Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Tobajara είπε Ρε παιδιά, δε μπορώ να μπω, το Path of Exile θέλει πολύ χρόνο και διάβασμα που απλά δεν έχω... Να το χαρείτε και να βάζετε και κανά βιντεάκι εδω. Προς το παρόν παίζω Torchlight 2 με mods. Δεν ασχολούμαι με ARPG γενικά, αλλά υπάρχουν πολλά κανάλια στο Twitch -και ελληνικά- που όχι απλά το κατέχουν το άθλημα, το έχουν μετατρέψει σε επιστήμη. Οπότε, υπάρχει βοήθεια από εκεί (για το πρώτο, το δεύτερο φαντάζομαι τώρα το ανατέμνουν και αυτοί) και εδώ επίσης φαίνεται πως έχουμε μέλη που το αγαπούν πολύ και θα μπορούν να βοηθήσουν. Αν ασχολούμουν με την κατηγορία αυτή, τη συγκεκριμένη προσπάθεια σίγουρα θα τη στήριζα, για το πόσο καλά στάθηκαν στο πρώτο και πόσο έχουν ακούσει την κοινότητά τους. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Tobajara είπε Ρε παιδιά, δε μπορώ να μπω, το Path of Exile θέλει πολύ χρόνο και διάβασμα που απλά δεν έχω... Να το χαρείτε και να βάζετε και κανά βιντεάκι εδω. Προς το παρόν παίζω Torchlight 2 με mods. γιατί δεν παίζεις torchlight infinite ? δεν θέλει τόσο πολύ grind
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Αυτά τα παιχνίδια είναι για άτομα που ''καίγονται''. Οι casuals μπορούν να παίξουν αλλά δεν θα φτάσουν ποτέ endgame, εκτός κι αν έχουν φίλο/γνωστό να τους ''κουβαλήσει''.
Sugizo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, Tobajara said: Ρε παιδιά, δε μπορώ να μπω, το Path of Exile θέλει πολύ χρόνο και διάβασμα που απλά δεν έχω... Να το χαρείτε και να βάζετε και κανά βιντεάκι εδω. Προς το παρόν παίζω Torchlight 2 με mods. Όπως έγραψε κι ο Snoob, εάν θέλεις αναγκαστικά να κάθεσαι να ψάχνεις ο ίδιος τα build, είναι πολύ κοντά στην πυρηνική φυσική θα έλεγα.(για εμένα δεν έχει νόημα κι ούτε έχω τον χρόνο) Κάθε league που έχω παίξει τελευταία, Youtube > 5 best league starters > και απλά ανοιχτό το Path of Building σ'ένα tab μόνιμα. (Με γυναικά και παιδί, είναι ο μόνος τρόπος να απολαύσω το game) Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από Sugizo 2
Charismo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 4 minutes ago, Psycho_Warhead said: Αυτά τα παιχνίδια είναι για άτομα που ''καίγονται''. Οι casuals μπορούν να παίξουν αλλά δεν θα φτάσουν ποτέ endgame, εκτός κι αν έχουν φίλο/γνωστό να τους ''κουβαλήσει''. Οι casuals ούτως ή άλλως δεν επιδιώκουν το τερματισμένο endgame. Εδώ πολλοί καμμένοι και δεν το κατέχουν. Νομίζω πως το gatekeeping που γίνεται πολλές φορές είναι αχρείαστο. Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, με δοκιμασμένο και έτοιμο build και Path of Building (Όταν βγει και η έκδοση για το 2 σε λίγους μήνες) το content μέχρι κάποιο βαθμό θα βγει θέλει δεν θέλει. Τώρα αυτά τα Pinnacle bosses που θα έχεις ένα attempt να τα ρίξεις και αντίστοιχα superbosses δεν θα τα δούμε ποτέ. (Όχι όλοι) Από αυτά που διαβάζω online πολλοί κάνουν λες και ο καθένας κάθεται και φτιάχνει βήμα βήμα κάθε του build, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία βλέπει τα έτοιμα και δοκιμασμένα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτά τα παιχνίδια είναι για άτομα που ''καίγονται''. Οι casuals μπορούν να παίξουν αλλά δεν θα φτάσουν ποτέ endgame, εκτός κι αν έχουν φίλο/γνωστό να τους ''κουβαλήσει''. μην φοβάστε θα σας κουβαλήσει ο θείος ο D4RK0RBIT 🤣
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 11 minutes ago, Charismo said: Από αυτά που διαβάζω online πολλοί κάνουν λες και ο καθένας κάθεται και φτιάχνει βήμα βήμα κάθε του build, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία βλέπει τα έτοιμα και δοκιμασμένα. Amen... 1
greekfragma Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 12 minutes ago, Charismo said: Οι casuals ούτως ή άλλως δεν επιδιώκουν το τερματισμένο endgame. Εδώ πολλοί καμμένοι και δεν το κατέχουν. Νομίζω πως το gatekeeping που γίνεται πολλές φορές είναι αχρείαστο. Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, με δοκιμασμένο και έτοιμο build και Path of Building (Όταν βγει και η έκδοση για το 2 σε λίγους μήνες) το content μέχρι κάποιο βαθμό θα βγει θέλει δεν θέλει. Τώρα αυτά τα Pinnacle bosses που θα έχεις ένα attempt να τα ρίξεις και αντίστοιχα superbosses δεν θα τα δούμε ποτέ. (Όχι όλοι) Από αυτά που διαβάζω online πολλοί κάνουν λες και ο καθένας κάθεται και φτιάχνει βήμα βήμα κάθε του build, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία βλέπει τα έτοιμα και δοκιμασμένα. αυτό ίσχυε σε μεγάλο βαθμό στο 1. για το 2 ο Jonathan είπε οτι άλλαξαν αρκετά πράγματα ώστε να γίνει πιο κατανοητό και προσβάσιμο σε ευρύτερο κοινό ώστε να απολαύσει end game content περισσότερος κόσμος. εγώ περιμένω ένα δυσκολότερο παιχνίδι από το πρώτο αλλά όχι τόσο πυρηνική φυσική όπως ήταν. αυτό που θέλω να τονίσω είναι οτι το επίπεδο δυσκολίας δεν είναι απαραίτητα γραμμικό με τις ώρες μελέτης που θα χρειαστεί. στο 2 η GGG μερίμνησε ώστε να δώσει πιο κατανοητό Passive tree, Skill system και mechanic combo με ακόμα πιο σαφές in game animation για το χαρακτήρα. Ναι περιμένω σπασμένα builds (που θα πατσαριστούν αντίστοιχα στην Early Access) Ναι περιμένω δυσκολία στα boss fights Θεωρώ όμως οτι για κάποιον που θα κατανοήσει οτι μιλάμε για ένα παιχνίδι για μια 10ετία δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξενερώνει λόγω δυσκολίας ή μελέτης ενώ ξεκάθαρα υπάρχει ΑΠΛΕΤΟΣ χρόνος διαχείρισης της νέας πληροφορίας ώστε να φτάσεις αργά ή γρήγορα end game. Συμβουλή για όσους ανέβουν στο hype train της Early Access: Γνωρίστε τη παιχνιδάρα που ετοίμασαν και μη μασάτε από δυσκολία και ψόφους. Το μεγαλύτερο reward που μπορείς να πάρεις από αυτό το έπος που στήθηκε είναι να ξαναγράψουμε σε 10χρόνια έχοντας 1-2-3 χιλιάδες ώρες απόλαυσης ο καθένας. Μεγαλώσαμε, έχουμε περιορισμένο χρόνο, άλλες προτεραιότητες καθημερινότητας. Το σημαντικότερο είναι όταν υπάρχει χρόνος να ξεκλέβουμε για το PoE2 να κάνουμε login και να λέμε ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 clideo_editor_74eba7f6a7f5421895eee335d0eaae3c.mp4 μάπα το edit κάτσε να βάλω photoshop και DA VINCI Editor 🤣
Stratosnis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, sleepy_head said: Ναι, καλό θα ήταν να πας κατευθείαν μέσω GGG γιατί το Steam παίρνει ένα ποσοστό από κάθε πώληση. ναι αυτό φαντάστηκα και εγώ, θενξ!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, greekfragma είπε αυτό ίσχυε σε μεγάλο βαθμό στο 1. για το 2 ο Jonathan είπε οτι άλλαξαν αρκετά πράγματα ώστε να γίνει πιο κατανοητό και προσβάσιμο σε ευρύτερο κοινό ώστε να απολαύσει end game content περισσότερος κόσμος. εγώ περιμένω ένα δυσκολότερο παιχνίδι από το πρώτο αλλά όχι τόσο πυρηνική φυσική όπως ήταν. αυτό που θέλω να τονίσω είναι οτι το επίπεδο δυσκολίας δεν είναι απαραίτητα γραμμικό με τις ώρες μελέτης που θα χρειαστεί. στο 2 η GGG μερίμνησε ώστε να δώσει πιο κατανοητό Passive tree, Skill system και mechanic combo με ακόμα πιο σαφές in game animation για το χαρακτήρα. Ναι περιμένω σπασμένα builds (που θα πατσαριστούν αντίστοιχα στην Early Access) Ναι περιμένω δυσκολία στα boss fights Θεωρώ όμως οτι για κάποιον που θα κατανοήσει οτι μιλάμε για ένα παιχνίδι για μια 10ετία δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξενερώνει λόγω δυσκολίας ή μελέτης ενώ ξεκάθαρα υπάρχει ΑΠΛΕΤΟΣ χρόνος διαχείρισης της νέας πληροφορίας ώστε να φτάσεις αργά ή γρήγορα end game. Συμβουλή για όσους ανέβουν στο hype train της Early Access: Γνωρίστε τη παιχνιδάρα που ετοίμασαν και μη μασάτε από δυσκολία και ψόφους. Το μεγαλύτερο reward που μπορείς να πάρεις από αυτό το έπος που στήθηκε είναι να ξαναγράψουμε σε 10χρόνια έχοντας 1-2-3 χιλιάδες ώρες απόλαυσης ο καθένας. Μεγαλώσαμε, έχουμε περιορισμένο χρόνο, άλλες προτεραιότητες καθημερινότητας. Το σημαντικότερο είναι όταν υπάρχει χρόνος να ξεκλέβουμε για το PoE2 να κάνουμε login και να λέμε ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ. έχω ακούσει στην κουλτουριάρικη poe1 ότι ο κόσμος πουλάει τα παιδιά του και την γυναίκα για να κάτσει να παίξει poe γενικός 😂
greekfragma Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 2 minutes ago, D4RK0Rbit said: έχω ακούσει στην κουλτουριάρικη poe1 ότι ο κόσμος πουλάει τα παιδιά του και την γυναίκα για να κάτσει να παίξει poe γενικός 😂 μεγάλα παιδιά είμαστε. ο καθένας κάνει τις επιλογές του και αναλαμβάνει τις ευθύνες του.
tsofras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tobajara είπε Ρε παιδιά, δε μπορώ να μπω, το Path of Exile θέλει πολύ χρόνο και διάβασμα που απλά δεν έχω... Να το χαρείτε και να βάζετε και κανά βιντεάκι εδω. Προς το παρόν παίζω Torchlight 2 με mods. Μπορείς να παίξεις casual χωρίς διάβασμα Τουλάχιστον έτσι έπαιξα εγώ τα D4 και Throne & Liberty , Lost Ark και έτσι πρόκειται να παίξω και το PoE2 Αρκετό διάβασμα ρίχνουμε αλλού Όπως είπαν και οι υπόλοιποι πάρε ένα έτοιμο build Εγώ παίζω δικά μου και όταν τα βρω σκούρα αντιγράφω Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από tsofras 1
lucanis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Τελικά να το πάρουμε το early access ή να περιμένουμε το κανονικό release; Ρωτάω μιας και σκάει σύντομα και το Indiana Jones. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα