Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 28/11/2024 στις 10:18 ΠΜ, Charismo είπε

Έχε υπ'όψιν σου ότι ο αλγόριθμος κοιτάει και τις προτιμήσεις σου. Αν βλέπεις βίντεο PoE τότε σου προτείνει κυρίως αντίστοιχου περιεχομένου Youtubers. 

Αλλά όντως υπάρχει hype.

Παιδιά μιλάμε γεμίζει η μισή πρώτη σελίδα μιλάμε με σχετικά videos.
Παίζει να είναι και πρώτη φορά που γίνεται τόσο hype για game.
Ούτε το καινούριο Grand Theft Auto να ήταν.

Δημοσ.
8 minutes ago, lucanis said:

Παιδιά μιλάμε γεμίζει η μισή πρώτη σελίδα μιλάμε με σχετικά videos.
Παίζει να είναι και πρώτη φορά που γίνεται τόσο hype για game.
Ούτε το καινούριο Grand Theft Auto να ήταν.

Ναι, έτσι λειτουργεί ο αλγόριθμος.

Κι εγώ όταν είχα κολλήσει ένα διάστημα να βλέπω pack openings από trading games είχα γεμίσει βίντεο στα recommended και στο home page "Άνοιξα αυτό το pack και δείτε τι μου έτυχε" και "Δεν θα πιστέψετε τι έτυχα σε pack των 5$" κτλ. 😆

Δημοσ.

Πάρα πολύ καλό μάζεμα πληροφορίας. αξίζει να το δείτε ένα μισαωράκι περίπου ανακεφαλαίωσης για τα έως τώρα δεδομένα.

Δημοσ.

παντως εχω μπερδευτει με ενα πραγμα. Aπ οσο εχω καταλαβει παλι gemstones θα εχουμε για τα skills, οποτε ολα τα class μπορουν να φορεσουν οτι θελουν, παρ ολα αυτα ακουω συχνα για τα "skill του ταδε class". Υπαρχει καποιος περιορισμος στα gemstone?

Δημοσ.
5 minutes ago, Chachanoulis said:

παντως εχω μπερδευτει με ενα πραγμα. Aπ οσο εχω καταλαβει παλι gemstones θα εχουμε για τα skills, οποτε ολα τα class μπορουν να φορεσουν οτι θελουν, παρ ολα αυτα ακουω συχνα για τα "skill του ταδε class". Υπαρχει καποιος περιορισμος στα gemstone?

στο 2 δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

προφανώς όμως θα πρέπει να είσαι τόσο παικτρόνι και επιστήμονας με το tree και attributes ώστε να καταφέρεις έναν Warrior Titan να τον κάνεις να έχει αρκετό Mana για spells (για να σου δώσω ακραίο παράδειγμα)

μην ξεχνάς οτι τα gems έχουν attribute requirement και κάθε requirement επηρεάζει health/mana pool/ regens κλπ.

θεωρητικά μπορείς να φτιάξεις λοιπόν έναν God of War με 2x 2hand να πετάει ice spear....θα δουλέψει όμως;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

προφανώς όμως θα πρέπει να είσαι τόσο παικτρόνι και επιστήμονας με το tree και attributes ώστε να καταφέρεις έναν Warrior Titan να τον κάνεις να έχει αρκετό Mana για spells (για να σου δώσω ακραίο παράδειγμα)

μην ξεχνάς οτι τα gems έχουν attribute requirement και κάθε requirement επηρεάζει health/mana pool/ regens κλπ.

θεωρητικά μπορείς να φτιάξεις λοιπόν έναν God of War με 2x 2hand να πετάει ice spear....θα δουλέψει όμως;

δηλαδη να μην επιχειρησω melee chronomancer? 😂

Δημοσ.
1 minute ago, Chachanoulis said:

και δε το κάνεις; και τι έγινε αν δε δουλέψει; μιλάμε για Early access και είσοδο στο παιχνίδι με άπειρους συνδυασμούς που θα έχουν και balance patches και bug fixes και rerolling.

Δημοσ.

Αφήνω κάτι εδώ για να υπάρχει για τις 6 του μήνα.

Κοιτάζοντας τα views στα social τα gaming trend graphs και τις πωλήσεις του Early Access, περιμένω το Path of Exile 2 να σπάσει τρελά ρεκόρ και να συνθλίψει οποιοδήποτε άλλο τίτλο στο genre. Επίσης του βάζω υποψηφιότητα για Game Of The Year (GOTY)

Επίσης περιμένω να υπάρξει χαμός στις 6 του μήνα μιας και ούτε ο πιο φανατικός και αισιόδοξος υποστηρικτής της GGG δε θα περιμένει αυτά τα νούμερα λογαριασμών για login και πιστεύω οτι θα υπάρξει σοβαρό θέμα με το queue. Μακάρι να διαψευστώ και η GGG να έχει μεριμνήσει για το player swarming και να αντέξουν οι servers.

5 μέρες ακόμα φαντάζουν αιώνας. Πέφτει και μέσα στις γιορτές και έχω πολλά χρόνια να πω οτι θα φτιάξω πρόγραμμα ξεκάθαρα για να λιώσω ένα τίτλο.

Ραξ στριμάκι για σήμερα. Όποιος είναι τυχερός τσιμπάει και κλειδάκι

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/11/2024 στις 9:45 ΠΜ, Charismo είπε

Ναι, έτσι λειτουργεί ο αλγόριθμος.

Κι εγώ όταν είχα κολλήσει ένα διάστημα να βλέπω pack openings από trading games είχα γεμίσει βίντεο στα recommended και στο home page "Άνοιξα αυτό το pack και δείτε τι μου έτυχε" και "Δεν θα πιστέψετε τι έτυχα σε pack των 5$" κτλ. 😆

Στις 29/11/2024 στις 6:04 ΜΜ, Chachanoulis είπε

εγω θα κανω τον mercenary με 2 atziri axes και unlimited τοτεμ spirit based και θα τραβηξω τερμα max resistances με τα gems και 3 extra gems να ειναι supports gia to totem main skill μαλλον θα παω κανα melee bleeding αν δεν εχει atziri axes θα παω maces με stun ξερω θα φανει αν και θελω supreme ostentation που ακυρονει καθε attribute requirement θα μπορουσα να βαλω λιγοτερα attributes αλλα ετσι πως το βλεπω για κανα σπαθι μαλλον θα παω αν δεν εχει bunderbore η supreme ostentation βασικα το theorycrafting θα ειναι δυσκολο απο την στιγμη που δεν θα υπαρχει ακομα pob fork για να παιξουμε με το talent tree θα αναγκαστουμε να παμε σε ποιο traditional builds για να μην παει fail κτλ

Στις 29/11/2024 στις 6:00 ΜΜ, greekfragma είπε

και να δουλεψει δεν αξιζει καλυτερα να πας ρειντζερ που σου δινει εξτρα βελη μιλαμε για τρελο nuke με ρειντζερ με τα εξτρα βελη

image.png.350527542f3ca3a8509028faa93cb250.png

image.png.67cec72a80af14af88f16f66d9fe1f06.png

για τιτανα god of war καλυτερα να πας σε 2 2h maces με αυτο το skill 1300% attack damage λεει

image.png.bd835072f2e73b931e29835377a0f27e.png

Επεξ/σία από D4RK0Rbit
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

αδερφέ αν δε τρολάρεις, βάζε σημεία στίξης γιατί δε διαβάζεσαι με τίποτα.

Gemling-1-1024x598.png.40935da9e585696c8a07d4b86f6d0f57.png

τωρα διαβαζεται αυτο ? που λεμε και στο χωριο μου να στο ζωγραφισω

Επεξ/σία από D4RK0Rbit
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, D4RK0Rbit είπε

τωρα διαβαζεται αυτο ? που λεμε και στο χωριο μου να στο ζωγραφισω

Στο δικό μας χωριό πάντως, προτιμούμε να γράφει ο κόσμος με τρόπο που δεν φέρνει στον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού.

• Like 1
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...