? από όσο ξέρω PST time είμαστε στην Γερμανία που έμενα πάντα 11 ώρα ξεκινούσε κάθε league άντε Ελλαδισταν να ειναι 1 ώρα νωρίτερα και αντί για 11 να ξεκινάει 10 το βράδυ και 4 τα ξημερώματα το download αντί για 5 την πέμπτη όπως και να έχει σιγά την ώρα 2 μέρες σχεδόν της έχουμε να το κατεβάσουμε δεν είναι season opening. είναι early access -generic league. δεν ισχύουν αυτά που γράφεις. 21:00 την Παρασκευή Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από greekfragma 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, greekfragma είπε δεν είναι season opening. είναι early access -generic league. δεν ισχύουν αυτά που γράφεις. 21:00 την Τρίτη 21:00 την Τρίτη τι ακριβως ? 04/12/2024 την 10/12/2024 τι ακριβώς γράφεις εδώ ? downloand - league start επόμενη Τρίτη αυτήν την Τρίτη τι πράγμα και τι δεν ισχύουν αυτά που γράφω Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από D4RK0Rbit
sleepy_head Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, D4RK0Rbit είπε αποδείξεις ? από όσο ξέρω PST time είμαστε στην Γερμανία που έμενα πάντα 11 ώρα ξεκινούσε κάθε league άντε Ελλαδισταν να ειναι 1 ώρα νωρίτερα και αντί για 11 να ξεκινάει 10 το βράδυ και 4 τα ξημερώματα το download αντί για 5 την πέμπτη όπως και να έχει σιγά την ώρα 2 μέρες σχεδόν της έχουμε να το κατεβάσουμε https://poe2db.tw/ ή κάνε απλή πρόσθεση με το χρόνο που απομένει. 2
greekfragma Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 20 minutes ago, sleepy_head said: https://poe2db.tw/ ή κάνε απλή πρόσθεση με το χρόνο που απομένει. πόσο πιο απλά και κατανοητά.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, sleepy_head είπε https://poe2db.tw/ ή κάνε απλή πρόσθεση με το χρόνο που απομένει. οκ το μπέρδεψα εδώ της απολογίες αλλά πάλι το download ξεκινάει σε 2 μέρες λίγο μετά την πέμπτη και το game ξεκινάει παρασκευή το απόγευμα 6/12/2024 8:00:00 μ.μ. πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει να πει με την Τρίτη ο γρεεκφραγμα
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, greekfragma είπε πόσο πιο απλά και κατανοητά. ναι χτες το χρονόμετρο δεν ήταν εκεί μόνο το starts in ήταν άραξε μόλις το είδα από τον συνάνθρωπο 8 λεπτά πριν, sleepy_head είπε Παρασκευή εννοούσε ο άνθρωπος. ωραία τώρα το είδα ότι το έκανε edit τότε 21:00 ξεκινά ελλάδα και 22:00 Γερμανία τα leagues ξεκινούσαν τέτοια ώρα δεν έκανα κάποιο λάθος παρά το ότι είπα μια ώρα ποιο μπροστά από μπέρδεμα στην διαφορά ώρας στο download έκανα λάθος επειδή μπερδεψα pm με am ... Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από D4RK0Rbit
lucidsteve Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Μπορεί καποιος να μου εξηγήσει με απλά λόγια το σύστημα league; Δεν έχω παίξει PoE, αλλά το 2 μου φαινεται ενδιαφέρον, τουλάχιστον τα gameplay trailers. Αν κατάλαβα καλά, καθε 4 μήνες μηδενίζεται ο χαρακτηρας σου και πρεπει να ξεκινησεις καινούργιο; Δεν μου ακουγεται πολύ fun mechanic να σε αναγκάζει να ξεκινήσεις απο το 0 καθε λιγους μήνες.