Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Path of Exile, έχουμε από τη GGG τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για την συνέχεια του τίτλου που άφησε εποχή ως το πιο εξελιγμένο και επιτυχημένο του είδους. Επειδή η GGG τιμάει τα παντελόνια που φοράει και οι DEVS νοιάζονται πρωτίστως για τους gamers και μετά για τα κέρδη, o Jonathan Rogers ανακοίνωσε μια καθυστέρηση τριών εβδομάδων. Early Access λοιπόν 6 Δεκεμβρίου 2024. Στο βίντεο λίγων λεπτών εξηγεί τους λόγους της καθυστέρησης με ειλικρίνεια και ευθύτητα.

https://pathofexile2.com/

https://www.poewiki.net/wiki/Path_of_Exile_2

Εν αναμονή λοιπόν και σε περίπου 1 μήνα και κάτι μέρες, θα απολαύσουμε την Free to Play παιχνιδάρα που ετοιμάζει η GGG.

• Like 5
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 hours ago, firepc said:

Ρε παιδιά τι γραφικά έχει 😱

Έχει να πέσει λιώσιμο τα επόμενα χρονάκια.

• Like 2
Δημοσ.
16 hours ago, Sugizo said:

Έχει να πέσει λιώσιμο τα επόμενα χρονάκια.

Αυτο ξαναπεστο. Πολυ λιωσιμο ομως.

Εγω θα απεχω απο early access αλλα θα το παρακολουθω και ελπιζω να κυκλοφορησει συντομα.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να ζεσταίνουμε τις μηχανές. Το πήρα απόφαση οτι πάω για Early Access. Δε μπορώ να περιμένω τουλάχιστον 6 μήνες + το γεγονός οτι μετά από 12χρόνια Path of Exile 1 τα 27ευρώ είναι μηδέν.

Μια γεύση του τι έρχεται. Βάλτε ακουστικά, πλήρη οθόνη σε 4Κ και καλή απόλαυση.

Η ταφόπλακα του μισοπεθαμένου Diablo4. τελεία και παύλα.

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Official PC system requirements for Path of Exile 2

Path of Exile 2 PC Requirements
Minimum:

Processor: Intel® Core™ i7-7700 or AMD™ Ryzen 5 2500x
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 960 (3GB), Intel® Arc™ A380, or ATI Radeon™ RX 470
DirectX: Version 12
Network: Broadband Internet connection
Storage: 100 GB available space
Additional Notes: A GPU with at least 3GB of VRAM is required
Recommended:

Processor: Intel® Core™ i5-10500 or AMD™ Ryzen 5 3700X
Memory: 16 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® RTX 2060, Intel® Arc™ A770, or ATI Radeon™ RX 5600XT
DirectX: Version 12
Network: Broadband Internet connection
Storage: 100 GB available space
Additional Notes: Solid State Storage is recommended

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, greekfragma said:

12χρόνια Path of Exile 1 τα 27ευρώ είναι μηδέν.

Damn, τώρα με έψησε κι εμένα, η αλήθεια είναι πως έχω δώσει μόνο 20€ όλο κ όλο, όλα αυτά τα χρόνια. Καιρός να ανταποδώσουμε τις αμέτρητες ώρες στο 1.

Επεξ/σία από Sugizo
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό το παιχνίδι και το Tarkov με τρομάζουν. Κάθε φορά που τα ξαναπιάνω παίζω το ίδιο πράγμα για 2-3 μήνες συνεχόμενα. Θα πέσει πολύ λιώσιμο.

• Like 1
Δημοσ.
13 minutes ago, Sugizo said:

Damn, τώρα με έψησε κι εμένα, η αλήθεια είναι πως έχω δώσει μόνο 20€ όλο κ όλο, όλα αυτά τα χρόνια. Καιρός να ανταποδώσουμε τις αμέτρητες ώρες στο 1.

τι να λέμε....η εταιρία είναι αλλού και σέβεται το κοινό της. χαλάει τη πιάτσα από τις άλλες κόρπο και την στυγνή εκμετάλλευση.

στο 1 τα μόνα χρήματα που είχα δώσει ήταν για premium stash tab (όταν έτρεχε και discount) με 9ευρώ από 15.

άμα είναι να παίξω ακόμα 10χρόνια PoE2 χαλάλι και 80 να ήταν.

• Like 1
Δημοσ.
On 10/11/2024 at 10:43, starmanwarz said:

Εγω θα απεχω απο early access αλλα θα το παρακολουθω και ελπιζω να κυκλοφορησει συντομα.

Ακυρο, αλλαξα γνωμη, θα ειμαι εκει Day 1.

Επικη η παρουσιαση της GGG.

• Like 2
Δημοσ.

για να παρουμε κλειδι απλα αγοραζουμε το supporter pack?

παντως φαινεται υπεροχο και αρκετα "αργο" (για μενα καλο) στη μαχη, οι κινησεις εχουν αρκετη βαρυτητα και λεπτομερεια, ελπιζω να λειπουν οι απειρες ορδες απο εχθρους και απλα να τους κανουν πιο λιγους αλλα και πιο δυνατους, ενας συνδιασμος τυπου Diablo και No Rest for the Wicked θα ηταν πολυ ενδιαφερον.

Δημοσ.
1 hour ago, nicolinos said:

για να παρουμε κλειδι απλα αγοραζουμε το supporter pack?

παντως φαινεται υπεροχο και αρκετα "αργο" (για μενα καλο) στη μαχη, οι κινησεις εχουν αρκετη βαρυτητα και λεπτομερεια, ελπιζω να λειπουν οι απειρες ορδες απο εχθρους και απλα να τους κανουν πιο λιγους αλλα και πιο δυνατους, ενας συνδιασμος τυπου Diablo και No Rest for the Wicked θα ηταν πολυ ενδιαφερον.

ναι το φθηνότερο supporter pack δίνει κλειδί early access= 30usd =27euro περίπου. +300 coins για να ξοδέψεις όπως νομίζεις. π.χ. premium stash tabs, currency.

δεν είναι απλά υπέροχο. είναι ΘΕΙΚΟ. το WASD και που παράλληλα μπορείς να κάνεις dodge-evade-roll και να κόψεις το combat skill animation μετράει άσχημα. Κάποιες κλάσεις θα είναι εξωπραγματικές σε αίσθηση (mercenary-monk-warrior)

θα είναι σίγουρα πιο αργό από το 1 αλλά προφανώς στο end game όσο θα ανεβάζεις τη δυσκολία θα γίνει ξανά της μουρλής.

μη περιμένεις μικρό αριθμό εχθρών. επίσης μη περιμένεις ηλίθιο enemy ai όπως στο Diablo.

το παιχνίδι τιμωρεί και σε κάνει corner για πλάκα. πρέπει να είσαι μόνιμα στη τσίτα και 1skill right click wipe area builds δύσκολα θα υπάρξουν.

αυτό που σίγουρα ρίχνει σαγόνια είναι τα γραφικά και η προσοχή στη λεπτομέρεια στα skill και στη dark-ήλα του περιβάλλοντος. gore όσο δε πάει.

• Like 3
Δημοσ.

το να εχει απειρους εχθρους ψιλοακυρωνει το WASD (που ειναι φανταστικη προσθηκη), το νοημα ειναι να μπορεις να αποφυγεις τα χτυπηματα, 

εχω περασει απειρες ωρες στο 1, το ειχα αρχισει απο τοτε που ειχε μονο 3 acts, δεν ειχα ποτε παρει τιποτα, ηρθε η ωρα για να τους στηριξω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...