Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ρυθμός του campaign ωραίος ήταν ειδικά για πρώτη φορά. Έφτασα maps και είναι κάπως βαρετά, είναι τεράστια και πας αργά λόγω του ότι δεν υπάρχει movement skill, ίσως κάνω κάτι λάθος. Δεν θέλω να είναι όπως στο 1 που μέσα σε 1 λεπτό έχεις τελειώσει αλλά εδώ οι περιοχές είναι πολύ μεγάλες.

Και μια σημείωση για όσους χρησιμοποιούν Windows 11, ΜΗΝ κάνετε update σε 24H2 γιατί θα crashάρει όλο το pc όταν παίζετε PoE. Γύρισα σε 23H2 και ελπίζω να μην έχω άλλα προβλήματα.

• Thanks 1
  • Απαντ. 677
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sleepy_head είπε

Ο ρυθμός του campaign ωραίος ήταν ειδικά για πρώτη φορά. Έφτασα maps και είναι κάπως βαρετά, είναι τεράστια και πας αργά λόγω του ότι δεν υπάρχει movement skill, ίσως κάνω κάτι λάθος. Δεν θέλω να είναι όπως στο 1 που μέσα σε 1 λεπτό έχεις τελειώσει αλλά εδώ οι περιοχές είναι πολύ μεγάλες.

Και μια σημείωση για όσους χρησιμοποιούν Windows 11, ΜΗΝ κάνετε update σε 24H2 γιατί θα crashάρει όλο το pc όταν παίζετε PoE. Γύρισα σε 23H2 και ελπίζω να μην έχω άλλα προβλήματα.

Με άγχωσες γιατί έκανα update εχθές το βράδυ αλλά βλέπω μπήκε η 23Η2

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sleepy_head είπε

εχει το quarterstaff ενα που πηδας αρκετα μακρια, αλλα αργει να το κανει οποτε μια ή αλλη ερχεται. γενικα αν θες να πας γρηγορα νομιζω μονο με +speed απο passive και εξοπλισμο

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, virginkiller είπε

Το 24η3 έχω αλλά δεν έχω θέμα κρας. Δεν ξέρω ποιος είναι ο παράγοντας 

Είσαι από τους τυχερούς. Υπάρχουν πολλοί με προβλήματα οπότε καλύτερα να μην το ρισκάρει κάποιος.

1 ώρα πριν, Chachanoulis είπε

εχει το quarterstaff ενα που πηδας αρκετα μακρια, αλλα αργει να το κανει οποτε μια ή αλλη ερχεται. γενικα αν θες να πας γρηγορα νομιζω μονο με +speed απο passive και εξοπλισμο

Βλέπω ότι λέγεται Vaulting Impact. Όταν μπώ θα κοιτάξω αν έχω χώρο για ακόμα 1 skill για να το δοκιμάσω. Έχω 20% movement speed στα παπούτσια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καμια σχεση η δυσκολια στους ranged με τους melee. με το που πηρα αυτο το ψευτοrange απλα πεταω. εβγαλα trials και 2ο act μπαμ μπαμ (το ξερω πως εχω μεινει πισω :P)

αυτο που μ εκανε εντυπωση ειναι οτι το dmg του skill ειναι αντιστοιχο των melee επιλογων, το οποιο μου φαινεται κουλο λιγο. απο τη μια καταλαβαινω οτι με τα τερατα να σκανε απο παντου δε θα μεινεις και πολυ ωρα σε αποσταση, απο την αλλη εχουμε μονιμο σκιλ dodge για να αλλαζεις συνεχεια τη θεση σου και να μη σε βαρανε ολα μαζι. σε melee οσο να ναι θα φας πιο πολυ ξυλο, αρα θα πρεπει να εχεις καλυτερες αμυνες, τα melee skill ομως δεν ειναι πιο δυνατα για να πεις οτι θα αντισταθμιστει αυτη τη διαφορα..

Επεξ/σία από Chachanoulis
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, sleepy_head είπε

Είσαι από τους τυχερούς. Υπάρχουν πολλοί με προβλήματα οπότε καλύτερα να μην το ρισκάρει κάποιος.

Μόλις με πέταξε και εμένα πάντως , μέσα σε trial στο boss

Πάει και το gem :D

3 ώρες πριν, Chachanoulis είπε

καμια σχεση η δυσκολια στους ranged με τους melee. με το που πηρα αυτο το ψευτοrange απλα πεταω. εβγαλα trials και 2ο act μπαμ μπαμ (το ξερω πως εχω μεινει πισω :P)

αυτο που μ εκανε εντυπωση ειναι οτι το dmg του skill ειναι αντιστοιχο των melee επιλογων, το οποιο μου φαινεται κουλο λιγο. απο τη μια καταλαβαινω οτι με τα τερατα να σκανε απο παντου δε θα μεινεις και πολυ ωρα σε αποσταση, απο την αλλη εχουμε μονιμο σκιλ dodge για να αλλαζεις συνεχεια τη θεση σου και να μη σε βαρανε ολα μαζι. σε melee οσο να ναι θα φας πιο πολυ ξυλο, αρα θα πρεπει να εχεις καλυτερες αμυνες, τα melee skill ομως δεν ειναι πιο δυνατα για να πεις οτι θα αντισταθμιστει αυτη τη διαφορα..

Κοίτα απο κάποια φάση και μετά βγάζει καλό dmg σε AOE και ο Warrior

Εγώ που παίζω Boneshatter με 2 κλικ εξαφανίζεται ότι υπάρχει στην οθόνη , το singe dmg στα bosses ακόμη δεν έχω , αλλά οκ είμαι με 37lvl weapon ενώ έφτασα 50

Δημοσ.
9 ώρες πριν, tsofras είπε

Μόλις με πέταξε και εμένα πάντως , μέσα σε trial στο boss

Πάει και το gem :D

Κοίτα απο κάποια φάση και μετά βγάζει καλό dmg σε AOE και ο Warrior

Εγώ που παίζω Boneshatter με 2 κλικ εξαφανίζεται ότι υπάρχει στην οθόνη , το singe dmg στα bosses ακόμη δεν έχω , αλλά οκ είμαι με 37lvl weapon ενώ έφτασα 50

αμα σε πεταξει απλα μπορεις να ξαναπας απευθειας στο boss. το κακο ειναι πως πας με οσο honor σου εμεινε και το boss ειναι παλι γεματο

btw εχει εκπτωση στα stash tabs

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πω απλα οτι ημουν τυχερος κι εφτιαξα καλο Mercenary build, αλλα σε κανενα σημειο δεν δυσκολευτηκα (εκτος απο το 2ο "Ascend to Power"). Καθολου δυσκολο το παιχνιδι με το build μου (χωρις καν να δω οδηγο) και καποια στιγμη με πηρε ο υπνος στο πληκτρολογιο στην Aggorat γιατι απο το πρωτο Act δεν χρειαζοταν καν να παιρνω Life flasks. 

Ειχα Life leech, life reg σε hit, life reg σε kill. Επισης με Fragmentations Rounds, Rapid Shots και Galvanic Shards κατεβαζα τους παντες χωρις κανενα θεμα (στο Galvanic ειχα βαλει και lightning/cold damage, καθως επισης και skill να κανει damage διπλανους εχθρους).

Για να καταλαβει κανεις, το Galvanic Shards ριχνει 5-6 γρηγορες βολες. Ειχα και skill για 25% attack speed (που εκανε το οπλο να βαραει πιο γρηγορα). Εξαιτιας του life reg σε hit, ανεβαινε πανευκολα το health. Απλα το μονο που επρεπε να κανεις ηταν να μην βρεθεις σε γωνια που να σε περικυκλωσουν δυνατα mobs.

Γενικα, απο το πρωτο Act ειχα badass build με αποτελεσμα το παιχνιδι να μου φανει κυριολεκτικα αστειο (ακομα και στο Cruel στο Act1 ο χαρακτηρας δεν πεφτει. Κι οχι τπτ αλλο, το drop ειναι ΚΑΚΟ στην παρουσα φαση στο POE2, πραγμα που με εχει κανει να βαρεθω και να μην ασχοληθω καν με το Cruel Mode).

PS: Ολα αυτα πριν το patch που λενε οτι νερφαραν πραγματα στο παιχνιδι. Στην παρουσα φαση πιστευω χρειαζεται να ανεβασουν την δυσκολια 2-3 κλικς, να βελτιωσουν τα drops, και να κανουν το level up πιο γρηγορο (ωστε να εχει νοημα το χαοτικο skill tree του καθε χαρακτηρα. Αλλιως, τι να το κανεις ενα τοσο χαοτικο skill tree αν χρειαζεται να grind-αρεις ολη την ωρα για ενα μικρο "μπιλακι" που θα σου δωσει +5 strength μεχρι να πας στο passive skill που θες).

Επεξ/σία από john2gr
  • Like 3
Δημοσ.
10 minutes ago, virginkiller said:

παιδια τα πορτοκαλί ( unique? ) αξιζει να τα σπάσω για shard η να προσπαθησω να τα πουλήσω; 

κρατάς 1 από καθένα τουλάχιστον γιατί πάντα χρησιμεύουν σε κάποιο 2ο χαρακτήρα π.χ. ή για leveling. ειδικά αν έχεις και uni stash tab.

αν τώρα σου πέφτουν αρκετά ξεκίνα να σπας. το currency drop ανέβηκε αλλά αν δε σπας δε μπορείς να κραφτάρεις ψιλοάνετα και τρως φρένο στο gear.

Δημοσ.

οταν ειναι η ωρα να ξεφορτωσω τη πραματια κανω το εξης.. οσα μπορω salvage, μετα οσα μπορω disenchant, τελος ολα τα αλλα πουλημα. καλα το κανω ή εχετε κατι αλλο να προτεινετε?

Βασικα πρωτα τα κανω ολα identify, δε ξερω αμα χρειαζεται ομως αν δε σκοπευω να το χρησιμοποιησω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...