Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, Asotos33 said:

Ναι..ειχε 2 keys...για Steam και για Epic...εκανα redeem το key στο Steam...πως θα το κατεβαζα αλλιως?

Πρέπει να κάνεις link το steam σου με το path of exile account σου. https://www.pathofexile.com/ -> login -> my account.

Θα ζοριστείς μάλλον να το καταφέρεις στη φάση τώρα που ο server πέφτει συνέχεια.

• Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, iddqdiddqd είπε

Πρέπει να κάνεις link το steam σου με το path of exile account σου. https://www.pathofexile.com/ -> login -> my account.

Θα ζοριστείς μάλλον να το καταφέρεις στη φάση τώρα που ο server πέφτει συνέχεια.

Α καλα κρασια....τα site και τα 2 ειναι down....οποτε,ειχαμε....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Asotos33 είπε

Ναι..ειχε 2 keys...για Steam και για Epic...εκανα redeem το key στο Steam...πως θα το κατεβαζα αλλιως?

α δεν ξέρω πριν από μισή ώρα το διέγραψα το steam version και κατέβασα Standallone πραγματικά 1001 bugs έχουν έχεις access από την στιγμή που το κατέβασες όπως το είπες
απλά υπομονή και εμείς που μπήκαμε απλά χρόνο χαραμίζουμε μπορεί και να μην παίξουμε σήμερα 🤣

4 λεπτά πριν, Chachanoulis είπε

μεσω steam θες να συνδεθεις? αν ναι βαλε πρωτα το κλειδι που σου γραφει η σελιδα τους οταν συνδεθεις με το λογαριασμο σου. αν και αυτη τη στιγμη ολα κρας εχουν φαει οποτε μπορει κ απλα να το γραφει λανθασμενα.

μα το έχει βάλει ήδη το κλειδί αλλιώς το steam δεν θα άφηνε να το κάνεις download

Επεξ/σία από D4RK0Rbit
Δημοσ.
Just now, Asotos33 said:

Το κλειδει οπως ειπα,το εχω περασει κανονικα και μπηκε το παιχνιδι στη λιστα μου...το κατεβασα στο preload και απλα μου γραφει οτι δεν εχω access...τωρα εχουν πεσει παλι...Ειδα απο streamers ο,τι ειχαν μπει κανονικα σε queue...δεν εχω δει αλλον με αυτο το προβλημα...ας ελπιζω να ειναι θεμα τεχνικο...

Τα κλειδιά για steam και epic ΔΕΝ δίνουν πρόσβαση στο παιχνίδι, δίνουν δικαίωμα να κατεβάσεις τον client μόνο. Για να παίξεις, πρέπει επιπλέον το steam η το epic account σου να είναι linked με poe account και το poe account να έχει early access. 

Αλλιώς θα έδινε ένας 30 ευρώ και θα παίζανε 3 άτομα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, sleepy_head είπε

Εσύ πού πας με 20 fps? 😝

image.png.e46ef8ed51397d62b5f5733a2152fa2a.png
ΣΤΟ WRAECLAST ΠΑΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ?

Επεξ/σία από D4RK0Rbit
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sleepy_head είπε

Ούτε οι κονσόλες τέτοια γραφικά!

ε μην με σκοτώνεις με ότι μπορώ θα παίξω δλδ τι θές τώρα όταν εγώ έπαιζα poe εσύ δεν ήξερες τι εστί υπολογιστής να πούμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΟΊΤΑ ΕΔΏ ΡΕ ΝΑ ΠΟΎΜΕ 4 ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΈΠΕΣΕ Ο ΣΕΡΒΕΡ

Επεξ/σία από D4RK0Rbit
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, greekfragma είπε

image.png.12e03234d36b0ab3016338aba882158d.png

ότι να ναι πριν που είπαν κάτι για τα id κτλ λες και ο κόσμος ξέρει καν τι λένε ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...