Charismo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 22 minutes ago, Chachanoulis said: οταν ειναι η ωρα να ξεφορτωσω τη πραματια κανω το εξης.. οσα μπορω salvage, μετα οσα μπορω disenchant, τελος ολα τα αλλα πουλημα. καλα το κανω ή εχετε κατι αλλο να προτεινετε? Βασικα πρωτα τα κανω ολα identify, δε ξερω αμα χρειαζεται ομως αν δε σκοπευω να το χρησιμοποιησω.. Κι εγώ κάπως έτσι το πάω, αλλά πλέον τα magic δεν τα κάνω disenchant. Τα orbs που πέφτουν για magic είναι πολλά, οπότε απλά τα πουλάω.
sleepy_head Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ δεν κάνω disenchant καθόλου, μόνο salvage και πούλημα. Uniques έχω μια quad tab και μπαίνουν εκεί.
Chachanoulis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, sleepy_head είπε Εγώ δεν κάνω disenchant καθόλου, μόνο salvage και πούλημα. Uniques έχω μια quad tab και μπαίνουν εκεί. disenchant σε rare δινει regal shard παντως. ισως αργοτερα δεν ειναι χρησιμο, αλλα προς το παρον τα θελω
Jimys2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Πρώτη επαφή με POE και ομολογουμένως έχω κολλήσει! lvl 45 witchunter. Υπάρχει κάποιο ελληνικό discord group ;
nikosild Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Στις 15/12/2024 στις 10:09 ΠΜ, john2gr είπε Θα πω απλα οτι ημουν τυχερος κι εφτιαξα καλο Mercenary build, αλλα σε κανενα σημειο δεν δυσκολευτηκα (εκτος απο το 2ο "Ascend to Power"). Καθολου δυσκολο το παιχνιδι με το build μου (χωρις καν να δω οδηγο) και καποια στιγμη με πηρε ο υπνος στο πληκτρολογιο στην Aggorat γιατι απο το πρωτο Act δεν χρειαζοταν καν να παιρνω Life flasks. Ειχα Life leech, life reg σε hit, life reg σε kill. Επισης με Fragmentations Rounds, Rapid Shots και Galvanic Shards κατεβαζα τους παντες χωρις κανενα θεμα (στο Galvanic ειχα βαλει και lightning/cold damage, καθως επισης και skill να κανει damage διπλανους εχθρους). Για να καταλαβει κανεις, το Galvanic Shards ριχνει 5-6 γρηγορες βολες. Ειχα και skill για 25% attack speed (που εκανε το οπλο να βαραει πιο γρηγορα). Εξαιτιας του life reg σε hit, ανεβαινε πανευκολα το health. Απλα το μονο που επρεπε να κανεις ηταν να μην βρεθεις σε γωνια που να σε περικυκλωσουν δυνατα mobs. Γενικα, απο το πρωτο Act ειχα badass build με αποτελεσμα το παιχνιδι να μου φανει κυριολεκτικα αστειο (ακομα και στο Cruel στο Act1 ο χαρακτηρας δεν πεφτει. Κι οχι τπτ αλλο, το drop ειναι ΚΑΚΟ στην παρουσα φαση στο POE2, πραγμα που με εχει κανει να βαρεθω και να μην ασχοληθω καν με το Cruel Mode). PS: Ολα αυτα πριν το patch που λενε οτι νερφαραν πραγματα στο παιχνιδι. Στην παρουσα φαση πιστευω χρειαζεται να ανεβασουν την δυσκολια 2-3 κλικς, να βελτιωσουν τα drops, και να κανουν το level up πιο γρηγορο (ωστε να εχει νοημα το χαοτικο skill tree του καθε χαρακτηρα. Αλλιως, τι να το κανεις ενα τοσο χαοτικο skill tree αν χρειαζεται να grind-αρεις ολη την ωρα για ενα μικρο "μπιλακι" που θα σου δωσει +5 strength μεχρι να πας στο passive skill που θες). "Για να καταλαβει κανεις, το Galvanic Shards ριχνει 5-6 γρηγορες βολες. Ειχα και skill για 25% attack speed" Καλησπέρα, ποιο σκιλλ ειναι αυτο που σου έδινε 25% attack speed?
john2gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 5 minutes ago, sleepy_head said: Λογικά εννοεί το Martial Tempo. Ναι, Martial Tempo μαζι με Closed Combat και Lightning Infusion.
Sugizo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 11 minutes ago, nikosild said: Support lvl2 που βρίσκουμε ρε παιδιά? Act 3 random drop
Chachanoulis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 λοιπον, σημερα εφτιαξα warrior (θελω να κανω build με block, thorn, rage) και μπορω να πω οτι το buff στην οικονομια εχει αλλαξει εντελως το παιχνιδι στα πρωτα acts. ακομα πρεπει να προσεχεις αλλιως θα σε ξαπλωσουν, αλλα δε συγκρινεται με το πρωτο ΣΚ που ειμασταν με ασπρο εξοπλισμο και την ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο 😂 2
sleepy_head Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Έρχονται buffs/nerfs: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3642235 2
greekfragma Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Ψήνομαι να δοκιμάσω το lightning exposure.
SAnathema Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 5 hours ago, sleepy_head said: Έρχονται buffs/nerfs: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3642235 κάμποσα τα είχανε ζητήσει οι youtubers και λογικό μιας και αυτοί έχουν καλύτερη εικόνα από εμάς την "πλέμπα" 1
knight77 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Tελείωσα το Act 3 σε cruel difficulty και έφτασα στο endgame. Tελικά πόσα ascendancy μπορούμε να κάνουμε και πόσα ascendancy points μπαίνουν στο skill tree?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα