Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 hours ago, starmanwarz said:

Εμενα παντως με προβληματιζει λιγο το WASD, κινηση, flasks και skills με το ενα χερι, ποναω μονο που το σκεφτομαι :D

Στα βίντεο έχουν βάλει skill στο q e και φυσικά πάντα υπάρχει το αριστερό δεξί κλικ στο ποντίκι. Πιστεύω θα είναι πιο ξεκούραστο και εύκολο να συνηθίσει κάποιος μιας και δε χρειάζεται να κλικαρεις μόνιμα γύρω σου με το ποντίκι για τη κίνηση ή το targeting. Ανάλογα το που βρίσκεται το ποντίκι και που κοιτάς με το wasd ως προσανατολισμό θα είσαι ελεύθερος να επιλέξεις skill. 

Πιο απαιτητικό θεωρώ τον mercenary επειδή θα έχει και loading bullets οπότε θέλει να αποκτήσεις αίσθηση και timing reloading. 

6 hours ago, nikosild said:

Τιμές ανά χώρα

Εγώ πάντως λέω να το πάρω 13,79€ από Ουκρανία 🤑

Είναι λίγο ντροπή για μια εταιρία σαν τη GGG να φερθουμε έτσι όπως δε της αξίζει για δέκα ευρώ διαφορά. Κόψε δύο φρέντο ρε αδερφέ. Δέκα χρόνια θα σε κρατήσει το poe2. 

Επίσης δε θεωρώ ότι για δέκα ευρώ αξίζει να μπλέξεις με vpn και ticket support γιατί η GGG επίσης δεν είναι χαζή εταιρία. Ίσως το αφήσει να περάσει ίσως όχι. 

7 hours ago, nicolinos said:

το να εχει απειρους εχθρους ψιλοακυρωνει το WASD (που ειναι φανταστικη προσθηκη), το νοημα ειναι να μπορεις να αποφυγεις τα χτυπηματα, 

εχω περασει απειρες ωρες στο 1, το ειχα αρχισει απο τοτε που ειχε μονο 3 acts, δεν ειχα ποτε παρει τιποτα, ηρθε η ωρα για να τους στηριξω

Το να έχεις άπειρους εχθρούς αν είσαι end game πάντα εξαρτάται από το clear speed. 

Στο PoE δε θυμάμαι ποτέ να ήταν overwhelming αν καταλάβαινες το Ρυθμό που ανοίγεις τη περίμετρο σε σχέση με το build clear speed. 

Αλλά ας μη γελιομαστε. 

Όποιος περιμένει σβούρα μπαρμπεριαν στυλ διαβλο arcade να το ξεχάσει. 

Καλύτερα να μη το πιάσει καν και να συνεχίσει Diablo 

Τα γρήγορα classes θα είναι οκ με dodge. 

Τα αργά close combat π.χ. warrior έχουν και την επιλογή shield swap 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, greekfragma είπε

Είναι λίγο ντροπή για μια εταιρία σαν τη GGG να φερθουμε έτσι όπως δε της αξίζει για δέκα ευρώ διαφορά. Κόψε δύο φρέντο ρε αδερφέ. Δέκα χρόνια θα σε κρατήσει το poe2. 

Επίσης δε θεωρώ ότι για δέκα ευρώ αξίζει να μπλέξεις με vpn και ticket support γιατί η GGG επίσης δεν είναι χαζή εταιρία. Ίσως το αφήσει να περάσει ίσως όχι. 

Καμία απολύτως ντροπή όταν δίχως κανέναν κόπο γλυτώνω τα μισά χρήματα όχι μόνο στο POE αλλά σχεδόν παντού. 

Δεν μπλέκω σε κανένα VPN και ticket support. 

Αγορά στο Ουκρανικό μου account, μπαίνοντας χωρίς VPN από Ελλάδα, με Ελληνική φυσικά IP και ο λογαριασμός στην Ελληνική γλώσσα. 

image.jpeg.5cfe40396df5da08071592b85a31766b.jpeg

Επεξ/σία από nikosild
Δημοσ.

Δεν έγραψα οτι δεν γίνεται. Έγραψα οτι είναι ντροπή να "κλέβεις" από μια εταιρία όπως η GGG. Να ήταν η Blizzard να σου πω πρώτος που θα βρούμε και κρακ.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει οτι νομίζει. Μπορεί να μη σου περισσεύουν τα 10 αλλά δεν το αξίζει η GGG αυτό που έκανες.

Επίσης αν έρθει η GGG και πει παιδιά όσοι αγοράσατε φθηνότερα από Ουκρανία και παίζετε από Ελλάδα σας κλείνουμε το account μην έρθεις μετά να κλαφτείς όπως κάνουν όλοι στο τουρκικό νετφλιξ.

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Δεν έγραψα οτι δεν γίνεται. Έγραψα οτι είναι ντροπή να "κλέβεις" από μια εταιρία όπως η GGG. Να ήταν η Blizzard να σου πω πρώτος που θα βρούμε και κρακ.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει οτι νομίζει. Μπορεί να μη σου περισσεύουν τα 10 αλλά δεν το αξίζει η GGG αυτό που έκανες.

Επίσης αν έρθει η GGG και πει παιδιά όσοι αγοράσατε φθηνότερα από Ουκρανία και παίζετε από Ελλάδα σας κλείνουμε το account μην έρθεις μετά να κλαφτείς όπως κάνουν όλοι στο τουρκικό νετφλιξ.

Το πόσα αξίζει να ξοδέψω για ένα παιχνίδι όταν έχω 2 επιλογές (Full price / Half price) είναι κάτι που το γνωρίζω καλύτερα, άλλωστε τα οικονομικά μου δεν αφορούν κανέναν. Καμία ντροπή ως προς το οικονομικό σκέλος λοιπόν. 

Γενικά όμως το θέμα είναι πως υπάρχουν και άλλες επιλογές για όποιον θελήσει να ενδιαφερθεί, είτε σε αυτό το παιχνίδι είτε στα επόμενα. Το δε ρίσκο είναι αμελητέο μπροστά στο πόσα χρήματα εξοικονομείς (εαν αγοράζεις παιχνίδια) με τους μήνες και τα χρόνια. 

Δημοσ.

Καλα σιγουρα δε κατακρινουμε  στη βλιζαρντ με εχουν κατακλεψει τοσα χρονια .....Παλια ειχα αγορασει και εγω απο νιντεντο ru σε ρουβλια μετα την εκλεισαν :P

Δημοσ.

Προσωπικα πιστευω πως με 30€ ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια , με τοσα που θα προσφερει η GGG , και μαλιστα δουλευει για τους πελατες, τους ακουει, και βαζει διαφορα που δημιουργουν οι παιχτες κιολας...

• Like 2
Δημοσ.
55 minutes ago, nikosild said:

Το πόσα αξίζει να ξοδέψω για ένα παιχνίδι όταν έχω 2 επιλογές (Full price / Half price) είναι κάτι που το γνωρίζω καλύτερα, άλλωστε τα οικονομικά μου δεν αφορούν κανέναν. Καμία ντροπή ως προς το οικονομικό σκέλος λοιπόν. 

Γενικά όμως το θέμα είναι πως υπάρχουν και άλλες επιλογές για όποιον θελήσει να ενδιαφερθεί, είτε σε αυτό το παιχνίδι είτε στα επόμενα. Το δε ρίσκο είναι αμελητέο μπροστά στο πόσα χρήματα εξοικονομείς (εαν αγοράζεις παιχνίδια) με τους μήνες και τα χρόνια. 

δε με ενδιέφεραν ούτε ασχολήθηκα με τα οικονομικά σου. για το ηθικό του πράγματος απέναντι σε μια εταιρία διαμάντι για τα 10ευρώ ανα 10ετία το έγραψα. αλλά διαβάζεις ότι βολεύει. ας το λήξουμε εδώ.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, starmanwarz είπε

Εμενα παντως με προβληματιζει λιγο το WASD, κινηση, flasks και skills με το ενα χερι, ποναω μονο που το σκεφτομαι :D

Αν δεν κάνω λάθος θα υποστηρίζει και τους 2 τρόπους , απλά κάποια skills (π.χ. το block με την ασπίδα ) έχουν σχεδιαστεί για να παίζεις με WSAD

Για όσους έχουν παίξει MMOs φαντάζομαι δεν θα υπάρχει θέμα , ακόμη και εγώ που δεν έχω θέμα όμως προτιμώ μόνο με ποντίκι είναι πιο ξεκούραστο

6 λεπτά πριν, greekfragma είπε

δε με ενδιέφεραν ούτε ασχολήθηκα με τα οικονομικά σου. για το ηθικό του πράγματος απέναντι σε μια εταιρία διαμάντι για τα 10ευρώ ανα 10ετία το έγραψα. αλλά διαβάζεις ότι βολεύει. ας το λήξουμε εδώ.

Δώσαμε κάποιοι απο εμάς 60-70ε στην Blizzard για το D4

Εγώ σιχάθηκα την εταιρεία μετά απο τόσα χρόνια και έκανα delete το account με όλα τα games με progress ετών

Βλέποντας μόνο την παρουσίαση του POE2 και το content που δίνει ακόμη και τα 30Ε είναι τσάμπα για όλο αυτό το content και σχεδιασμό με τόσο βάθος που ειλικρινά ντρέπομαι για τα λεφτά που έδωσα στο D4

Τεσπα στηρίζουμε τέτοιες εταιρείες

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Χαίρομαι που έστω και στο τέλος, οι εκφράσεις που ανέφερες για ντροπή και κλεψιά δεν σε χαρακτηρίζουν όταν πρόκειται για τα οικονομικά ενός τρίτου που δεν τον γνωρίζεις. Τώρα μας έμεινε μόνο η ηθική στο πορτοφόλι ενός ξένου, αλλά ναι, ας το λήξουμε εδώ.

• Haha 1
Δημοσ.
8 minutes ago, tsofras said:

Αν δεν κάνω λάθος θα υποστηρίζει και τους 2 τρόπους , απλά κάποια skills (π.χ. το block με την ασπίδα ) έχουν σχεδιαστεί για να παίζεις με WSAD

Για όσους έχουν παίξει MMOs φαντάζομαι δεν θα υπάρχει θέμα , ακόμη και εγώ που δεν έχω θέμα όμως προτιμώ μόνο με ποντίκι είναι πιο ξεκούραστο

προφανώς και θα είναι και το WASD και το ποντίκι διαθέσιμο ανάλογα τι βολεύει τον καθένα.

περισσότερο νομίζω η δυσκολία θα είναι στα skill synergy ανάλογα το char build παρά αν το WASD από μόνο του θα αποτελεί εμπόδιο gameplay.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, greekfragma είπε

Αυτο το πράγμα που καποιος αποφασίζει ποια εταιρία ειναι "τιμιο" να "κλέψεις" και ποια όχι ειναι αστείο.

Επίσης αλλο το crack που αναφέρεις, αλλο το να εκμεταλευτείς regional pricing και να ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ κατι φθηνότερα.

• Like 2
Δημοσ.

δεν υπαρχει λογος να μαλωνετε, αν καποιος για τον Α ή Β λογο δε θελει για το παιχνιδι να δωσει 30 ευρω αλλα δεν εχει προβλημα να δωσει 15-20 δε πιστευω οτι ειναι κακο. γενικα οσο και να δωσει καποιος βοηθαει τους δημιουργους καλυτερα απο το να προσπερασει το παιχνιδι και να μην ασχοληθει καθολου.

back on topic επειδη ακομα δεν εχω κατσει καθολου να ψαξω πληροφοριες για το παιχνιδι (ανα καιρους επαιζα το πρωτο) γνωρισουμε αμα εχει controller support?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...