grouspen Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 24ωρες playtime το σ/κ . Σηκώθηκα το πρωί να παω στη δουλειά και έτσουζαν τα μάτια μου ( θυμήθηκα τα νιάτα μου ) Έκανα και το ascension , έχει αρχίσει να δένει και το build μου στον merc και γουστάρω πολύ Bravo GGG υγ. Spoiler πρέπει να είμαι από τους λίγους ή μάλλον ο μοναδικός που μου συνέβη το εξής . Ολοκλήρωσα το ascension με την πέμπτη προσπάθεια . Τις 4 αποτυχημένες προηγούμενες προσπάθειες τις έχασα με τον ίδιο τρόπο . Έφτασα στο boss το σκότωσα και ταυτόχρονα πέθανα από "περισσευούμενες" επιθέσεις που δεν είχαν εξαφανιστεί . 4 ΦΟΡΕΣ ΣΕΡΙ.....Αν δεν ήταν καινούρια η οθόνη πιστεύω θα την είχα σπάσει . 2
tsofras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αυτή την Balbala ρε παιδιά για το ascension πότε πρέπει να την ρίξουμε ? Τρώω ξύλο τώρα που είμαι lvl 20 , να επανέλθω αργότερα ? Edit : ok πάει και αυτό Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από tsofras
sleepy_head Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Chachanoulis είπε εγω δε με βλεπω να περναω σημερα το act1 με τη sorc.. δε φτανει που δε μ εχουν κατσει drops, παω και πεφτω πανω στα παγακια του κακου λυκου 😂 θα πρεπει να φαρμαρω λιγο εστω να ξεκλειδωσω τα 5αρια σκιλς και εγώ με sorc είχα κολλήσει στο λύκο, γύρισα πίσω και φάρμαρα λίγο. έκανα και gambling λίγο για κανένα staff της προκοπής, τελικά βρήκα ένα με +2 all lightning spell skills και το φοράω ακόμη γιατί δεν έχω βρει κάτι καλύτερο (γύρω στα 30lvl). Πρέπει να βρώ exalted orbs για να αγοράσω καλύτερο εφόσον δεν παίφτει κανένα ή δεν μπορώ να craftάρω κάτι καλό. 57 λεπτά πριν, tsofras είπε Αυτή την Balbala ρε παιδιά για το ascension πότε πρέπει να την ρίξουμε ? Τρώω ξύλο τώρα που είμαι lvl 20 , να επανέλθω αργότερα ? Edit : ok πάει και αυτό Την έφαγες; Αν δεν μπορείς συνεχίζεις τα quests και επανέρχεσαι αργότερα. 1
virginkiller Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 4 hours ago, tsofras said: Mace Strike Shockwave Totem EarthQuake Infernal Cry Herald of Ash Boneshatter Perfect Strike Με τα παραπάνω τον έβγαλα και ειδικά το perfect strike έκανε τρελή δουλειά μαζί με Boneshatter 2Η Mace + Melee dmg στο Passive Earthquake δεν με βόλεψε καθόλου. Totem Τα σπάει 1
tsofras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, sleepy_head είπε και εγώ με sorc είχα κολλήσει στο λύκο, γύρισα πίσω και φάρμαρα λίγο. έκανα και gambling λίγο για κανένα staff της προκοπής, τελικά βρήκα ένα με +2 all lightning spell skills και το φοράω ακόμη γιατί δεν έχω βρει κάτι καλύτερο (γύρω στα 30lvl). Πρέπει να βρώ exalted orbs για να αγοράσω καλύτερο εφόσον δεν παίφτει κανένα ή δεν μπορώ να craftάρω κάτι καλό. Την έφαγες; Αν δεν μπορείς συνεχίζεις τα quests και επανέρχεσαι αργότερα. Την έφαγα , αλλά μετά πήγα trials και την έφαγα στο boss
tolis9 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Παιδιά υπάρχει κανείς στην Αθήνα να κουβαληθώ με το tower μου να κατεβάσω το παιχνίδι???76 giga είναι πολλά για να κατέβουν με hotspot από το κινητό! 1
tsofras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Πάντως ρε παιδιά το loot είναι τραγικό Σου βγαίνει ο πάτος για τα bosses και δεν πετάνε τίποτα Είναι δυνατόν να έχει καλύτερα items o vendor? 2
sleepy_head Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Και εγώ αυτό έχω παρατηρήσει, ελπίζω να κάνουν κάτι για αυτό. Δεν λέω να γίνει σαν το 1 αλλά κάτι πρέπει να αλλάξει. Αυτός ο γορίλας με έχει διαλύσει στο act3. Πέφτω με τη μια όταν κάνει roll, σχεδόν πάντα με πετυχαίνει.
Charismo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Addressing your early access post-launch feedback. https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3611705 Σημαντικές αλλαγές σε drops και roll. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από Charismo 3
knight77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Προς τη σωστή κατεύθυνση οι αλλαγές, ειδικά με το θέμα με τα drops. Ένα από τα θέματα που μου αρέσουν σε αυτό το game, είναι η μουσική και τα sound effects. Ειδικά στο θέμα background music, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά.
grouspen Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Έφτιαξα ένα discord στα γρήγορα για όποιον ενδιαφέρεται. Ίσα ίσα να μπορούμε να λύνουμε τις απορίες μας και να συνεννοούμαστε πιο άμεσα https://discord.gg/Gq3ffVnf
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πάντως είναι πολύ αργό το gameplay του και τα maps δείχνουν πολύ στριμοκωλα. Επίσης δεν μου αρέσει που είναι solo κυρίως, αυτά τα παιχνίδια θέλουν παρέα και χαβαλέ imo. Στα θετικά η darkιλα που βγάζει και η δυσκολία, κατά τα άλλα νομίζω προτιμώ D4 και λέω νομίζω γιατί περιμένω να παίξω πρώτα. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από Psycho_Warhead
knight77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 D4 το βαρέθηκα μέσα σε 10 μέρες. Ασχολήθηκα 2 Seasons και το παράτησα. Πάλι καλά που το αγόρασα στη μισή τιμή. Για 70 € που ζήταγε στο release, όυτε λόγος. Από ένα σημείο και μετά τα ίδια και τα ίδια χωρίς να σου δίνει το αίσθημα της ικανοποίησης όταν ρίχνεις ένα δύσκολο boss όπως στο PoE2. Θα μου πεις γούστα είναι αυτά, δεν γίνεται όλα να αρέσουν σε όλους. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Το D4 δεν είναι για solo play, θέλει παρέα. Εδώ είναι πιο soulslike το gameplay, αργό και δύσκολο. Περιμένω να δω περισσότερο endgame.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 23 minutes ago, knight77 said: Από ένα σημείο και μετά τα ίδια και τα ίδια χωρίς να σου δίνει το αίσθημα της ικανοποίησης όταν ρίχνεις ένα δύσκολο boss όπως στο PoE2. Στα πόσα kills όμως θα έχεις αυτό το αίσθημα? 😛 Προφανώς πολλά bosses, αλλά σε κάποια φάση θα τα ξανασκοτώνεις, ξανά και ξάνα για loot κτλπ. Εκτός αν τα κάνεις όλα "μια φορά" και άντε γεια μετά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα