Sartiv Δημοσ. Τρίτη στις 06:28 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:28 μμ 4 ώρες πριν, Gigixx είπε Καλησπερα,καποιες ερωτησουλες καθως δεν προερχομαι απτο πρωτο παιχνιδι. Α. υπαρχει καποιος τροπος να ξερουμε στο περιπου ποσο κοστιζει καποιο αντικειμενο που θελουμε να πουλησουμε? Β. προβλεπεται να μπει καποιο stash για maps και για trial coins (εχουμε αρχισει και πνιγομαστε 😅 ) Γ. ερωτηση κρισεως,τα white jewels (stellar amulets,sapphire rings κλπ), στο χρονικο σημειο που ειμαστε δεδομενου οτι σε λιγο καιρο ξεκιναει league, τα τζογαρουμε η τα σπρωχνουμε για τπτ currency? Γ: δε θα μεταφερθουν στο νεο league ή στο standard. Στο early access θα μεινουν ολα. Αρα τζογαρετε κατα τη γνωμη μου, δε ξερω βασικα γιατι παιζω SSF. 1
lemonide Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Έχει κανείς άλλος εδώ το πρόβλημα που κάνει freeze το pc? Χρησιμοποιώ το process lasso για να απενεργοποιώ 2 πυρήνες αλλά έχω σταματήσει να παίζω γιατί φοβάμαι μην κάνει καμιά μόνιμη ζημιά στο pc μου γιατί είναι καινούριο.
anifiend Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Craft ή trade? Για πείτε τη γνώμη σας. Εγώ που δεν έχω ασχοληθεί ακόμη σοβαρά με το endgame βλέπω πως ακόμη και για leveling ή early end-game gear, μόνο μέσω trade έχεις ελπίδες για κάτι καλό. Πολύ rng στα drops και στο crafting. Όσες φορές χαλάω exalted σε crafting σχεδόν πάντα το μετανοιώνω.
Gigixx Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 53 λεπτά πριν, anifiend είπε Craft ή trade? Για πείτε τη γνώμη σας. Εγώ που δεν έχω ασχοληθεί ακόμη σοβαρά με το endgame βλέπω πως ακόμη και για leveling ή early end-game gear, μόνο μέσω trade έχεις ελπίδες για κάτι καλό. Πολύ rng στα drops και στο crafting. Όσες φορές χαλάω exalted σε crafting σχεδόν πάντα το μετανοιώνω. Οσο και να μου αρεσει η διαδικασια και το απροσμενο του craft,προσωπικα νομιζω πως καταληγω (δυστυχως) στο trade για να καταληξω σε loot της αρεσκειας μου.παιζω witch army build και μου ειναι αδιανοητα δυσκολο να φτιαξω οπλο με ολα τα mods που χρειαζομαι. 1
sleepy_head Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 3 ώρες πριν, lemonide είπε Έχει κανείς άλλος εδώ το πρόβλημα που κάνει freeze το pc? Χρησιμοποιώ το process lasso για να απενεργοποιώ 2 πυρήνες αλλά έχω σταματήσει να παίζω γιατί φοβάμαι μην κάνει καμιά μόνιμη ζημιά στο pc μου γιατί είναι καινούριο. Ναι εγώ είχα αυτό το πρόβλημα με Win 11 24H2 update. Έκανα restore σε 23Η2 και τώρα δεν έχω πρόβλημα. 2 ώρες πριν, anifiend είπε Craft ή trade? Για πείτε τη γνώμη σας. Εγώ που δεν έχω ασχοληθεί ακόμη σοβαρά με το endgame βλέπω πως ακόμη και για leveling ή early end-game gear, μόνο μέσω trade έχεις ελπίδες για κάτι καλό. Πολύ rng στα drops και στο crafting. Όσες φορές χαλάω exalted σε crafting σχεδόν πάντα το μετανοιώνω. Όπως είπε και ο Gigixx καλύτερα μέσω trade γιατί βρίσκεις αυτό που χρειάζεσαι.
headbanger Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 5 ώρες πριν, anifiend είπε Craft ή trade? Για πείτε τη γνώμη σας. Εγώ που δεν έχω ασχοληθεί ακόμη σοβαρά με το endgame βλέπω πως ακόμη και για leveling ή early end-game gear, μόνο μέσω trade έχεις ελπίδες για κάτι καλό. Πολύ rng στα drops και στο crafting. Όσες φορές χαλάω exalted σε crafting σχεδόν πάντα το μετανοιώνω. το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα. η λύση δεν ειναι απλα η απενεργοποίηση πυρήνων, αλλά αυτό να γίνεται μονο οταν ο επεξεργαστής χτυπάει το 100% για 3-4 δευτερόλεπτα. και η όλη αντιμετώπιση πάει με το τι επεξεργαστή έχεις. επίσης εκανα disable HDR και πλεον δεν έχω θέμα σχεδόν ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα