digitalarchive Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες ρε αλανια τι κανω εδω με εχει καψει πραγματικα καμια οδηγια τι να κανεις που να πας λες και θα το μαντέψω... εκανα 1 πρωτο quest στο ACT 2 και μετα τιποτα δεν μου λεει τι η πως. στο caravan δεν μπορω να μπω.
virginkiller Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 22 λεπτά πριν, digitalarchive είπε ρε αλανια τι κανω εδω με εχει καψει πραγματικα καμια οδηγια τι να κανεις που να πας λες και θα το μαντέψω... εκανα 1 πρωτο quest στο ACT 2 και μετα τιποτα δεν μου λεει τι η πως. στο caravan δεν μπορω να μπω. απο κατω έχει "εξοδο" πας και αδειάζεις το μαπ. έχει ενα Boss που πρεπει να φας
Sugizo Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 37 minutes ago, digitalarchive said: ρε αλανια τι κανω εδω με εχει καψει πραγματικα καμια οδηγια τι να κανεις που να πας λες και θα το μαντέψω... εκανα 1 πρωτο quest στο ACT 2 και μετα τιποτα δεν μου λεει τι η πως. στο caravan δεν μπορω να μπω. Έχει ένα boss πάνω σ’ενα λόφο, έχει κάτι σκύλους εκεί γύρω
digitalarchive Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 3 λεπτά πριν, Sugizo είπε Έχει ένα boss πάνω σ’ενα λόφο, έχει κάτι σκύλους εκεί γύρω το εκανα αυτο φιλε μου ολοκρηρο το μαπ εχω ανοιξει
virginkiller Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Just now, digitalarchive said: το εκανα αυτο φιλε μου ολοκρηρο το μαπ εχω ανοιξει ΑΝ το εφαγες τοτε μίλα στο npc να "φυγει " το caravan
digitalarchive Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα πρώτη φορά βλέπω τοσο παιχνίδι στη τυχη του πραγματικα δεν σου εξηγει τα βασικα στο questing. ολο youtube και αγιος ο θεος εκτός αν εγώ δεν τα παίρνω ευκολα. εσεις που ειστε τζιμάνια αυτο εδώ τα quest ειναι υποχρεωτικα; ουτε εξηγει τι ειναι, ουτε τα ρελιξ ουτε τι θα κερδισεις ουτε τιποτα. εγω ειμαι ο περιεργος και γκρινιαζχω;
greekfragma Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα 2 minutes ago, digitalarchive said: εγω ειμαι ο περιεργος και γκρινιαζχω; ναι 😎
Sugizo Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 23 minutes ago, digitalarchive said: αυτο εδώ τα quest ειναι υποχρεωτικα; Κάνε τα και θα δεις τι είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα