Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι κι εγώ σήμερα είμαι ψιλοπροετοιμασμένος πως δεν πρόκειται να παίξω.

Θα δω πώς θα είναι εκείνη την ώρα τα πράγματα κι αν τα βρω σκούρα θα κοιμηθώ νωρίς για να ξεκινήσει, αισίως, το πανηγύρι πουρνό πουρνό.

Επεξ/σία από Charismo
Δημοσ.
19 minutes ago, Charismo said:

Ναι κι εγώ σήμερα είμαι ψιλοπροετοιμασμένος πως δεν πρόκειται να παίξω.

Θα δω πώς θα είναι εκείνη την ώρα τα πράγματα κι αν τα βρω σκούρα θα κοιμηθώ νωρίς για να ξεκινήσει, αισίως, το πανηγύρι πουρνό πουρνό.

Κράτα μικρό καλάθι. Μυρίζομαι κάνα 4ωρο maintenance για αύριο, αν δεν πάει καλά σήμερα.

Δημοσ.

To καλο ειναι οτι ερχεται ΣΚ, οποτε σιγουρα θα παιχτει.

Απο την άλλη, το preload δημιουργει το κακο οτι θα μπουκάρουν ολοι ταυτόχρονα, ενώ διαφορετικά θα ήταν καπως πιο ομαλή η μετάβαση, δεδομένου οτι ειναι 80gb download.

Δημοσ.

Το ΣΚ είναι πιο επικίνδυνο αφού οι πιο πολλοί θα βρουν ελεύθερο χρόνο βγάζοντας περιτά χασομέρια (υπνος/τουαλέτα) από το πρόγραμμα.

Την Παρασκευή βράδυ τη βλέπω με καλύτερο μάτι, αφού στις ΗΠΑ θα είναι ακόμα ώρα δουλειάς/σχολείου και στην Ασία θα είναι πολύ πολύ αργά, μετά πάμε για Σάββατο μεσημεράκι να πέσουν οι αμερικάνοι για ύπνο.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, iddqdiddqd είπε

Το ΣΚ είναι πιο επικίνδυνο αφού οι πιο πολλοί θα βρουν ελεύθερο χρόνο βγάζοντας περιτά χασομέρια (υπνος/τουαλέτα) από το πρόγραμμα.

Την Παρασκευή βράδυ τη βλέπω με καλύτερο μάτι, αφού στις ΗΠΑ θα είναι ακόμα ώρα δουλειάς/σχολείου και στην Ασία θα είναι πολύ πολύ αργά, μετά πάμε για Σάββατο μεσημεράκι να πέσουν οι αμερικάνοι για ύπνο.

Φαντάζομαι ότι δεν μας απασχολεί ΗΠΑ / Ασία , θα υπάρχουν διαφορετικοί servers για εκεί σε σχέση με Ευρώπη

Δημοσ.
1 minute ago, tsofras said:

Φαντάζομαι ότι δεν μας απασχολεί ΗΠΑ / Ασία , θα υπάρχουν διαφορετικοί servers για εκεί σε σχέση με Ευρώπη

Authentication, accounts, χαρακτήρες δεν είναι region specific. Συνήθως το να ανοίγεις πολλούς game servers είναι το πιο απλό κομμάτι του scaling. Η υπόλοιπη διαχείριση είναι πιο ζόρικη.

Δημοσ.

Παίδες ενημέρωση γιατί μάλλον δε το γνωρίζετε αν δεν έχετε παίξει και το 1.

Στο Log in κουμπί υπάρχει επιλογή να διαλέξεις γεωγραφικά πριν φτιάξεις χαρακτήρα και κατά την είσοδο του λογαριασμού.

Προφανώς το σύστημα σου προτείνει τον κοντινότερο αλλά σίγουρα δίνει επιλογές για όλο το πλανήτη.

Αυτό σημαίνει οτι ναι μεν μπορείτε να διαλέξετε να ξεκινήσετε και σε αμερικάνικο σερβερ αλλά ο χαρακτήρας ΔΕΝ μεταφέρεται σε ευρωπαϊκό realm.

Φυσικά μιλάμε για early access αλλά ίσως είναι κάτι που δε θέλετε να κουβαλήσετε χαρακτήρα κλειδωμένο σε Αμερικάνικο σερβερ

loginpoe.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, iddqdiddqd είπε

Authentication, accounts, χαρακτήρες δεν είναι region specific. Συνήθως το να ανοίγεις πολλούς game servers είναι το πιο απλό κομμάτι του scaling. Η υπόλοιπη διαχείριση είναι πιο ζόρικη.

Well απο αρχιτεκτονικής άποψης πρέπει να κάνουν scale όλα όσα ανέφερες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, iddqdiddqd είπε

μην το λες οι περισσότερη είναι ακοινώνητοι χωρίς δουλειά ζουν στο υπόγειο της μάνας τους και παίρνουν επιδόματα για να ζήσουν
η το άλλο rmt παίχτες που βγάζουν τα λεφτά με το να πουλάνε currency για πραγματικά λεφτά
και οι 3η κατηγορία είναι οι gen z που στέλνουν τα παιδιά τους διακοπές για να παίξουν poe

image.png.74d72624ff82348784ff53662aa08521.png

βγήκε και το poe tree ουαου

Επεξ/σία από D4RK0Rbit
Δημοσ.
53 minutes ago, greekfragma said:

Παίδες ενημέρωση γιατί μάλλον δε το γνωρίζετε αν δεν έχετε παίξει και το 1.

Στο Log in κουμπί υπάρχει επιλογή να διαλέξεις γεωγραφικά πριν φτιάξεις χαρακτήρα και κατά την είσοδο του λογαριασμού.

Προφανώς το σύστημα σου προτείνει τον κοντινότερο αλλά σίγουρα δίνει επιλογές για όλο το πλανήτη.

Αυτό σημαίνει οτι ναι μεν μπορείτε να διαλέξετε να ξεκινήσετε και σε αμερικάνικο σερβερ αλλά ο χαρακτήρας ΔΕΝ μεταφέρεται σε ευρωπαϊκό realm.

Φυσικά μιλάμε για early access αλλά ίσως είναι κάτι που δε θέλετε να κουβαλήσετε χαρακτήρα κλειδωμένο σε Αμερικάνικο σερβερ

loginpoe.jpg

Ρε μαν, μπες στο PoE, άλλαξε το "Frankfurt (EU)" και βάλε Τέξας, βάλε Ιαπωνία, βάλε Ρωσία, βάλε Νότια Αφρική. Τους ίδιους χαρακτήρες θα έχεις.

• Like 1
Δημοσ.
14 minutes ago, iddqdiddqd said:

Ρε μαν, μπες στο PoE, άλλαξε το "Frankfurt (EU)" και βάλε Τέξας, βάλε Ιαπωνία, βάλε Ρωσία, βάλε Νότια Αφρική. Τους ίδιους χαρακτήρες θα έχεις.

μπορεί και να είναι έχεις δίκιο αλλά από θέμα φόρτου σερβερ και log in queue θα έλεγα να μην γίνουν πειράματα τώρα στο Launch της EA

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπόν το league ξεκινάει σε 3 ώρες πριν κάποιος ρώτησε αν κάποιος θα κάνει κανένα discord server δεν βλέπω να σας νοιάζει που πιθανόν ούτε add θα κάνετε κανέναν υποθέτω αλλά θα το αφήσω εδώ αν θέλετε με κάνετε add για κάνα future trade ξέρω γω αν όχι καλό σας βράδυ το I
GN μου θα είναι MägdeleinErika

Spoiler

Βασικά δεν ξέρω αν το είδατε αλλά βάλανε ενάν κομπάρσο που θα εμφανίζεται τυχαία
και θα σας δίνει unique items νομίζω το reference είναι για τον chris που συνταξιοδοτήθηκε

Επεξ/σία από D4RK0Rbit
Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

μπορεί και να είναι έχεις δίκιο αλλά από θέμα φόρτου σερβερ και log in queue θα έλεγα να μην γίνουν πειράματα τώρα στο Launch της EA

Έχει δίκιο, στο 1 το αλλάζεις όποτε θες, δεν νομίζω να το αλλάξουν στο 2.

Δημοσ.
1 minute ago, sleepy_head said:

Έχει δίκιο, στο 1 το αλλάζεις όποτε θες, δεν νομίζω να το αλλάξουν στο 2.

για λόγους Early Access θα έλεγα να μη ρισκάρετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...