GBorb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Sugizo είπε Yep, κανεις re-fund τα passives. Εφοσον αλλαζεις spec χρειαζεται αυτο
digitalarchive Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου πρέπει να ξανακανω τα trials με αυτό το item? τι κερδίζω; ειναι αναγκαιο;
greekfragma Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου αδερφέ μου αλήθεια διαβάζεις καθόλου τα κείμενα ή το πας στον αυτόματο πιλότο; στη 1η γραμμή στο γράφει 2
digitalarchive Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 19 ώρες πριν, greekfragma είπε αδερφέ μου αλήθεια διαβάζεις καθόλου τα κείμενα ή το πας στον αυτόματο πιλότο; στη 1η γραμμή στο γράφει εχεις ιδκιο ειμαι απροσεκτος τι να πω ;ρ
Porfyras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Υπαρχει καποιο Ελληνικο Guild για χαλαρα runs TIERS 15-16 ?
starmanwarz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Που τα ειδες τα Tier 16 καθε φορα που βαζω Vaal μου το ριχνει σε T14
kyriakidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Στις 21/1/2025 στις 2:52 ΜΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε Δεν ξερω που το ειδες, αλλα η λογικη ειναι η εξης σε αυτα τα παιχνιδια: Υπαρχει τωρα ο Server που εχουμε φτιαξει παιχτες και παιζουμε ας τον πουμε Βασικο Server. Σε καποιο Χ διαστημα σε 6 μηνες ας πουμε θα δημιουργηθει ενας νεος Server που θα λεγεται με καποιο Χ ονομα και αυτο θα εχει καποια extra features. Ας πουμε οτι αν τρως καποια τερατακια τα οπλα που θα πεφτουν θα εχουν διπλασια stats. Για να μπεις να παιξεις σε αυτον τον server λοιπον, δημιουργεις νεο χαρακτηρα χωρις να χασεις τον παλιο σου φυσικα. Θα εχεις λοιπον 1 χαρακτηρα στον Βασικο Server και εναν στο New Χ Server. Αυτοι οι νεοι server ή αλλιως League στο POE η Season στο Diablo κτλπ εχουν ημερομηνια ληξης, συνηθως 3-4 μηνες. Μπαινεις, φτιανχεις παιχτη απο την αρχη (η λογικη λεει οτι ειναι πιο ευκολος γενικα, και τα drops και οι δυναμεις των παιχτων) κανεις το content και στο τελος του League ο παιχτης μεταφερεται αυτοματα στον Βασικο Server. Αυτο λοιπον γινεται καθε καποιους μηνες προστιθοντας νεα χαρακτηριστικα και items και στον βασικο server. Για να μην βαριεται ο κοσμος κυριως και να εμπλουτιζεται το περιεχομενο. Εισαι σίγουρος αγορίνα για αυτο ? Εγω ειχα καταλαβει οτι οι early access chars θα ειναι σε δικο τους server ουτε στον season αλλα ουτε στον κανονικο που μεταφερονται οι char οταν τελειωσει το season εκει
greekfragma Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Just now, kyriakidis said: Εισαι σίγουρος αγορίνα για αυτο ? Εγω ειχα καταλαβει οτι οι early access chars θα ειναι σε δικο τους server ουτε στον season αλλα ουτε στον κανονικο που μεταφερονται οι char οταν τελειωσει το season εκει Early Access θα μείνουν σε Early Access server Realm. Σε κανένα άλλο League ούτε στο Standard όπως λες.
Porfyras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Το currency που εχουμε θα παραμεινει μετα το EA? Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από Porfyras
greekfragma Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2 minutes ago, Porfyras said: Το currency που εχουμε θα παραμεινει μετα το EA? οχι φυσικά. όταν θα τελειώσει το Early Access τα πάντα θα μείνουν εκεί.
nikosild Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Μπας και έχει κανείς για πούλημα κανένα φτηνό Tempo?
Porfyras Δημοσ. Σάββατο στις 09:48 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:48 πμ 10 ώρες πριν, nikosild είπε Μπας και έχει κανείς για πούλημα κανένα φτηνό Tempo? 🤣
Gigixx Δημοσ. Τρίτη στις 02:04 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:04 μμ Καλησπερα,καποιες ερωτησουλες καθως δεν προερχομαι απτο πρωτο παιχνιδι. Α. υπαρχει καποιος τροπος να ξερουμε στο περιπου ποσο κοστιζει καποιο αντικειμενο που θελουμε να πουλησουμε? Β. προβλεπεται να μπει καποιο stash για maps και για trial coins (εχουμε αρχισει και πνιγομαστε 😅 ) Γ. ερωτηση κρισεως,τα white jewels (stellar amulets,sapphire rings κλπ), στο χρονικο σημειο που ειμαστε δεδομενου οτι σε λιγο καιρο ξεκιναει league, τα τζογαρουμε η τα σπρωχνουμε για τπτ currency?
Talixx Δημοσ. Τρίτη στις 02:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:15 μμ καλησπερα α)η θα το βλεπεις με το trade poe2 λες και εισαι στο 1980 η κατεβαζεις εφαρμογη που με ενα click σου δειχνει ποσο κοστιζουνε. (η εφαρμογη λεγετε Sidekick) β)οταν θα φτιαξουνε τα πολλα bugs θα βαλουνε και το map(waystone) stash πιθανο στο επομενο patch? θα δειξει γ)αυτο ειναι στην κριση σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα