Charismo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 18 minutes ago, sleepy_head said: Σε σχέση με την sorc έχω κάνει λιγότερες ώρες με monk. @Charismoέχω οπλάκι για τον brother αν θέλεις. VentrueMonk ingame ή Ventrue09 sto discord. Σε ευχαριστώ, θα τον ρωτήσω. 1
greekfragma Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 6 minutes ago, sleepy_head said: κι όμως, με αυτό έφτασα lvl56 και δεν είχα πρόβλημα με damage. 4 exalted είχα πληρώσει!!! αν δε το θέλει ο bro του charismo είμαι και γω εδώ 1
Charismo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Exodia The Forbidden One said: εχω βαλει το skill στο δεξι mouse key πρεπει να ανω και κατι αλλο Την πρώτη φορά που πατάς το skill π.χ. το Crossbow shot φορτώνει το συγκεκριμένο ammo type και κάθε φορά που το ξαναπατάς κάνεις reload. Εν ολίγοις με το δεξί κλικ κάνεις reload με το mapping που έχεις εσύ, αλλά μόνο στο skill που έχεις στο δεξί κλικ. Αν έχεις πχ τα armor piercing rounds στο E εκείνα τα κάνεις reload με το E αφού τα φορτώσεις την πρώτη φορά. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από Charismo 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Charismo είπε Την πρώτη φορά που πατάς το skill π.χ. το Crossbow shot φορτώνει το συγκεκριμένο ammo type και κάθε φορά που το ξαναπατάς κάνεις reload. Εν ολίγοις με το δεξί κλικ κάνεις reload με το mapping που έχεις εσύ, αλλά μόνο στο skill που έχεις στο δεξί κλικ. Αν έχεις πχ τα armor piercing rounds στο E εκείνα τα κάνεις reload με το E αφού τα φορτώσεις την πρώτη φορά. OK το κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ.
greekfragma Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μπήκα 1η φορά Black Chambers και μου χει φύγει η μαγκιά με το area art. Σπλατεριά over9000!
sleepy_head Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, greekfragma είπε Μπήκα 1η φορά Black Chambers και μου χει φύγει η μαγκιά με το area art. Σπλατεριά over9000! Κάνε κλικ σε έναν άνθρωπο που είναι κρεμασμένος στο τοίχο! Φοβερό level. 1
greekfragma Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 3 minutes ago, sleepy_head said: Κάνε κλικ σε έναν άνθρωπο που είναι κρεμασμένος στο τοίχο! Φοβερό level. δεν υπάρχει γωνία από το Act1 που δεν έχω κλικάρει 2
sleepy_head Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Σήμερα έχω πολλά disconnects όταν πάω να μπω σε κάποιο μέρος, συνδέομαι σε Μιλάνο. Θα δοκιμάσω άλλο server, έχει κάποιος αυτό το πρόβλημα; Πριν από σήμερα δεν είχα κανένα πρόβλημα.
greekfragma Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 6 minutes ago, sleepy_head said: Σήμερα έχω πολλά disconnects όταν πάω να μπω σε κάποιο μέρος, συνδέομαι σε Μιλάνο. Θα δοκιμάσω άλλο server, έχει κάποιος αυτό το πρόβλημα; Πριν από σήμερα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Frankfurt καλά πάει. Με Milan νομίζω είχα και γω θέματα τις πρώτες μέρες και το γύρισα
Charismo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εγώ σήμερα είχα τις περισσότερες αποσυνδέσεις από κάθε άλλη ημέρα. Δεν ξέρω τι γίνεται. Φρανκφούρτη. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από Charismo
virginkiller Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μέχρι τώρα Amsterdam και Παρίσι οι πιο σταθεροί για μένα
SAnathema Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 έβαλα για χαβαλέ στον warrior το molten blast και έχω θερίσει τα πάντα. To boss act 1 δεν κατάλαβε τι έγινε. Act 2 αρχές 1 shot τα πάντα. Ξέρω δεν θα κρατήσει αλλά τουλάχιστον η φάση ειναι 1 κλικ μέχρι να δω τι build θα φτιάξω.
tsofras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, greekfragma είπε είναι πλέον αργά για προειδοποίηση. υπάρχει συμβόλαιο ήδη. 5 μέρες Early Access σε παιχνίδι που θα υπάρχει για 10 χρόνια και βάλε και άρχισε ήδη η μίρλα για δυσκολία για χαμένο χρόνο κλπ κλπ. έγραψα πιο πάνω τις 3 περιπτώσεις για το κοινό που γκρινιάζει. το μόνο που δεν έγραψα και ίσως πρέπει να τεθεί επίσης υπόψιν είναι οτι το εξωπραγματικό hype έδωσε την αίσθηση σε πολύ κόσμο οτι θα μπουν day 1 στην Early Access και θα είναι ένα έτοιμο παιχνίδι χωρίς αλλαγές και θα ξεκινήσουν χαρακτήρα 6 Δεκέμβρη 2024 και θα τον κρατήσουν μέχρι 6 Δεκέμβρη του 2034 Προχωρήστε τη ζωή σας άμα χαλιέστε. Και Ιντιάνα Τζόουνς έχουμε και Diablo4 7η season. τίποτα πιο εκλεκτό; Γίγαντες γιαχνί γιατί είμαστε καλοφαγάδες. Ρε μαν έχω γράψει ακριβώς τι με χαλάει και εντελώς τυχαία συμφωνούν με τα ίδια και ένα κάρο youtubers . Έβγαλε video ο Kriparian και έλεγε ότι έχω αναφέρει αυτές τις ημέρες. Αλλά τι να ξέρει και αυτός άμπαλος είναι Καθίστε όλοι οι hard corades να τα χαίρεστε μόνοι σας τα games , αλλά είμαστε και εμείς οι άμπαλοι που πληρώνουμε βλέπεις και κρατάμε κάποια παιχνίδια ζωντανά. Anyways δεν θες να καταλάβεις οπότε δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε άλλο την κουβέντα , έτσι και αλλιώς εσύ το βλέπεις ως μίρλα , εγώ νόμιζα ότι το ποστ άνοιξε για τα κάνουμε διάλογο για το game Αλλά sorry ξέχασα , είμαστε στο insomnia .... 1 1
virginkiller Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, SAnathema said: έβαλα για χαβαλέ στον warrior το molten blast και έχω θερίσει τα πάντα. To boss act 1 δεν κατάλαβε τι έγινε. Act 2 αρχές 1 shot τα πάντα. Ξέρω δεν θα κρατήσει αλλά τουλάχιστον η φάση ειναι 1 κλικ μέχρι να δω τι build θα φτιάξω. ενδιαφερον θα το δοκιμασω. προσωπικα παιζω με shutter/perfect
SAnathema Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 6 hours ago, virginkiller said: ενδιαφερον θα το δοκιμασω. προσωπικα παιζω με shutter/perfect πολλοί προτείνουν το perfect, αλλά κάπως αυτό το τεράστιο animation σε κρίσιμες στιγμές είναι συνταγή death. Για εμένα τουλάχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα