Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, D4RK0Rbit said:

ότι να ναι πριν που είπαν κάτι για τα id κτλ λες και ο κόσμος ξέρει καν τι λένε ...

1. Queue πάλι

2. Λένε ότι στην προσπάθειά τους να βάλουν εξτρά capacity έγινε πατάτα. Εκεί πάει αυτό που έλεγα μερικές σελίδες πιο πριν για τα "εύκολα" και τα "δύσκολα" στο scaling. 

Επεξ/σία από iddqdiddqd
  • Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, iddqdiddqd είπε

1. Queue πάλι

2. 

ναι μπήκα αλλά 101% shut down θα φάει πάλι έτσι όπως το βλέπω

Δημοσ.

Πάντως πέρα από το launch που άργησε και για το οποίο είχαν ενημερώσει νωρίτερα πως θα συμβεί, από το πολύ λίγο που έπαιξα, μου έκανε ελάχιστα hiccups το παιχνίδι.

Κυρίως δύο τρία freezes του ενός δευτερολέπτου που ευτυχώς συνέβησαν εκτός μάχης και δεν μου κόστισαν.

Για πρώτη ημέρα περίμενα πολύ μεγαλύτερα προβλήματα. Αν σκεφτεί κάνεις πως από εδώ και στο εξής θα έχουμε μόνο βελτιώσεις, τους βγάζω το καπέλο.

Το gameplay του mercenary μου αρέσει μέχρι στιγμής και ειδικά το mechanic να αλλάζεις ammo type ανάλογα με τους αντιπάλους που αντιμετωπίζεις, το θεωρώ unique.

Από bosses πέραν του tutorial έχω χώσει μόνο ένα, με ευκολία, οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη ακόμα.

Η γενική πολύ πολύ πρώτη εικόνα μου είναι θετική.

Δημοσ.
6 minutes ago, Anastazio said:

ρε παιδες νουμερακια με dmg δε βλεπω,ειναι σε καποιο μενου η δεν παιζουν?

μέχρι στιγμής δείχνει μόνο στα bosses εκεί που είναι η μπαρα με το Life τους

δεν έχω βρει επιλογή στο μενού  

Δημοσ.

Πρώτες εντυπώσεις ως τελείως noobas στη σειρά:

1. Παίζει arcadeish με το Controller/ WASD κάτι που μαρέσει. (o mercenary)

2. Τα γραφικά είναι όμορφα για το είδος του παιχνιδιού

3. Ως Early Access έχει ακόμα αρκετά bugs και θέλει αρκετό optimization στο θέμα menu/επιλογών

4. Η δυσκολία ειναι αυξημένη αλλά δίνει ενδιαφέρον

5. Το join party θελει ακομα δουλειά

6. Παίζει χωρίς κανενα hiccup

Δημοσ.

Από τη στιγμή που μπήκαμε κατά τις 12 (νομίζω) δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε από bugs, ούτε από lag (ms ή γενικά παιχνιδιού).

Δοκίμασα mercenary με keyboard&mouse και κάτι δεν μου κάνει κλικ, τελικά αποφάσισα να δοκιμάσω άλλο class. Ήμουν ανάμεσα σε witch και sorcerer, δεν έχω ακούσει πολλά για sorcerer οπότε αποφάσισα να το δοκιμάσω και παίζει πιο smooth από mercenary για μένα.

Damage numbers όπως στο Diablo δεν πρόκειται να δείτε.

Δημοσ.

Με την witch ειναι αρκετα ευκολο το παιχνιδι προς το παρον . Μετα απο 3 ωρες νομιζω μου αρεσει περισσοτερο απο το diablo 4 , το οποιο ειχε καταντησει ενα brainless key smashing 

• Like 1
Δημοσ.

Μπήκα με mercenary και σκότωσα το πρωτο boss.
Μετά όταν μπαίνεις στον χώρο μετά το boss μου έβγαλε ότι παίζουν και άλλοι 20 παίκτες λεει locally και αν θέλω να τους κάνω join.
Από ότι είδα μπορεί να έχουν και μεγαλύτερο level από 2 που είμαι εγώ.
Τι φάση;
Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει πως παίζεται το co-op;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lucanis είπε

Μπήκα με mercenary και σκότωσα το πρωτο boss.
Μετά όταν μπαίνεις στον χώρο μετά το boss μου έβγαλε ότι παίζουν και άλλοι 20 παίκτες λεει locally και αν θέλω να τους κάνω join.
Από ότι είδα μπορεί να έχουν και μεγαλύτερο level από 2 που είμαι εγώ.
Τι φάση;
Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει πως παίζεται το co-op;

Εκεί που παίρνεις και άλλα quest? Είναι το town hub οπότε λογικό να έχει και άλλους παίχτες που έχουν προχωρήσει περισσότερο από εσένα και έχουν μεγαλύτερο level. Γενικά όσοι είναι στο Act1, σε εκείνο το town πάνε για να πουλήσουν ή να πάρουν/κάνουν turn in κάποια quest.
Τώρα για το party finder, ή βρίσκεις ένα group μέσω του ονόματος που έχει (πχ μπορεί να λέει κάτι γενικό Act1 ή συγκεκριμένο quest/boss) και κάνεις join ή αν δεν βρείς κάτι φτιάχνεις το δικό σου. Αν μπείς σε άλλο group ρώτα τους να φτιάξουν portal για να τους κάνεις join αν δεν είναι στο town hub.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...