tsofras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Chachanoulis είπε δεν υπαρχει λογος να μαλωνετε, αν καποιος για τον Α ή Β λογο δε θελει για το παιχνιδι να δωσει 30 ευρω αλλα δεν εχει προβλημα να δωσει 15-20 δε πιστευω οτι ειναι κακο. γενικα οσο και να δωσει καποιος βοηθαει τους δημιουργους καλυτερα απο το να προσπερασει το παιχνιδι και να μην ασχοληθει καθολου. back on topic επειδη ακομα δεν εχω κατσει καθολου να ψαξω πληροφοριες για το παιχνιδι (ανα καιρους επαιζα το πρωτο) γνωρισουμε αμα εχει controller support? Αφού θα βγεί για κονσόλες και με την λογική WASD φαντάζομαι θα έχει και στο PC 2
Mr Aris Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στο steam γράφει ότι έχει support για controller, του xbox σίγουρα, νομίζω και ps έλεγε Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από Mr Aris 1
ikaruga24 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, Mr Aris είπε Στο steam γράφει ότι έχει support για controller, του xbox σίγουρα, νομίζω και ps έλεγε Όλα, και switch pro controller επίσης. Προσωπικά θα το πάρω στο ps5 διότι είναι απλά αρκετά ισχυρότερο του laptop μου. Το πρώτο POE έπαιζε άψογα στο ps4/5 οπότε και αυτό φαντάζομαι θα παίζει καλά. 1
Chachanoulis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 εχω καθισει και βλεπω το βιντεακι μιας ωρας που βγαλανε πριν λιγες μερες. εχω μεινει παγωτο. ευκολα τα εδωσα τα 30 γιουρο (ετσι κι αλλιως ουτε να περασεις εξω απο το σουπερμαρκετ δεν φτανουν πλεον 🥲) 1
GBorb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Το πηρα και εγω. Ετοιμος για early access Δεν εχω παιξει το πρωτο αλλα ακουσα τα καλυτερα
greekfragma Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 14 minutes ago, GBorb said: Το πηρα και εγω. Ετοιμος για early access Δεν εχω παιξει το πρωτο αλλα ακουσα τα καλυτερα μια διευκρίνηση για όσους δεν έχουν παίξει το 1ο το 2 είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι αλλά στηρίζονται αρκετά events στο 1. Καλό είναι να δείτε τα βιντεάκια παρουσίασης για να δείτε τι ακριβώς είναι τα event-modes-κλπ
Stratosnis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Έχουμε εικόνα για το content του ΕΑ; Διαβάζω κάτι για 3 chapter και ελάχιστο end game. Επίσης εμένα μου κακοφαίνεται αρκετά το συγκεκριμένο ΕΑ (όχι για τα 30 ευρώ) αλλά για το πόσο μακριά μπορεί να είναι από το full release, φαντάζομαι μιλάμε για 6μηνο+ για ένα game που προορίζεται για free. Θα ακουστεί περίεργο αλλά θα προτιμούσα να μην γινόταν ποτέ f2p. Αυτά τα 300 points ξέρουμε με τι αντιστοιχούν; Φτάνουν για κάνα storage expansion;
Charismo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Μπορεί να μην έχει θέση σε αυτό το topic, αλλά γνωρίζει κάποιος αν θα είναι διαθέσιμο early access στο PS5? Στο store ακόμα λέει "Release date to be determined" και δεν βλέπω κάπου επιλογή για αγορά early access.
tliako Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 16 minutes ago, Charismo said: Μπορεί να μην έχει θέση σε αυτό το topic, αλλά γνωρίζει κάποιος αν θα είναι διαθέσιμο early access στο PS5? Στο store ακόμα λέει "Release date to be determined" και δεν βλέπω κάπου επιλογή για αγορά early access. Απο το PoE 2 Forum: Supporter Packs for Sony realms (PlayStation 4 and PlayStation 5) will become available on December 6th PST when Path of Exile 2 launches in Early Access. 1
sleepy_head Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 25 λεπτά πριν, Stratosnis είπε Έχουμε εικόνα για το content του ΕΑ; Διαβάζω κάτι για 3 chapter και ελάχιστο end game. Επίσης εμένα μου κακοφαίνεται αρκετά το συγκεκριμένο ΕΑ (όχι για τα 30 ευρώ) αλλά για το πόσο μακριά μπορεί να είναι από το full release, φαντάζομαι μιλάμε για 6μηνο+ για ένα game που προορίζεται για free. Θα ακουστεί περίεργο αλλά θα προτιμούσα να μην γινόταν ποτέ f2p. Αυτά τα 300 points ξέρουμε με τι αντιστοιχούν; Φτάνουν για κάνα storage expansion; Μια χαρά content έχει αν όντως έχει αυτά που έδειξαν στις 21. Γιατί να μην είναι f2p? Όσο για τα points, ναι θα μπορέσεις να πάρεις stash tabs αλλά καλό είναι να περιμένεις τα stash tab sales που γίνονται κάθε 3 εβδομάδες. Για μένα είναι must το currency stash, map stash και τουλάχιστον 1 premium stash. 1
Stratosnis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 39 minutes ago, sleepy_head said: Μια χαρά content έχει αν όντως έχει αυτά που έδειξαν στις 21. Γιατί να μην είναι f2p? Δεν ξέρω, μάλλον το βλέπω τελείως λάθος ή ρηχά... Σου λέει πλήρωσε με για το ΕΑ, το οποίο δεν είναι καν στα μισά ακόμα, Οι ίδιοι έχουν πει ότι θέλουν τουλάχιστον 6 μήνες για το full release (φαντάζομαι κατά τον Φεβρουάριο θα το κάνουν 12μηνο), και όταν βγει θα το βάλουμε free. Τα αξίζει με το παραπάνω τα χρήματα του αυτοί που είναι να ασχοληθούν έστω και 50 ώρες θα τα δώσουν και θα δώσουν και άλλα τόσα για το quality of life που γράφεις και εσύ. Εν ολίγης, πιστεύω ότι είναι περισσότεροι αυτοί που θα καθυστερήσουν την αγορά και εν τέλη δεν θα την κάνουν, λέγοντας θα περιμένω το free, γιατί να δώσω τα 30ευρώ τώρα. Πλέον όσα είναι f2p τα βλέπω με μισό μάτι, προσωπικά. Μπορεί να είμαι και τελείως λάθος ξαναλέω.
Sugizo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 12 minutes ago, Stratosnis said: Δεν ξέρω, μάλλον το βλέπω τελείως λάθος ή ρηχά... Σου λέει πλήρωσε με για το ΕΑ, το οποίο δεν είναι καν στα μισά ακόμα, Οι ίδιοι έχουν πει ότι θέλουν τουλάχιστον 6 μήνες για το full release (φαντάζομαι κατά τον Φεβρουάριο θα το κάνουν 12μηνο), και όταν βγει θα το βάλουμε free. Τα αξίζει με το παραπάνω τα χρήματα του αυτοί που είναι να ασχοληθούν έστω και 50 ώρες θα τα δώσουν και θα δώσουν και άλλα τόσα για το quality of life που γράφεις και εσύ. Εν ολίγης, πιστεύω ότι είναι περισσότεροι αυτοί που θα καθυστερήσουν την αγορά και εν τέλη δεν θα την κάνουν, λέγοντας θα περιμένω το free, γιατί να δώσω τα 30ευρώ τώρα. Πλέον όσα είναι f2p τα βλέπω με μισό μάτι, προσωπικά. Μπορεί να είμαι και τελείως λάθος ξαναλέω. Τα 27 που ζητάει η συγκεκριμένη εταιρία για EA είναι ψίχουλα πραγματικά, ποσο μάλλον όταν με αυτά αγοράζεις tabs πχ που είναι σχεδόν απαραίτητα και μιλάμε για ένα game που κρατάει δεκαετία (το 1ο) και θα κρατήσει για αλλα 10 (το 2) Εδώ έδωσαν άλλοι +20 για να παίξουν το D4 μια εβδομάδα νωρίτερα... Επίσης, πλήρως κατανοητό σε κάποιον που θέλει να περμένει, ποσο μάλλον όταν δεν έχεις λιώσει το πρώτο και δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Νομίζω η EA είναι πιο πολύ για αυτούς που λιώσανε στο PoE, ξέρουν ότι δύσκολα θα αποτύχει το δεύτερο και θέλουν στην ουσία να στηρίξουν την εταρία.
Stratosnis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 8 minutes ago, Sugizo said: Τα 27 που ζητάει η συγκεκριμένη εταιρία για EA είναι ψίχουλα πραγματικά, ποσο μάλλον όταν με αυτά αγοράζεις tabs πχ που είναι σχεδόν απαραίτητα και μιλάμε για ένα game που κρατάει δεκαετία (το 1ο) και θα κρατήσει για αλλα 10 (το 2) Εδώ έδωσαν άλλοι +20 για να παίξουν το D4 μια εβδομάδα νωρίτερα... Επίσης, πλήρως κατανοητό σε κάποιον που θέλει να περμένει, ποσο μάλλον όταν δεν έχεις λιώσει το πρώτο και δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Νομίζω η EA είναι πιο πολύ για αυτούς που λιώσανε στο PoE, ξέρουν ότι δύσκολα θα αποτύχει το δεύτερο και θέλουν στην ουσία να στηρίξουν την εταρία. Ναι αυτό όμως λέω και εγώ. Γιατί να βάλεις σε κάποιον το δίλημμα να περιμένει; Γιατί να βάλεις την ταμπέλα F2P, καλώς και το 1 ήταν f2p γιατί όταν βγήκε ήταν μία καινούρια ip άγνωστη στο κοινό. Τέλος πάντων, επειδή αυτοί ξέρουν καλύτερα 10 χρόνια τώρα. Δεν είναι παράπονο απλά προβληματισμός. Θα το δώσω το 30άρι (ίσως όχι day 1) και είμαι σίγουρος ότι θα φύγουν άλλα τόσα για το qof.
Sugizo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 18 minutes ago, Stratosnis said: Γιατί να βάλεις την ταμπέλα F2P, καλώς και το 1 ήταν f2p γιατί όταν βγήκε ήταν μία καινούρια ip άγνωστη στο κοινό F2P στο official release σε 6 μήνες, και EA για τους παλιούς που δεν κρατιούνται. Θα έλεγα παρα πολύ έξυπνο. Ένας συνάδελφος ο οποιος παίζει κάθε league, έδωσε 240
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα