Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, lucidsteve είπε

Υπάρχει κάποιος Ελληνικός Discord server για poe2; ή ψήνεται κάποιος να φτιάξει;

ναι ας κάνει κάποιος κανένα server να ανταλλάζουμε τίποτα αντί να τα δίνουμε όλα στους ξένους 😂

Δημοσ.
1 minute ago, dimus1985 said:

Σε laptop με 5800H , 16gb ram και rtx 3050 θα παιζει λετε οκ στα 1080?

Αν είναι η 6gb ναι. Αν είναι η 4άρα ίσως χρειαστεί να ενεργοποιήσεις και το DLSS3 σε Balanced/Quality setting.

Γενικά πιστεύω δε θα έχεις πρόβλημα σε 1080p

Χαμήλωσε και τίποτα shadows lighnings σε medium ή high αντί ultra και θα είσα μπόμπα.

Δημοσ.
3 minutes ago, starmanwarz said:

Το παιχνιδι δεν εχει DLSS απ'οσο γνωριζω.

η απάντηση στο ακριβές σημείο του βίντεο μετά την ερώτηση απευθείας από τον Jonathan.

και εδώ το game graphics options menu

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, greekfragma said:

η απάντηση στο ακριβές σημείο του βίντεο μετά την ερώτηση απευθείας από τον Jonathan.

και εδώ το game graphics options menu

Α ωραια, δεν το ηξερα, καλη φαση!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εβγαλε η Nvidia Drivers που περιλαμβανει και το PoE2 μολις σήμερα. Στο nvidia app φαίνεται.

Επεξ/σία από lucidsteve
  • Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά όσους έχω ρωτήσει είναι όλοι μεταξύ monk και κάτι άλλο 😄 μοναστήρια θα είναι οι πόλεις 

• Haha 1
Δημοσ.

Καλά είχα ακούσει για τη Νέα Ζηλανδία ότι είχε γίνει προγραμματιστικό hub με τριπλάσιους μισθούς ακόμα και από USA.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο περιεργα ποσοι πιστευετε οτι οι σεβερς του poe2 στις 6 δεκεμβριου θα πεσουν? :) εγω αρχικα πιστευω για κανα 4ωρο θα εχουνε προβλημα θεωρω οτι θα εχει πολυ κοσμο και hype και δεν θα αντεξουν οι σερβερς

Επεξ/σία από Talixx
Δημοσ.
1 minute ago, Talixx said:

απο περιεργα ποσοι πιστευετε οτι οι σεβερς του poe2 στις 6 δεκεμβριου θα πεσουν? :) εγω αρχικα πιστευω για κανα 4ωρο θα εχουνε προβλημα (θεωρω οτι θα εχει πολυ κοσμο και hype και δεν θα αντεξουν οι σερβερς)

Νούμερο 9 με bold

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...