Sartiv Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε Παιδιά δεν υπάρχει crafting. Μάθετε να χρησιμοποιείται το trade site. Στα early mid maps το μόνο που χρειάζεσαι είναι ανθρώπινα resistances και ένα weapon. Βαριά με 10exalts είσαι οκ Υγ. Εκτός και αν παίζεις τίποτα slams όπου εκεί χαρά στο κουράγιο και στην υπομονή σου. Και 100divs να βάλεις δε παίζεται αυτό το πραγμα Παιζω λεμε SSF. δεν υπαρχει trade. Εκει αξιοποιουνται τα orbs για τη χρηση αυτη που προοριζεται ακριβως. Και θελει και λιγη υπομονη. Αλλα πραγματικα μεχρι τωρα δεν εχω προβλημα... 12 ώρες πριν, Chachanoulis είπε ειμαι σιγουρος οτι το armor ειναι για οτιδηποτε physical, ακομα και spell αμα λαχει anyway, πρεπει με καποιο τροπο να φτιαξουν το balance μεταξυ melee και ranged, δεν εχει καν σημασια τα class, αν παιζει με melee build απλα θα υποφερεις εκει που ενα ranged θα πεταγε Armour grants physical damage reduction against hits, with the exact amount of damage reduction depending on the relative magnitude of the character's armour value and the physical damage of the hit. https://www.poewiki.net/wiki/Armour Δεν ειναι αμυνα για spells ή elements, αλλα για physical spells δουλευει. Γενικως το armor ειναι μονο για physical attacks, ειτε απο melee ειτε απο physical spells.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 42 minutes ago, Psycho_Warhead said: Ε τώρα κάτι γίνεται.. Αν είσαι σαουδάραβας βέβαια για το συγκεκριμένο, όπως λέει άλλωστε κι ο ίδιος στο guide. 😛 1
Markerparts Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 50 div budget θελουν αυτα τα builds για να ρολαρουν 🫠
tsofras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Well αν θέλαμε να παίξουμε loot simulator με το AH θα παίζαμε άλλο game Τεσπα συνεχίζω λίγο maps T6 με το σάπιο gear απο act 3 (135 ώρες)
sleepy_head Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Λοιπόν υπάρχει αυτό το διαμαντάκι για chrome extension. Για μένα είναι must αν αγοράζεις πράγματα από trade site, μπορείς να αποθηκεύσεις τα πράγματα που ψάχνεις και αντί να τα ξανακάνεις από την αρχή την επόμενη φορά απλά πατάς ένα κουμπί, έχει να φτιάξεις και φακέλους για να είναι όλα τακτοποιημένα πχ για κάθε build που φτιάχνεις. Το χρησιμοποιούσα στο 1 και πρόσφατα έκανε update και υποστηρίζει και το trade site του 2 Better PathOfExile Trading Και ένα tip: Βάλτε να σας δείχνει τιμές σε exalted orbs γιατί για κάποιο λόγο αυτά που κοστίζουν divine orb μπαίνουν πρώτα. Αυτό το πρόβλημα υπάρχει ανέκαθεν αλλά το είχα ξεχάσει. Πάω για upgrades! Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από sleepy_head
Chachanoulis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Sartiv είπε Παιζω λεμε SSF. δεν υπαρχει trade. Εκει αξιοποιουνται τα orbs για τη χρηση αυτη που προοριζεται ακριβως. Και θελει και λιγη υπομονη. Αλλα πραγματικα μεχρι τωρα δεν εχω προβλημα... Armour grants physical damage reduction against hits, with the exact amount of damage reduction depending on the relative magnitude of the character's armour value and the physical damage of the hit. https://www.poewiki.net/wiki/Armour Δεν ειναι αμυνα για spells ή elements, αλλα για physical spells δουλευει. Γενικως το armor ειναι μονο για physical attacks, ειτε απο melee ειτε απο physical spells. νομιζω το ιδιο λεμε και για projectile μετραει. γενικα ειναι το "5ο resistance" κατα καποιο τροπο. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από Chachanoulis
Sartiv Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, Chachanoulis είπε νομιζω το ιδιο λεμε και για projectile μετραει. γενικα ειναι το "5ο resistance" κατα καποιο τροπο. Armour will only mitigate physical damage hits, not for elemental or chaos damage. παρα πολλα mobs ριχνουν elemental damage.
Chachanoulis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Sartiv είπε Armour will only mitigate physical damage hits, not for elemental or chaos damage. παρα πολλα mobs ριχνουν elemental damage. τα 3 elemental και το chaos ειναι τα αλλα resistances, δε θα σε γλυτωσουν απο physical dmg. κατι προσπαθεις να μου εξηγησεις, αλλα δε καταλαβαινω..
Sartiv Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Chachanoulis είπε τα 3 elemental και το chaos ειναι τα αλλα resistances, δε θα σε γλυτωσουν απο physical dmg. κατι προσπαθεις να μου εξηγησεις, αλλα δε καταλαβαινω.. Προσπαθω να σου εξηγησω οτι με σκετο armor τρως αβερτα damage απο τα 3 elemental + chaos. Αν βαλεις μεσα το evasion, θα τα αποφυγεις κιολας με πιθανοτητα % αυτο που σου λεει. αλλο παραδειγμα: με 200 energy shield ειναι ουσιαστικα +200 life . Αμα το εβλεπες το +200 ζωη σε item, θα ελεγες πολυ wow... Αν παραδειγμα ριξεις απο το 90% στο 88% το armor και παρεις 200+ ES σαφως αξιζει. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από Sartiv 1
Chachanoulis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, Sartiv είπε Προσπαθω να σου εξηγησω οτι με σκετο armor τρως αβερτα damage απο τα 3 elemental + chaos. Αν βαλεις μεσα το evasion, θα τα αποφυγεις κιολας με πιθανοτητα % αυτο που σου λεει. αλλο παραδειγμα: με 200 energy shield ειναι ουσιαστικα +200 life . Αμα το εβλεπες το +200 ζωη σε item, θα ελεγες πολυ wow... Αν παραδειγμα ριξεις απο το 90% στο 88% το armor και παρεις 200+ ES σαφως αξιζει. αναλογα πως θες να παιξεις. υπαρχουν αλλοι που κανουν min max, εγω προτιμω να παιζω "θεματικα". δηλαδει εχω ενα θεμα στο μυαλο μου και κανω το αντιστοιχo build. πχ πριν επαιζα chronomancer melee τωρα παιζω titan ακριβως οπως ακουγεται. φουλ str, armor, ασπιδα και διπλο ροπαλο να το κραταει με ενα χερι. δε κολλαει ουτε το ES ουτε το evasion θεματικα και δεν εχω και τα αντιστοιχα stats για να φορεσω τετοιου ειδους στολες ετσι κι αλλιως.
Sartiv Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Chachanoulis είπε αναλογα πως θες να παιξεις. υπαρχουν αλλοι που κανουν min max, εγω προτιμω να παιζω "θεματικα". δηλαδει εχω ενα θεμα στο μυαλο μου και κανω το αντιστοιχo build. πχ πριν επαιζα chronomancer melee τωρα παιζω titan ακριβως οπως ακουγεται. φουλ str, armor, ασπιδα και διπλο ροπαλο να το κραταει με ενα χερι. δε κολλαει ουτε το ES ουτε το evasion θεματικα και δεν εχω και τα αντιστοιχα stats για να φορεσω τετοιου ειδους στολες ετσι κι αλλιως. Μακαρι να πας μακρια τοτε με αυτα τα stats! Have fun 1
Mitroglou7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Chachanoulis είπε αναλογα πως θες να παιξεις. υπαρχουν αλλοι που κανουν min max, εγω προτιμω να παιζω "θεματικα". δηλαδει εχω ενα θεμα στο μυαλο μου και κανω το αντιστοιχo build. πχ πριν επαιζα chronomancer melee τωρα παιζω titan ακριβως οπως ακουγεται. φουλ str, armor, ασπιδα και διπλο ροπαλο να το κραταει με ενα χερι. δε κολλαει ουτε το ES ουτε το evasion θεματικα και δεν εχω και τα αντιστοιχα stats για να φορεσω τετοιου ειδους στολες ετσι κι αλλιως. Αυτό που θέλει να πει αν και το λέει λάθος είναι ότι χρειάζεσαι πολλαπλά defencive layers. Στη περίπτωσή σου, armor, block chance και κάποιας μορφής hp recovery είναι αυτό στο οποίο μπορείς να επενδύσεις και να ταιριάζει ΚΑΙ θεματικά. Αυτά μπορούν να είναι τα 3 layers σου. Αυτονόητα θεωρούνται τα max resistances. Ούτε 200 evasion ούτε 200 ES κολλάει στο build σου αν δεν έχεις τα αντίστοιχα nodes στο tree. 2
Chachanoulis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε Αυτό που θέλει να πει αν και το λέει λάθος είναι ότι χρειάζεσαι πολλαπλά defencive layers. Στη περίπτωσή σου, armor, block chance και κάποιας μορφής hp recovery είναι αυτό στο οποίο μπορείς να επενδύσεις και να ταιριάζει ΚΑΙ θεματικά. Αυτά μπορούν να είναι τα 3 layers σου. Αυτονόητα θεωρούνται τα max resistances. Ούτε 200 evasion ούτε 200 ES κολλάει στο build σου αν δεν έχεις τα αντίστοιχα nodes στο tree. α τωρα καταλαβα, αυτα θα τα εχω οσο περισσοτερο μπορω ετσι κι αλλιως (το hp recovery οχι τοσο) επειδη παντως εχω ψιλοβαρεθει τους melee χαρακτηρες (θα τους συνεχισω οταν βγαλουν κανα νεο οπλο) λεω να συνεχισω μια μαγισα που ειχα φτιαξει αλλα τη βαριομουν να παιζω με minion κ καταρες, αυτη τη φορα ομως θελω να δοκιμασω κατι πολυ κουλο.. freeze blood mage 🤪 ουσιαστικα θα βαζω οσο πιο πολυ hp, resistances, armor, spell/cold dmg/pen μπορω και θα διαλεξω vitality siphon. δε νομιζω να ειναι και πολυ καλο build αλλα δε βαριεσαι Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από Chachanoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα