greekfragma Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δάκρυα χαράς με το PoE 2. Next gen παιχνιδάρα σε όλα του. Για μια ακόμα φορά GGG delivers. Το wasd και dodge είναι απόλαυση αλλά θέλει εξοικείωση. Χωρις wasd η δυσκολία εκτοξεύεται και οι ψοφοι έρχονται για πλάκα. Skill animation beyond epic. Ατμόσφαιρα lore γραφικά μουσική απίστευτα Itemization και gold system τέλειο. Δε ξέρω τι να πρώτο γράψω. Άλλο να βλέπεις βίντεο από άλλους και άλλο να το δεις ο ίδιος. Το αίσθημα επιβράβευσης λόγω δυσκολίας ειδικά σε boss fights είναι τέρμα στο Θεό. Παιχνιδάρα ορόσημο που θα μας συντροφεύει για χρόνια. Αγαπήσαμε ξανά το gamer PC setup που έχουμε και αραχνιαζε μετά το elden ring και το Witcher 3. Άμα συνεχίσω να γράφω θα μου πάρει μια εβδομάδα. Και όλα αυτά μετά από δύο τρεις ώρες για μένα. Δεν υπερβάλλω σε όσα λέω. Είχα πολύ υψηλές προσδοκίες γιατί ήξερα τι είναι ικανοι στη GGG να δώσουν και πηδάνε σα το Τεντόγλου Πάμε να απολαύσουμε το ΣΚ 6
SAnathema Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ που δεν έχω συνηθίσει wasd μου φάνηκε πως είναι ο μόνος τρόπος να παίξεις το παιχνίδι. Θέλει όντως εξοικείωση. Από κει και πέρα νομίζω υπάρχει ένα χαοτικό skill system και γενικά το παιχνίδι έχει σημαντικό βαθμό δυσκολίας. Ειδικά λίγο warrior που δοκίμασα εντάξει είναι σαν τα mechanics των boss να είναι τέτοια για να μην σε αφήνουν να παίξεις melee. Αργά ανιματιον βαράς 1 αριστερό κλικ και μετα 2-3 κωλοτούμπες.. Σε αναγκάζει να πας σε ranged και να σκοτώνεις μια οθόνη μακριά. Αυτό δεν μου άρεσε καθόλου. Σαν γραφικά δεν ξέρω του diablo μου άρεσαν περισσότερο πάντως.
Chachanoulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 εγω παντως που δοκιμασα με κακο σημα (data) ειχα συνεχεια κολληματα. θα το δοκιμασω σε λιγο σπιτι να δω τι λεει. κριμα παντως να ειναι τοσο ευαισθητο αμα καποιος δεν εχει τελειο δικτυο, ελπιζω να το φτιαξουν σιγα σιγα.
greekfragma Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 2 minutes ago, Chachanoulis said: εγω παντως που δοκιμασα με κακο σημα (data) ειχα συνεχεια κολληματα. θα το δοκιμασω σε λιγο σπιτι να δω τι λεει. κριμα παντως να ειναι τοσο ευαισθητο αμα καποιος δεν εχει τελειο δικτυο, ελπιζω να το φτιαξουν σιγα σιγα. Είναι κάτι που ήθελα να γράψω και γω. Το είχαν πει σε live stream. Δυστυχώς για λόγους survivability όταν δουν οτι ο παίκτης έχει κακό ίντερνετ σε βαθμό να έχει σκαμπανεβάσματα το ping, κάποιο packet loss ή το packet uploading ξεπερνά ένα threshold, έχουν λειτουργία να παγώνει και ο σέρβερ προφυλάσσοντας τον παίκτη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στιγμιαίο break dancing όλου του instance και προφανώς και της απόκρισης στο τι κάνεις σαν παίκτης. Νομίζω ότι όντως παραείναι ευαίσθητο και θέλει λίγο χαλάρωμα το όριο που ενεργοποιείται. θέλω να πιστεύω οτι θα το δουν και θα το χαλαρώσουν 1
Chachanoulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, greekfragma είπε Είναι κάτι που ήθελα να γράψω και γω. Το είχαν πει σε live stream. Δυστυχώς για λόγους survivability όταν δουν οτι ο παίκτης έχει κακό ίντερνετ σε βαθμό να έχει σκαμπανεβάσματα το ping, κάποιο packet loss ή το packet uploading ξεπερνά ένα threshold, έχουν λειτουργία να παγώνει και ο σέρβερ προφυλάσσοντας τον παίκτη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στιγμιαίο break dancing όλου του instance και προφανώς και της απόκρισης στο τι κάνεις σαν παίκτης. Νομίζω ότι όντως παραείναι ευαίσθητο και θέλει λίγο χαλάρωμα το όριο που ενεργοποιείται. θέλω να πιστεύω οτι θα το δουν και θα το χαλαρώσουν αυτο ακριβως, μικρα freeze που δεν ειχαν μεγαλη σημασια συνηθως, περα κανα δυο φορες που ευτυχως δε παιζω HC, αλλα αφηνουν μια πολυ ασχημη εμπειρια. στο ιδιο δικτυο εχουμε παιξει διαφορα παιχνιδια, τα περισσοτερα δεν εχουν κανενα θεμα ή αντε κανα μικρο freeze μια στο τοσο, καμια σχεση με το poe2 με καλο δικτυο παντως δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα λιγο που δοκιμασα
greekfragma Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Just now, Chachanoulis said: αυτο ακριβως, μικρα freeze που δεν ειχαν μεγαλη σημασια συνηθως, περα κανα δυο φορες που ευτυχως δε παιζω HC, αλλα αφηνουν μια πολυ ασχημη εμπειρια. στο ιδιο δικτυο εχουμε παιξει διαφορα παιχνιδια, τα περισσοτερα δεν εχουν κανενα θεμα ή αντε κανα μικρο freeze μια στο τοσο, καμια σχεση με το poe2 με καλο δικτυο παντως δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα λιγο που δοκιμασα έχει να κάνει με το Predictive-Lockstep network setting που υπήρχε στο PoE1 η GGG το γνωρίζει και θέλει feedback για να το βελτιώσει.
Chachanoulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 το ματιαξα, πανω που εκανα ενα μποσακι με πεταξε κ τωρα δε ξαναμπαινει με τπτ 🥲
Charismo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Έπεσαν οι servers. Κι εμένα με πέταξε και τώρα έχει queue που περιμένει να ξαναγίνουν online.
tsofras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Chachanoulis είπε το ματιαξα, πανω που εκανα ενα μποσακι με πεταξε κ τωρα δε ξαναμπαινει με τπτ 🥲 Μία απο τα ίδια μέσα σε dungeon! Ωραίο το game , καλό που έχει και ένα βαθμό δυσκολίας Ξεκίνησα με Warrior , μετά έφτιαξα witch και τελικά παίζω Sorceres Δεν με τρέλανε το gameplay του Warrior ειδικά σε bosses Witch ωραίος αν παίζεις με minions , αν σου ψοφάνε στο boss αντίο ζωή Sorceress τρελό dmg , με τους άλλους 2 lvl 7-8 και ψόφαγα στην Μάγισσα που βρίσκεις στην καλύβα , με sorceress την έφαγα lvl4 στο πρώτο try
lucanis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, sleepy_head είπε Εκεί που παίρνεις και άλλα quest? Είναι το town hub οπότε λογικό να έχει και άλλους παίχτες που έχουν προχωρήσει περισσότερο από εσένα και έχουν μεγαλύτερο level. Γενικά όσοι είναι στο Act1, σε εκείνο το town πάνε για να πουλήσουν ή να πάρουν/κάνουν turn in κάποια quest. Τώρα για το party finder, ή βρίσκεις ένα group μέσω του ονόματος που έχει (πχ μπορεί να λέει κάτι γενικό Act1 ή συγκεκριμένο quest/boss) και κάνεις join ή αν δεν βρείς κάτι φτιάχνεις το δικό σου. Αν μπείς σε άλλο group ρώτα τους να φτιάξουν portal για να τους κάνεις join αν δεν είναι στο town hub. Μέχρι πόσα άτομα μπορούν να μπούν σε ένα group; Επίσης γιατί μου έβγαλε ότι εκεί τοπικά είναι 20 άτομα μόνο;
starmanwarz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Just now, lucanis said: Μέχρι πόσα άτομα μπορούν να μπούν σε ένα group; Επίσης γιατί μου έβγαλε ότι εκεί τοπικά είναι 20 άτομα μόνο; 20 ατομα= PoE 2 dead game RIP Περα απο την πλακα, ασε το coop και παιξε solo, ειδικα την πρωτη φορα που παιζεις το campaign. Εγω βλεπω στο παιχνιδι ηδη τις χιλιαδες ωρες που προκειται να αφιερωσω, μπραβο ρε GGG.
kti23 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Βλεποντας τις πρωτες εντυπωσεις και gameplay πραγματικα νιωθω ασχημα που ξοδεψα 35αρι για το Diablo το καλοκαιρι 1
tsofras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, kti23 είπε Βλεποντας τις πρωτες εντυπωσεις και gameplay πραγματικα νιωθω ασχημα που ξοδεψα 35αρι για το Diablo το καλοκαιρι Και πάλι καλά είσαι , κάποιοι δώσαμε παραπάνω day 1
Chachanoulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 προς το παρον χαζευω λιγο πως θα φτιαξω τη sorcerou σε melee, και δυστυχως λειπουν ολα τα οπλα. μονο quarterstaff βγαζει νοημα να παω..
tsofras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Εντάξει πάντως το επίπεδο δυσκολίας στο leveling θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερο θεωρώ , πολύ ψόφος παίζει ειδικά με warrior στα bosses όπως στο μαυσωλείο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα