Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, lucanis said:

Μέχρι πόσα άτομα μπορούν να μπούν σε ένα group;
Επίσης γιατί μου έβγαλε ότι εκεί τοπικά είναι 20 άτομα μόνο;

Μεχρι 6 αναφέρεται.

Προσωπικα σε αντιθεση με τον φιλο παραπανω, θα σου ελεγα να δοκιμασειος και το coop να δεις αν προτιμας παρεα.

Ειναι 20 άτομα γιατι ειναι instances με λιγοτερα ατομα. Φανταζεσαι στο πρωτο town που ειναι 5 τετραγωνικα μετρα να εμπαιναν και οι 200.000;

• Απαντ. 746
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 minutes ago, tsofras said:

Εντάξει πάντως το επίπεδο δυσκολίας στο leveling θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερο θεωρώ , πολύ ψόφος παίζει ειδικά με warrior στα bosses όπως στο μαυσωλείο

όχι. το παιχνίδι καλά κάνει και είναι δύσκολο. ο σκοπός είναι να αποφύγει τα casual diablo-like 1skill right click wipe area. μπαινω μεσα και τα σφαζω ολα.

ψοφο ψοφο ώστε να είναι rewarding και το αίσθημα επίτευξης over 9000

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

όχι. το παιχνίδι καλά κάνει και είναι δύσκολο. ο σκοπός είναι να αποφύγει τα casual diablo-like 1skill right click wipe area. μπαινω μεσα και τα σφαζω ολα.

ψοφο ψοφο ώστε να είναι rewarding και το αίσθημα επίτευξης over 9000

Well man εγώ έχω διαφορετική άποψη

Είμαι στη φάση που μαθαίνω τα skills , το game και τα mechanics

Βάλε με end game να ψοφάω , να γίνω καλύτερος , να ντυθώ και να συνεχίσω με την αίσθηση της επίτευξης

Να έχω quest στο μαυσωλείο μισόγυμνος lvl 8 σε ένα game που μαθαίνω και να ψοφάω 10 φορές συνεχόμενα , προσωπικά δεν μου αρέσει

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν παίζω και soul like game , έφτασα στα 41 μου και θέλω να περάσω την ώρα μου ευχάριστα , να δυσκολευτώ στο end game αλλά όχι στο leveling

Παρεμπιπτόντως αρκετοί youtubers είχαν σχολιάσει τον βαθμό δυσκολίας

Δημοσ.
1 minute ago, tsofras said:

Βάλε με end game να ψοφάω , να γίνω καλύτερος , να ντυθώ και να συνεχίσω με την αίσθηση της επίτευξης

Να έχω quest στο μαυσωλείο μισόγυμνος lvl 8 σε ένα game που μαθαίνω και να ψοφάω 10 φορές συνεχόμενα , προσωπικά δεν μου αρέσει

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν παίζω και soul like game , έφτασα στα 41 μου και θέλω να περάσω την ώρα μου ευχάριστα , να δυσκολευτώ στο end game αλλά όχι στο leveling

τότε δεν είναι για σένα η φιλοσοφία της GGG. αν θες χαλαρά να περνάς την ώρα σου ξαναπάς στο Diablo

στο PoE2 αποδέχεσαι οτι θα είναι challenging από το 1ο λεπτό και δε μπορείς να κάτσεις afk δευτερόλεπτο ενώ έχεις mobs τριγύρω.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά το παιχνίδι είναι unbalanced τέρμα αυτή τη στιγμή. Με sorc και merc πας σχετικά χαλαρουίτα και με τους υπόλοιπους θες να σπάσεις το πληκτρολόγιο ειδικά σε bosses.

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tsofras είπε

νομιζω πιο πολυ το προβλημα βρισκεται οτι ακριβως εισαι μισογυμνος. δοκιμασε να εξερευνας τους χαρτες ωστε να μαζευεις εξοπλισμο και χρησιμοποιησε τα αντικειμενα που πεφτουν για να αναβαθμιζεις τη στολη (btw ο μεγαλος χαρτης οταν πατας U δειχνει αν υπαρχουν boss/σημεια ενδιαφεροντος που δεν εχεις επισκευτει)

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποια σπουδαια δυσκολια απλα δεν ειναι 20 ωρες ευθεια πατωντας τυχαια κουμπια οπως το D4,θελει να κανεις και κανα evade, λιγο kite, λιγο potion management...

Δημοσ.
2 minutes ago, SAnathema said:

Βασικά το παιχνίδι είναι unbalanced τέρμα αυτή τη στιγμή. Με sorc και merc πας σχετικά χαλαρουίτα και με τους υπόλοιπους θες να σπάσεις το πληκτρολόγιο ειδικά σε bosses.

monk εδώ χωρίς build χωρίς να έχω δει τίποτα στο youtube μια χαρά τα κόβω όλα. απλά πρέπει να κατανοήσει ο παίκτης οτι δε μπαίνω σε boss fight και κανω facetanking ή full burst και θα πέσει.

έχει mechanics που ΠΡΕΠΕΙ να αποφύγεις. εύκολο boss fight υπάρχει μόνο αν είσαι +5 level και με καλό gear.

αν δεν είσαι +5 και με καλό gear για να το κάνεις, μπες βγες 5 φορές παραπάνω σε νέο instance και φάρμαρε xp και drops.

τo currency δεν ειναι διακοσμητικό να το κρατάς για μετά. στο δίνει απλόχερα σε σχέση με το poe1 ΑΚΡΙΒΩΣ ώστε να καστομάρεις το gear

Δημοσ.

Συμφωνώ οτι δεν χρειαζόταν να είναι τόσο δύσκολο στην αρχή, έπρεπε να έχει ένα build up η δυσκολία. Μου θυμίζει το poe1 στην αρχή του.

• Like 1
Δημοσ.

18 λεπτά πριν, SAnathema είπε

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ

Έβγαλα το boss του μαυσωλείου με τον μάγο στον 2ο try και με τον warrior ότι στα μισά δεν τον φτάνω μετά απο 10+ runs

Προφανώς και μπορούμε να κάνουμε evade και να καταλάβουμε τα mechanics

Ο warrior δεν βγάζει dmg στο lvl 9 , κάθεσαι μία ώρα να κάνεις κωλοτούμπες και να περιμένεις να φάει dmg απο το totem

Αν αυτό κάποιοι το νιώθουν skill ok , εγώ το νιώθω λοβοτομή να κάνω το ίδιο πράγμα για 10 λεπτά επειδή δεν βγάζει dps ο χαρακτήρας

Τεσπα ο καθένας με την άποψη του

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ

Έβγαλα το boss του μαυσωλείου με τον μάγο στον 2ο try και με τον warrior ότι στα μισά δεν τον φτάνω μετά απο 10+ runs

Προφανώς και μπορούμε να κάνουμε evade και να καταλάβουμε τα mechanics

Ο warrior δεν βγάζει dmg στο lvl 9 , κάθεσαι μία ώρα να κάνεις κωλοτούμπες και να περιμένεις να φάει dmg απο το totem

Αν αυτό κάποιοι το νιώθουν skill ok , εγώ το νιώθω λοβοτομή να κάνω το ίδιο πράγμα για 10 λεπτά επειδή δεν βγάζει dps ο χαρακτήρας

Τεσπα ο καθένας με την άποψη του

δε ξερω αμα ειναι θεμα λαθος balance ή ειναι τα κλασσικα σκαμπανευασματα στη δυναμη που εχουν τα arpg. πχ λες οτι τωρα ο warrior ειναι μαπα, σε 10 lvl μπορει να ειναι στα ισα, σε 20 lvl να τους προσπερναει ολους σε ολα, κλπ.

Επεξ/σία από Chachanoulis
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Chachanoulis είπε

δε ξερω αμα ειναι θεμα λαθος balance ή ειναι το κλασσικα σκαμπανευασματα στη δυναμη. πχ λες οτι τωρα ο warrior ειναι μαπα, σε 10 lvl μπορει να ειναι στα ισα, σε 20 lvl να τους προσπερναει ολους σε ολα, κλπ.

Ναι συμφωνώ και σε αυτό , ακριβώς για αυτό λέω ότι στο end game έπρεπε να είναι η δυσκολία

Δημοσ.

να ξαναπούμε οτι το παιχνίδι είναι early access και δεν υπάρχει balance. παρόλαυτά υπάρχουν 2 τρόποι να προχωρήσεις balanced.

1ον αλλάζεις το build ανάλογα τα mechanics. υπάρχει και κουμπί respec.

2ον το παιχνίδι σε βάζει εξαρχής στη λογική οτι θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη.

και γω έχω φάει 30 ψόφους μέχρι στιγμής αλλά πάω χαλαρά στο επόμενο neo content για να μάθω mechanics και να διασκεδάσω με το πόσο άνετα σε κάνει χαζό το Boss AI. Μόλις χαμπαριάσω τι παίζει ξαναμπαίνω στο fight.

η GGG θέλει να σε κάνει να σκεφτείς να πειραματιστείς και να δυσκολευτείς ώστε να κρατάει πάντα το accomplisment feeling over9000.

αν περιμένατε diablo, λυπάμαι δε θα γίνει ποτέ και ευτυχώς για όσους δε θέλουμε ένα ακόμα diablo-like A-RPG.

η GGG έχει πολύ συγκεκριμένο κοινό και φανατικούς γι αυτό το λόγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...