Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε αλανια τι κανω εδω με εχει καψει πραγματικα καμια οδηγια τι να κανεις που να πας λες και θα το μαντέψω... εκανα 1 πρωτο quest στο ACT 2 και μετα τιποτα δεν μου λεει τι η πως. στο caravan δεν μπορω να μπω. 

Screenshot_2025-01-17_at_5.32.52_PM_50.jpg

• Απαντ. 712
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

ρε αλανια τι κανω εδω με εχει καψει πραγματικα καμια οδηγια τι να κανεις που να πας λες και θα το μαντέψω... εκανα 1 πρωτο quest στο ACT 2 και μετα τιποτα δεν μου λεει τι η πως. στο caravan δεν μπορω να μπω. 

απο κατω έχει "εξοδο" πας και αδειάζεις το μαπ. έχει ενα Boss που πρεπει να φας 

Δημοσ.
37 minutes ago, digitalarchive said:

Έχει ένα boss πάνω σ’ενα λόφο, έχει κάτι σκύλους εκεί γύρω

Δημοσ.

πρώτη φορά βλέπω τοσο παιχνίδι στη τυχη του πραγματικα δεν σου εξηγει τα βασικα στο questing. ολο youtube και αγιος ο θεος εκτός αν εγώ δεν τα παίρνω ευκολα. εσεις που ειστε τζιμάνια αυτο εδώ τα quest ειναι υποχρεωτικα;

ουτε εξηγει τι ειναι, ουτε τα ρελιξ ουτε τι θα κερδισεις ουτε τιποτα. εγω ειμαι ο περιεργος και γκρινιαζχω;

Screenshot 2025-01-18 at 12.02.10 AM.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...