Charismo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 24 minutes ago, knight77 said: Tελείωσα το Act 3 σε cruel difficulty και έφτασα στο endgame. Tελικά πόσα ascendancy μπορούμε να κάνουμε και πόσα ascendancy points μπαίνουν στο skill tree? 8 skill points. Τέσσερις φορές παίρνεις από δύο nodes. 6 hours ago, sleepy_head said: Έρχονται buffs/nerfs: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3642235 Δεν μπορεί να μην το αναγνωρίσει πάντως κανείς. Παραδέχονται τα λάθη τους και ακούν το community. Αυτό είναι και το στοιχείο που δεν πρέπει να χάσουν, που τους διαχωρίζει από τον ανταγωνισμό. 3
Mitroglou7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Έχει λίγες μέρες που τελείωσα τα T15 maps και είμαι κοντά στο να το αφήσω το παιχνίδι. Δυστυχώς, αν και αναμενόμενο, δεν έχει content στο endgame. Δε θα ασκήσω έντονη κριτική γιατί είναι early access αλλά περίμενα κάποια πράγματα που ήταν λυμένα στο PoE 1 να μη τα ξαναδώ σαν προβλήματα στο PoE 2. Το Atlas είναι αυτή τη στιγμή απαράδεκτο. Πολύ καλή βάση όμως για το μέλλον αν και καμιά σχέση με το soulslike gameplay που διαφήμιζαν. Είναι ένα PoE με καλύτερα γραφικά, το ίδιο zoom-zoom gameplay και κάποιες παθογένειες που πιθανότατα θα λυθούν εν καιρό. Ένα glorified demo είναι με περιορισμένο content. Καλό demo πάντως. 1
ThrowDOWN Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 μονο εμενα μου φαινεται απαραδεκτο να κλεινει το map οταν πεθαινεις? δεν μπορω να βρω λογικη σε αυτο .
sleepy_head Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Αυτό που βλέπω είναι ότι έχουν περιορίσει την ποικιλότητα στα builds. Αν πάμε και οι 2 για frost invoker μάλλον θα καταλήξουμε με το ίδιο passive tree. Επίσης δεν μου αρέσει ότι δεν υπάρχουν life/resistance στο passive tree και σε αναγκάζει να έχεις resistances σε κάθε armor piece. Ένα βήμα πίσω από το 1.
Sugizo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 20 hours ago, sleepy_head said: Αυτό που βλέπω είναι ότι έχουν περιορίσει την ποικιλότητα στα builds Νομίζω αυτό θα λυθεί με τα υπόλοιπα 6 classes (σύνολο δηλαδή 36 ascendancies/builds). Είναι πιο απλοϊκό σίγουρα, αλλα άμα είναι να πάμε πίσω στην πολυπλοκότητα του 1, καλύτερα έτσι (προσωπικά παντα). 20 hours ago, sleepy_head said: Επίσης δεν μου αρέσει ότι δεν υπάρχουν life/resistance στο passive tree και σε αναγκάζει να έχεις resistances σε κάθε armor piece Κι αυτό έχει προφανή στόχο την απλοϊκότητα, λιγότερες επιλογές που διχάζουν. Πιο newb friendly, τους casual σίγουρα δεν τους χαλάει αυτή η κατεύθυνση. (όσο casual μπορεί να είναι τέλος πάντων το PoE ) Έχουν νομίζω ξεκάθαρη κατεύθυνση να το φέρουν πιο κοντά στις μάζες. Παρόλα αυτά, δεν παύει να είναι αρκετά πολύπλοκο.
Stratosnis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, Sugizo said: Έχουν νομίζω ξεκάθαρη κατεύθυνση να το φέρουν πιο κοντά στις μάζες. Παρόλα αυτά, δεν παύει να είναι αρκετά πολύπλοκο. Εννοείτε. Επίσης δεν γίνεται να το συγκρίνουμε με το 1 που έχει 10 χρόνια development. Προφανώς από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν. Κατά την γνώμη μου έχουν πειραματιστεί εντός κάποιον ορίων με gems, dodge, κοκ.. Φαίνεται να υπάρχει μία καλή βάση για να χτίσουν πάνω σε αυτό. Ανούσιο να κρίνουμε το πόσο πολύπλοκο είναι το game αυτή την στιγμή ενώ έχουμε δει την πορεία του 1. Εκτός και αν θέλετε να πάμε πίσω στο '13 και να συγκρίνουμε τα πρώτα 3 acts. 1
ardi21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Kατι ασχετο που αφορα εναν φιλο, αν μπορει να βοηθησει καποιος. Εχει συστημα Ryzen 5 3600, DDR4 16GB και Nvidia 1050ti και τα γραφικα ειναι τραγικα. Μιλαμε σε φωτιες, skills αλλα και γενικα στον χαρακτηρα και στο περιβαλλον, φαινονται κανονικα pixel. Σαν να παιζει παιχνιδι του 2000. Στα settings οτι μπορει να αλλαξει -γιατι δεν τον αφηνει να αλλαξει τα παντα- τα εχει βαλει σε high. 2-3 αλλα ειναι σε medium. Εχει κανει update τους drivers. H καρτα του ειναι πολυ παλια αλλα δεν νομιζω να δικαιολογειται αυτη η κατασταση. Πχ Diablo και Lost Ark τα παιζει πολυ καλα. Ψαξαμε μηπως υπαρχει καποιο bug γενικοτερο αλλα δεν διαβασαμε κατι. Μηπως εχετε καμια ιδεα? Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από ardi21
sleepy_head Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Έχει ενεργοποιημένο το dynamic resolution, πες του να το απενεργοποιήσει και να δει που θα κυμαίνονται τα fps.
sleepy_head Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Έχεις συνδέσει το steam με το path of exile μέσω του www.pathofexile.com ?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 13 ώρες πριν, Xorxhs! είπε Τι διαολο, μου πεταει αυτο Το παιχνιδι δεν ειναι δωρεαν στο Early Access του. 1
Xorxhs! Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 13 ώρες πριν, sleepy_head είπε Έχεις συνδέσει το steam με το path of exile μέσω του www.pathofexile.com ? 49 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Το παιχνιδι δεν ειναι δωρεαν στο Early Access του. ναι το εχω αγοράσει, το έκανα και συνδεση, έπαιξα μεχρι χτες lvl17 merc και σημερα μου πετα αυτο... 1
Markerparts Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπερα, ποσταρουμε και πραματακια για trades? Aν οχι, κανω την αρχη, 2 div best offer για τωρα 2
greekfragma Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Νομίζω πολλά είναι τα 2div (130-150exalts)αλλά οκ περί ορέξεως κολοκυθοτυρόπιτα. Κάπου στο 1.5div μάλλον πιο τίμιο. Με τον monk τώρα μπήκα maps και θερίζει ακόμα και με αυτό 1
Markerparts Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Βαση τι γινεται στο market αυτη τη στιγμη, ειναι οκ, αργοτερα φυσικα θα πεσει. Θα περιμενω λιγο ακομα και θα το αμολησω συντομα. Ναι, πολυ ωραιο class, αλλα εμπλεξα με ranger grenades, και εχω φαει την ταλαιπα του αιωνα στο endgame....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα