Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, Markerparts said:

Βαση τι γινεται στο market αυτη τη στιγμη, ειναι οκ, αργοτερα φυσικα θα πεσει.
Θα περιμενω λιγο ακομα και θα το αμολησω συντομα.

Ναι, πολυ ωραιο class, αλλα εμπλεξα με ranger grenades, και εχω φαει την ταλαιπα του αιωνα στο endgame....

Και εγω με grenades ξεκινησα, αλλα προς το act3 τα βρηκα πολυ σκουρα και σκετη ταλαιπωρια. Ασε που καταντησε ενα βαρετο, no-brain spam grenades το gameplay

Ψαξε build shockburst και θα εκπλαγεις. Ειναι μακραν πιο διασκεδαστικο και πιο δυνατο, ειδικα στα bosses.

• Απαντ. 675
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικά τα περισσότερα build σε όλα τα classes είναι 1-2 κλικ, άντε να κάνεις που και που και ένα τρίτο σε boss μόνο.

Τουλάχιστον σε merc-warrior-sorc που έπαιξα. Και πάνε και νερφάρουν και τα fun build και σου λένε όχι κάνε αυτά τα 2 κλικ τώρα, έτσι για αλλαγή.

Δυστυχώς εδώ χάνουν πολύ σε σχέση με το diablo που άνετα υπήρχαν 2-3-4 build γερά σε κάθε class και έπρεπε να πατας και 4-5 πλήκτρα (τουλάχιστον μέχρι που το παράτησα πριν κανά εξάμηνο)

Δημοσ.

Μα αυτο ειναι το θεμα, να κανεις το build με ενα κλικ να καθαριζει το screen.

Περα απο αυτο, δεν ξερω ποσα εκατομμυρια μπορει να θελει για να κανω τωρα το transition, ειναι πολλα τα skills, σχεδον ολα, αυτα που θελουν αλλαγη.... Βαλε και το gear..... Καλυτερα να κανω αλλο char απο την αρχη.

Καθαριζω 13αρια με λιγο καρδιοχτυπι, αλλα γρηγορα, με τα resistances παλευω, και με μερικα stats, λογω ranger/xbow combo, θελει και dex και str.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Markerparts είπε

Μα αυτο ειναι το θεμα, να κανεις το build με ενα κλικ να καθαριζει το screen.

Περα απο αυτο, δεν ξερω ποσα εκατομμυρια μπορει να θελει για να κανω τωρα το transition, ειναι πολλα τα skills, σχεδον ολα, αυτα που θελουν αλλαγη.... Βαλε και το gear..... Καλυτερα να κανω αλλο char απο την αρχη.

Καθαριζω 13αρια με λιγο καρδιοχτυπι, αλλα γρηγορα, με τα resistances παλευω, και με μερικα stats, λογω ranger/xbow combo, θελει και dex και str.....

Με το τελευταίο patch πάει καλύτερα το respec έχω κάνει 2-3 φορές για τα maps περίπου 70 χιλιάρικα για κάπου 30 skills  , ok φαντάζομαι δεν θα τα αλλάξεις όλα

Σε άλλα νέα 71 lvl warrior παίζω maps t3  , περιμένω μήπως πάω 75 για να κάνω το 3ο ascendancy γιατί την λοβοτομή με honour σαν melee δεν την ξαναπερνάω

Έφτιαξα για πλάκα ένα ranger και έβγαλα το πρώτο act lvl 16 με ένα death :D

Έχω αρχίσει να βαριέμαι πάντως lvl 71 και δεν έχω λουτάρει τίποτα εκτός απο το πρώτο hammer που έβγαλα act 1/2/3 με 86 dps

Όλο το υπόλοιπο gear αγοραστό απο trade και αυτό lvl 30-40

Δεν θέλω να παίξω auction house ,  δεν μπορεί να έχω τρέξει 20 maps και να μην έχει πέσει ένα αντικείμενο της προκοπής

3 σάπια uniques μόνο και όλα τα άλλα για τα μπάζα

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, virginkiller είπε

act3 cruel καποια quest δεν ολοκληρώνονται πχ Mighty Silverfist   στο jungle ruins. με αποτέλεσμα να χάσω τα +2 skill points 

Εγώ δεν είχα θέμα πριν κάτι μέρες , αν υπάρχει τώρα bug όταν το διορθώσουν γυρνάς και τα παίρνεις

Δημοσ.
4 hours ago, tsofras said:

Με το τελευταίο patch πάει καλύτερα το respec έχω κάνει 2-3 φορές για τα maps περίπου 70 χιλιάρικα για κάπου 30 skills  , ok φαντάζομαι δεν θα τα αλλάξεις όλα

Σε άλλα νέα 71 lvl warrior παίζω maps t3  , περιμένω μήπως πάω 75 για να κάνω το 3ο ascendancy γιατί την λοβοτομή με honour σαν melee δεν την ξαναπερνάω

Έφτιαξα για πλάκα ένα ranger και έβγαλα το πρώτο act lvl 16 με ένα death :D

Έχω αρχίσει να βαριέμαι πάντως lvl 71 και δεν έχω λουτάρει τίποτα εκτός απο το πρώτο hammer που έβγαλα act 1/2/3 με 86 dps

Όλο το υπόλοιπο gear αγοραστό απο trade και αυτό lvl 30-40

Δεν θέλω να παίξω auction house ,  δεν μπορεί να έχω τρέξει 20 maps και να μην έχει πέσει ένα αντικείμενο της προκοπής

3 σάπια uniques μόνο και όλα τα άλλα για τα μπάζα

Εμένα μου είχαν κάτσει 2-3 items cruel act 2 που μέχρι τώρα lvl 71 και t6-7 maps όχι μόνο δεν πέφτουν αλλά χειρότερα και από level 50

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, SAnathema είπε

Εμένα μου είχαν κάτσει 2-3 items cruel act 2 που μέχρι τώρα lvl 71 και t6-7 maps όχι μόνο δεν πέφτουν αλλά χειρότερα και από level 50

Well έπαιξα 120 ώρες ,τόσο diablo δεν έπαιξα ούτε μέσα σε ένα 6μηνο :D

Όταν βγει νέο class ή κάτι συνταρακτικό θα επιστρέψω δεν με ψήνει να περάσω όλα τα acts πάλι με άλλο χαρακτήρα ( η αλήθεια είναι ότι είναι κουραστικό να τα περνάς 2η φορά στα καπάκια )

Εδώ μάλλον καλό θα ήταν να υλοποιήσουν κάτι σαν το diablo να μην παίζεις με άλλο χαρακτήρα το campaign

Happy farming στους υπόλοιπους

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινησα και παλι ranger, για να δοκιμασω pathfinder build με poisonous concoction......

Ειναι μανικι το leveling, αλλα δυστυχως μετα τα αδικαιολογητα grenade nerfs, πρεπει να κανω μαγικα για μερικα maps σε Τ14+ με lvl 84.....

Εφαγα ολη την μερα χθες για να παω 85, αλλα πολυ ζορι, εφτανα 60% xp, και με 1-2 ατυχα maps (wipes) επεφτα παλι στ0 30%, ξενερωσα....

Παλι καλα που εχω προικα να παρω μερικα πραματακια για το ξεκινημα...... αλλιως δεν θα το κανα.

Επεξ/σία από Markerparts
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τί σκεφτόντουσαν όταν το έκαναν να έχεις μόνο 1 portal αλλά και να χάνεις 10% exp όταν πεθαίνεις. Έκαναν πίσω με τα resistances οπότε ελπίζω να το αλλάξουν και αυτό κάποια στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sleepy_head είπε

Δεν ξέρω τί σκεφτόντουσαν όταν το έκαναν να έχεις μόνο 1 portal αλλά και να χάνεις 10% exp όταν πεθαίνεις. Έκαναν πίσω με τα resistances οπότε ελπίζω να το αλλάξουν και αυτό κάποια στιγμή.

αυτο το 10% exp penalty υπαρχει απ την αρχη του path of exile 1. Κατα τη γνωμη μου ειναι καλο, μαθαινεις να επιβιωνεις. θελει ισορροπια στα life, res, buffs, κτλ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sartiv είπε

αυτο το 10% exp penalty υπαρχει απ την αρχη του path of exile 1. Κατα τη γνωμη μου ειναι καλο, μαθαινεις να επιβιωνεις. θελει ισορροπια στα life, res, buffs, κτλ.

Αν τα maps είχαν την λογική του campaign θα το δεχόμουν

Τώρα έχεις 500 mobs σε κλειστούς χώρους και μία γεμάτη οθόνη με δεκάδες projectiles , γίνεται τόσο χαμός που δεν ξεχωρίζεις τίποτα

Μπορεί να μίλαγα και εγώ στις αρχές για την δυσκολία του game αλλά τελικά μαθαίνεις τα mechanics γίνεσαι καλύτερος και προχωράς

Στα maps γίνεται τόσο χαμός που μπορεί απλά να πεθάνεις απο κάτι που ούτε καν μπορείς να διακρίνεις απο τον χαμό που γίνεται

Απο δύσκολο game με μικρά packs και mechanics στα boss μετατρέπεται σε πάμε να καθαρίσουμε γρήγορα ένα map που γίνεται χαμός στην οθόνη. Για αυτό το βαρέθηκα εγώ , όσο ήμουν άμπαλος μπορούσα να το διαχειριστώ με το να γίνω καλύτερος και χαιρόμουν περισσότερο το παιχνίδι. 

Εκεί είναι και η τεράστια διαφορά με το Diablo 4 , τώρα είναι η φάση ντύσου για να μπορείς να επιζήσεις ανάμεσα σε 500 mobs

Άποψη μου προφανώς :)

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά λύστε μου μία πορεία που την έχω από το πρώτο κιόλας παιχνίδι τα attributes στα όπλα περνανε στα skills δηλαδή αν εγώ έχω ένα τόξο που έχει damage extra σε φωτιά και κεραυνό αυτό περνάει στο skill η όχι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...