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, lucidsteve είπε Μπορεί καποιος να μου εξηγήσει με απλά λόγια το σύστημα league; Δεν έχω παίξει PoE, αλλά το 2 μου φαινεται ενδιαφέρον, τουλάχιστον τα gameplay trailers. Αν κατάλαβα καλά, καθε 4 μήνες μηδενίζεται ο χαρακτηρας σου και πρεπει να ξεκινησεις καινούργιο; Δεν μου ακουγεται πολύ fun mechanic να σε αναγκάζει να ξεκινήσεις απο το 0 καθε λιγους μήνες. κανονικά το poe 1 league ήταν κάθε 3 μήνες το τωρινό λέγεται settlers of kalguur αλλά επειδή το poe 2 ξεκινάει την παρασκευή το settlers of kalguur θα μείνει μέχρι Φεβρουάριο και το Early Access του poe 2 θα είναι για 6 μήνες και θα έχει σχεδόν όλο το content του poe 1 σχεδον το 80% μαζί και το setters of kalguur μονο 1-2 πράγματα θα λείπουν που δεν χρειάζονται πλέον η θα τα βάλουν αργότερα Αυτό που ξεκινάς κάθε 3 μήνες είναι χαζό σίγουρα αλλά προσπαθούν να βάζουν καινούρια πράγματα που το Standard league δεν έχει και το κάνει ενδιαφέρον δεν ξέρω για εσένα άτομα σαν εμένα πάνε 0 στο 100 lvl σε 1.5 μέρα άντε 3 μέρες όσο για το fun κομμάτι μπορείς να δοκιμάσεις το poe 2 για μια φορά τουλάχιστον γιατί θα κρατήσει 6 μήνες το Early Access και μετά στο κανονικό launch άμα θέλεις κάθεσαι αν όχι θα έχεις μια καλή ελπίζω ανάμνηση
greekfragma Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, lucidsteve said: Μπορεί καποιος να μου εξηγήσει με απλά λόγια το σύστημα league; Δεν έχω παίξει PoE, αλλά το 2 μου φαινεται ενδιαφέρον, τουλάχιστον τα gameplay trailers. Αν κατάλαβα καλά, καθε 4 μήνες μηδενίζεται ο χαρακτηρας σου και πρεπει να ξεκινησεις καινούργιο; Δεν μου ακουγεται πολύ fun mechanic να σε αναγκάζει να ξεκινήσεις απο το 0 καθε λιγους μήνες. Το league season είναι για προσθήκη περιεχομένου στο υπάρχον παιχνίδι κάνοντάς το πιο πλούσιο. Πάντα υπάρχει το Standard League που είναι σταθερό από το release και για πάντα χωρίς διακοπές ή αλλαγές στην οικονομία. Δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσεις κάθε fresh start. Αυτό είναι κυρίως για βετεράνους που ξέρουν καλά το παιχνίδι και απλά γουστάρουν τη πολυπλοκότητα και να δοκιμάζουν νέο περιεχόμενο και νέα οικονομία σε ανταγωνισμό για το κυνήγι των items. Αν είσαι casual gamer παίζεις μόνιμα Standard league και τέλος. Φυσικά όλο το νέο περιεχόμενο περνάει και στο Standard league οπότε δε χάνεις κάτι Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από greekfragma
lucidsteve Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις. Αυτο που δεν κατάλαβα πλήρως ειναι πως εφόσον στο standard περνάει το νεο περιεχόμενο, τι διαφορετικό προσφέρει το να κανεις fresh start; Π.χ. να δοκιμάσεις άλλο class; Απο τη μια είμαι casual gamer στο οτι προς το παρόν δεν είμαι σε κατάσταση στη ζωή να αφιερώνω παρα πολλές ώρες κάθε μέρα στο παιχνίδι όπως όταν ήμουν φοιτητής απο την άλλη όμως νιώθω hardcore στο οτι μαρέσει το challenge και προτιμάω να χάνω και να προσπαθώ ξανα παρά να ειναι όλα ενας περίπατος. Κάτι που μου έχει λείψει, έντονα νοσταλγικά ειναι τα ομαδικά dungeon runs του Guild Wars 1. Θεωρείτε πως το PoE2 είναι κατάλληλο game να προσφέρει παρόμοιο αίσθημα;
greekfragma Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 10 minutes ago, lucidsteve said: Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις. Αυτο που δεν κατάλαβα πλήρως ειναι πως εφόσον στο standard περνάει το νεο περιεχόμενο, τι διαφορετικό προσφέρει το να κανεις fresh start; Π.χ. να δοκιμάσεις άλλο class; Απο τη μια είμαι casual gamer στο οτι προς το παρόν δεν είμαι σε κατάσταση στη ζωή να αφιερώνω παρα πολλές ώρες κάθε μέρα στο παιχνίδι όπως όταν ήμουν φοιτητής απο την άλλη όμως νιώθω hardcore στο οτι μαρέσει το challenge και προτιμάω να χάνω και να προσπαθώ ξανα παρά να ειναι όλα ενας περίπατος. Κάτι που μου έχει λείψει, έντονα νοσταλγικά ειναι τα ομαδικά dungeon runs του Guild Wars 1. Θεωρείτε πως το PoE2 είναι κατάλληλο game να προσφέρει παρόμοιο αίσθημα; fresh start - fresh economy - new mechanics. αγώνας δρόμου ικανοτήτων για βετεράνους που έχουν χρόνο να ρουφάνε το game κάθε 4μήνες. το παιχνίδι είναι ήδη challenge και στο standard league. το νέο περιεχόμενο δε περνάει άμεσα στο standard μόλις βγει στο Season league. γίνεται διαθέσιμο αργότερα αλλά πάντα περνάει. (ελάχιστα πράγματα δε πέρασαν στο Standard από τα Seasonal νομίζω στο 1) το PoE2 θα είναι παιχνίδι ορόσημο στην εξέλιξη των A-RPGs και ένα παιχνίδι για την επόμενη δεκαετία όπως αντίστοιχα εξαίσιο ήταν και το 1ο έστω και με τις παιδικές του ασθένειες σε ορισμένα πράγματα που σιγά σιγά το γυάλισαν κι αυτό. Εφόσον έχεις κλειδί για Early Access ξεκίνα χαλαρά. Δεν είναι αγώνας δρόμου. Μην προσπαθήσεις εξαρχής να τρέξεις δε γίνεται. Βετεράνοι του 1 και πάλι αρκετοί θα πάνε χαλαρά γιατί το 2 αποτελεί μεγάλο στάδιο εξέλιξης και θέλει εκ νέου μελέτη. Στο τέλος της ημέρας το σημαντικό είναι να βρεις το ρυθμό που θα σε ευχαριστεί. Μιλάμε για Free to Play τίτλο και άπειρα χρόνια διάρκειας. 1
Chachanoulis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, lucidsteve είπε Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις. Αυτο που δεν κατάλαβα πλήρως ειναι πως εφόσον στο standard περνάει το νεο περιεχόμενο, τι διαφορετικό προσφέρει το να κανεις fresh start; Π.χ. να δοκιμάσεις άλλο class; Απο τη μια είμαι casual gamer στο οτι προς το παρόν δεν είμαι σε κατάσταση στη ζωή να αφιερώνω παρα πολλές ώρες κάθε μέρα στο παιχνίδι όπως όταν ήμουν φοιτητής απο την άλλη όμως νιώθω hardcore στο οτι μαρέσει το challenge και προτιμάω να χάνω και να προσπαθώ ξανα παρά να ειναι όλα ενας περίπατος. Κάτι που μου έχει λείψει, έντονα νοσταλγικά ειναι τα ομαδικά dungeon runs του Guild Wars 1. Θεωρείτε πως το PoE2 είναι κατάλληλο game να προσφέρει παρόμοιο αίσθημα; γενικα ολα τα παιχνιδια αυτου του τυπου ειναι φτιαγμενα με τη λογικη πως οταν βαρεθεις να "διαγραφεις" ολοκληρο το χαρτη με τον τερματισμενο σου παιχτη θα φτιαξεις καινουργιο να δοκιμασεις κατι διαφορετικο. οποτε τα leagues ειναι μια καλη ευκαιρια να επιστρεψουν οι παιχτες που ειχαν βαρεθει και να δοκιμασουν το νεο mode με νεο παιχτη. οταν το league τελειωσει παει το παιχτη σου στο μονιμο league οποτε δε χανεις κατι Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2024 από Chachanoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα