Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 hours ago, Chachanoulis said:

εχω καθισει και βλεπω το βιντεακι μιας ωρας που βγαλανε πριν λιγες μερες. εχω μεινει παγωτο. ευκολα τα εδωσα τα 30 γιουρο (ετσι κι αλλιως ουτε να περασεις εξω απο το σουπερμαρκετ δεν φτανουν πλεον 🥲)

Ε, γι'αυτό δεν τα δίνω γιατί μπαίνω ΣΜ και φεύγω 100€ φτωχότερος (κάθε εβδομάδα), για τα πολύ βασικά (πρώτες ύλες).

• Like 2
  • Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 minutes ago, seithan said:

Ε, γι'αυτό δεν τα δίνω γιατί μπαίνω ΣΜ και φεύγω 100€ φτωχότερος (κάθε εβδομάδα), για τα πολύ βασικά (πρώτες ύλες).

E σε τέτοιες περιπτώσεις υπομονή τότε, δεν νομίζω να χάσεις κάτι εάν δεν μπεις EA.
Λογικά θα γίνουν όλα reset στο release ούτος η άλλως.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, seithan είπε

Εννοειται δεν κρινω καποιον, απλα ειπα να κανω λιγο πλακα με τα χαλια μας 🥲

3 ώρες πριν, Stratosnis είπε

Δεν ξέρω, μάλλον το βλέπω τελείως λάθος ή ρηχά... Σου λέει πλήρωσε με για το ΕΑ, το οποίο δεν είναι καν στα μισά ακόμα, Οι ίδιοι έχουν πει ότι θέλουν τουλάχιστον 6 μήνες για το full release (φαντάζομαι κατά τον Φεβρουάριο θα το κάνουν 12μηνο), και όταν βγει θα το βάλουμε free. Τα αξίζει με το παραπάνω τα χρήματα του αυτοί που είναι να ασχοληθούν έστω και 50 ώρες θα τα δώσουν και θα δώσουν και άλλα τόσα για το quality of life που γράφεις και εσύ.

Εν ολίγης, πιστεύω ότι είναι περισσότεροι αυτοί που θα καθυστερήσουν την αγορά και εν τέλη δεν θα την κάνουν, λέγοντας θα περιμένω το free, γιατί να δώσω τα 30ευρώ τώρα. Πλέον όσα είναι f2p τα βλέπω με μισό μάτι, προσωπικά.

Μπορεί να είμαι και τελείως λάθος ξαναλέω. 

και εμενα δε μ αρεσει η ιδεα του πληρωσε για το EA αλλα αν δεις οι ποντοι που σου δινει αντιστοιχουν στα 30 ευρω που δινεις. ουσιαστικα το ΕΑ ειναι τζαμπα και απλα πληρωνεις τους ποντους. μαλακια για καποιον που δε τον παιρνει να πληρωνει παιχνιδια και παιζει μονο f2p, αναγκαστικα θα περιμενει το release, αλλα ειναι πολυ πιο τιμιο απ οσο ακουγεται αρχικα.

επισης απ οτι διαβασα τα microtransactions απο τα δυο παιχνιδια θα ειναι συνδεδεμενα, δηλαδη οτι αγορασες απο το πρωτο θα το εχεις και στο δευτερο (αν υπαρχει φυσικα), οποτε λογικα παλι το ποε2 θα εχει currency tabs κλπ να αγορασεις που θα ειναι πολυ χρησιμα. οποτε ειναι σχεδον "υποχρεωτικο" να αγορασεις καποιους ποντους ετσι κι αλλιως (οκ οχι υποχρεωτικο, αλλα στο πρωτο ειναι πολυ καλο qol και φανταζομαι το ιδιο και στο 2ο)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που πρέπει να κατανοήσει όποιος θέλει να ασχοληθεί με το Path of Exile 2 είναι το εξής:

Το Early Access και η ευκαιρία για 6μήνες+ ενασχόλησης είναι για να μπούμε στο πνεύμα του παιχνιδιού.

Όσοι έχουν παίξει το Path of Exile 1 ξέρουν οτι για να αντιληφθούν τη γενικότερη εικόνα και να αρχίσουν να θεωρούνται βετεράνοι πέρασε τουλάχιστον ένα 12μηνο ενασχόλησης.

Δεν αναφέρομαι σε εκείνους που γράφουν 8-10 ώρες την ημέρα και δε κάνουν τίποτε άλλο στη ζωή τους. Μιλάω για τη πλειοψηφία των A-RPG fans που θα βρουν από 5-20 ώρες την εβδομάδα το πολύ. Αν είστε σε αυτή τη κατηγορία το 6μηνο του early access είναι περίοδος δοκιμών και εκμάθησης.

Φυσικά σε κάθε season με νέο league και mechanics είχαμε και νέα δεδομένα. εξάλλου είναι διαφορετικό να παίζεις γραμμικά στο Standard League και διαφορετικό να φτιάχνεις χαρακτήρα σε κάθε ξεκίνημα season.

Ναι και το 2 θα είναι ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι και ναι θα σας φανεί βουνό για να το ανέβετε. Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού η σκέψη οτι μιλάμε για παιχνίδι που όπως είπε ο Jonathan θα έχει πολλές αλλαγές μέχρι το Official Release date. Στην ουσία κάνουν ένα beta phase 6 Δεκεμβρίου για +6μήνες ώστε να δουν τι θα κάνουν οι παίκτες με το σύστημα οικονομίας, builds, mob dmg modifiers κλπ. Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι με άπειρους συνδυασμούς και μαγείρεμα κλάσεων και δεν γινόταν να τα δοκιμάσουν όλα όσα πρόσθεσαν.

από μένα κάποιες συμβουλές:

-δώστε το 30ευρώ γιατί τα 300 shop points θα τα χρειαστείτε σίγουρα για premium stash. Το παιχνίδι χωρίς αρκετό και οργανωμένο χώρο για αποθήκευση items-mats δε βγαίνει με τίποτα.

-χωρίς να έχετε παίξει το 1, το 2 θα φανεί μεγαλύτερο βουνό. Αυτό δε σημαίνει οτι χωρίς το 1 δε θα μπείτε στο πνεύμα του 2, αλλά σίγουρα θα τραβήξει παραπάνω. Αν το 1 φαίνεται παρωχυμένο λόγω ηλικίας γραφικών (2011) μη σταθείτε σε αυτά. Παίξτε το για το Lore, και τα mechanics και τα skills. Πολλά πράγματα μεταφέρονται στο 2 εκτός της ιστορίας. Skills επίσης, Boss Mechanics και area mechanics επίσης.

Θα ήθελα να γράψω καμιά 50αριά γραμμές ακόμα αλλά θεωρώ τα παραπάνω must read.

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, greekfragma είπε

-χωρίς να έχετε παίξει το 1, το 2 θα φανεί μεγαλύτερο βουνό. Αυτό δε σημαίνει οτι χωρίς το 1 δε θα μπείτε στο πνεύμα του 2, αλλά σίγουρα θα τραβήξει παραπάνω. Αν το 1 φαίνεται παρωχυμένο λόγω ηλικίας γραφικών (2011) μη σταθείτε σε αυτά. Παίξτε το για το Lore, και τα mechanics και τα skills. Πολλά πράγματα μεταφέρονται στο 2 εκτός της ιστορίας. Skills επίσης, Boss Mechanics και area mechanics επίσης.

Συμφωνώ με όλα εκτός από αυτό. Νομίζω είναι αργά να ξεκινήσει κάποιος το 1 αν σκοπεύει να παίξει το 2 στις 6/12. Τώρα, εάν δεν παίξει στο EA αλλά θέλει να το δοκιμάσει τότε οκ, αν και πάλι, το 1 δείχνει ότι είναι πολύ zoom zoom σε σχέση με το 2.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, sleepy_head said:

Συμφωνώ με όλα εκτός από αυτό. Νομίζω είναι αργά να ξεκινήσει κάποιος το 1 αν σκοπεύει να παίξει το 2 στις 6/12. Τώρα, εάν δεν παίξει στο EA αλλά θέλει να το δοκιμάσει τότε οκ, αν και πάλι, το 1 δείχνει ότι είναι πολύ zoom zoom σε σχέση με το 2.

Αργά αν βιάζεται να δει το 2. Αν δε νοιάζεται μπορεί άνετα να φάει 1μήνα με το πρώτο και αφού καταλάβει την ιστορία των Exiles και τα area mechanics, πιάνει και το 2. Ναι οκ άντε πες σε κάποιον που ψήθηκε και πλήρωσε early access να παίξει το 2 αφού φάει 1 μήνα στο πρώτο.

Να το ξαναπώ.

2 και Early Access = Beta. Πιθανότατα το 90% του progress να έχει μηδενική αξία όταν θα βγει το Full Release σε 6 μήνες. Θα έχουν αλλάξει τόσα πράγματα που δεν έχει σημασία αν θα ξεκινήσετε 6/12/24 ή 6/1/25

Δημοσ.
24 minutes ago, Mitroglou7 said:

Ποιο progress λέτε ρε παιδιά για παιχνίδι που κάθε 3-4 μήνες κάνει reset με νέο league?

Υπάρχει και το Standard League normal + hardcore που είναι linear από το release και για όσο το παιχνίδι είναι live.

29 minutes ago, starmanwarz said:

Δυσκολα..

έτσι είπαν.

6μήνες+. όχι Γιάννης γιαννάκης. αδιάφορο.

Δημοσ.
12 hours ago, greekfragma said:

Υπάρχει και το Standard League normal + hardcore που είναι linear από το release και για όσο το παιχνίδι είναι live.

έτσι είπαν.

6μήνες+. όχι Γιάννης γιαννάκης. αδιάφορο.

μακάρι να βγει στο εξάμηνο. Δεν ξέρουμε και τι μέγεθος είναι αυτά τα 3 chapter. 

Κοιτώντας πίσω στο μακρινό 2013, όταν έκανε release το poe ήρθε επίσης με 3 chapter. Πέρασαν 6-7 μήνες για να μπει το 4ο chapter. Δεν ξέρω αν έχει νόημα το παραπάνω, έχουν έρθει τα πάνω κάτω στο gaming από τότε αλλά τουλάχιστον ξέρουμε ότι η GGG κρατάει τον λόγο της ή τουλάχιστον προσπαθεί...

Δημοσ.

Παιδιά τέτοιο κακό χαμό στο internet για ένα παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί πάντως.

Μου σκάνε πλέον δεκάδες youtube videos στην πρώτη σελίδα του youtube.

Δημοσ.
34 minutes ago, lucanis said:

Έχε υπ'όψιν σου ότι ο αλγόριθμος κοιτάει και τις προτιμήσεις σου. Αν βλέπεις βίντεο PoE τότε σου προτείνει κυρίως αντίστοιχου περιεχομένου Youtubers. 

Αλλά όντως υπάρχει hype.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, lucanis είπε

Εμένα μου σκάνε με εγκλήματα, κοίτα να δεις τι γίνεται στον κόσμο 😋.

Και hardware

18 λεπτά πριν, Charismo είπε

Έχε υπ'όψιν σου ότι ο αλγόριθμος κοιτάει και τις προτιμήσεις σου

Αυτό!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Stratosnis είπε

μακάρι να βγει στο εξάμηνο. Δεν ξέρουμε και τι μέγεθος είναι αυτά τα 3 chapter. 

Κοιτώντας πίσω στο μακρινό 2013, όταν έκανε release το poe ήρθε επίσης με 3 chapter. Πέρασαν 6-7 μήνες για να μπει το 4ο chapter. Δεν ξέρω αν έχει νόημα το παραπάνω, έχουν έρθει τα πάνω κάτω στο gaming από τότε αλλά τουλάχιστον ξέρουμε ότι η GGG κρατάει τον λόγο της ή τουλάχιστον προσπαθεί...

μακαρι να το αργησει αλλα να ειναι καλα αυτα τα chapter. γενικα δε μ αρεσει το συστημα που παιζεις σε μεγαλυτερη δυσκολια την ιδια ιστορια, και δυστυχως ειναι κοινο στα περισσοτερα παιχνιδια αυτου του τυπου (hack & slash? arpg?). ομως ενα αλλο κοινο ειναι πως οι ιστοριες αυτων των παιχνιδιων ειναι ψιλοαδιαφορες, μονο οταν βγηκαν ολα τα chapter του poe βρηκα μια ιστορια που μ αρεσε, οποτε προτιμαω και παλι να το αργησουν και η ιστορια να κρατησει το ενδιαφερον.

Επεξ/σία από Chachanoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...