digitalarchive Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 37 λεπτά πριν, greekfragma είπε τότε περαστικά καλή απόλαυση. υπολόγισε, ανάλογα πόσο γρήγορα αντιληφθείς τη διαφορετικότητα στο playstyle, κάπου στις 50-60 ώρες ελάχιστα για να μπεις στο πνεύμα και να φτάσεις end game. τι παιζουμε λες για αρχη να παρουμε μια ιδέα; 1
dalan2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) https://www.instant-gaming.com/en/5813-buy-path-of-exile-2-pc-game/?igr=ggdeals¤cy=EUR υπαρχει και κλειδι στα 17 ευρω Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από dalan2007
greekfragma Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 9 minutes ago, dalan2007 said: https://www.instant-gaming.com/en/5813-buy-path-of-exile-2-pc-game/?igr=ggdeals¤cy=EUR υπαρχει και κλειδι στα 17 ευρω Προσοχή κάτι βρωμάει. Το κλειδί κανονικά έρχεται και με τα mtx coins. Αυτό δε τα δίνει. Το γιατί δε το γνωρίζω αλλά πρώτη φορά το βλέπω.
sleepy_head Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μπορείς να το πάρεις από εκεί αλλά δεν θα πάρεις του πόντους που για μένα αξίζει να δώσεις ένα 30άρι ειδικά αν είσαι καινούριος παίκτης γιατί θα χρειαστείς κάποια stash tabs σίγουρα ( και καλό είναι να περιμένεις το επόμενο stash tab sale για να πάρεις περισσότερα πράγματα).
greekfragma Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου ΌΛΕΣ οι αλλαγές προς τη σωστή κατεύθυνση. Μπράβο τους ❤️
SAnathema Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Σωστές αλλαγές ειδικά για το armor (θα δείξει πως θα το κάνουν βέβαια) και για το endgame που ήταν προβληματικό το λιγότερο. Επίσης τα effect και το pathing ήταν θέμα οπότε θετικό και αυτό. Βέβαια θα ήθελα να δω γρήγορα βήματα προς καλύτερο optimization μεταξύ hardware-software που έχει πολλά και σοβαρά θέματα (πχ χρήση επεξεργαστή) καθώς και λύσεις για καλύτερο και ασφαλέστερο trading system για τα οποίο δεν μίλησε. Αφού είδα όλη τη συνέντευξη και ξαναπώ πως οι αλλαγές είναι σωστές ως προς το gameplay και μπράβο ξανά, κατάλαβα πως στο θέμα optimization δεν ξέρουν ακόμα τι φταίει. Δύο βασικά θέματα δεν τα έπιασε όσο έπρεπε. Το trading ίσως έπρεπε να πάει προς την κατεύθυνση του Last Epoch κατά τη γνώμη μου, είτε ένα είδος μαρκετ μέσω npc όπως υπάρχει για βασικά currency χωρίς να χρειάζεται να μπω σε party με άλλον, ούτε να φεύγουν τα whisper χωρίς αντίκρυσμα. Το δεύτερο βασικό ζήτημα που πέρασε στα γρήγορα ήταν ότι όλο αυτό με τους χακαρισμένους λογαριασμούς ήταν από τη μερία της GGG. Μίλησε, προσπαθώντας να το υποβαθμίσει, για μόλις 66 λογαριασμούς, που είναι αστείο, καθώς αυτά τα log είχε, καθώς ο τύπος που χάκαρε τον admin λογαριασμό τους είχε σβήσει όλα τα Log των τελευταίων 5 ημερών. Άνετα μπορεί να είναι εκατοντάδες και χιλιάδες και σιγά μη μας το πει. Δεν μας είπε λοιπόν οι άνθρωποι αυτοί που έμειναν με κλειδωμένους λογαριασμούς 2+ βδομάδες και έχασαν όλα τα αντικείμενα με ποιό τρόπο θα τους αποζημιώσει. Σε ένα πληρωμένο προϊόν εγώ δεν θα μπω στη λογική "πουλήσαμε 1 εκατομμύριο, οκ χακαρίστηκαν 5,10 ,100" . Ήταν υπαιτιότητά τους. Οφείλουν να αποζημιώσουν με κάποιο τρόπο. Προσωπικά δεν πιστεύω πως το λύσανε ακόμα. Θεωρώ πως υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει και άλλο exploit. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου από SAnathema
