SAnathema Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 o merc θερίζει με grenade build αλλά είναι ειλικρινά πολύ βαρετός.. πατάς τα ιδια 2-3 κουμπιά σκάνε τα πάντα σε όλη την οθόνη κτλ.. Εγώ έφτασα τέλος act 2 και τον έχω ψιλοπαρατήσει για κάτι άλλο γιατί βαρέθηκα.. Αν θες να κάνεις farming είναι τέλειος. 1
nikosild Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, SAnathema είπε o merc θερίζει με grenade build αλλά είναι ειλικρινά πολύ βαρετός.. πατάς τα ιδια 2-3 κουμπιά σκάνε τα πάντα σε όλη την οθόνη κτλ.. Εγώ έφτασα τέλος act 2 και τον έχω ψιλοπαρατήσει για κάτι άλλο γιατί βαρέθηκα.. Αν θες να κάνεις farming είναι τέλειος. Ο Warrior με τα totem τι λέει? Ποιον παίζεις τώρα?
SAnathema Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 βασικά warrior ξαναγύρισα να δω μήπως έφταιγε το build μου, αλλά θέλουν όντως buff τα spell του τουλάχιστον μέχρι το level 16-20..Μισή ώρα animation, ίσα ίσα να προλάβεις ένα hit και να κάνει roll.. Το totem για σχεδόν μέχρι το τέλος του act 1 καλό είναι, μετά δεν.. O warrior θέλει αρχικά πολύ καλό όπλο και εξοπλισμό αυτό είναι το βασικότερο, γιατί τα καλά spell αργούν πολύ να τα πάρεις.
nikosild Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Ισως ο Frozen Monk τελικά να είναι η καλύτερη επιλογή για speed/damage αλλά δεν ξέρω πως τα πάει στο Act1/2 καθώς και πόσο αργεί να πάρει καλά skills.
Charismo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 9 minutes ago, nikosild said: Ισως ο Frozen Monk τελικά να είναι η καλύτερη επιλογή για speed/damage αλλά δεν ξέρω πως τα πάει στο Act1/2 καθώς και πόσο αργεί να πάρει καλά skills. Στο early game ο Monk είναι πολύ αργός και ανάλογα το playstyle σου μπορεί να δυσκολευτείς. Ο αδερφός μου ξεκίνησε με Monk, αλλά κάναμε party (Εγώ sorceress) και τα βγάζαμε εύκολα. Μου είπε ωστόσο πως μόνος του θα δυσκολευόταν, άσε που στα μισά bosses πεθαίνει και τα τελειώνω μόνος. 😆 Από κάποιο σημείο και μετά είναι ασταμάτητος.
greekfragma Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Με γεια το πρώτο μεγάλο Nerf-Rebalance και bug fix patch. Το drop rate ανέβηκε αλλά το προτιμούσα όπως πριν. Διαβάστε το προσεκτικά. https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3621299/page/1 Πέφτει ήδη πολύ γκρίνια αλλά η γκρίνια προέρχεται από: α) όσους το παίζανε ιστορία προφέσορες ή streamers του PoE και χάλασαν τα υπερτούμπανα builds και άντε τώρα να συνεχίσεις να στριμάρεις endgame και να σε βλέπουν να ψοφάς σα καχεκτικό. β) όσους είδαν φως και μπήκαν σε ένα παιχνίδι που έκανε τρελό πάταγο σε πωλήσεις και hype και τώρα όσες ώρες επένδυσαν ήταν για το τίποτα γιατί μόνο έτοιμα build ξέρουν να κάνουν. γ) όσους δε κατανοούν οτι μιλάμε για ούτε εβδομάδα κλεισμένη σε Early Access-Beta και αναγκαστικά θα παίξουν και respec και build nerfs και γενικά φτού και από την αρχή γιατί η κατάσταση είναι ρευστή με το balance που έχει στο μυαλό της η GGG μιας και τώρα έχει μεγάλο feedback pool για συμπεράσματα. Ο lightning Chayula Monk πάει καλά, πλησιάζω τα τελειώματα Act3, αλλά έφαγα skill nerf στο cast on shock. Με calculator έχασα 30% dps με το 1.0d στο σύνολο του build. Γενικά τα Acts είναι υπερτούμπανα, η ιστορία πολύ δυνατή και γουστάρω άπειρα. Έχουν δώσει ένα παιχνίδι αριστούργημα. 3
Charismo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Βλέπω ότι διόρθωσαν και τα client crashes, γιατί ενώ το Σαββατοκύριακο όλως περιέργως δεν είχα κανένα, τις τελευταίες δυο ημέρες μου είχε σκάσει 3-4 φορές. Κυρίως στο hub το έκανε.
greekfragma Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 8 minutes ago, Charismo said: Βλέπω ότι διόρθωσαν και τα client crashes, γιατί ενώ το Σαββατοκύριακο όλως περιέργως δεν είχα κανένα, τις τελευταίες δυο ημέρες μου είχε σκάσει 3-4 φορές. Κυρίως στο hub το έκανε. ναι έφτιαξαν πολλά. και κάτι ακόμα για να μη νομίζει κανείς που με διαβάζει οτι είμαι τυφλό fanboy: να πω οτι στο μόνο που δίνω δίκιο σε όσους διαμαρτύρονται για το 1.0d είναι οτι το κόστος σε gold για respec skills σε χαρακτήρα λίγων ημερών είναι απαγορευτικό. με απλά λόγια συμφέρει καλύτερα νέο χαρακτήρα μιας και το drop rate ανέβηκε.
Charismo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Το respec cost είναι υψηλό μέχρι να στρώσει η οικονομία του παιχνιδιού, οκ το καταλαβαίνω και διαφωνώ με αυτούς που λένε πως θα έπρεπε να είναι free λόγω EA, αλλά μέσα σε όλα η GGG θέλει να δει και πώς θα εξελιχθεί η οικονομία του παιχνιδιού με αυτά τα costs τώρα που είναι beta.
greekfragma Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 11 minutes ago, Charismo said: Το respec cost είναι υψηλό μέχρι να στρώσει η οικονομία του παιχνιδιού, οκ το καταλαβαίνω και διαφωνώ με αυτούς που λένε πως θα έπρεπε να είναι free λόγω EA, αλλά μέσα σε όλα η GGG θέλει να δει και πώς θα εξελιχθεί η οικονομία του παιχνιδιού με αυτά τα costs τώρα που είναι beta. το σημαντικό και λάθος κατ εμέ είναι οτι έκανε το nerf rebalance πολύ γρήγορα. δε πρόλαβε καλά καλά ο πολύς κόσμος να παίξει 30ώρες ένα build που ευχαριστιόταν. φυσικά αν ξέρεις οτι μιλάμε για early access, δέχεσαι οτι θα φας "ξύλο" με αυτά τα πράγματα. αλλιώς αμα νευριάζεις και δεν έχεις υπομονή, άστο και ξαναπαίξε του χρόνου με το official launch
Charismo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 21 minutes ago, greekfragma said: το σημαντικό και λάθος κατ εμέ είναι οτι έκανε το nerf rebalance πολύ γρήγορα. δε πρόλαβε καλά καλά ο πολύς κόσμος να παίξει 30ώρες ένα build που ευχαριστιόταν. φυσικά αν ξέρεις οτι μιλάμε για early access, δέχεσαι οτι θα φας "ξύλο" με αυτά τα πράγματα. αλλιώς αμα νευριάζεις και δεν έχεις υπομονή, άστο και ξαναπαίξε του χρόνου με το official launch Ναι, για τα μεγάλα nerfs ειδικά πάνω που κάποιοι είχαν ξεκινήσει τα maps στο endgame, καταλαβαίνω τη γκρίνια γιατί τους πόνεσε. Ίσως να μιλάω και έξω από το χορό γιατί δεν έφτασα σε αυτό το σημείο ακόμα, αλλά αν έχεις τερματισμένο build και φας nerf ξενερώνεις. Μέχρι και reroll σκέφτεσαι.
anifiend Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Πωπω γκρίνια στα patch notes. Σφαγή έγινε. Το θέμα όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ είναι ότι αφενός το παιχνίδι είναι Early Access και ούτε καν ολοκληρωμένο, από την άλλη όμως είναι αρκετά πλήρες ώστε να δίνει την αίσθηση ενός τελειωμένου παιχνιδιού. Είναι και το hype ανάλογο, είναι και ο κόσμος πεινασμένος για ένα καλό arpg. Οπότε εύκολα ξεχνά κάποιος ότι παίζει μία beta και μετά έχει και άλλες απαιτήσεις. Πάντως σχετικά με το κόστος του respec και σε συνδιασμό με το βαθμό δυσκολίας όπου δεν ξεκινάς εύκολα από το μηδέν κάτι πρέπει να γίνει.
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 24 λεπτά πριν, anifiend είπε Πάντως σχετικά με το κόστος του respec και σε συνδιασμό με το βαθμό δυσκολίας όπου δεν ξεκινάς εύκολα από το μηδέν κάτι πρέπει να γίνει. Μήπως είναι ένα παιχνίδι για Κινέζους φυλακοβιους? Ήδη ζητάνε αιμοδότες να το σαπορταρουν ενώ θα είναι f2p μετά στο full release.
tsofras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 ok παιχνιδάρα είναι αλλά το επίπεδο δυσκολίας σε κάποια πράγματα παραμένει εκνευριστικό χωρίς λόγο Δεν μπορώ να βλέπω video απο Kriparian και να ακούω ότι σε μεγάλα maps αν πεθάνεις θα χάσεις το map και 15% XP , ουσιαστικά να χάσεις 2-3 ώρες απο την ζωή σου Δεν ξέρω καν αν θέλω να φτάσω σε αυτό το lvl για να αντιμετωπίσω τέτοιες καταστάσεις (βασικά ξέρω , απλά δεν θέλω) Καλή τύχη στους hard core τύπους , όλοι αναφέρουν ότι το έχουν ξεφτιλίσει με την δυσκολία Πήγανε και δέσανε το ascendance με trials , με honour αντί για health και με ένα boss που μέχρι να μάθεις τα tacts πρέπει να περνάς την λοβοτομή των rooms απο τα trials Γιατί ? Για να πάρω ένα passive skill ? Αστα διάλα Συνεχίζω και παίζω αλλά δεν βλέπω να έχω μέλλον στο game 1
Charismo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 10 minutes ago, tsofras said: ok παιχνιδάρα είναι αλλά το επίπεδο δυσκολίας σε κάποια πράγματα παραμένει εκνευριστικό χωρίς λόγο Δεν μπορώ να βλέπω video απο Kriparian και να ακούω ότι σε μεγάλα maps αν πεθάνεις θα χάσεις το map και 15% XP , ουσιαστικά να χάσεις 2-3 ώρες απο την ζωή σου Δεν ξέρω καν αν θέλω να φτάσω σε αυτό το lvl για να αντιμετωπίσω τέτοιες καταστάσεις (βασικά ξέρω , απλά δεν θέλω) Καλή τύχη στους hard core τύπους , όλοι αναφέρουν ότι το έχουν ξεφτιλίσει με την δυσκολία Πήγανε και δέσανε το ascendance με trials , με honour αντί για health και με ένα boss που μέχρι να μάθεις τα tacts πρέπει να περνάς την λοβοτομή των rooms απο τα trials Γιατί ? Για να πάρω ένα passive skill ? Αστα διάλα Συνεχίζω και παίζω αλλά δεν βλέπω να έχω μέλλον στο game Άσχετο, αλλά το παιχνίδι το παίζεις στο laptop της υπογραφής? Τι απόδοση έχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα