Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 hours ago, sleepy_head said:

Σε σχέση με την sorc έχω κάνει λιγότερες ώρες με monk.

@Charismoέχω οπλάκι για τον brother αν θέλεις. VentrueMonk ingame ή Ventrue09 sto discord.

PathOfExileSteam_RSBN2DAQM6.JPG

Τον ρώτησα, αλλά θέλει να ιδρώσει και να ματώσει για τα drops του. 😆

Σε ευχαριστούμε για την προσφορά, μπορείς να δώσεις το quarterstaff σε κάποιον άλλο ενδιαφερόμενο.

• Like 1
  • Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Just now, TitanX said:

Τι ειναι απαραιτητο για αγορα έχωντας 300 currency? Έκτος cosmetic που δεν με αφορουν.

Stash tabs. 

Συγκεκριμένα currency είναι must, maps επίσης αλλά στο PoE 2 δεν υπάρχει ακόμα και μετά από gems και premium ό,τι σου τραβάει περισσότερο το ενδιαφέρον. Premium αν θέλεις να πουλάς. Ίσως και quad.

Όπως και να έχει τα tabs είναι τα πιο value for money στο PoE γιατί κάνουν τη διαχείριση του inventory πολύ πιο εύκολη. Απλά περίμενε για sale. Κάθε τρεις εβδομάδες τα βγάζουν σε έκπτωση.

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, Charismo said:

Stash tabs. 

Συγκεκριμένα currency είναι must, maps επίσης αλλά στο PoE 2 δεν υπάρχει ακόμα και μετά από gems και premium ό,τι σου τραβάει περισσότερο το ενδιαφέρον. Premium αν θέλεις να πουλάς. Ίσως και quad.

Όπως και να έχει τα tabs είναι τα πιο value for money στο PoE γιατί κάνουν τη διαχείριση του inventory πολύ πιο εύκολη. Απλά περίμενε για sale. Κάθε τρεις εβδομάδες τα βγάζουν σε έκπτωση.

Εκει πηγε το μυαλο μου και μενα, παρολαυτα χθες που το εβαλα 1η φορα (δεν εχω παιξει ποτε το poe1) ειδα πολλους τυπους απο stash και ψιλο μπερδευτηκα με το τι βαζεις στο καθενα. Ειχε ενα Premium με χρωματακια και καποια που εβαζες maps και καποια αλλα που δεν θυμαμαι τωρα.

Ας ξεκινησω με τα απλα και βλεπουμε. Να ρωτησω επισης ειδα καποια Stash που ειναι πιο ακριβα και δινουν παραπανω χώρο ανα σελιδα, αυτα αξίζουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, TitanX said:

Εκει πηγε το μυαλο μου και μενα, παρολαυτα χθες που το εβαλα 1η φορα (δεν εχω παιξει ποτε το poe1) ειδα πολλους τυπους απο stash και ψιλο μπερδευτηκα με το τι βαζεις στο καθενα. Ειχε ενα Premium με χρωματακια και καποια που εβαζες maps και καποια αλλα που δεν θυμαμαι τωρα.

Ας ξεκινησω με τα απλα και βλεπουμε. Να ρωτησω επισης ειδα καποια Stash που ειναι πιο ακριβα και δινουν παραπανω χώρο ανα σελιδα, αυτα αξίζουν?

Τα quad. Είναι τετραπλάσια.

Εξαρτάται, το παίρνουν όσοι θέλουν κυρίως να πετάνε drops εκεί πέρα όσο κάνουν mapping και να τα ξεχωρίζουν μετά. Είναι κάπως luxury κι εγώ θα τα είχα χαμηλά στη λίστα χρησιμότητας, αλλά αν σκοπεύεις να μην ξοδέψεις σε cosmetics, μπορείς να το πάρεις για τον έξτρα χώρο και μόνο.

Πάνω στην ώρα. @TitanX

Weekend stash tab sale

Επεξ/σία από Charismo
  • Thanks 1
Δημοσ.
57 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Τις μλκίες της Blizzard κάνει και η GGG, nerf και ruin the fun.

Σε 6 μήνες θα μπορούμε να το πούμε, αλλα τώρα στο Early Access, νομίζω άστοχο.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι περίμεναν μερικοί από Early Access...

• Like 5
Δημοσ.

Νομίζω ότι αυτό που περίμεναν, μιας και στήριξαν χρηματικά την εταιρία, και έχουν-έχουμε γίνει beta testers ουσιαστικά είναι μετά από 20-50-200 εργατοώρες να τους δίνεις τουλάχιστον δωρεάν reroll και όχι να λες κάτσε φαρμαρε μισό μυριο για κάθε patch που ακυρώνει build.  Να έχει ας πούμε ένα αντίκρυσμα ο χρόνος σου που τους βοηθά να γίνει καλύτερο το παιχνίδι και πιο ισορροπημένο. 

• Like 1
Δημοσ.

Το PoE2 με έκανε να ξανα ανοίξω το PC για gaming μετά από καιρό!

Στο γραφείο έχω μία 32άρα AOC στα 1440p κι αναρωτιέμαι... θα είναι αρκετό το build μου (i5 9400f, 16gb RAM, RTX1650super GPU, 256GB nvme)?

Κι εάν όχι, να πάω σε AM4, AM5 ή να ξανακοιτάξω προς Intel μεριά?

Οποιαδήποτε πρόταση για build ευπρόσδεκτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε χτιζεις νεο παπι μη κανετε σα καγκουρες early access ειναι το παντερημο ακομα .....

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Phantomas23 είπε

Περιεκτική και ουσιώδης απάντηση, ευχαριστώ για την βοήθεια!

Γι'αυτό είναι ο γιατρός μας! Να λες ευχαριστώ που δε σου ζήτησε 50€!

• Haha 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Charismo είπε

Τον ρώτησα, αλλά θέλει να ιδρώσει και να ματώσει για τα drops του. 😆

Σε ευχαριστούμε για την προσφορά, μπορείς να δώσεις το quarterstaff σε κάποιον άλλο ενδιαφερόμενο.

Μερακλής ο brother. Respect.
@greekfragma σου'φεξε

Λοιπόν όπως είπε ο Charismo, έχει stash tab sale οπότε μπορείτε να ξοδέψετε πόντους άφοβα. Προτείνω currency tabgem tab, map tab. Προς το παρών η map tab δεν είναι διαθέσιμη στο 2 αλλά θα γίνει στο μέλλον. Επίσης θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 premium tab αν θέλετε να πουλήσετε πράγματα.

• Like 2
Δημοσ.

Διαβάζοντας τα σχόλια σας προχώρησα και εγώ στην αγορά. Ένιωσα ξανά νέος εποχές Diablo 1 κ 2. 
Έχω witch 15 level και δεν έχω καταλάβει ακόμα τίποτα. Να ναι καλά τα skeletons που βγάζει και κάνουν δουλίτσα 😂
Πάντως 10 deaths για 15 level νομίζω είμαι σε καλό ρυθμό. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...