Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, virginkiller said:

Οκ άρα σάλιο και υπομονή. Θα βάλω και wasd όπως λέει ο κόσμος. Devourer με το αρχικό όπλο μου έβγαλε την πίστη. Επίσης rolling slam είναι λίγο meh.  Θα δώσω βάση στο boneshatter μου φαίνεται 

Ο Devourer γενικά είναι ζόρικος για ένα από τα πρώτα bosses. Εγώ τον βρήκα ίσως τον πιο ζόρικο του πρώτου act. Ίσως επειδή είναι πολύ αρχή και είσαι ακόμα με κουρέλια στο πρώτο playthough. Ούτε resistances έχεις προλάβει να πάρεις ούτε τίποτα.

• Απαντ. 746
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, tsofras said:

Παιδιά παρατηρήσατε κάποιο statering στο κάστρο στο Ogham Manor ?

Παίζω κλειδωμένα 60fps απο εχθές και δεν είχα κανένα θέμα , με το που πήγα στην περιοχή αν και μου γράφει πάλι 60 νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά

network προβλημα εδω και καποια ωρα. ανοιξε τις ρυθμισεις και πανω δεξια που λεει fps κτλ δειχνει και το latency κανει τρελα spikes 

Επεξ/σία από virginkiller
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρες

Διάβασα , έπαιξα με τα gems , αγόρασα και ένα καλύτερο mace και επέστρεψα με τον βάρβαρο lvl 10 και καθάρισα το μαυσωλείο :D

Έπαιξε ρόλο ότι με τον mercenary είχα 2 gems lvl 4 και έτσι κατάφερα να ξεκλειδώσω το Infernal Cry

Ωραίος ο mercenary αλλά πάντα heavy melee παίζω σε arpg οπότε θα δείξει τι θα γίνει στο boss του ACT1

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλημέρες

Διάβασα , έπαιξα με τα gems , αγόρασα και ένα καλύτερο mace και επέστρεψα με τον βάρβαρο lvl 10 και καθάρισα το μαυσωλείο :D

Έπαιξε ρόλο ότι με τον mercenary είχα 2 gems lvl 4 και έτσι κατάφερα να ξεκλειδώσω το Infernal Cry

Ωραίος ο mercenary αλλά πάντα heavy melee παίζω σε arpg οπότε θα δείξει τι θα γίνει στο boss του ACT1

φιλος μ λεει οτι ο warrior του αρεσει πολυ, τωρα δε ξερω τι κανει αυτος διαφορετικα απ οτι εσυ. μ λεει παντως armor, ζωη, regen και block των εχουν κουβαλησει 🤷‍♂️

εγω παντως ξαναγυρισα στη melee sorc, τελειωσα το 1ο act με τη μαγισσα χτες αλλα δε ξερω πιο πολυ διασκεδαζω με τo quarterstaff

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Chachanoulis είπε

φιλος μ λεει οτι ο warrior του αρεσει πολυ, τωρα δε ξερω τι κανει αυτος διαφορετικα απ οτι εσυ. μ λεει παντως armor, ζωη, regen και block των εχουν κουβαλησει 🤷‍♂️

εγω παντως ξαναγυρισα στη melee sorc, τελειωσα το 1ο act με τη μαγισσα χτες αλλα δε ξερω πιο πολυ διασκεδαζω με τo quarterstaff

Τελικά ήθελε μάλλον λίγη υπομονή μέχρι το lvl 10 και τα αντίστοιχα gems

Όταν πήρα totem και infernal cry και σταμάτησα να παίζω με την μπούρδα το rolling slam άλλαξε το gameplay

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τελικά ήθελε μάλλον λίγη υπομονή μέχρι το lvl 10 και τα αντίστοιχα gems

Όταν πήρα totem και infernal cry και σταμάτησα να παίζω με την μπούρδα το rolling slam άλλαξε το gameplay

α ναι κ τοτεμ μ ειχε πει, το ξεχασα :P

Δημοσ.

Hello again

Τι να πω τελικά για αυτό το game με το οποίο έχω φάει τρελό κόλλημα :D

Τελικά αν καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα πάνε καλύτερα :D

lvl 16 Warrior και τελείωσα ACT1

Μετά απο κάτι ψόφους , έφαγα το τελικό boss το οποίο δεν έκανε καν όλα τα phases αφού κατάλαβα πως πρέπει να παίζω

• Like 4
Δημοσ.
26 minutes ago, tsofras said:

Hello again

Τι να πω τελικά για αυτό το game με το οποίο έχω φάει τρελό κόλλημα :D

Τελικά αν καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα πάνε καλύτερα :D

lvl 16 Warrior και τελείωσα ACT1

Μετά απο κάτι ψόφους , έφαγα το τελικό boss το οποίο δεν έκανε καν όλα τα phases αφού κατάλαβα πως πρέπει να παίζω

Για πες και από εδώ γιατί αν και πήρα τα πάνω μου τρώω που και που βρωμοξυλο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, virginkiller είπε

Για πες και από εδώ γιατί αν και πήρα τα πάνω μου τρώω που και που βρωμοξυλο

Mace Strike

Shockwave Totem

EarthQuake

Infernal Cry

Herald of Ash

Boneshatter

Perfect Strike

Με τα παραπάνω τον έβγαλα και ειδικά το perfect strike έκανε τρελή δουλειά μαζί με Boneshatter

2Η Mace  + Melee dmg στο Passive

• Like 1
Δημοσ.

εγω δε με βλεπω να περναω σημερα το act1 με τη sorc.. δε φτανει που δε μ εχουν κατσει drops, παω και πεφτω πανω στα παγακια του κακου λυκου 😂

θα πρεπει να φαρμαρω λιγο εστω να ξεκλειδωσω τα 5αρια σκιλς

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Act 3 πλέον από σημέρα με mercenary για αρχή και έπεται συνέχεια με warrior.

Φοβερό ARPG, με πολύ βάθος και φοβερό gameplay.

Δεν είναι εύκολο αλλά αυτό σε κάνει να ασχοληθείς περισσότερο με το χαρακτήρα σου.

Κατά τη γνώμη μου, δικαιολογημένο το hype.

Και αν σκεφτούμε ότι είναι οι πρώτες μέρες και είναι σε early access, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα με περισσότερο balancing και προσθήκες σε content.

Επεξ/σία από knight77
  • Like 4
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, knight77 είπε

Act 3 πλέον από σημέρα με mercenary για αρχή και έπεται συνέχεια με fighter.

Φοβερό ARPG, με πολύ βάθος και φοβερό gameplay.

Δεν είναι εύκολο αλλά αυτό σε κάνει να ασχοληθείς περισσότερο με το χαρακτήρα σου.

Κατά τη γνώμη μου, δικαιολογημένο το hype.

Και αν σκεφτούμε ότι είναι οι πρώτες μέρες και είναι σε early access, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα με περισσότερο balancing και προσθήκες σε content.

Τελικά συμφωνώ και εγώ , χρόνια είχα να κολλήσω τόσο με game κλείνω σχεδόν 30 ώρες gameplay απο το Σάββατο

ή θα με απολύσουν ή θα με χωρίσει η γυναίκα μου :D

Ότι είπα για τον Warrior το παίρνω πίσω τον αδικούν τα πρώτα 14 levels και η βλακεία το rolling slam

• Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...