Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 34 minutes ago, SAnathema said: Βασικά το παιχνίδι είναι unbalanced τέρμα αυτή τη στιγμή. Με sorc και merc πας σχετικά χαλαρουίτα και με τους υπόλοιπους θες να σπάσεις το πληκτρολόγιο ειδικά σε bosses. Yeah, χαζεύω streamer (Wudijo) που παίζει merc με grenades, όλα τα σφάζει κι όλα τα μαχαιρώνει άνετα και ξεκούραστα... 1
Chachanoulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι συμφωνώ και σε αυτό , ακριβώς για αυτό λέω ότι στο end game έπρεπε να είναι η δυσκολία ακομα θεωρω ειναι νωρις και δε ξερουμε που μας παν τα 4 οποτε δυσκολα να μιλησουμε αντικειμενικα για δυσκολια.. παραυτα, αν βρισκεις καποιο μεγαλο θεμα καλυτερα να το γραψεις και καπου που μπορουν να το δουν οι devs (πιθανολογω στο δικο τους φορουμ?). αμα ειναι πολλοι που εχουν βγαλει το ιδιο συμπερασμα τοτε πιστευω θα το αλλαξουν καποια στιγμη, αν "βγαζει ματι" ισως και να το αλλαξουν γρηγορα Μόλις τώρα, Thresh είπε Yeah, χαζεύω streamer (Wudijo) που παίζει merc με grenades, όλα τα σφάζει κι όλα τα μαχαιρώνει άνετα και ξεκούραστα... καλα ναι ο merc απ οταν χαζευα βιντεακια με τα σκιλς το ελεγα στους φιλους οτι θα ναι απιστευτα op 1
tsofras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Chachanoulis είπε ακομα θεωρω ειναι νωρις και δε ξερουμε που μας παν τα 4 οποτε δυσκολα να μιλησουμε αντικειμενικα για δυσκολια.. παραυτα, αν βρισκεις καποιο μεγαλο θεμα καλυτερα να το γραψεις και καπου που μπορουν να το δουν οι devs (πιθανολογω στο δικο τους φορουμ?). αμα ειναι πολλοι που εχουν βγαλει το ιδιο συμπερασμα τοτε πιστευω θα το αλλαξουν καποια στιγμη, αν "βγαζει ματι" ισως και να το αλλαξουν γρηγορα Τους το έχουν αναφέρει οι περισσότεροι youtubers που είχαν πάει να παίξουν την beta , αλλά μάλλον είναι άμπαλοι και αυτοί Τέλος πάντων , θα περάσω εγώ την ώρα μου και αν εκνευριστώ απλά το παρατάω δεν έγινε και τίποτα , 30ε κουβά κλάιν Απλά όπως είπα και πριν , θεωρώ ότι το επίπεδο δυσκολίας θα μπορούσε να είχε μεταφερθεί στο end game και όχι στο leveling στο ACT1 Και για τους οπαδούς των δύσκολων παιχνιδιών , υπάρχει και επίπεδο δυσκολίας που θα μπορούσε να έχε υλοποιήσει το game , δεν μπορώ να καταλάβω αυτόν τον φανατισμό με το να είναι δύσκολο κάποιο game Εγώ έχω μυοσκελετικά προβλήματα και μόλις έκλεισα το παιχνίδι γιατί μου βγήκαν τα χέρια και οι καρποί Ας το απολαύσουν οι υγιείς ρε παιδιά τότε , να βάλουν και ένα disclaimer για εμάς που δεν μπορούμε να σπάμε δάχτυλα Σταματάω την γκρίνια εδώ, καλή απόλαυση εύχομαι σε όλους 2
Chachanoulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, tsofras είπε Τους το έχουν αναφέρει οι περισσότεροι youtubers που είχαν πάει να παίξουν την beta , αλλά μάλλον είναι άμπαλοι και αυτοί Τέλος πάντων , θα περάσω εγώ την ώρα μου και αν εκνευριστώ απλά το παρατάω δεν έγινε και τίποτα , 30ε κουβά κλάιν Απλά όπως είπα και πριν , θεωρώ ότι το επίπεδο δυσκολίας θα μπορούσε να είχε μεταφερθεί στο end game και όχι στο leveling στο ACT1 Και για τους οπαδούς των δύσκολων παιχνιδιών , υπάρχει και επίπεδο δυσκολίας που θα μπορούσε να έχε υλοποιήσει το game , δεν μπορώ να καταλάβω αυτόν τον φανατισμό με το να είναι δύσκολο κάποιο game Εγώ έχω μυοσκελετικά προβλήματα και μόλις έκλεισα το παιχνίδι γιατί μου βγήκαν τα χέρια και οι καρποί Ας το απολαύσουν οι υγιείς ρε παιδιά τότε , να βάλουν και ένα disclaimer για εμάς που δεν μπορούμε να σπάμε δάχτυλα Σταματάω την γκρίνια εδώ, καλή απόλαυση εύχομαι σε όλους οχι ρε συ πια γκρινια, τη γνωμη μας λεμε. παντως εφοσον τα skills τα ξεκλειδωνουν ολα ολοι θα προτεινα να παιξεις το warrior πιο safe. βαλε του ενα xbow ξεκλειδωσε και τα skill και θερισε τα ολα. καθε τοσο προσπαθησε να δεις αμα το στυλ που θες να παιξεις ειναι πλεον καλο και αναλογα κανεις ξανα τη μεταβαση. warrior παντως πιστευω καποια στιγμη θα βγαζει τοσο αμυνα και ζωη που θα του φτιαχνεις build με thorn θα πηγαινεις να γεμισεις καφε και οταν γυρνας θα ειναι ολα τεζα 😂 1
tsofras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, Chachanoulis είπε οχι ρε συ πια γκρινια, τη γνωμη μας λεμε. παντως εφοσον τα skills τα ξεκλειδωνουν ολα ολοι θα προτεινα να παιξεις το warrior πιο safe. βαλε του ενα xbow ξεκλειδωσε και τα skill και θερισε τα ολα. καθε τοσο προσπαθησε να δεις αμα το στυλ που θες να παιξεις ειναι πλεον καλο και αναλογα κανεις ξανα τη μεταβαση. warrior παντως πιστευω καποια στιγμη θα βγαζει τοσο αμυνα και ζωη που θα του φτιαχνεις build με thorn θα πηγαινεις να γεμισεις καφε και οταν γυρνας θα ειναι ολα τεζα 😂 Πάντα παίζω σβούρα ( whirlwind ) Κοίτα το θέμα μου δεν είναι να πάω να ντυθώ και να ξεκλειδώσω και άλλα skills για να φάω το X boss Το θέμα μου είναι ότι το παιχνίδι σε οδηγεί σε μία περιοχή για lvl8 ας πούμε στο οποίο έχεις και quest να φας το boss Δεν μου κάθεται καλά να πάω να φαρμάρω τα mobs μέχρι να δω πότε μπορώ να φάω το boss απο πλευράς dmg , σε βγάζει απο την ροή του παιχνιδιού Ας μην είχαν acts με quests με αυτήν την λογική και ας ήταν open map με bosses Δεν ξέρω μπορεί να το βλέπω και λάθος αλλά αυτή είναι η δική μου γνώμη
lucanis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Να ρωτήσω κάτι. Πως γίνεται και κατάφερα μια ιδιότητα να την βάλω σε 2 διαφορετικά κουμπιά και με άφησε;
greekfragma Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 22 minutes ago, lucanis said: Να ρωτήσω κάτι. Πως γίνεται και κατάφερα μια ιδιότητα να την βάλω σε 2 διαφορετικά κουμπιά και με άφησε; δεν υπάρχει περιορισμός αλλά δε χρησιμεύει και σε τίποτα.
noFEARgr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Με witch πάντως και level 8 δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη δυσκολία, θα έλεγα ανάλογη του diablo 4. Δεν ξέρω αν θα δυσκολέψει στην συνέχεια βέβαια. 1
Sugizo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Lvl 10 με witch, εντάξει το παιχνιδάκι τα σπάει (αναμενόμενο) δεν ήθελα να κάνω log out σήμερα, και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα ουσιαστικά.
sleepy_head Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Έκανα το πρώτο trial για ascendancy, ευτυχώς μόλις είχα βρεί boots με 15% movement speed + life οπότε GG. Το town hub στο act 2 τα σπάει (υπάρχει και σαν hideout αλλά είναι για γερές τσέπες). 1
Chachanoulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, tsofras είπε Πάντα παίζω σβούρα ( whirlwind ) Κοίτα το θέμα μου δεν είναι να πάω να ντυθώ και να ξεκλειδώσω και άλλα skills για να φάω το X boss Το θέμα μου είναι ότι το παιχνίδι σε οδηγεί σε μία περιοχή για lvl8 ας πούμε στο οποίο έχεις και quest να φας το boss Δεν μου κάθεται καλά να πάω να φαρμάρω τα mobs μέχρι να δω πότε μπορώ να φάω το boss απο πλευράς dmg , σε βγάζει απο την ροή του παιχνιδιού Ας μην είχαν acts με quests με αυτήν την λογική και ας ήταν open map με bosses Δεν ξέρω μπορεί να το βλέπω και λάθος αλλά αυτή είναι η δική μου γνώμη αν καταλαβα καλα το θεμα ειναι οτι οσο εισαι στην ιστορια θες η δυσκολια να ειναι αντιστοιχη των ανταμοιβων/επιπεδου σου χωρις να χρειαζεται να ξεφευγεις απο τη ροη για να φαρμαρεις. το θεμα ειναι πως δε νομιζω οτι εχω παιξει καποιο arpg που το πετυχαινει αυτο για ολα τα build σε ολα τα lvl γιατι υπαρχει διαφορετικο scale και ταβανι για τα stats/ικανοτητες, και ολοι κοιτανε να ειναι balanced στο endgame. γι αυτο σ λεω δες αν μπορεις να εξαντλησεις πρωτα τους πορους που εχεις, πχ χρησιμοποιεις οτι πεφτει κατω για να βελτιωνεις τα αντικειμενα και τα skills σου? να χεις υποψη πως ακομα και απλα αντικειμενα αμα τα αναβαθμισεις μπορει να ειναι και καλυτερα απο χρυσα (βασικα αυτο ακριβως εχω παθει με ενα χρυσο quarterstaff που δε μπορω να φορεσω γιατι μ ριχνει το dmg 😂) επισης δες και τις passive σου, πχ αν βαζεις strength το tooltip λεει πως μονο 2 ζωη δινει και οχι dmg (με εξαιρεση αν καπου αναφερεται), οποτε καλυτερα να παρεις passive με melee dmg. τελος δοκιμασε προσωρινα αλλο οπλο που βγαζει dmg (κατα προτιμηση ranged να εισαι κ πιο safe). α και ξεχασα κατι τελευταιο, δεν απαιτουν ολα τα skill καποιο οπλο. παρολο που παιζω melee χρησιμοποιω κ το contagion και βοηθαει αρκετα. ειναι chaos οποτε κανει διπλασιο dmg σε energy shield, βοηθαει να καθαρισεις πιο ευκολα το χαρτη αμα ειναι τιγκα στους εχθρους, και γενικα ειναι εξτρα dmg απλα ενα cast καθε τοσο (βαζεις κ το gem για εξτρα χρονο που σε βολευει μιας κ ειναι strength) Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από Chachanoulis 1
tsofras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Chachanoulis είπε αν καταλαβα καλα το θεμα ειναι οτι οσο εισαι στην ιστορια θες η δυσκολια να ειναι αντιστοιχη των ανταμοιβων/επιπεδου σου χωρις να χρειαζεται να ξεφευγεις απο τη ροη για να φαρμαρεις. το θεμα ειναι πως δε νομιζω οτι εχω παιξει καποιο arpg που το πετυχαινει αυτο για ολα τα build σε ολα τα lvl γιατι υπαρχει διαφορετικο scale και ταβανι για τα stats/ικανοτητες, και ολοι κοιτανε να ειναι balanced στο endgame. γι αυτο σ λεω δες αν μπορεις να εξαντλησεις πρωτα τους πορους που εχεις, πχ χρησιμοποιεις οτι πεφτει κατω για να βελτιωνεις τα αντικειμενα και τα skills σου? να χεις υποψη πως ακομα και απλα αντικειμενα αμα τα αναβαθμισεις μπορει να ειναι και καλυτερα απο χρυσα (βασικα αυτο ακριβως εχω παθει με ενα χρυσο quarterstaff που δε μπορω να φορεσω γιατι μ ριχνει το dmg 😂) επισης δες και τις passive σου, πχ αν βαζεις strength το tooltip λεει πως μονο 2 ζωη δινει και οχι dmg (με εξαιρεση αν καπου αναφερεται), οποτε καλυτερα να παρεις passive με melee dmg. τελος δοκιμασε προσωρινα αλλο οπλο που βγαζει dmg (κατα προτιμηση ranged να εισαι κ πιο safe). α και ξεχασα κατι τελευταιο, δεν απαιτουν ολα τα skill καποιο οπλο. παρολο που παιζω melee χρησιμοποιω κ το contagion και βοηθαει αρκετα. ειναι chaos οποτε κανει διπλασιο dmg σε energy shield, βοηθαει να καθαρισεις πιο ευκολα το χαρτη αμα ειναι τιγκα στους εχθρους, και γενικα ειναι εξτρα dmg απλα ενα cast καθε τοσο (βαζεις κ το gem για εξτρα χρονο που σε βολευει μιας κ ειναι strength) thx man Για να μην παρεξηγηθώ το game μου αρέσει αρκετά , μήνες είχα να ανοίξω game και να κάτσω 9 ώρες να παίξω Θα δοκιμάσω σήμερα φαρμάρισμα και να επιστρέψω μετά στο boss
Chachanoulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, tsofras είπε thx man Για να μην παρεξηγηθώ το game μου αρέσει αρκετά , μήνες είχα να ανοίξω game και να κάτσω 9 ώρες να παίξω Θα δοκιμάσω σήμερα φαρμάρισμα και να επιστρέψω μετά στο boss 9 ωρες? ωραιος. εγω ειχα δουλειες οποτε ακομα στην αρχη ειμαι, στο χωριο μεσα στο δασος με τους παλαβους. σκανε απο παντου και με εχει βοηθησει πολυ το bone cage, αλλιως πεθαινω αμεσως 1
tsofras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 21 λεπτά πριν, Chachanoulis είπε 9 ωρες? ωραιος. εγω ειχα δουλειες οποτε ακομα στην αρχη ειμαι, στο χωριο μεσα στο δασος με τους παλαβους. σκανε απο παντου και με εχει βοηθησει πολυ το bone cage, αλλιως πεθαινω αμεσως Έχω free τα ΣΚ και έκατσε να λείπουν και τα παιδιά όλη μέρα Λοιπόν εγώ πήγα lvl 10 Warrior / Witch / Sorceress Μόνο με Witch κατάφερα να βγάλω τα tombs και τα μαυσωλεία με το τελικό boss Παίζω τώρα και έναν mercenary έφαγα την Witcher στην καλύβα lvl4 σε κάτι δευτερόλεπτα , θα τον πάω και αυτόν lvl 10 στα μαυσωλεία και μετά θα αποφασίσω ποιιον απο τους 4 θα ανεβάσω , τον warrior δεν τον βλέπω πάντως μου είναι και λίγο βαρετος Edit : WTF με τον mercenary τι dmg / freeze / knockbacks είναι αυτά ? 1
Chachanoulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 22 λεπτά πριν, tsofras είπε Έχω free τα ΣΚ και έκατσε να λείπουν και τα παιδιά όλη μέρα Λοιπόν εγώ πήγα lvl 10 Warrior / Witch / Sorceress Μόνο με Witch κατάφερα να βγάλω τα tombs και τα μαυσωλεία με το τελικό boss Παίζω τώρα και έναν mercenary έφαγα την Witcher στην καλύβα lvl4 σε κάτι δευτερόλεπτα , θα τον πάω και αυτόν lvl 10 στα μαυσωλεία και μετά θα αποφασίσω ποιιον απο τους 4 θα ανεβάσω , τον warrior δεν τον βλέπω πάντως μου είναι και λίγο βαρετος Edit : WTF με τον mercenary τι dmg / freeze / knockbacks είναι αυτά ? ναι το xbow πρεπει να ναι το αγαπημενο οπλο των devs 😂 παντως σημερα που βρηκα χρονο να παιξω επιτελους εχω αρχισει και ψιλοβαριεμαι τη melee sorc. 1 επιθετικο σκιλ απο μοναχο κ 2 βοηθητικα απο μαγισα χρησιμοποιω. χρειαζεται να βαλουν στο παιχνιδι και τα αλλα melee οπλα/σκιλ για να υπαρχουν επιλογες... το σκευτομαι μηπως φτιαξω μια μαγισσα με summons για να παιζω μεχρι τοτε, ετσι κι αλλιως παντα φτιαχνω και εναν summoner σε τετοια παιχνιδια, και απο τα βιντεακια φαινεται το poe2 να χει το καλυτερο συστημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα