knight77 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Προσωπικά συνεχίζω και το ευχαριστιέμαι απεριόριστα. Μην ξεχνάμε ότι έρχεται και το Titan Quest 2 μέσα στο χειμώνα για πιο casual καταστάσεις. Το θέμα με τα drops βελτιώθηκε μετά το patch πάντως. Ανυπομονώ να δω τι έχει να γίνει με το full release που θα έχει 12 classes και 36 ascendacies σύνολο.
Charismo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Τα drops όντως βελτιώθηκαν και φαίνεται. Σε νέο χαρακτήρα στα μισά του Act 1 ήδη έχουν πέσει πολλά exalted orbs και ένα orb of alchemy. Φαντάζομαι αργότερα τι θα γίνεται.
tsofras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, Charismo είπε Άσχετο, αλλά το παιχνίδι το παίζεις στο laptop της υπογραφής? Τι απόδοση έχει? Όχι έχω και σταθερό με Ryzen 7700 / 32 RAM / 6650XT 1
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, tsofras είπε ok παιχνιδάρα είναι αλλά το επίπεδο δυσκολίας σε κάποια πράγματα παραμένει εκνευριστικό χωρίς λόγο Δεν μπορώ να βλέπω video απο Kriparian και να ακούω ότι σε μεγάλα maps αν πεθάνεις θα χάσεις το map και 15% XP , ουσιαστικά να χάσεις 2-3 ώρες απο την ζωή σου Δεν ξέρω καν αν θέλω να φτάσω σε αυτό το lvl για να αντιμετωπίσω τέτοιες καταστάσεις (βασικά ξέρω , απλά δεν θέλω) Καλή τύχη στους hard core τύπους , όλοι αναφέρουν ότι το έχουν ξεφτιλίσει με την δυσκολία Πήγανε και δέσανε το ascendance με trials , με honour αντί για health και με ένα boss που μέχρι να μάθεις τα tacts πρέπει να περνάς την λοβοτομή των rooms απο τα trials Γιατί ? Για να πάρω ένα passive skill ? Αστα διάλα Συνεχίζω και παίζω αλλά δεν βλέπω να έχω μέλλον στο game Τέτοια γράφε εδώ, να σε μακαιρώσουν μετά! 4
greekfragma Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 43 minutes ago, xtrmsnpr said: Τέτοια γράφε εδώ, να σε μακαιρώσουν μετά! είναι πλέον αργά για προειδοποίηση. υπάρχει συμβόλαιο ήδη. 5 μέρες Early Access σε παιχνίδι που θα υπάρχει για 10 χρόνια και βάλε και άρχισε ήδη η μίρλα για δυσκολία για χαμένο χρόνο κλπ κλπ. έγραψα πιο πάνω τις 3 περιπτώσεις για το κοινό που γκρινιάζει. το μόνο που δεν έγραψα και ίσως πρέπει να τεθεί επίσης υπόψιν είναι οτι το εξωπραγματικό hype έδωσε την αίσθηση σε πολύ κόσμο οτι θα μπουν day 1 στην Early Access και θα είναι ένα έτοιμο παιχνίδι χωρίς αλλαγές και θα ξεκινήσουν χαρακτήρα 6 Δεκέμβρη 2024 και θα τον κρατήσουν μέχρι 6 Δεκέμβρη του 2034 Προχωρήστε τη ζωή σας άμα χαλιέστε. Και Ιντιάνα Τζόουνς έχουμε και Diablo4 7η season. τίποτα πιο εκλεκτό; Γίγαντες γιαχνί γιατί είμαστε καλοφαγάδες. 2 1
sleepy_head Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, Charismo είπε Στο early game ο Monk είναι πολύ αργός και ανάλογα το playstyle σου μπορεί να δυσκολευτείς. Ο αδερφός μου ξεκίνησε με Monk, αλλά κάναμε party (Εγώ sorceress) και τα βγάζαμε εύκολα. Μου είπε ωστόσο πως μόνος του θα δυσκολευόταν, άσε που στα μισά bosses πεθαίνει και τα τελειώνω μόνος. 😆 Από κάποιο σημείο και μετά είναι ασταμάτητος. Διαφωνώ. Από τη στιγμή που άρχισα να χρησιμοποιώ Ice strike + bell όλα έγιναν σχετικά εύκολα, ίσα ίσα που σε bosses μπορώ να αγνοώ τα attacks λόγω του freeze και τα σκοτώνω πολύ γρήγορα. Τώρα είμαι στα μισά του cruel act 2 και αναζητώ καινούργιο όπλο.
golden33 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 10 minutes ago, greekfragma said: είναι πλέον αργά για προειδοποίηση. υπάρχει συμβόλαιο ήδη. 5 μέρες Early Access σε παιχνίδι που θα υπάρχει για 10 χρόνια και βάλε και άρχισε ήδη η μίρλα για δυσκολία για χαμένο χρόνο κλπ κλπ. έγραψα πιο πάνω τις 3 περιπτώσεις για το κοινό που γκρινιάζει. το μόνο που δεν έγραψα και ίσως πρέπει να τεθεί επίσης υπόψιν είναι οτι το εξωπραγματικό hype έδωσε την αίσθηση σε πολύ κόσμο οτι θα μπουν day 1 στην Early Access και θα είναι ένα έτοιμο παιχνίδι χωρίς αλλαγές και θα ξεκινήσουν χαρακτήρα 6 Δεκέμβρη 2024 και θα τον κρατήσουν μέχρι 6 Δεκέμβρη του 2034 Προχωρήστε τη ζωή σας άμα χαλιέστε. Και Ιντιάνα Τζόουνς έχουμε και Diablo4 7η season. τίποτα πιο εκλεκτό; Γίγαντες γιαχνί γιατί είμαστε καλοφαγάδες. Καλά ο περισσότερος κόσμος βέβαια δεν φωνάζει για τις αλλαγές αλλά για το ότι το κόστος του respec είναι τεράστιο. Θα μπορούσαν να το μειώσουν για 1 μέρα μετά το nerf, δεν θα πάθει τίποτα η οικονομία. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί ένα καλό build πρεπει να το κάνεις unplayable όπως το Cast on X. Δεν το νέρφαραν απλώς, ουσιαστικά το κατέστρεψαν. Δηλαδή δεν υπήρχε ενδιάμεση κατάσταση?
greekfragma Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 6 minutes ago, sleepy_head said: Διαφωνώ. Από τη στιγμή που άρχισα να χρησιμοποιώ Ice strike + bell όλα έγιναν σχετικά εύκολα, ίσα ίσα που σε bosses μπορώ να αγνοώ τα attacks λόγω του freeze και τα σκοτώνω πολύ γρήγορα. Τώρα είμαι στα μισά του cruel act 2 και αναζητώ καινούργιο όπλο. στα μισά cruel act2; έχεις λιώσει έ; γενικά η καμπάνα στο monk άπαξ και της πάρεις τον αέρα στο timing και στο placement είναι game changer. χθες βράδυ κατέβασα την Witch hunter στο Utzaal μετά από μερικές προσπάθειες να δω τα mechanics και όταν μπήκα και είπα τώρα είναι η ώρα σου δε πρόλαβε να βγάλει 3ο phase. Just now, golden33 said: Καλά ο περισσότερος κόσμος βέβαια δεν φωνάζει για τις αλλαγές αλλά για το ότι το κόστος του respec είναι τεράστιο. Θα μπορούσαν να το μειώσουν για 1 μέρα μετά το nerf, δεν θα πάθει τίποτα η οικονομία. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί ένα καλό build πρεπει να το κάνεις unplayable όπως το Cast on X. Δεν το νέρφαραν απλώς, ουσιαστικά το κατέστρεψαν. Δηλαδή δεν υπήρχε ενδιάμεση κατάσταση? δε διαφωνώ. θα δεις οτι έγραψα και για τα 2 που αναφέρεις πιο πάνω. πιθανολογώ οτι θα δωθεί free respec μιας και σε 5ημερών οικονομία ελάχιστοι μπορούν να ανταπεξέλθουν για να μην κάνουν re-roll. από την άλλη όσοι περιμένουμε τέτοιες μεγάλες αλλαγές και απλά απολαμβάνουμε το τι ετοίμασαν και ζούμε αυτές τις μέρες σαν εμπειρία, δεν έχουμε θέμα για reroll νέο χαρακτήρα. και γω θα προτιμούσα στο 45 που έφτασα τον lightning monk να μπω και maps με το ίδιο build αλλά δε με πειράζει. θα γράψω χιλιάδες ώρες τα επόμενα χρόνια και δε πρόκειται να αγχωθώ κιόλας πότε θα ξεζουμίσω όλη τη παιχνιδάρα.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Ρε,παιδιά πως κάνεις reload το crossbow δεν μπορω να βρω και μου έχουν σπάσει τα νεύρα
Charismo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Exodia The Forbidden One said: Ρε,παιδιά πως κάνεις reload το crossbow δεν μπορω να βρω και μου έχουν σπάσει τα νεύρα Πατάς ξανά το key στο οποίο έχεις ορίσει το εκάστοτε ammo. (Και το οποίο έχεις loaded τη στιγμή που θέλεις να οπλίσεις.) Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από Charismo
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Το καλο ειναι οτι το παιχνιδι ακουστηκε πολυ παραπανω απο το πρωτο, το κακο με αυτο ειναι οτι ο κοσμος νομιζε οτι θα δει ενα Diablo iv like παιχνιδι σε δυσκολια φτιαγμενο για casuals, αμ δε... Κατι που ισχυε και στο POE I και ευτυχως θα ισχυει και στο POE II. Για αυτο και το παιχνιδι δεν ειχε τοσο μεγαλη δημοτικοτητα, γιατι ηταν δυσκολο παιχνιδι εχθρικο για τους casual που απλα ηθελαν να περασουν 2 ωρες το απογευμα διασκεδαζοντας. Το 2 παει πολυ καλυτερα σε αυτο το κομματι, δινει αρκετα info που στο πρωτο δεν υπαρχαν. Αλλα η δυσκολια ειναι μεγαλη. Ωστοσο ειναι πολυ νωρις για γκρινια, εδω στο Diablo expansion, βγηκε το broken build του Spiritborn με το Evade και το αλλαξαν σε μια εβδομαδα χανοντας 50% damage. Θα υπαρχουν τετοια σε παιχνιδι 5 ημερων. Υπομονη, διαβαστε, δειτε κανα guide, πειραματιστειτε και ετοιμαστειτε για πολλες οθονες Death. Αν δεν διασκεδαζετε, απλα log out και αναμονη. Και το POE I οταν ειχε βγει ηταν πολυ πιο αργο και δυσκολο και σιγα σιγα εγινε πιο διασκεδαστικο και γρηγορο. 2 1
sleepy_head Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, greekfragma είπε στα μισά cruel act2; έχεις λιώσει έ; Σε σχέση με την sorc έχω κάνει λιγότερες ώρες με monk. @Charismoέχω οπλάκι για τον brother αν θέλεις. VentrueMonk ingame ή Ventrue09 sto discord. 3
sleepy_head Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, greekfragma είπε ΤΙ ΟΠΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ!!!! κι όμως, με αυτό έφτασα lvl56 και δεν είχα πρόβλημα με damage. 4 exalted είχα πληρώσει!!!
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Charismo είπε Πατάς ξανά το key στο οποίο έχεις ορίσει το εκάστοτε ammo. (Και το οποίο έχεις loaded τη στιγμή που θέλεις να οπλίσεις.) εχω βαλει το skill στο δεξι mouse key πρεπει να ανω και κατι αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα