sleepy_head Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Early access είναι το παιχνίδι, αν δεν πούμε τα πράγματα που θέλουμε να αλλάξουν/φτιάξουν ή να βελτιώσουν τότε πότε θα το πούμε; Και εγώ έχω εμπιστοσύνη στη GGG αλλά δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν λάθη, ειδικά όταν έχεις την εμπειρία από το 1. Αυτό με τον μοχλό που κάθεσαι κάμποσα δευτερόλεπτα και δεν μπορείς να κάνεις cancel είναι άθλιο αλλά η λύση είναι να καθαρίσεις τα γύρω δωμάτια και θα είσαι ok.
greekfragma Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δυστυχώς με το crossplay και συγχώνευση των account databases μύριζε μπαρούτι αν θα τα καταφέρουν. Προφανώς και η μεγάλη ζημιά είναι στο 1 και όχι στο 2 μιας και η οικονομία του Early Access θα γίνει obsolete σε λίγους μήνες. Για το 1 όμως πολύς κόσμος μπορεί να έχει χάσει currency και αντικείμενα δεκαετιών RNG https://wccftech.com/path-of-exile-2-in-security-crisis-after-hackers-raid-players-accounts-stealing-valuables/
Sartiv Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, SAnathema είπε https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3610072/page/1 επίσης όταν τραβάς μοχλό και σου επιτίθενται με αποτέλεσμα να μετακινείτε ο χαρακτήρας δεν ανοίγει η πόρτα και η λύση είναι screen selection ή πόρταλ στο hideout και πίσω για να ενεργοποιηθεί πάλι ο μοχλός. Νόμιζα ο σκοπός του beta testing είναι να βρίσκουμε τα bug αλλα τελικά όλοι γκρινιάζουμε όταν τα εντοπίζουμε. Αλλά οι παρωπιδες.. δεν ειναι bug, αμα κλικαρεις loot δε κανεις επιθεση. Απλη λυση: βαλε σε αλλο hotkey , οχι left-click. Συμφωνω απολυτα σε ολα οσα ειπε ο greekfragma. Ειναι παρα πολλα πραγματα (περιπλοκο το παιχνιδι) που πολλοι δε καταλαβαινουν και βριζουν. ενα χαρακτηρστικο παραδειγμα: δε πεφτει loot, δε παιρνουν currencies κτλ. , με increase στο find rarity item, λυνεται ευκολα το θεμα. πλεον με 56% μαζευω 1-2-3 exalted (και οχι μονο) σε καθε map στο tier5 απο κει που δεν επαιρνα τιποτα στην αρχη. Α, ειναι EARLY ACCESS ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ... Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2024 από Sartiv 2
SAnathema Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, Sartiv said: δεν ειναι bug, αμα κλικαρεις loot δε κανεις επιθεση. Απλη λυση: βαλε σε αλλο hotkey , οχι left-click. Συμφωνω απολυτα σε ολα οσα ειπε ο greekfragma. Ειναι παρα πολλα πραγματα (περιπλοκο το παιχνιδι) που πολλοι δε καταλαβαινουν και βριζουν. ενα χαρακτηρστικο παραδειγμα: δε πεφτει loot, δε παιρνουν currencies κτλ. , με increase στο find rarity item, λυνεται ευκολα το θεμα. πλεον με 56% μαζευω 1-2-3 exalted (και οχι μονο) σε καθε map στο tier5 απο κει που δεν επαιρνα τιποτα στην αρχη. Α, ειναι EARLY ACCESS ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ... Ποτέ δεν είχα το loot στο κλικ. Όπως και αρκετοί άλλοι. Μη προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα πάντα. Ακόμα και το item rarity είναι τελείως broken. Θέλει επειγόντως διόρθωση ήτοι νερφ.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Multiple Path of Exile 2 players have logged in to find that all of their valuable loot has disappeared from their inventories, while the game's developer seemingly sits idly by. https://www.techpowerup.com/330347/path-of-exile-2-security-breach-blindsides-players-with-lost-loot-as-developer-remains-silent 1
Chachanoulis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Στις 30/12/2024 στις 9:39 ΜΜ, SAnathema είπε Ποτέ δεν είχα το loot στο κλικ. Όπως και αρκετοί άλλοι. Μη προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα πάντα. Ακόμα και το item rarity είναι τελείως broken. Θέλει επειγόντως διόρθωση ήτοι νερφ. δε νομιζω πως τα drops θελουν νερφ. αν πρεπει να αλλαξει κατι τοτε καλυτερα να νερφαρουν το πως στακαρει το magic find και να μειωσουν το μπονους οταν παιζεις μαζι με αλλους.
SAnathema Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δεν θέλουν τα drops nerf. Το item rarity θέλει, καθώς αυτή τη στιγμή μάλλον η φορμουλα είναι κάπως και το έχει μετατρέψει στο πιο σημαντικό στατ. Ουσιαστικα το ίδιο λέμε. Πάντως Απαράδεκτη η GGG στο support. Τόσος κόσμος να χάνει items και να μη βγαίνει να κάνει έστω μια γενική ανακοίνωση τύπου διερευνούμε το θέμα. Έπρεπε να κοιμόντουσαν μέσα στα γραφεία μετά από αυτό το φιάσκο. Κάποιοι λένε πως συνδέεται με το τεράστιο breach της κινέζικης Tencent που είναι η μητρική της κάπου το Σεπτέμβριο. Κάποιοι με 3rd party software. Αλλά ο κόσμος μυρίζει τα δάχτυλά του. 1 1 1
Sugizo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Και η πραγματικότητα πια είναι δηλαδή; Ότι η GGG δεν ακούει το κοινό της; Ή ότι είναι άλλη μια χάλια εταιρία (ονόματα δεν λέμε) σαν τις άλλες; Δηλαδή δεν είναι ανόητο να κρίνεις μια εταιρία που πάντα προσπαθεί για το κάτι παραπάνω εδώ και 10 χρόνια, απλά και μόνο επειδή η early access δεν είναι το full game που περιμένατε όλοι;
SAnathema Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δεν είπε κανείς πως είναι χάλια εταιρία. Εδώ μιλάμε για συγκεκριμένα πράγματα. Δλδ χακάρουν ένα σωρό λογαριασμούς και δεν υπάρχει καμία απάντηση από πουθενά. Αν συνέβαινε σε άλλη εταιρία που λες τι θα έλεγες? Όλα καλά? Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καμία εταιρία. Αρκεί να δείχνει πως λειτουργεί επαγγελματικά. Χρήματα παίρνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους. 1
Sugizo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 3 hours ago, SAnathema said: Δεν είπε κανείς πως είναι χάλια εταιρία. Εδώ μιλάμε για συγκεκριμένα πράγματα. Δλδ χακάρουν ένα σωρό λογαριασμούς και δεν υπάρχει καμία απάντηση από πουθενά. Αν συνέβαινε σε άλλη εταιρία που λες τι θα έλεγες? Όλα καλά? Από ότι κατάλαβα χακαραν λογαριασμούς χωρίς να υπάρχει κάποιο data breach; Επίσης μιλάμε για ένα μικρό αριθμό παιχτών αναλογικά, απλά έγινε ντόρος γιατί το έπαθε κι ένας YouTuber; correct me if I’m wrong. Θα έπρεπε να αντιδράσει πως η GGG; implement 2FA σε 5 μέρες; 1
SAnathema Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Βασικά 2FA έπρεπε να έχει εδώ και χρόνια από το ποε1. Όλα τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε. Επίσης δεν ξέρουμε αν υπάρχει data breach καθώς δεν κουνιέται φύλλο. Στην μητρική εταιρία πάντως υπήρχε μια χαρά data breach και μάλιστα τεράστιο.
Charismo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Καταρχάς Καλή Χρονιά! Απ'ότι έχω διαβάσει εγώ μέχρι στιγμής πάντως, δεν ξέρω κατά πόσο αφορά hacking. Σχεδόν όλες οι αναφορές έχουν γίνει για το Steam και οι περισσότεροι μιλούν για παίκτες που είχαν αποκτήσει το κλειδί τους μέσω τρίτων sites, ενώ κάποιοι αναφέρουν πως δεν τους ήρθε ποτέ 2FA ειδοποίηση από το steam, όπως είχε γίνει σε κάποιες περιπτώσεις στο κοντινό παρελθόν και με παίκτες του CoD. Πάντως σπάνια μαθαίνεις όλη την αλήθεια σε τέτοια περιστατικά.
Sugizo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 1 hour ago, Charismo said: ενώ κάποιοι αναφέρουν πως δεν τους ήρθε ποτέ 2FA ειδοποίηση Νομίζω χακαραν κωδικούς account που είχαν συνδεθεί με steam αργότερα, δηλαδή δεν είχε σχέση με steam login. (Χακαραν το ίδιο το account στην GGG) Αυτοί που το αγόρασαν απευθείας από steam δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα.
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Το support τους είναι ότι πιο αναξιόπιστο υπάρχει. Έχω πρόσβαση στον λογαριασμό μου είτε μέσω κωδικού είτε σύνδεσης μέσω steam. Όμως πρέπει να αλλαχτεί το email που είναι registered γιατί δε μπορώ να λάβω κανένα email πια, μιας και δεν υπάρχει αυτή η θυρίδα. Τους έχω στείλει από 29/12 email να μου αλλάξουν το email που έχω στο λογαριασμό μου, γιατί δε το λειτουργώ αυτό που είναι registered - δεν υπάρχει πια βασικά, έχει σβηστεί η θυρίδα αυτή. Τους το εξήγησα, και η μόνη απάντηση που μου έδωσαν και δεν έχω νέα τους από τότε ήταν " αν έχω μιλήσει με τον provider του email για να αποκτήσω πάλι πρόσβαση". Μιλάμε για ότι να ναι. Και δε μιλάω για τη συχνότητα απάντησης, λογικό μέρες που είναι, αλλά το τί απάντησαν! Και θα άλλαζα μόνος μου email αν δεν είχαν το ηλίθιο αρχαίο σύστημα, να πηγαίνει επιβεβαιωτικο email στο παλιό email πρώτα... Μου έχουν πάρει δώρο το παιχνίδι και δε μπορώ να το ενεργοποιήσω - τεχνικά μπορώ - αλλά χωρίς να ξέρω τι email θα στείλει πίσω το σύστημα τους με επόμενα βήματα, δε βάζω το κλειδί. --- Edit - τώρα βλέπω για χακαρισματα που λέτε και 2fa. Καλά κρασιά να λέμε δηλαδή.
greekfragma Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου @xtrmsnpr νομίζω πολύ το μπέρδεψες το πράγμα. το δώρο από πού είναι; κλειδί για redeem μέσω πλατφόρμας όπως steam-gog ? απλά κάνεις login στο λογαριασμό σου στη σελίδα τους https://www.pathofexile.com/shop/redeem-key και μετά μετατρέπεις το κλειδί στο αντίστοιχο της πλατφόρμας που επιθυμείς. δε μπαίνει κανένα email στην εξίσωση. μετά το redeem πας στην αντίστοιχη πλατφόρμα όπου εκεί προφανώς έχεις άλλους μεθόδους ταυτοποίησης. 2FA, steam authenticator ...just pick your poison.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα