Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

Λιγότερο από 2 ώρες!!! Θα παλαβώσω!!!

poememe6.jpg

poememe5.jpg

poememe4.jpg

poememe3.jpg

poememe2.jpg

poememe1.jpg

τα μάζευες όλη την εβδομάδα για να μας βγάλεις τα μάτια και καλά στο μυαλό σου ?
το poe2 ήδη έχει ουρά στο Standalone καρκίνο 5 βαθμού έπαθα για αυτό κανείς δεν γουστάρει το steam version

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το steam version. Παλιότερα είχα προβλήματα με ταχύτητες στο standalone, αυτά δεν υπάρχουν με το steam. Εξάλου αν πάνε όλα καλά βλέπω να παίζω όλο το βράδυ οπότε και να αργήσω να μπω λίγο δεν με νοιάζει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sleepy_head είπε

Μια χαρά είναι το steam version. Παλιότερα είχα προβλήματα με ταχύτητες στο standalone, αυτά δεν υπάρχουν με το steam. Εξάλου αν πάνε όλα καλά βλέπω να παίζω όλο το βράδυ οπότε και να αργήσω να μπω λίγο δεν με νοιάζει.

ούτε εγώ δεν έχω πρόβλημα απλά κακού καλού άρχισα να κατεβάζω και το Standalone ποτέ δεν ξέρεις

Δημοσ.

Down For Maintenance

pathofexile.com is currently down for maintenance. Please try again later.

Thanks for your patience!

:D

ok Τόσα και τόσα έχουμε προσπαθήσει σε release και δεν μπαίνεις , τρως time out ή είσαι σε queue

Down for maintenance με το release δεν έχω ξαναδεί :D

Δημοσ.

Δεδομένου οτι στην Αμερική τώρα αρχίζει να βραδιάζει και άρα ο κόσμος όλο και θα αυξάνεται, μας βλέπω για αύριο το πρωί προς μεσημέρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σιγα σιγα ολοι χωραμε :D ενταξει ας ελπισουμε οτι θα κρατισει λιγοτερο απο 1 ωρα και να μπουμε 

1m viewers το poe 2 νομιζω ειναι αρκετα hype !

Επεξ/σία από Talixx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...