Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω μια απορία.. Κάτι όπλα με τρελό dmg τύπου 300-500+ που  πέφτουν? Παίζω Τ15-16 se irradiated και corrupted κατά 80% και το καλύτερο που έχει πέσει είναι τύπου 150-250.

• Απαντ. 747
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 18/1/2025 στις 8:30 ΜΜ, SAnathema είπε

Εγώ έχω μια απορία.. Κάτι όπλα με τρελό dmg τύπου 300-500+ που πέφτουν? Παίζω Τ15-16 se irradiated και corrupted κατά 80% και το καλύτερο που έχει πέσει είναι τύπου 150-250.

Σαν αυτό; 😄

Θέλει λίγο κωλο 

• Haha 1
Δημοσ.

jamanra μαλλον σπαει καποιος πλακα μαζι μας...

πως να χεις φροντισει να χεις τα resistance σου ολα

και το παιχνίδι να σε κρατάει με items από levle 15 ενω εισαι 31...

γελοιο

• Haha 1
Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει τι γινεται. Στο chat ελεγαν για νεο league ή κατι τετοιο και οτι θα πρεπει να φτιαξουμε νεο χαρακτηρα . Τι φαση ειναι αυτο?

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, GBorb είπε

Δεν εχω καταλαβει τι γινεται. Στο chat ελεγαν για νεο league ή κατι τετοιο και οτι θα πρεπει να φτιαξουμε νεο χαρακτηρα . Τι φαση ειναι αυτο?

Δεν ξερω που το ειδες, αλλα η λογικη ειναι η εξης σε αυτα τα παιχνιδια:

Υπαρχει τωρα ο Server που εχουμε φτιαξει παιχτες και παιζουμε ας τον πουμε Βασικο Server. Σε καποιο Χ διαστημα σε 6 μηνες ας πουμε θα δημιουργηθει ενας νεος Server που θα λεγεται με καποιο Χ ονομα και αυτο θα εχει καποια extra features. Ας πουμε οτι αν τρως καποια τερατακια τα οπλα που θα πεφτουν θα εχουν διπλασια stats.

Για να μπεις να παιξεις σε αυτον τον server λοιπον, δημιουργεις νεο χαρακτηρα χωρις να χασεις τον παλιο σου φυσικα. Θα εχεις λοιπον 1 χαρακτηρα στον Βασικο Server και εναν στο New Χ Server.

Αυτοι οι νεοι server ή αλλιως League στο POE η Season στο Diablo κτλπ εχουν ημερομηνια ληξης, συνηθως 3-4 μηνες. Μπαινεις, φτιανχεις παιχτη απο την αρχη (η λογικη λεει οτι ειναι πιο ευκολος γενικα, και τα drops και οι δυναμεις των παιχτων) κανεις το content και στο τελος του League ο παιχτης μεταφερεται αυτοματα στον Βασικο Server. 

Αυτο λοιπον γινεται καθε καποιους μηνες προστιθοντας νεα χαρακτηριστικα και items και στον βασικο server. Για να μην βαριεται ο κοσμος κυριως και να εμπλουτιζεται το περιεχομενο. 

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Δεν ξερω που το ειδες, αλλα η λογικη ειναι η εξης σε αυτα τα παιχνιδια:

Υπαρχει τωρα ο Server που εχουμε φτιαξει παιχτες και παιζουμε ας τον πουμε Βασικο Server. Σε καποιο Χ διαστημα σε 6 μηνες ας πουμε θα δημιουργηθει ενας νεος Server που θα λεγεται με καποιο Χ ονομα και αυτο θα εχει καποια extra features. Ας πουμε οτι αν τρως καποια τερατακια τα οπλα που θα πεφτουν θα εχουν διπλασια stats.

Για να μπεις να παιξεις σε αυτον τον server λοιπον, δημιουργεις νεο χαρακτηρα χωρις να χασεις τον παλιο σου φυσικα. Θα εχεις λοιπον 1 χαρακτηρα στον Βασικο Server και εναν στο New Χ Server.

Αυτοι οι νεοι server ή αλλιως League στο POE η Season στο Diablo κτλπ εχουν ημερομηνια ληξης, συνηθως 3-4 μηνες. Μπαινεις, φτιανχεις παιχτη απο την αρχη (η λογικη λεει οτι ειναι πιο ευκολος γενικα, και τα drops και οι δυναμεις των παιχτων) κανεις το content και στο τελος του League ο παιχτης μεταφερεται αυτοματα στον Βασικο Server. 

Αυτο λοιπον γινεται καθε καποιους μηνες προστιθοντας νεα χαρακτηριστικα και items και στον βασικο server. Για να μην βαριεται ο κοσμος κυριως και να εμπλουτιζεται το περιεχομενο. 

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Με αλλα λογια ειναι το ιδιο οπως το D3 με season 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Σωστα, αφου το ξερεις το συστημα απο αλλα παιχνιδια, ειναι παρομοιο. 

ναι οκ. Απλα επειδη εγω δεν εχω πολυ χρονο εχω φτασει lvl 42 τωρα και θα τελειωσει η season πριν το τερματισω :P

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, GBorb είπε

ναι οκ. Απλα επειδη εγω δεν εχω πολυ χρονο εχω φτασει lvl 42 τωρα και θα τελειωσει η season πριν το τερματισω :P

Τωρα δεν ειναι σε season, οποτε δεν θα τελειωσει ποτε, θα μπορεις οποτε θες να παιξεις με αυτον τον char. 

Απλα θα ξεκινησει η πρωτη season καποια στιγμη μες στο 2025 φανταζομαι και θα μεταφερθει ο κοσμος και το ενδιαφερον εκει.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Τωρα δεν ειναι σε season, οποτε δεν θα τελειωσει ποτε, θα μπορεις οποτε θες να παιξεις με αυτον τον char. 

Απλα θα ξεκινησει η πρωτη season καποια στιγμη μες στο 2025 φανταζομαι και θα μεταφερθει ο κοσμος και το ενδιαφερον εκει.

Α οκ τοτε. Οταν ξεκινησει θα το δω

Ευχαριστω 

Εχω φτασει μεχρι εδω χωρις gamble και μονο με drop loot. Εχω 100.000 
Χρησιμευουν καπου αυτα?

Δημοσ.
29 minutes ago, GBorb said:

Εχω 100.000 
Χρησιμευουν καπου αυτα?

Gamble :P και re-specs

Eιδικά για νέους χαρακτήρες είναι ότι πρέπει, βγάζει αρκετά κίτρινα/unique από χαμηλά level

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sugizo είπε

Gamble :P και re-specs

Eιδικά για νέους χαρακτήρες είναι ότι πρέπει, βγάζει αρκετά κίτρινα/unique από χαμηλά level

re-specs ?

Εννοεις τα passive skills?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...