tsofras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Στις 23/12/2024 στις 2:24 ΜΜ, Chachanoulis είπε α τωρα καταλαβα, αυτα θα τα εχω οσο περισσοτερο μπορω ετσι κι αλλιως (το hp recovery οχι τοσο) επειδη παντως εχω ψιλοβαρεθει τους melee χαρακτηρες (θα τους συνεχισω οταν βγαλουν κανα νεο οπλο) λεω να συνεχισω μια μαγισα που ειχα φτιαξει αλλα τη βαριομουν να παιζω με minion κ καταρες, αυτη τη φορα ομως θελω να δοκιμασω κατι πολυ κουλο.. freeze blood mage 🤪 ουσιαστικα θα βαζω οσο πιο πολυ hp, resistances, armor, spell/cold dmg/pen μπορω και θα διαλεξω vitality siphon. δε νομιζω να ειναι και πολυ καλο build αλλα δε βαριεσαι Δες αυτό πριν επενδύσεις σε armor Y.Γ. Έφτασα 80 , έκλεισα 160 ώρες , πούλησα το pc για να ηρεμήσω λίγο Έχετε και άλλοι θέμα με performance ? Με Ryzen 7700 + 6650 XT στο act3 και στα maps που είναι φάση ζούγκλα έπεφτα στα 30 FPS σε 2Κ ανάλυση . Τι σκατά ? Να ξέρω αν ξαναφτιάξω PC να πάω σε καλύτερη κάρτα γραφικών Καλές γιορτές σε όλους 1
Chachanoulis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, tsofras είπε Δες αυτό πριν επενδύσεις σε armor Y.Γ. Έφτασα 80 , έκλεισα 160 ώρες , πούλησα το pc για να ηρεμήσω λίγο Έχετε και άλλοι θέμα με performance ? Με Ryzen 7700 + 6650 XT στο act3 και στα maps που είναι φάση ζούγκλα έπεφτα στα 30 FPS σε 2Κ ανάλυση . Τι σκατά ? Να ξέρω αν ξαναφτιάξω PC να πάω σε καλύτερη κάρτα γραφικών Καλές γιορτές σε όλους χαχαχαχα αστα να πανε σημερα επιασα τις 100+ , το ξεφτιλησα σημερα που βρηκα ευκαιρια. επαιζα και με ενα φιλο οποτε ειχε πιο πολυ πλακα. κανει δουλιτσα το build αν και δεν τ αρεσει να σπαμαρει σκιλς γιατι πεφτει η ζωη, θα βελτιωθει οταν ξεκλειδωσω και τις αλλες passive. σε 1080p κανει κατι περιεργα ωρες ωρες, αλλα αμα παιζω σπιτι οπου εχω σταθερο ιντερνετ γενικα ειμαι κομπλε, το προβλημα ειναι οταν η συνδεση δεν ειναι καλη (πχ με δεδομενα) θα το δω το βιντεακι, παντως στη μαγισσα δε θα ελεγα οτι θα κανω επενδυση, απλα θα εχω στολη με armor οχι σε passives και ουτε καν στο body γιατι το θελω φουλ es (εχει η blood mage μια passive που το μετατρεπει σε ζωη) καλες γιορτες ΥΓ αληθεια πουλησες το πισι? Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από Chachanoulis 1
tsofras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, Chachanoulis είπε ΥΓ αληθεια πουλησες το πισι? Ναι , έτσι και αλλιώς το είχα φτιάξει για throne and liberty το οποίο το βαρέθηκα σε 2 εβδομάδες. Γενικώς έχω βαρεθεί το gaming απλά δυσκολεύομαι να το αποδεχθώ και φτιάχνω - πουλάω 2+ υπολογιστές τον χρόνο Είπα μήπως με κράταγε το POE2 , αλλά στο end game βαρέθηκα είναι η αλήθεια , όσο υπήρχε η δυσκολία με τα bosses με κράτησε , μετά περίμενα 50 levels μήπως μου πέσει weapon .... Εκτός απο melee δεν με τραβάει να παίξω κάτι άλλο , ποτέ δεν μου άρεσε το kiting Κάποια στιγμή μπορεί να επιστρέψω , θα δείξει
Mitroglou7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Και γω βαρέθηκα lvl92 monk και το αφήνω τουλάχιστον μέχρι το επόμενο patch/content update και βλέπουμε. Δεν έχει κάτι να κάνεις στο endgame 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δεν το πιστεύω ότι ειπώθηκε αυτό για το PoE 1
Anastazio Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Βρηκα τοιχο και εγω, θα περιμενω το κανονικο release...
Markerparts Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Αν κανεις απο εσας που το παρατησε εχει κανενα Queen of the forest chest, ας το κανει μια πασα και σε εμας τους ατυχους και φτωχους. 1
Chachanoulis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 χρονια πολλα σε ολους, ελπιζω να ξεκουραζεστε αυτες τις μερες να αναφερω πως αλλαξα για 3η φορα τη μαγισσα (βγαζω gold μονο για τα respec της 🤣). αυτη τη φορα γυρισα τη blood mage σε physical και bleeding. δυο skill χρησιμοποιω, το βασικο ειναι το bonestorm προφανως, αλλα το mvp ειναι το bone cage που περα οτι σκαει αξιολογο dmg κανει καλυτερο crowd control και απο τη freeze μαγισσα. δε ξερω αν αξιζει να χρησιμοποιησω το σκιλ που δημιουργει minions, χωρις passive θα ειναι εντελως αχρηστα νομιζω.. στολη μαλλον φουλ es και ας μην εχω passives, ενω γενικα θελω να εχω leech%, bleed magnitude (chance λιγο μονο γιατι εχω ηδη 50% απο το gem), spell crit hit/chance, cast speed, λιγο armor break και physical/spell dmg. προς το παρον παει πιο καλα απο τη cold blood mage, αν και δε ξερω στο endgame τι θα λεει, καθως στα element μπορεις να στακαρεις penetration ακομα και κατω απο τις αμυνες των εχθρων για εξτρα dmg, ενω σε armor νομιζω μονο ο warbringer μπορει να το κανει αυτο.
ByAnyMeansNecessary Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Χρόνια πολλά σε όλους 🙂 Έχουμε αξιόπιστο starter guide για Warrior; Χρησιμοποιώ το https://mobalytics.gg/poe-2/builds/woolie-giants-blood αλλά θα ήθελα και άλλες γνώμες.
virginkiller Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, ByAnyMeansNecessary said: Χρόνια πολλά σε όλους 🙂 Έχουμε αξιόπιστο starter guide για Warrior; Χρησιμοποιώ το https://mobalytics.gg/poe-2/builds/woolie-giants-blood αλλά θα ήθελα και άλλες γνώμες. Εγώ έπαιξα με αυτό τελικά μέχρι τέλος campaign. Endgame δεν ξεκίνησα ακόμα. Καθαρίζει οθόνη.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Στο temple of kopec με το που μπαίνω μετά από λίγο πεθαίνω αλλά δεν ξέρω γιατί και τι πρέπει να κάνω
virginkiller Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Αν πας κέντρο τρως fire damage από τον "ήλιο" 2
tsofras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Στις 12/12/2024 στις 10:27 ΠΜ, Charismo είπε Άσχετο, αλλά το παιχνίδι το παίζεις στο laptop της υπογραφής? Τι απόδοση έχει? Μίας και πούλησα το PC όπως είπα και έχω ξεμείνει με το laptop είπα να δοκιμάσω το game Θυμήθηκα ότι είχες ρωτήσει οπότε παίζει στα 40-60 fps 1080p με όλα LOW Αν το έχεις παίξει κανονικά είναι ένα χάλι μαύρο , δεν βλέπεις την τύφλα σου Έριχνα καμια φάπα και πέρναγε η ώρα μπορεί να φτιάξω κανα καλύτερο 6 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Στο temple of kopec με το που μπαίνω μετά από λίγο πεθαίνω αλλά δεν ξέρω γιατί και τι πρέπει να κάνω https://www.sportskeeda.com/mmo/path-exile-2-poe2-ketzuli-high-priest-sun-boss-guide-mechanics 1
ByAnyMeansNecessary Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Στις 25/12/2024 στις 6:53 ΜΜ, virginkiller είπε Εγώ έπαιξα με αυτό τελικά μέχρι τέλος campaign. Endgame δεν ξεκίνησα ακόμα. Καθαρίζει οθόνη. Ποιο ascendancy επέλεξες; Titan ή Warbringer;
virginkiller Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 51 minutes ago, ByAnyMeansNecessary said: Ποιο ascendancy επέλεξες; Titan ή Warbringer; Warbringer. Το έχει το maxrolls το build απλά το έχει leveling
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα