Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως τα waystones είναι ψιλοβαρετά και δεν το προχώρησα προς το παρόν. Gear ούτε για δείγμα και οι τιμές για να αγοράσεις κάτι με life+resists είναι στο θεό. Ενώ στο 1 αυτή η φάση ήταν η αγαπημένη μου, μετά το campaign και να "ξεκλειδώνεις" maps, να φτιάχνεις το gear για να μην πέφτεις με τη μία. 

Έφτιαξα witch για minions. Από damage είναι μια χαρά αλλά το ai είναι για τα μπάζα.

Γενικά το παιχνίδι έχει προβλήματα που στο 1 έχουν λυθεί και η αλήθεια είναι ότι νόμιζα ότι δεν θα έκαναν τα ίδια λάθη. Ναι, το campaign είναι υπέροχο και δεν πρόλαβαν να κάνουν πολλά για το endgame. Πιστεύω ότι η GGG θα τα καταφέρει, το έχουν αποδείξει με το 1.

• Απαντ. 674
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια επειδη ολο λετε οτι στο end-game δε πεφτει gear κτλ, νομιζω οτι το βλεπετε υπο λαθος πρισμα.
ΔΕΝ ειναι ο μονος τροπος για upgrade gear το loot. Παιζω Solo Self Find (SSF) , και τα παω σχετικα ανετα. Να μαθετε να κανετε craft, να κανετε identify τα μπλε αντικειμενα αμα σας γυαλισει (πολλες φορες δινουν 2 καλα tiers πχ life και κατι αλλο που θελετε), regal orb και αμα κατσει καντε και aclhemy κτλ κτλ. αν περιμνετε σε μια μερα να λουταρετε τα παντα σε ετοιμο πιατο, παιζετε σε λαθος παιχνιδι..

Υπαρχουν και οι vendors, τους τσεκαρω πολυ συχνα, παρα πολυ συχνα.

Συμφωνω ομως οτι το 1 πορταλ στο end-game ειναι κακη ιδεα και πιστευω θα το διορθωσουν. Θυμιζω: ειναι EARLY ACCESS!!!!

Επεξ/σία από Sartiv
  • Like 3
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Παιδια επειδη ολο λετε οτι στο end-game δε πεφτει gear κτλ, νομιζω οτι το βλεπετε υπο λαθος πρισμα.
ΔΕΝ ειναι ο μονος τροπος για upgrade gear το loot. Παιζω Solo Self Find (SSF) , και τα παω σχετικα ανετα. Να μαθετε να κανετε craft, να κανετε identify τα μπλε αντικειμενα αμα σας γυαλισει (πολλες φορες δινουν 2 καλα tiers πχ life και κατι αλλο που θελετε), regal orb και αμα κατσει καντε και aclhemy κτλ κτλ. αν περιμνετε σε μια μερα να λουταρετε τα παντα σε ετοιμο πιατο, παιζετε σε λαθος παιχνιδι..

Υπαρχουν και οι vendors, τους τσεκαρω πολυ συχνα, παρα πολυ συχνα.

Συμφωνω ομως οτι το 1 πορταλ στο end-game ειναι κακη ιδεα και πιστευω θα το διορθωσουν. Θυμιζω: ειναι EARLY ACCESS!!!!

Εντάξει, δεν είναι η πρώτη φορά που παίζω ARPG. Τα κάνω όλα αυτά, εκτός απ'το να χρησιμοποιήσω alchemy orb προς το παρών μιας και είναι πολύ λίγα και δεν θέλω να πουλήσω exalts. Για leveling έβρισκα πράγματα εκτός από όπλο που αγόρασα, τώρα στα maps είναι το πρόβλημα που χρειάζεσαι καλύτερα tier σε resist και πάνω από 1 για να φτάσεις στο cap. Όσο χάλια και αν είναι το trading δεν έπαιξα ποτέ SSF και δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει στο PoE, μπράβο σε όσους παίζουν (χωρίς ειρωνεία).

Μου λείπει το crafting table του 1. 5000+ ώρες και απ'ότι θυμάμαι δεν είχα σχεδόν ποτέ πρόβλημα με gear γιατί έκανες άνετα αλλαγές με crafting table + horticrafting station.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SAnathema είπε

Δεν ξερω για εσάς αλλά με τον warrior μου πέφτουν κατά 99% αντικείμενα για τα άλλα classes και τούμπαλιν..

Γιατι απορριπτεις δηλαδη τα mixed items πχ evasion/armor?  2-3 refunds και καλυπτεις τα reqiurements. δε χρειαζεται να επενδυσεις ολα σε str... και ξαφνικα θα αυξηθει πολυ το pool των items. 

Δημοσ.

Yπάρχουν ακόμα μερικοί τομείς που χρειάζονται balance, ειδικά το θέμα με melee χαρακτήρες (warrior).

Δύο εβδομάδες είναι που κυκλοφόρησε, υπομονή και είμαι σίγουρος πως πολλά πράγματα θα στρώσουν.

Η GGG είναι μια από τις λίγες εταιρείες που ακούνε το player base, και να μη ξεχνάμε ότι είναι σε beta μορφή 

ακόμα.

Τέτοιο "κάψιμο" πάντως είχα να ρίξω από εποχές WoW WOTLK, πριν από 15 χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, Sartiv said:

Γιατι απορριπτεις δηλαδη τα mixed items πχ evasion/armor?  2-3 refunds και καλυπτεις τα reqiurements. δε χρειαζεται να επενδυσεις ολα σε str... και ξαφνικα θα αυξηθει πολυ το pool των items. 

Δεν τα απορρίπτω, αλλά όλα έχουν 2-3 στατς για άλλα classes. Δεν σώζονται.. Εκτός ότι όπλο που να αξίζει δεν έχει πέσει από το lvl 54 και μετά.. και είμαι 76

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SAnathema είπε

Δεν τα απορρίπτω, αλλά όλα έχουν 2-3 στατς για άλλα classes. Δεν σώζονται.. Εκτός ότι όπλο που να αξίζει δεν έχει πέσει από το lvl 54 και μετά.. και είμαι 76

Διαφωνω. Δεν ειναι ετσι. Τα resists ειναι για ολους, ακομα και το life regen, life..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε συ όταν σκάει +int +dext, life regen που είναι πραγματικά αχρείστο αν είσαι πάνω από lvl 5 , critical κτλ ε απο 2+ τέτοια να έχεις δεν έχει νόημα.. Είχε μέχρι να βγει το campaign. Τώρα σε maps πρέπει να είναι όλα όπως πρέπει σχεδόν για να προχωρήσεις.

Resist ψάχνω σε όλα εννοείται τα θέλουμε

Επεξ/σία από SAnathema
Δημοσ.

1 ώρα πριν, SAnathema είπε

ρε συ όταν σκάει +int +dext, life regen που είναι πραγματικά αχρείστο αν είσαι πάνω από lvl 5 , critical κτλ ε απο 2+ τέτοια να έχεις δεν έχει νόημα.. Είχε μέχρι να βγει το campaign. Τώρα σε maps πρέπει να είναι όλα όπως πρέπει σχεδόν για να προχωρήσεις.

Resist ψάχνω σε όλα εννοείται τα θέλουμε

τι build εχεις; Τι χρειαζεσαι γενικως; τι defences εχεις; αν εισαι μονο armor, θες οπωσδηποτε λιγο evasion, block γιατι το armor ειναι ΜΟΝΟ για melee defence..

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Sartiv είπε

τι build εχεις; Τι χρειαζεσαι γενικως; τι defences εχεις; αν εισαι μονο armor, θες οπωσδηποτε λιγο evasion, block γιατι το armor ειναι ΜΟΝΟ για melee defence..

ειμαι σιγουρος οτι το armor ειναι για οτιδηποτε physical, ακομα και spell αμα λαχει

anyway, πρεπει με καποιο τροπο να φτιαξουν το balance μεταξυ melee και ranged, δεν εχει καν σημασια τα class, αν παιζει με melee build απλα θα υποφερεις εκει που ενα ranged θα πεταγε

Δημοσ.
Στις 21/12/2024 στις 7:14 ΜΜ, Chachanoulis είπε

νομιζω ναι. παντως αν θες να εισαι σιγουρος ανοιγεις το μενου με τα σκιλς σου και στο σκιλ που σε ενδιαφερει πατας το βελακι στα δεξια. θα σου ανοιξει νεο παραθυρο με περισσοτερες λεπτομερειες.

εν τω μεταξυ με τη δουλεια γυρναω πτωμα και πρεπει να χω να ακουμπησω ποε2 3 μερες κοντα 🥲

παρ αυτα με καποιο τροπο εχω συμπληρωσει 80 ωρες παιχνιδιου ο ατιμος 😂

κατεβασε παρσεκ και παιξε απο την δουλεια 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά δεν υπάρχει crafting. Μάθετε να χρησιμοποιείται το trade site. Στα early mid maps το μόνο που χρειάζεσαι είναι ανθρώπινα resistances και ένα weapon. Βαριά με 10exalts είσαι οκ

Υγ. Εκτός και αν παίζεις τίποτα slams όπου εκεί χαρά στο κουράγιο και στην υπομονή σου. Και 100divs να βάλεις δε παίζεται αυτό το πραγμα

Επεξ/σία από Mitroglou7
Δημοσ.

βρε παιδιά, όλα τα items μου τα αγόρασα στο market εκτός των ring και amulet. Δεν έπεφτε τπτ της προκοπής.

Ο warrior armor θέλει, όχι evasion.. Αμα ήθελε evasion θα είχε και node κοντά. Αυτή τη στιγμή ΄χω μαξάρει res εκτός chaos που είναι στο 50% έχω 65% μείωση με armor και καλούτσικο block. Για maps μέχρι 7-8 έχω αρκετό dmg αλλά τρώω και ένα death που και που χωρίς να καταλάβω καν πως, 1 hit φάση. Για ascendacy δεν το συζητάω καν.. τους τελευταίους 4 πόντους με τπτ.. ίσα να με αγγίζουν χαιρετάει το honor. E δεν έφτιαξα tank για να ρολάρω σαν μπαλαρίνα Monk..

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκινησα poison concoction προχθες, με ranger και παλι. 

2 <<σκληρες>> μερες μου πηρε απο lvl1 εως 79, καθαρισα μεχρι Τ14.  Πολυ dmg, 89% evasion, 0 armor, capped res, και one button. 

Ενα spirit gem για το οπλο και ενα queen of the forest chest μενει για να πω οτι ειμαι οκ, οποτε αν τα χει κανεις ας κανει καμια εκπτωση χρονιαρες μερες 😂😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...