knight77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δεν ξέρω, σίγουρα πάντως ο αυξημένος βαθμός δυσκολίας προσθέτει στο όλο feeling. Eίναι και τα boss mechanics πιο σύνθετα σε σχέση με αυτά του D4. Αυτό κάνει την εμπειρία πιο chalenging, άλλους τους χαλάει, άλλους τους ικανοποιεί. Πάντως σε σχέση με το μέγεθος της εταιρείας, που δεν έχει ούτε κατά διάννοια το budget της Blizzard, βγάλανε παιχνιδάρα. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 3 minutes ago, knight77 said: Eίναι και τα boss mechanics πιο σύνθετα σε σχέση με αυτά του D4. Αυτό σίγουρα είναι μέρα με νύχτα, του D4 είναι νηπιαγωγίου, ΑΛΛΑ φαντάσου να έπρεπε λόγω του drop rate ή του loot γενικότερα να πρέπει να σκοτώσεις 400 φορές ένα boss στο PoE, θα την πάλευες να έχει τέτοια δυσκολία και να παίρνει τόσο πολύ ώρα? 1
knight77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σίγουρα όχι, αλλά στο PoE 2, αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά στο θέμα drops, το specific gear είναι τελείως random, τουλάχιστον τώρα στην αρχή. Παράδειγμα: Mου πέσανε 2 uniques στο Act 1 και αυτο ήταν. Μη ξεχνάμε, είναι σε early access το παιχνίδι, θα αλλάξουνε πολλά μέχρι το final release. Προσωπικά δεν κλαίω για τα 30€ που έδωσα, ίσα ίσα που χαίρομαι που στήριξα κατά ελάχιστο τρόπο τους developers. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από knight77
ThrowDOWN Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Το δοκιμασε κανεις σας σε oled το game? πανεμορφο *να ειχαμε και κανα drop θα ηταν ακομα ποιο ομορφο , πιστευω τωρα με το patch θα εστρωσε καπως.
Chachanoulis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, knight77 είπε Σίγουρα όχι, αλλά στο PoE 2, αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά στο θέμα drops, το specific gear είναι τελείως random, τουλάχιστον τώρα στην αρχή. Παράδειγμα: Mου πέσανε 2 uniques στο Act 1 και αυτο ήταν. Μη ξεχνάμε, είναι σε early access το παιχνίδι, θα αλλάξουνε πολλά μέχρι το final release. Προσωπικά δεν κλαίω για τα 30€ που έδωσα, ίσα ίσα που χαίρομαι που στήριξα κατά ελάχιστο τρόπο τους developers. δυο παιχτες τελειωσα το act1 μονο ενα unique μ επεσε 🥲 αν και απ οσο ξερω τα unique δεν ειναι απαραιτητα καλυτερα απο τα κιτρινα. 16 ώρες πριν, sleepy_head είπε και εγώ με sorc είχα κολλήσει στο λύκο, γύρισα πίσω και φάρμαρα λίγο. έκανα και gambling λίγο για κανένα staff της προκοπής, τελικά βρήκα ένα με +2 all lightning spell skills και το φοράω ακόμη γιατί δεν έχω βρει κάτι καλύτερο (γύρω στα 30lvl). Πρέπει να βρώ exalted orbs για να αγοράσω καλύτερο εφόσον δεν παίφτει κανένα ή δεν μπορώ να craftάρω κάτι καλό. Την έφαγες; Αν δεν μπορείς συνεχίζεις τα quests και επανέρχεσαι αργότερα. ναι, μ επεσε ενα ακομα aura και αλλαξα αυτο π ειχα γιατι δεν βοηθουσε για bossακια. μονο αυτο αρκουσε για να τη γλυτωσω μ ενα hit σ ενα χοντρο λαθος που εκανα κ ευτυχως δεν εκανα δευτερο. παντως δε παιζω με ξορκια, αλλα με quarterstaff ως melee, φουλ energy shield εννοειται. σκεφτομαι να ξεκλειδωσω κανα skill και απο το δεντρο που mace ομως, γιατι πολυ πικρα με τα skill του qstaff. με το ζορι 2 skill αξιζουν, αντε βοηθητικα κ ενα ακομα.. πρεπει σιγα σιγα να βαλουν κ ολα τα αλλα οπλα Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από Chachanoulis
Stratosnis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, Thresh said: Αυτό σίγουρα είναι μέρα με νύχτα, του D4 είναι νηπιαγωγίου, ΑΛΛΑ φαντάσου να έπρεπε λόγω του drop rate ή του loot γενικότερα να πρέπει να σκοτώσεις 400 φορές ένα boss στο PoE, θα την πάλευες να έχει τέτοια δυσκολία και να παίρνει τόσο πολύ ώρα? Μωρέ ισχύει αυτό, αλλά αυτός που θα το τρέξει 400 φορές θα το βγάζει με κλειστά μάτια πιστεύω. Επίσης είμαστε και σε μία "αχαρτογράφητη" περίοδο, όλα είναι κάπως πειραματικά. Ήδη ανακοίνωσαν αλλαγές στο dodge, που θα έλεγε κανείς ότι είναι από τους βασικούς μηχανισμούς. Δεν ξέρω αν εμβαθύνω χωρίς λόγο αλλά πιστεύω ότι το feeling να βελτιώνεσαι με το όσο εξοικειώνεσαι με το game και τον χαρακτήρα σου είναι κάτι που λείπει από τα περισσότερα games σήμερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 11 minutes ago, Stratosnis said: Μωρέ ισχύει αυτό, αλλά αυτός που θα το τρέξει 400 φορές θα το βγάζει με κλειστά μάτια πιστεύω. Ναι αλλά όχι "μονόχιτο" από πλευράς χρόνου, άρα η δυσκολία από ένα σημείο/πλήθος και πάνω θα κουράσει, ειδικά αν πέφτει κουβάς σε loot. 😛
Chachanoulis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Thresh είπε Στα πόσα kills όμως θα έχεις αυτό το αίσθημα? 😛 Προφανώς πολλά bosses, αλλά σε κάποια φάση θα τα ξανασκοτώνεις, ξανά και ξάνα για loot κτλπ. Εκτός αν τα κάνεις όλα "μια φορά" και άντε γεια μετά. ε καλα θα δυσκολευτεις οταν πας κ θα εισαι τσιμα τσιμα στα lvl, αμα ειναι να φαρμαρεις καποιο μποσακι φανταζομαι πλεον θα χεις τοση αμυνα και επιθεση που δε θα ειναι κατι διαφορετικο απ ολα τα αλλα arpg. θα δειξει, νωρις ειναι ακομα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Εγω παντως μετα απο 4 χρονια που ασχολουμαι σοβαρουτσικα με το POE, πατησα /deaths με το που μπήκα Act 3 με Ascendancy και ~20 ωρες gameplay και ηταν τρελο το νουμερο. Καπου κοντα 70 deaths, με sorceress και fire build (προσπαθω τουλαχιστον, χωρις guide). Τοσα δεν φταναμε ουτε 90 lvl με T14-T16 maps στο POE. Τα πιο πολλα ειναι one-hit απο Bossακια που την 3η - 4η φορα που το εφαγα πηγα και εβαλα ενα δαχτυλιδι ή εναν ρουνο για να φτιαξω τα Res μου και μετα βγηκε ή απο στριμωξιδι σε στενες περιοχες που ουσιαστικα δεν προλαβα να κανω τιποτα. Ωστοσο ειναι παιχνιδαρα τρελη. Ωστοσο οπως λετε , αν επεφτε και κανα drop θα ηταν τελεια τα πραγματα. Για παραδειγμα το καλυτερο weapon μου με +2 to all fire skills το βρηκα κατω απο το lvl 10 και απο τοτε τιποτα το ενδιαφερον. Και νιωθω οτι πεφτουν σχετικα λιγα items. Βεβαια ακομα υποτιθεται ειμαστε στα 3 πρωτα Acts που ειναι αρχη, στο cruel μπορει να ειναι καλυτερα τα πραγματα. 1
greekfragma Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 7 hours ago, Charismo said: Addressing your early access post-launch feedback. https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3611705 Σημαντικές αλλαγές σε drops και roll. διαβάστε το ποστ. 1
Bigis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Εχει κανεις σας θεμα να του Freezarei το PC στο Loading screen και να θελει Hard reset ?
greekfragma Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 13 minutes ago, Bigis said: Εχει κανεις σας θεμα να του Freezarei το PC στο Loading screen και να θελει Hard reset ? το παιχνίδι είναι ευαίσθητο σε overclock undervolt. βεβαιώσου οτι έχεις σταθερό σύστημα.
anifiend Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Μάλλον σωστές οι αλλαγές. Αν και το roll θέλει λίγο προσοχή για να μη γίνει σαν του Diablo. To loot δε μου φαίνεται και τόσο τραγικό, σε όσο έχω προλάβει να παίξω που δεν είναι και μεγάλο δείγμα. Αλλά δεν είναι targeted. Δηλαδή μου βγάζει 75% άσχετα αντικείμενα που δεν κάνουν για το class που παίζω. Ειδικά στα bosses ίσως θέλει λίγο βελτίωση στα drops. Tέλειωσα χτες το act 1 και όλα τα drops ήταν για πούλημα. Εντωμεταξύ έχω αρκετά crashes όπου απλά κολλάει το παιχνίδι και μετά από λίγο κλείνει, αλλά στις περισότερες περιπτώσεις αν το ξαναφορτώσεις κατευθείαν σε βγάζει εκεί που ήσουν, οπότε το ψιλοσώζει. Αυτό με τα checkpoints όμως, αν καταλαβαίνω σωστά, όταν χάσεις σε βγάζει στο checkpoint και κάνει re-spawn τα τέρατα. Το να κάνουν re-spawn δε βγάζει νόημα. Δηλαδή απλά σε ταλαιπωρεί χωρίς λόγο. Πρέπει να βρουν κάτι άλλο αν θέλουν κάπως να σε "τιμωρούν" όταν χάνεις. Γενικότερα βγάζει μια αίσθηση ότι δεν είναι streamlined το παιχνίδι, όπως πχ. το Diablo. Είναι κάπως πιο hardcore. Αλλά είναι και early access οπότε υπάρχει δικαιολογία. Εδώ η Blizzard μετά από έναμιση χρόνο κι ακόμη ψάχνει το balancing.
Bigis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 δεν εχω ουτε UV ουτε ΟC... βλεπω γενικα κλαψα και στο reddit....τι να πω ελπιζω να στρωσει με κανα Patch
greekfragma Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 το παιχνίδι δε πρόκειται να γίνει streamlined diablo και εύκολο. μην περιμένετε να αλλάξει μετά το early access. ήδη το 1ο patch που γράψαμε λίγο πιο πάνω δείχνει εξαιρετικό 6 minutes ago, Bigis said: δεν εχω ουτε UV ουτε ΟC... βλεπω γενικα κλαψα και στο reddit....τι να πω ελπιζω να στρωσει με κανα Patch η nvidia έχει βγάλει νέους drivers για το poe2. έχει αναφερθεί από ορισμένους οτι δε κρατάει τις ρυθμίσεις στα graphic settings. ρίξε ένα τσεκ ξανά να βεβαιωθείς οτι έχεις ορίσει σωστά τις παραμέτρους. π.χ. το dynamic culling δημιουργεί θέματα αν το έχεις τικάρει και είναι experimental. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα