iddqdiddqd Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, Asotos33 said: Ναι..ειχε 2 keys...για Steam και για Epic...εκανα redeem το key στο Steam...πως θα το κατεβαζα αλλιως? Πρέπει να κάνεις link το steam σου με το path of exile account σου. https://www.pathofexile.com/ -> login -> my account. Θα ζοριστείς μάλλον να το καταφέρεις στη φάση τώρα που ο server πέφτει συνέχεια.
Asotos33 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, iddqdiddqd είπε Πρέπει να κάνεις link το steam σου με το path of exile account σου. https://www.pathofexile.com/ -> login -> my account. Θα ζοριστείς μάλλον να το καταφέρεις στη φάση τώρα που ο server πέφτει συνέχεια. Α καλα κρασια....τα site και τα 2 ειναι down....οποτε,ειχαμε....
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Asotos33 είπε Ναι..ειχε 2 keys...για Steam και για Epic...εκανα redeem το key στο Steam...πως θα το κατεβαζα αλλιως? α δεν ξέρω πριν από μισή ώρα το διέγραψα το steam version και κατέβασα Standallone πραγματικά 1001 bugs έχουν έχεις access από την στιγμή που το κατέβασες όπως το είπες απλά υπομονή και εμείς που μπήκαμε απλά χρόνο χαραμίζουμε μπορεί και να μην παίξουμε σήμερα 🤣 4 λεπτά πριν, Chachanoulis είπε μεσω steam θες να συνδεθεις? αν ναι βαλε πρωτα το κλειδι που σου γραφει η σελιδα τους οταν συνδεθεις με το λογαριασμο σου. αν και αυτη τη στιγμη ολα κρας εχουν φαει οποτε μπορει κ απλα να το γραφει λανθασμενα. μα το έχει βάλει ήδη το κλειδί αλλιώς το steam δεν θα άφηνε να το κάνεις download Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από D4RK0Rbit
iddqdiddqd Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Just now, Asotos33 said: Το κλειδει οπως ειπα,το εχω περασει κανονικα και μπηκε το παιχνιδι στη λιστα μου...το κατεβασα στο preload και απλα μου γραφει οτι δεν εχω access...τωρα εχουν πεσει παλι...Ειδα απο streamers ο,τι ειχαν μπει κανονικα σε queue...δεν εχω δει αλλον με αυτο το προβλημα...ας ελπιζω να ειναι θεμα τεχνικο... Τα κλειδιά για steam και epic ΔΕΝ δίνουν πρόσβαση στο παιχνίδι, δίνουν δικαίωμα να κατεβάσεις τον client μόνο. Για να παίξεις, πρέπει επιπλέον το steam η το epic account σου να είναι linked με poe account και το poe account να έχει early access. Αλλιώς θα έδινε ένας 30 ευρώ και θα παίζανε 3 άτομα. 1
Chachanoulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 11 κ εχουμε δουλεια αυριο, οποτε τα παραταω για σημερα καθως με το που παταω login απ ευθειας σφαλμα βγαζει.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, sleepy_head είπε Εσύ πού πας με 20 fps? 😝 ΣΤΟ WRAECLAST ΠΑΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ? Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από D4RK0Rbit
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, sleepy_head είπε Ούτε οι κονσόλες τέτοια γραφικά! ε μην με σκοτώνεις με ότι μπορώ θα παίξω δλδ τι θές τώρα όταν εγώ έπαιζα poe εσύ δεν ήξερες τι εστί υπολογιστής να πούμε
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) ΚΟΊΤΑ ΕΔΏ ΡΕ ΝΑ ΠΟΎΜΕ 4 ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΈΠΕΣΕ Ο ΣΕΡΒΕΡ Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από D4RK0Rbit
sleepy_head Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 είπα την κακία μου και κράσαρε το παιχνίδι μόλις μπήκα.
greekfragma Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από greekfragma
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, greekfragma είπε ότι να ναι πριν που είπαν κάτι για τα id κτλ λες και ο κόσμος ξέρει καν τι λένε ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα