Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει το παιχνίδι είναι μια από τις περιπτώσεις που το hype αποδεικνύειται δικαιολογημένο. Early access και πιθανώς να θέλει λίγο balancing και κάποιες μικροβελτιώσεις, αλλά γενικότερα σαν εμπειρία είναι κορυφή.

Η δυσκολία είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη μετά από το mindless button mashing του Diablo. Ξεκίνησα με Monk και είχα 4-5 deaths μέχρι να φτάσω στο χωριό, όπου κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι εδώ δεν πάμε βουρ και τους φάγαμε και θέλει να χρησιμοποιείς αρκετά το roll και ότι skill μπορείς να ρίξεις. Μετά από λίγο όμως μπαίνεις στο πνεύμα και κάπου από το lvl.5 και μετά, με περισσότερα διαθέσιμα skills είναι απόλαυση.

Δοκίμασα και Witch και δείχνει κάπως πιο εύκολο με τα minions, ή απλά είναι που το'χω μάθει λίγο παραπάνω και δεν ψάχνω τα πάντα. Οι πρώτες περιοχές βγήκαν αέρα, χωρίς όμως να κάνεις και περίπατο.

Είναι λογικό πάντως τα classes να μη δυναμώνουν γραμμικά και στην πορεία να δυναμώνουν κάποια που ξεκινάν πιο δύσκολα και το ανάποδο.

• Like 3
  • Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σχεδόν 30 ο monk και φτάνω στα τελειώματα Act2.

Σίγουρα με βοήθησε πολύ στο build η εμπειρία του προηγούμενου PoE αλλά έχουν κάνει τόσο εύκολο το skill build system με βιντεάκι σε κάθε skill και κείμενο και ήχο που αν πάρεις λίγο χρόνο και αρχάριος να είσαι θα βγάλεις όμορφα combo skills. Συνδυασμοί ατελείωτοι. Μοναδική προσοχή στο τι κλάση είσαι και ανάλογα να διαλέγεις skill+ playstyle. Προφανώς το hit range melee ή projectile (όλα έχουν range και όλα αλλάζουν το range με τα κατάλληλα skill) είναι το σημαντικότερο καθώς πρέπει να ξέρεις που μπορείς να χτυπήσεις γύρω σου και σε πόσο χρόνο.

Είδα κόσμο που έχει φτάσει 70+ lvl και πάει end game mapping. Προσωπικά σε κάθε περιοχή καθάρισα κάθε γωνία, κάθε όριο του χάρτη και έσπασα τα destructable objects είτε για gold/item drop είτε για να απολαύσω ήχο και περιβάλλον. Zoom in σε τοίχους, τραπέζια με κεριά και δωμάτια και η λεπτομέρεια ρίχνει σαγόνια. η GGG έχει ρίξει ΠΟΛΛΗ δουλειά σε υπερθετικό βαθμό. Για τη μηχανή γραφικών τι να πούμε ειδικά για shadow + lighting sources. Ατμοσφαιρίλα! Ανατριχίλα! Κάποιες περιοχές τις έκανα και 2ο και 3ο run γιατί μου άρεσαν τόσο πολύ που δεν ήθελα να προχωρήσω παρακάτω την ιστορία.

Κάθε boss fight μοναδικό και mechanics που έχουν και random order σπασμένα στα phases και ανάλογα το που βρίσκεται ο χαρακτήρας σου προσαρμόζονται στο fight area. Καμία σχέση με τα άλλα παιχνίδια που άμα ξέρεις που θα βγει εξαρχής το AOE του boss απλά ξέρεις και που θα κάτσεις να σπαμάρεις χωρίς να σε ακουμπά τίποτα. Αυτά εδώ δεν υπάρχουν και ΚΑΛΩΣ γίνεται. Προσθέτει δυσκολία ναι, αλλά αποφεύγει και τη μονοτονία και κάθε μάχη μοιάζει φρέσκια. 

image.png.dba44cf200307cb8005299a99c81e271.png

Με γεια και το trade! βήμα σταθμός για Early Access!

https://www.pathofexile.com/trade2

Δεν έχω λόγια για το τι παιχνίδι παίζουμε. 

poechar1.jpg

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, gregpec2 είπε

Να ρωτήσω κάτι χαζό; Ως early access, υπάρχει endgame; Τι ακριβώς παίζει όταν τελειώσεις τα 3 acts;

Ναι υπάρχει , έδωσα ταν 3 πρώτα acts και το end game

Και αργότερα θα δώσουν τα υπόλοιπα 3 acts

13 λεπτά πριν, virginkiller είπε

Ρε ιδέα μου η ο warrior  έστω στην αρχή είναι τέρμα σάπιος;

Δεν είναι ιδέα σου , είναι σάπιος

• Thanks 1
Δημοσ.

Οκ άρα σάλιο και υπομονή. Θα βάλω και wasd όπως λέει ο κόσμος. Devourer με το αρχικό όπλο μου έβγαλε την πίστη. Επίσης rolling slam είναι λίγο meh.  Θα δώσω βάση στο boneshatter μου φαίνεται 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, virginkiller είπε

Ρε ιδέα μου η ο warrior  έστω στην αρχή είναι τέρμα σάπιος;

Και στο Diablo σάπιος είναι στην αρχή, endgame ρίχνει ξύλο.

Δημοσ.

Παιδιά παρατηρήσατε κάποιο statering στο κάστρο στο Ogham Manor ?

Παίζω κλειδωμένα 60fps απο εχθές και δεν είχα κανένα θέμα , με το που πήγα στην περιοχή αν και μου γράφει πάλι 60 νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Παιδιά παρατηρήσατε κάποιο statering στο κάστρο στο Ogham Manor ?

Παίζω κλειδωμένα 60fps απο εχθές και δεν είχα κανένα θέμα , με το που πήγα στην περιοχή αν και μου γράφει πάλι 60 νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά

τη τελευταια ωρα κανει κατι περιεργα που και που. μαλλον απο τους σερβερ ειναι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το performance ειναι αριστο μεχρι τωρα, πολυ παραξενο για early access game.

Μονο μερικα server side προβληματα μεχρι τωρα (2-3 disconnects σε boss fights)

Επεξ/σία από starmanwarz
  • Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, tsofras said:

Στον Count Geonor τι lvl είναι καλό να πάμε ?

Είμαι 16 με τον mercenary νομίζω ζορίζομαι λίγο απο τα μισά και μετά :D

απλά τρέχα γύρω γύρω και ρίχνε grenades. Το βασικό είναι να μην σε πετύχουν τα ice shard.. Εμένα μου πήρε κανα 2 προσπάθειες να καταλάβω το mechanic.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SAnathema είπε

απλά τρέχα γύρω γύρω και ρίχνε grenades. Το βασικό είναι να μην σε πετύχουν τα ice shard.. Εμένα μου πήρε κανα 2 προσπάθειες να καταλάβω το mechanic.

Επαιξα λίγο με τον FINN και μου έκατσαν 3 κίτρινα γιατί ήμουν και με χαμηλό gear , πάω να προσπαθήσω πάλι :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...