Chachanoulis Δημοσ. χθες στις 09:32 πμ Δημοσ. χθες στις 09:32 πμ 15 ώρες πριν, Sartiv είπε σε trade mode εισαι, ή SSF; μαλλον trade για να αλλαζεις ευκολα. Σε ποιο tier εισαι στους χαρτες; Εδω σε SSF οπως παντα, καθαριζω πλεον tier 10 map με 90% evasion, αλλα χρειαζομαι λιγο ακομα για να τσιμπησω το acrobatics να γινω σχεδον αθανατος. Το dps τιμιο, και μου αρκει που δε πεθαινω για να προχωραω σιγα σιγα. Υ.Γ.: Για οσους δε ξερουν τι ειναι το SSF (Solo self find), απαγορευεται το trade και κανεις ολα μονος σου, crafting. Παιρνει περισσοτερο χρονο για εξελιξη αλλα μαθαινεις ετσι ΤΑ ΠΑΝΤΑ και η ευχαριστηση απο το crafting οταν πετυχαινει ειναι μεγιστη. trade ειμαι αλλα ουσιαστικα ssf παιζω γιατι ουτε party ουτε trade κανω 🤣 δεν εχω παει ακομα χαρτες, εχω καμια βδομαδα να παιξω λογο χρονου (και ξαναξεκινησα λιγο το MHW )
GBorb Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Οτι και να λεμε το παιχνιδι τα σπαει Lvl 26 και προχωραω. Τι γινεται με guild και τετοια? Δεν εχω ασχοληθει. Επισης με trade κτλ αξιζει στα μικρα lvl ? (εχω αρκετα κιτρινα)
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 16 λεπτά πριν, GBorb είπε Τι γινεται με guild και τετοια? Δεν εχω ασχοληθει. Μπορεις να μην ασχοληθεις και καθολου, δεν εχει καποιο πλεονεκτημα να εισαι σε Guild εκτος αν θες για να κανετε ομαδικα map να εχετε κοινο Stash κτλπ 17 λεπτά πριν, GBorb είπε Επισης με trade κτλ αξιζει στα μικρα lvl ? (εχω αρκετα κιτρινα) Δεν αξιζει συνηθως εκτος αν βρεις κανα τρελο drop και το πουλας σε καλη τιμη. Αλλη μια περιπτωση ειναι να μην εχεις dmg ή resists και να θες να αγορασεις κατη φτηνο κοντα στο lvl σου για να προχωρησεις πιο ευκολα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 3 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 3 ώρες Έλα δεν το πιστεύω... 3
Mhlogiatros Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Φτου να μη μπορείς να τονε γκαγκάρεις μα γιατι παιζει σε asia μονο με shills
Sugizo Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 23 minutes ago, Thresh said: Έλα δεν το πιστεύω... Short version 😛
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 3 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 3 ώρες 6 minutes ago, Mhlogiatros said: Φτου να μη μπορείς να τονε γκαγκάρεις μα γιατι παιζει σε asia μονο με shills Παίζει σε Solo Self Bought mode όπως γράφει στο comment του video 😛
Charismo Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Καλά δεν περιμέναμε μέχρι τώρα για να καταλάβουμε τι παπά πουλάει ο τύπος και πως όλα του τα account σε Souls κτλ. τα boostarουν οι υπάλληλοι του. Εδώ μιλάμε βγαίνει και λέει πως θεωρεί τον εαυτό του στους elite gamers και αν δεις το μέσο build του στο Elden Ring γελάς μέχρι δακρύων.
digitalarchive Δημοσ. πριν από 37 λεπτά Δημοσ. πριν από 37 λεπτά κανα φτηνο steam key early access απο που παιρνουμε; λεω να το ξεκινησω δευτέρα με GefOrce now μιας και εχω μακ
greekfragma Δημοσ. πριν από 27 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 27 λεπτά 9 minutes ago, digitalarchive said: κανα φτηνο steam key early access απο που παιρνουμε; λεω να το ξεκινησω δευτέρα με GefOrce now μιας και εχω μακ δεν υπήρξε και δε θα υπάρξει ποτέ άλλη τιμή. 30 σταθερά για early access.
digitalarchive Δημοσ. πριν από 23 λεπτά Δημοσ. πριν από 23 λεπτά 4 λεπτά πριν, greekfragma είπε δεν υπήρξε και δε θα υπάρξει ποτέ άλλη τιμή. 30 σταθερά για early access. ειναι playable? ερχομαι από diablo
greekfragma Δημοσ. πριν από 19 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 19 λεπτά 1 minute ago, digitalarchive said: ειναι playable? ερχομαι από diablo μπορείς να διαβάσεις 45 σελίδες και το βίντεο που έβαλα στη προηγούμενη σελίδα. αν δεν έχεις καμία επαφή με τη GGG από το πρώτο Path Of Exile θα τα βρεις μπαστούνια σε επίπεδο challenge αλλά σε πολλά σημεία το Path Of Exile 2 είναι true next gen και δε βλέπει καν το Diablo4. Καλή απόλαυση αν προχωρήσεις εύχομαι.
digitalarchive Δημοσ. πριν από 8 λεπτά Δημοσ. πριν από 8 λεπτά 11 λεπτά πριν, greekfragma είπε μπορείς να διαβάσεις 45 σελίδες και το βίντεο που έβαλα στη προηγούμενη σελίδα. αν δεν έχεις καμία επαφή με τη GGG από το πρώτο Path Of Exile θα τα βρεις μπαστούνια σε επίπεδο challenge αλλά σε πολλά σημεία το Path Of Exile 2 είναι true next gen και δε βλέπει καν το Diablo4. Καλή απόλαυση αν προχωρήσεις εύχομαι. δεν εχω αλλα εχω σπασει και ενα ποδι και καπως πρεπει νε περασει ο καιρος...
greekfragma Δημοσ. πριν από 5 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 5 λεπτά Just now, digitalarchive said: δεν εχω αλλα εχω σπασει και ενα ποδι και καπως πρεπει νε περασει ο καιρος... τότε περαστικά καλή απόλαυση. υπολόγισε, ανάλογα πόσο γρήγορα αντιληφθείς τη διαφορετικότητα στο playstyle, κάπου στις 50-60 ώρες ελάχιστα για να μπεις στο πνεύμα και να φτάσεις end game.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα