Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
27 minutes ago, anifiend said:

Αλλά είναι και early access οπότε υπάρχει δικαιολογία. Εδώ η Blizzard μετά από έναμιση χρόνο κι ακόμη ψάχνει το balancing.

Καλά δεν ψάχνει μόνο το balancing, γενικότερα 1 χρονο ήταν σαν early access, μην πω μέχρι το expansion. 😛

• Like 3
  • Haha 1
  • Απαντ. 746
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχθές έφτιαξα έναν καλόγερο, καμία σχέση με το struggle και τον ψόφο του sorc που είχα, αν και από gear δεν έχω κάτι καλό (με μπλέ όπλο είμαι ακόμη). Πάω για cold monk οπότε το defence που έχω είναι από το freeze μέχρι στιγμής.

Δημοσ.
8 hours ago, ThrowDOWN said:

Το δοκιμασε κανεις σας σε oled το game? πανεμορφο :D  

*να ειχαμε και κανα drop θα ηταν ακομα ποιο ομορφο , πιστευω τωρα με το patch θα εστρωσε καπως.

Είναι τρομακτικά όμορφο.

Απο το artistic design έχει αρκετό contrast στις περιοχές, ειδικά στις υπόγειες περιοχές που κάνει τις oled να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά.

Σημαντικό όμως το UI  brightness να ειναι χαμηλά για αποφυγή burn in.

Το παιχνίδι με party άλλο ένα ακομα άτομο γίνεται πολύ πιο διασκεδαστικό.

Τώρα με 6 άτομα, δεν ξέρω πως τους ήρθε η ιδέα, αλλά δεν αξίζει γιατι δεν καταλαβαίνεις τι συμβαινει στην οθόνη. Μετά τα συνολικά 3 άτομα, γίνεται χάος.

• Like 1
Δημοσ.
37 minutes ago, lucidsteve said:

Είναι τρομακτικά όμορφο.

Απο το artistic design έχει αρκετό contrast στις περιοχές, ειδικά στις υπόγειες περιοχές που κάνει τις oled να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά.

Σημαντικό όμως το UI  brightness να ειναι χαμηλά για αποφυγή burn in.

Το παιχνίδι με party άλλο ένα ακομα άτομο γίνεται πολύ πιο διασκεδαστικό.

Τώρα με 6 άτομα, δεν ξέρω πως τους ήρθε η ιδέα, αλλά δεν αξίζει γιατι δεν καταλαβαίνεις τι συμβαινει στην οθόνη. Μετά τα συνολικά 3 άτομα, γίνεται χάος.

Το απλό brightness που το έχεις; Γιατί δυσκολεύομαι να βρω ισορροπία 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, virginkiller said:

Το απλό brightness που το έχεις; Γιατί δυσκολεύομαι να βρω ισορροπία 

Αυτο έχει να κάνει με τα settings της οθονης σου, τα nits που βγάζει σε full screen. Συγκεκριμενα, αν δεν ακολουθείς σωστό luminance curve, τότε ας πουμε το παιχνίδι ορίζει 200 nits και η οθόνη σου βγάζει διαφορετικά nits. Οπότε ειναι κάπως λάθος να σου πω γιατί ουσιαστικα βλέπουμε διαφορετικά πράγματα. Προσωπικά το έχω στο +1.0 σε τελείως σκοτεινό δωμάτιο, με την οθόνη μου να ακολουθεί σωστά το EOTF curve (αυτο που ανέφερα παραπανω).

Επεξ/σία από lucidsteve
  • Like 1
Δημοσ.

Από χθεσ είμαι στα maps με monk invoker. Το gameplay του το βρίσκω πιο γρήγορο από το αντίστοιχο του melee στα maps μετά το lvl20κατι και είναι απολαυστικό

Κανένα αργό gameplay και κανένα soulslike με αυτό το class. 

Με warrior που ξεκίνησα γελούσε ο κόσμος. Άλλο παιχνίδι. Αργό δύσκολο κτλ κτλ. 

Δημοσ.

Λοιπον στις αρχες του Act 3 σταματησα την Sorc και εφτιαξα εναν Merc. Επαιξα 3-4 ωρες χθες βραδυ και ειμαι ηδη 15 lvl αρχες Act 2 με 2-3 Deaths. Μιλαμε η μερα με την νύχτα. Ή επαιζα πολυ λαθος την Sorc (πιθανο) ή ο Merc ειναι πολυ πιο δυνατος στο early game. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Λοιπον στις αρχες του Act 3 σταματησα την Sorc και εφτιαξα εναν Merc. Επαιξα 3-4 ωρες χθες βραδυ και ειμαι ηδη 15 lvl αρχες Act 2 με 2-3 Deaths. Μιλαμε η μερα με την νύχτα. Ή επαιζα πολυ λαθος την Sorc (πιθανο) ή ο Merc ειναι πολυ πιο δυνατος στο early game. 

Τότε και οι 2 την παίζαμε λάθος (εγώ πήγα spark) αλλά εγώ νομίζω ότι απλά έλειπε το gear (edit άκυρο, βλέπω και άλλοι έχουν θεματάκια με lightning sorc). Με cold monk τα θερίζω όλα, εκτός από το 2ο trial που προσπάθησα 1 φορά αλλά εκεί παίζουν ρόλο και τα debuffs που διαλέγεις.

Επεξ/σία από sleepy_head
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, sleepy_head είπε

Τότε και οι 2 την παίζαμε λάθος (εγώ πήγα spark) αλλά εγώ νομίζω ότι απλά έλειπε το gear (edit άκυρο, βλέπω και άλλοι έχουν θεματάκια με lightning sorc). Με cold monk τα θερίζω όλα, εκτός από το 2ο trial που προσπάθησα 1 φορά αλλά εκεί παίζουν ρόλο και τα debuffs που διαλέγεις.

Εγω την Sorc την επαιζα με Flame Wall, ember και spark για να κανει trigger το extra damage απο το Shock. Αλλα δεν φτουραγε. Δεν ειχε ουτε τρελο damage ουτε Survivability. Ισως αργοτερα με guides να δοκιμασω. Θα δω πως θα παει ο Merc μες την εβδομαδα κιολας. 

Δημοσ.

Η Sorceress με cold είναι επίσης σπασμένη, όπως και ο monk. Γενικά cold και freeze μέχρι τώρα νομίζω είναι αρκετά πιο δυνατά από τα υπόλοιπα.

Φαντάζομαι party με Cold Invoker και Cold Stormweaver θα θερίζει τα πάντα.

Δημοσ.

Και εγω εχω ξετρελαθει με το παιχνιδι, περιμενω καθε μερα να γυρισω απο την δουλεια και να λιωσω.

Και το φοβερο ειναι οτι ειμαστε ακομα σε Early Access, μας περιμενουν πολλα χρονια απολαυσης!

Και παλι ενα μεγαλο μπραβο στην GGG, βαζει τα γυαλια σε αλλες εταιρειες που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το κερδος.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Καλησπέρα στην παρέα

Μια από τα ίδια και εγώ, ξεκίνησα με lighting sorc αλλά με κούρασε αρκετά (έφτασα μέχρι 23 lvl, act 2).

Σήμερα θα ξεκινήσω merc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιό είναι καλύτερο?

1) Cold/Freeze Sorc

2) Cold/Freeze Monk

3) Grenade Merc

Επεξ/σία από nikosild

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...