Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, sleepy_head said:

Δεν ξέρω τί σκεφτόντουσαν όταν το έκαναν να έχεις μόνο 1 portal αλλά και να χάνεις 10% exp όταν πεθαίνεις. Έκαναν πίσω με τα resistances οπότε ελπίζω να το αλλάξουν και αυτό κάποια στιγμή.

Εγώ που έμαθα τώρα ότι χάνεις xp 

shocked mr bean GIF

• Haha 5
  • Απαντ. 677
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Ρε παιδιά λύστε μου μία πορεία που την έχω από το πρώτο κιόλας παιχνίδι τα attributes στα όπλα περνανε στα skills δηλαδή αν εγώ έχω ένα τόξο που έχει damage extra σε φωτιά και κεραυνό αυτό περνάει στο skill η όχι 

νομιζω ναι. παντως αν θες να εισαι σιγουρος ανοιγεις το μενου με τα σκιλς σου και στο σκιλ που σε ενδιαφερει πατας το βελακι στα δεξια. θα σου ανοιξει νεο παραθυρο με περισσοτερες λεπτομερειες.

εν τω μεταξυ με τη δουλεια γυρναω πτωμα και πρεπει να χω να ακουμπησω ποε2 3 μερες κοντα 🥲

παρ αυτα με καποιο τροπο εχω συμπληρωσει 80 ωρες παιχνιδιου ο ατιμος 😂

• Like 1
Δημοσ.
καλησπερα αγορασα το παιχνιδι για το xbox series x
θελoυμε να παιζουμε ομως μαζι με την γυναικα μου ταυτοχρονα ο καθενας με τον χαρακτηρα του , ενας απο το xbox και ενας απο pc... στον ιδιο σερβερ, τι πρεπει να κανουμε?, πρεπει να ξανα αγορασουμε το παιχνιδι και στο steam δευτερη φορα?
Δημοσ.
4 minutes ago, ababapanos said:
καλησπερα αγορασα το παιχνιδι για το xbox series x
θελoυμε να παιζουμε ομως μαζι με την γυναικα μου ταυτοχρονα ο καθενας με τον χαρακτηρα του , ενας απο το xbox και ενας απο pc... στον ιδιο σερβερ, τι πρεπει να κανουμε?, πρεπει να ξανα αγορασουμε το παιχνιδι και στο steam δευτερη φορα?

ναι.

μοναδικός τρόπος να παίξουν 2 άτομα με 1 λογαριασμό είναι το couch co-op mode από 1 συσκευή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαριόμουν σήμερα και είπα να παίξω Witch με minions

Πως γίνεται να έχω φτάσει ACT2 , έφαγα Balbala lvl 20 με 0 deaths και starter gear απο την αρχή του χαρακτήρα ?

Τόσο δυσκολότερος είναι ο Warrior τελικά ?

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, greekfragma είπε

ναι.

μοναδικός τρόπος να παίξουν 2 άτομα με 1 λογαριασμό είναι το couch co-op mode από 1 συσκευή.

και γιατι μου εδωσε και ενα steam key οταν εκανα link το λογαριασμο του xbox?

Δημοσ.
13 minutes ago, ababapanos said:

και γιατι μου εδωσε και ενα steam key οταν εκανα link το λογαριασμο του xbox?

για να μεταφέρεις την αγορά και σε άλλη πλατφόρμα αν θες. Είναι crossplay το κλειδί που πήρες. Ανάλογα που θα παίξεις ενεργοποιείς το αντίστοιχο.

είναι όμως κλειδωμένο σε 1 account

Δημοσ.

μπορω δηλαδη να το εχω και στο xbox και στο steam και να παιζω και στα δυο με τους χαρακτηρες μου απλα οχι ταυτοχρονα αν καταλαβα καλα?

Δημοσ.
40 minutes ago, tsofras said:

Βαριόμουν σήμερα και είπα να παίξω Witch με minions

Πως γίνεται να έχω φτάσει ACT2 , έφαγα Balbala lvl 20 με 0 deaths και starter gear απο την αρχή του χαρακτήρα ?

Τόσο δυσκολότερος είναι ο Warrior τελικά ?

Warrior  έχει δύσκολη αρχή. Γενικά είναι ακόμα unbalanced αρκετά 

Δημοσ.
21 minutes ago, ababapanos said:

μπορω δηλαδη να το εχω και στο xbox και στο steam και να παιζω και στα δυο με τους χαρακτηρες μου απλα οχι ταυτοχρονα αν καταλαβα καλα?

σωστά

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Sartiv είπε

αυτο το 10% exp penalty υπαρχει απ την αρχη του path of exile 1. Κατα τη γνωμη μου ειναι καλο, μαθαινεις να επιβιωνεις. θελει ισορροπια στα life, res, buffs, κτλ.

Ναι το ξέρω. Δεν έπρεπε όμως να έχει 1 portal μόνο, τουλάχιστον εγώ αυτό πιστεύω. Ή το ένα ή το άλλο, όπως έχει κάνει και το last epoch.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, virginkiller είπε

Warrior  έχει δύσκολη αρχή. Γενικά είναι ακόμα unbalanced αρκετά 

Μόλις πήρα το πρώτο ascendancy lvl 21 στο πρώτο try

Με τον warrior αφού δεν ξέρω καν πόσες φορές πέθανα , πήγα 34 lvl για να το πάρω

Δεν μιλάμε για balance εδώ , το game δεν το έχουν φτιάξει για melee χαρακτήρες

• Like 1
Δημοσ.

το έγραφα και εγώ αυτό από τις πρώτες σελίδες.. όλα τα boss mechanics απλά δεν αγγίζουν ranged. Αλλά επειδή εκεί στην ggg είναι σχετικοί πάνε και νερφάρουν warrior κανά δυό φορές, γιατί ξέρουν καλύτερα..

• Haha 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, knight77 είπε

Υπάρχει τρόπος να πέφτουν περισσότερα higher tier waystones?

Είμαι 77lvl και έχω κολλήσει με tier III-IV.

Προσπάθησε κάθε waystone που κάνεις να είναι rare.

Τα καλά waystones(που έχουν υψηλό waystone drop %) βόλτα σε maps που έχουν boss

Μη φοβάσαι να αγοράσεις waystones οπότε σου τελειώνουν. Ένα rare waystone με 300% waystone drop κάνει ένα exalt σε όλα τα tiers. Στόχος είναι να τελειώνεις τα tiers γρήγορα για να φτασεισ t15 όχι να φαρμακείο τα χαμηλά tiers

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...