digitalarchive Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου ρε αλανια τι κανω εδω με εχει καψει πραγματικα καμια οδηγια τι να κανεις που να πας λες και θα το μαντέψω... εκανα 1 πρωτο quest στο ACT 2 και μετα τιποτα δεν μου λεει τι η πως. στο caravan δεν μπορω να μπω.
virginkiller Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 22 λεπτά πριν, digitalarchive είπε ρε αλανια τι κανω εδω με εχει καψει πραγματικα καμια οδηγια τι να κανεις που να πας λες και θα το μαντέψω... εκανα 1 πρωτο quest στο ACT 2 και μετα τιποτα δεν μου λεει τι η πως. στο caravan δεν μπορω να μπω. απο κατω έχει "εξοδο" πας και αδειάζεις το μαπ. έχει ενα Boss που πρεπει να φας
Sugizo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 37 minutes ago, digitalarchive said: ρε αλανια τι κανω εδω με εχει καψει πραγματικα καμια οδηγια τι να κανεις που να πας λες και θα το μαντέψω... εκανα 1 πρωτο quest στο ACT 2 και μετα τιποτα δεν μου λεει τι η πως. στο caravan δεν μπορω να μπω. Έχει ένα boss πάνω σ’ενα λόφο, έχει κάτι σκύλους εκεί γύρω
digitalarchive Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, Sugizo είπε Έχει ένα boss πάνω σ’ενα λόφο, έχει κάτι σκύλους εκεί γύρω το εκανα αυτο φιλε μου ολοκρηρο το μαπ εχω ανοιξει
virginkiller Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Just now, digitalarchive said: το εκανα αυτο φιλε μου ολοκρηρο το μαπ εχω ανοιξει ΑΝ το εφαγες τοτε μίλα στο npc να "φυγει " το caravan
digitalarchive Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου πρώτη φορά βλέπω τοσο παιχνίδι στη τυχη του πραγματικα δεν σου εξηγει τα βασικα στο questing. ολο youtube και αγιος ο θεος εκτός αν εγώ δεν τα παίρνω ευκολα. εσεις που ειστε τζιμάνια αυτο εδώ τα quest ειναι υποχρεωτικα; ουτε εξηγει τι ειναι, ουτε τα ρελιξ ουτε τι θα κερδισεις ουτε τιποτα. εγω ειμαι ο περιεργος και γκρινιαζχω;
greekfragma Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2 minutes ago, digitalarchive said: εγω ειμαι ο περιεργος και γκρινιαζχω; ναι 😎 1
Sugizo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 23 minutes ago, digitalarchive said: αυτο εδώ τα quest ειναι υποχρεωτικα; Κάνε τα και θα δεις τι είναι
digitalarchive Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, Sugizo είπε Κάνε τα και θα δεις τι είναι μου φενετεαι αδιανοητο δυσκολο... μηπως ειμαι μικρο level (21?)
Chachanoulis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, digitalarchive είπε μου φενετεαι αδιανοητο δυσκολο... μηπως ειμαι μικρο level (21?) οχι καπου εκει πρεπει να εισαι, παντως τωρα ειναι νομιζω ενα δυσκολο σημειο του παιχνιδιου αναλογα το build. πολλα build ακομα δεν εχουν "παρει μορφη" ενω οι εχθροι ανεβαινουν αρκετα σε dmg. φαρμαρε λιγο, βρες και στολες με resistances και θα ξεκολησεις. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από Chachanoulis
digitalarchive Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Chachanoulis είπε οχι καπου εκει πρεπει να εισαι, παντως τωρα ειναι νομιζω ενα δυσκολο σημειο του παιχνιδιου αναλογα το build. πολλα build ακομα δεν εχουν "παρει μορφη" ενω οι εχθροι ανεβαινουν αρκετα σε dmg. φαρμαρε λιγο, βρες και στολες με resistances και θα ξεκολησεις. 7 mini random mini maps και να μην σου τελειωσει το honor? και τελικό boss? με να εχεις συνολο απο την αρχή τιποτα 600honor. παράνοια τι build να φτιαεις αν το gear progression ειναι τόσο φτωχο. νιωθω λες και ειμαι άχυρο και με εχουν πεταει καπου που δεν θα επρεπε. εκτος αν ειναι normal να τρωω 5 ωρες για ενα boss αδιανοητη δυσκολια για τοσο λιγο character progression. δηλαδη στα 60lvl τι γινεται; η εκει τα εχουν κανει ολα πλεον τελειως broken? Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από digitalarchive
Chachanoulis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου το honor που εχεις ανεβαινει με τη ζωη και το es σου (δε ξερω αμα αλλες αμυνες βοηθανε). με ranged skills αμα εχεις καλο dmg βγαινει σχετικα ευκολα, με melee ειναι βασανο
Sugizo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 29 minutes ago, digitalarchive said: τι build να φτιαεις αν το gear progression ειναι τόσο φτωχο. νιωθω λες και ειμαι άχυρο και με εχουν πεταει καπου που δεν θα επρεπε. εκτος αν ειναι normal να τρωω 5 ωρες για ενα boss αδιανοητη δυσκολια για τοσο λιγο character progression. Το gear progression έρχεται κυρίως από craft/gamble, από loot σε αυτά τα λεβελ δύσκολα να βρεις κάτι καλό. 5 ώρες σε ένα boss, κάτι κάνεις πολύ λάθος, είτε το build είτε η έλλειψη gear.
digitalarchive Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Sugizo είπε Το gear progression έρχεται κυρίως από craft/gamble, από loot σε αυτά τα λεβελ δύσκολα να βρεις κάτι καλό. 5 ώρες σε ένα boss, κάτι κάνεις πολύ λάθος, είτε το build είτε η έλλειψη gear. τι gamble να κανω με 20Κ δουλευομαστε; και το crafting ειναι μεχρι ενα σημειο δεν παιζουν πολλα C επίσης το να βαζεις +60% spell damage και να μην βλεπεις τρελι διαφορα τη φαση.. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από digitalarchive
Sugizo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2 hours ago, digitalarchive said: τι gamble να κανω με 20Κ δουλευομαστε; και το crafting ειναι μεχρι ενα σημειο δεν παιζουν πολλα C επίσης το να βαζεις +60% spell damage και να μην βλεπεις τρελι διαφορα τη φαση.. Όταν βάζεις το +60% βλέπεις το dmg των spell σου να ανεβαίνει; (πάτα "g" και κάνε εναλλαγή μεταξύ των item) Μπορεί να είναι άλλο damage type
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα