Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, iddqdiddqd είπε

Ανοιξε queue (οι servers ακόμα down οπότε δεν πέφτει το νούμερο)

image.png.c0244fb1c21652316a2180d5d5915668.png

image.png.f6e0ecce28f9b0374c66b5f8b63f7ab5.png

• Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαν casual με 1-2 ωρες την ημερα εχω ελπιδες να το ευχαριστηθω η να μην δοκιμασω καν? Μην πρεπει να διαβασω με τις ωρες για το τι talent να βαλω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

Παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

image.png.ae7895b32484eaeea08b0c73acdd8fa6.png

image.png.f73c6115cc2427ebbbd237d9fa61d500.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, iddqdiddqd είπε

Μετά το queue, database error 😂

θα φέρω παπά να τον διαβάσει τον σερβερ 😂
οχι ρε φίλε μόλις το είπες μας πέταξε πάλι

Επεξ/σία από D4RK0Rbit
Δημοσ.

Οταν παταω log in μου γραφει "Your account does not have access to Pathe of Exile 2"...και εχει επιλογη να παω να το αγορασω...ρε θα μας τρελανουν?Ηδη τα εχω σκασει απο χθες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάμε πάλι από τη αρχή...

https://x.com/pathofexile/status/1865134494321455276

We've run into a configuration problem and need to restart the realm. Please bear with us while we address the problem

The problem we ran into was due to adding more database shards in the last minute to try to support the massive player numbers. Unfortunately there was an issue which caused multiple characters to have the same character id. Thankfully the problem has now been found and is being fixed at this very moment. Your ongoing patience and support is hugely appreciated and we will continue to provide updates as we learn more.

Επεξ/σία από iddqdiddqd
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Asotos33 είπε

Οταν παταω log in μου γραφει "Your account does not have access to Pathe of Exile 2"...και εχει επιλογη να παω να το αγορασω...ρε θα μας τρελανουν?Ηδη τα εχω σκασει απο χθες

τι εννοείς το αγόρασες από την σελίδα τους ? αν ναι μήπως σου ήρθε κάνα κλειδί να κάνεις redeem και δεν έκανες  ? γιατί το access πάντα με ένα key έρχεται

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, D4RK0Rbit είπε

τι εννοείς το αγόρασες από την σελίδα τους ? αν ναι μήπως σου ήρθε κάνα κλειδί να κάνεις redeem και δεν έκανες  ? γιατί το access πάντα με ένα key έρχεται

Ναι..ειχε 2 keys...για Steam και για Epic...εκανα redeem το key στο Steam...πως θα το κατεβαζα αλλιως?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Asotos33 είπε

μεσω steam θες να συνδεθεις? αν ναι βαλε πρωτα το κλειδι που σου γραφει η σελιδα τους οταν συνδεθεις με το λογαριασμο σου. αν και αυτη τη στιγμη ολα κρας εχουν φαει οποτε μπορει κ απλα να το γραφει λανθασμενα.

Δημοσ.

Το κλειδει οπως ειπα,το εχω περασει κανονικα και μπηκε το παιχνιδι στη λιστα μου...το κατεβασα στο preload και απλα μου γραφει οτι δεν εχω access...τωρα εχουν πεσει παλι...Ειδα απο streamers ο,τι ειχαν μπει κανονικα σε queue...δεν εχω δει αλλον με αυτο το προβλημα...ας ελπιζω να ειναι θεμα τεχνικο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...