gerassmeg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου καλησπέρα, υπάρχει κανένας γύρω στο λεβελ 75-80 να παίξουμε μαζί την παιχνιδαρα; ανεβάστε κάνα μπιλντ να χαζεψουμε 🤣
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 βδομάδες και συνεχίζουμε το μέτρημα από το άφαντο support τους...Πιστεύω ότι το Πάσχα θα μπορέσω να παίξω. Στο φορουμ τους γίνεται χαμός από ποστ με το άφαντο σαπορτ, απλώς μπαίνει ένας καημένος εκεί και γράφει ότι χειρίζονται μεγάλο όγκο αιτημάτων και να περιμένουμε. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου από xtrmsnpr 1 1 1
Sartiv Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε 2 βδομάδες και συνεχίζουμε το μέτρημα από το άφαντο support τους...Πιστεύω ότι το Πάσχα θα μπορέσω να παίξω. Στο φορουμ τους γίνεται χαμός από ποστ με το άφαντο σαπορτ, απλώς μπαίνει ένας καημένος εκεί και γράφει ότι χειρίζονται μεγάλο όγκο αιτημάτων και να περιμένουμε. Διαβαζουν φιλε μου ολα, και ΗΔΗ διορθωσαν πολλα "αρνητικα" , πιο πανω υπαρχει ενα βιντεο για το patch 0.1.1 (θυμιζω για νιοστη φορα, ειμαστε ακομα στο Early Access) 3 1
digitalarchive Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου εσεις τι προιματε για το movement mouse ή WASD?
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) @Sartiv Δεν αναφέρομαι καν στην κατάσταση του παιχνιδιού. Στο φορουμ τους θα δεις πόσοι άνθρωποι γράφουν ότι το σαπορτ δεν απαντάει στα emails τους και περιμένουν ήδη 2-3 μήνες και τίποτα. Τώρα πού κολλάει η κατάσταση του παιχνιδιού, με το να παρέχει μια εταιρία εξυπηρέτηση πελατών στους πελάτες της δε ξέρω. Εκτός και αν το customer service το έχουν αναλάβει οι devs του παιχνιδιού. Δεν με ενδιαφέρει σε τί κατάσταση είναι το παιχνίδι, θέλω να αλλάξω το email του λογαριασμού μου για να μπορέσω να κάνω redeem το κλειδί του 2. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου από xtrmsnpr
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, digitalarchive είπε εσεις τι προιματε για το movement mouse ή WASD? Ενω ειχα συνηθισει και βολευτει με το mouse απο POE 1 το WASD ειναι πολυ πιο αμεσο και σε 1 μερα το συνηθισα και το προτιμαω πλεον. 1
Sugizo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, xtrmsnpr said: @Sartiv Δεν αναφέρομαι καν στην κατάσταση του παιχνιδιού. Στο φορουμ τους θα δεις πόσοι άνθρωποι γράφουν ότι το σαπορτ δεν απαντάει στα emails τους και περιμένουν ήδη 2-3 μήνες και τίποτα. Τώρα πού κολλάει η κατάσταση του παιχνιδιού, με το να παρέχει μια εταιρία εξυπηρέτηση πελατών στους πελάτες της δε ξέρω. Εκτός και αν το customer service το έχουν αναλάβει οι devs του παιχνιδιού. Δεν με ενδιαφέρει σε τί κατάσταση είναι το παιχνίδι, θέλω να αλλάξω το email του λογαριασμού μου για να μπορέσω να κάνω redeem το κλειδί του 2. Γιατί δεν φτιάχνεις νέο account? Εκτος κι αν έχεις επενδύσει μερικά κατοστάρικα στο shop. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου από Sugizo 1
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Sugizo είπε Γιατί δεν φτιάχνεις νέο account? Εκτος κι αν έχεις επενδύσει μερικά κατοστάρικα στο shop. Γιατί δε θέλω να κάνω άλλο account, για όλους τους λόγους. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου από xtrmsnpr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα