Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Sartiv είπε

σε trade mode εισαι, ή SSF; μαλλον trade για να αλλαζεις ευκολα. Σε ποιο tier εισαι στους χαρτες;

Εδω σε SSF οπως παντα, καθαριζω πλεον tier 10 map με 90% evasion, αλλα χρειαζομαι λιγο ακομα για να τσιμπησω το acrobatics να γινω σχεδον αθανατος. Το dps τιμιο, και μου αρκει που δε πεθαινω για να προχωραω σιγα σιγα.

Υ.Γ.: Για οσους δε ξερουν τι ειναι το SSF (Solo self find), απαγορευεται το trade και κανεις ολα μονος σου, crafting. Παιρνει περισσοτερο χρονο για εξελιξη αλλα μαθαινεις ετσι ΤΑ ΠΑΝΤΑ και η ευχαριστηση απο το crafting οταν πετυχαινει ειναι μεγιστη.

trade ειμαι αλλα ουσιαστικα ssf παιζω γιατι ουτε party ουτε trade κανω 🤣

δεν εχω παει ακομα χαρτες, εχω καμια βδομαδα να παιξω λογο χρονου (και ξαναξεκινησα λιγο το MHW :P)

• Απαντ. 674
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οτι και να λεμε το παιχνιδι τα σπαει

Lvl 26 και προχωραω. 

Τι γινεται με guild και τετοια? Δεν εχω ασχοληθει.

Επισης με trade κτλ αξιζει στα μικρα lvl ? (εχω αρκετα κιτρινα)

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, GBorb είπε

Τι γινεται με guild και τετοια? Δεν εχω ασχοληθει.

Μπορεις να μην ασχοληθεις και καθολου, δεν εχει καποιο πλεονεκτημα να εισαι σε Guild εκτος αν θες για να κανετε ομαδικα map να εχετε κοινο Stash κτλπ 

17 λεπτά πριν, GBorb είπε

Επισης με trade κτλ αξιζει στα μικρα lvl ? (εχω αρκετα κιτρινα)

Δεν αξιζει συνηθως εκτος αν βρεις κανα τρελο drop και το πουλας σε καλη τιμη. Αλλη μια περιπτωση ειναι να μην εχεις dmg ή resists και να θες να αγορασεις κατη φτηνο κοντα στο lvl σου για να προχωρησεις πιο ευκολα.  

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Mhlogiatros said:

Φτου να μη μπορείς να τονε γκαγκάρεις μα γιατι παιζει σε asia μονο με shills :P

Παίζει σε Solo Self Bought mode όπως γράφει στο comment του video 😛

Δημοσ.

Καλά δεν περιμέναμε μέχρι τώρα για να καταλάβουμε τι παπά πουλάει ο τύπος και πως όλα του τα account σε Souls κτλ. τα boostarουν οι υπάλληλοι του.

Εδώ μιλάμε βγαίνει και λέει πως θεωρεί τον εαυτό του στους elite gamers και αν δεις το μέσο build του στο Elden Ring γελάς μέχρι δακρύων.

Δημοσ.
9 minutes ago, digitalarchive said:

κανα φτηνο steam key early access απο που παιρνουμε; λεω να το ξεκινησω δευτέρα με GefOrce now μιας και εχω μακ

δεν υπήρξε και δε θα υπάρξει ποτέ άλλη τιμή. 30 σταθερά για early access.

Δημοσ.
1 minute ago, digitalarchive said:

ειναι playable? ερχομαι από diablo

μπορείς να διαβάσεις 45 σελίδες και το βίντεο που έβαλα στη προηγούμενη σελίδα.

αν δεν έχεις καμία επαφή με τη GGG από το πρώτο Path Of Exile θα τα βρεις μπαστούνια σε επίπεδο challenge αλλά σε πολλά σημεία το Path Of Exile 2 είναι true next gen και δε βλέπει καν το Diablo4.

Καλή απόλαυση αν προχωρήσεις εύχομαι.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, greekfragma είπε

μπορείς να διαβάσεις 45 σελίδες και το βίντεο που έβαλα στη προηγούμενη σελίδα.

αν δεν έχεις καμία επαφή με τη GGG από το πρώτο Path Of Exile θα τα βρεις μπαστούνια σε επίπεδο challenge αλλά σε πολλά σημεία το Path Of Exile 2 είναι true next gen και δε βλέπει καν το Diablo4.

Καλή απόλαυση αν προχωρήσεις εύχομαι.

δεν εχω αλλα εχω σπασει και ενα ποδι και καπως πρεπει νε περασει ο καιρος...

Δημοσ.
Just now, digitalarchive said:

δεν εχω αλλα εχω σπασει και ενα ποδι και καπως πρεπει νε περασει ο καιρος...

τότε περαστικά καλή απόλαυση.

υπολόγισε, ανάλογα πόσο γρήγορα αντιληφθείς τη διαφορετικότητα στο playstyle, κάπου στις 50-60 ώρες ελάχιστα για να μπεις στο πνεύμα και να φτάσεις end game.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...