Προς το περιεχόμενο

Path of Exile 2 ( Early Access 6/12/2024 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, greekfragma είπε

@xtrmsnpr

νομίζω πολύ το μπέρδεψες το πράγμα.

το δώρο από πού είναι;

κλειδί για redeem μέσω πλατφόρμας όπως steam-gog ?

απλά κάνεις login στο λογαριασμό σου στη σελίδα τους

https://www.pathofexile.com/shop/redeem-key

και μετά μετατρέπεις το κλειδί στο αντίστοιχο της πλατφόρμας που επιθυμείς.

δε μπαίνει κανένα email στην εξίσωση.

μετά το redeem πας στην αντίστοιχη πλατφόρμα όπου εκεί προφανώς έχεις άλλους μεθόδους ταυτοποίησης. 2FA, steam authenticator ...just pick your poison.

Παιδιά να διαβάζετε πολύ καλύτερα τι γράφουμε πριν κουνήσετε δάχτυλα και πιάσετε τα πατροναρίσματα.

Όχι καθόλου δε τα μπέρδεψα. Γράφω ακριβώς τι έχει γίνει και τι θέλω να κάνω και τους φόβους μου.

Θέλω να έχω πλήρης πρόσβαση στον λογαριασμό μου, μπορώ? Ευχαριστώ!

Επίσης για του λόγου του αληθές για να γίνει redeem το παιχνίδι στο σαητ τους(που αυτό θέλω):

Screenshot_20250102-143739.png.82fd40973c69b988d72648378b68f075.png

• Απαντ. 665
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 minutes ago, xtrmsnpr said:

Παιδιά να διαβάζετε πολύ καλύτερα τι γράφουμε πριν κουνήσετε δάχτυλα και πιάσετε τα πατροναρίσματα.

Όχι καθόλου δε τα μπέρδεψα. Γράφω ακριβώς τι έχει γίνει και τι θέλω να κάνω και τους φόβους μου.

Θέλω να έχω πλήρης πρόσβαση στον λογαριασμό μου, μπορώ? Ευχαριστώ!

Επίσης για του λόγου του αληθές για να γίνει redeem το παιχνίδι στο σαητ τους(που αυτό θέλω):

εγώ μια χαρά σε διάβασα. που ακριβώς κουνάω δάχτυλο και πατρονάρω;

στη σύνδεση μέσω steam για ποιό λόγο να πάρεις επιβεβαιωτικό email.

steam authenticator δεν έχεις;

δε ξέρω γιατί απαντάς με υφάκι; να βοηθήσω προσπαθώ αλλά από τη μεριά σου δεν απαντάς τη προέλευση του δώρου για να δούμε από πού το πιάνουμε.

άμα δε γουστάρεις άλλη ανάλυση νο προβλέμο. ας απαντήσει κανένας άλλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, greekfragma είπε

εγώ μια χαρά σε διάβασα. που ακριβώς κουνάω δάχτυλο και πατρονάρω;

στη σύνδεση μέσω steam για ποιό λόγο να πάρεις επιβεβαιωτικό email.

steam authenticator δεν έχεις;

δε ξέρω γιατί απαντάς με υφάκι; να βοηθήσω προσπαθώ αλλά από τη μεριά σου δεν απαντάς τη προέλευση του δώρου για να δούμε από πού το πιάνουμε.

άμα δε γουστάρεις άλλη ανάλυση νο προβλέμο. ας απαντήσει κανένας άλλος.

Μπρο μου αν το διάβασες, τότε δε κατάλαβες τι γράφω με όλο τον σεβασμό. Όλο σου το μήνυμα ένα πατροναρισμα ήταν, χωρίς κανείς να (σου) ζητήσει τη παραμικρή βοήθεια, απλώς έγραψα που έχω κολλήσει με το σαπορτ τους.

Το από πού είναι το παιχνίδι είναι τέρμα άσχετο βέβαια με το τι γράφω, αλλά θα στο απαντήσω για να κοιμάσαι ήσυχος ξανά. Το κλειδί είναι από φίλο που πήρε την Thaumaturge of the Vaal Supporter έκδοση από το σαητ τους και το κλειδί πρέπει να μπει στο σαητ τους πρώτα.

Εγώ αυτό που θέλω είναι να έχω πλήρης πρόσβαση στον poe λογαριασμό μου. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Ούτε που και πώς γίνονται redeem τα κλειδιά, ούτε για steam auth, ούτε τίποτα άλλο. Αυτά, καλή συνέχεια!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει διαχυτος ενας εκνευρισμος στο νημα, χαλαρωστε και απολαυστε την παιχνιδαρα, τα οποια προβληματα υπαρχουν θα λυθουν.

Μην ξεχνατε οτι στην παρουσα φαση το παιχνιδι ειναι (θεωρητικα) στην χειροτερη του κατασταση και μονο καλυτερο θα γινεται απο εδω και περα.

Επεξ/σία από starmanwarz
  • Like 7
Δημοσ.

Καλημερα και καλη χρονια με υγεια σε ολες και ολους.Υπαρχουν αν γνωριζετε ελληνικα Guilds στο παιγνιδι ? Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

ελπιζω με τη νεα χρονια να αλλαξουν πολλα πραματα στο παιχνιδι. υπαρχουν διαφορα συστηματα απο το πρωτο παιχνιδι που καλο θα ηταν να αλλαξουν. πχ πριν χρονια το ES απλα ηταν η καλυτερη αμυνα, απορω πως καταφεραν και εκαναν 2η φορα το ιδιο λαθος 🤣 ή η φορμουλα που χρησιμοποιουν για το armor βοηθαει μονο στα απλα mobs και ελαχιστα/καθολου στα endgame rare/boss, τα melee build ειναι απλα κατωτερα δυστυχως, κλπ

στα δικα μ, βαρεθηκα τη physical μαγισσα και τωρα παιζω τοξο. στην αρχη δοκιμασα poison αλλα δεν.. το αλλαξα σε lightning και ηταν ωραιο σε clear αλλα μ εσπαγε τα νευρα στα boss, ειδικα στο trial ιδρωσα, οποτε αποφασισα αντι για deadeye να παω σε pathfinder με παλι poison.. το gas arrow ειναι ΦΟΒΕΡΟ, μαζι με toxic bloom και το contamination passive απλα διαγραφουν την οθονη

Δημοσ.

ενώ έχω πανω απο 100 ώρες στο παιχνίδι, εχω 2 μεγάλα παράπονα
-Συνεχή crashes οταν αλλάζω περιοχές που τα διορθώνω με Process lasso

- Πολύ χαμηλή απόδοση. με 3090 και 5800χ με το ζόρι βλέπω 60 frames στα maps.  Και έχω χαμηλώσει και την ανάλυση του render. πως γκενεν ατό;

Δημοσ.
10 minutes ago, headbanger said:

- Πολύ χαμηλή απόδοση. με 3090 και 5800χ με το ζόρι βλέπω 60 frames στα maps.  Και έχω χαμηλώσει και την ανάλυση του render. πως γκενεν ατό;

και σε 4Κ να το τρέχεις δε δικαιολογείται με το σύστημά σου το 60fps στα maps. 

επίσης τα συνεχή crashes δε δικαιολογούνται.

θα σου πρότεινα πέρασμα τελευταίων driver 566.36 αν δε το έχεις κάνει και τσεκάρισμα με F1 στο game τι στρεσάρεται πολύ. κανονικά θα πρέπει να βλέπεις 

cpu 4-5ms

gpu 4-5ms

vram 2.4 - 4gb ανάλογα ανάλυσης

shader μηδενικό έως κάποια ελαφρά spikes όταν μόνο μπαινεις σε νέα περιοχή.

αν η εγκατάστασή σου είναι πάνω από 12μηνών και το πισί έχει σκονιστεί, μήπως ήρθε η ώρα για ένα φορμάτ και ένα καθάρισμα το πύργο;

από θερμοκρασίες πως είσαι; σε άλλα παιχνίδια είναι όλα κομπλέ;

πιθανολογώ κάτι από τη δικιά σου μεριά πάντως γιατί το game είναι πάρα πολύ καλά optimized και τρέχει νερό ακόμα και σε πολύ υποδεέστερα συστήματα.

είμαι με 12600Κ 4070 32GB ram και σε 2Κ είμαι σε όλα ultra 165fps DLSS Balanced.

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, headbanger said:

3700x, 4060, 16Gb σε 2k res με dynamic resolution, 0 crashes so far. Πού θεωρητικά θα έπρεπε να έχω θέμα με αυτήν την κάρτα σε 2k. (edit: Win10)

Λογικά θα στρώσουν τα όποια θέματα αργότερα.

Επεξ/σία από Sugizo
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 7/1/2025 στις 1:17 ΠΜ, headbanger είπε

Μήπως είσαι σε windows 11 με 24Η2 update? Αν ναι τότε γύρνα σε 23Η2.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, ByAnyMeansNecessary είπε

Κανένα πρόβλημα με AMD R5 5600 & RX6700 (FSR in-game upscaling) σε W11/24H2.

Σε nvidia 2080 ti & win11/24h2 με ειχε ξεσκισει και εμενα στα crushes με την τελευταια εκδοση drivers nvidia φαινεται οτι εφτιαξε 

Δημοσ.
Στις 4/1/2025 στις 4:12 ΜΜ, Chachanoulis είπε

ελπιζω με τη νεα χρονια να αλλαξουν πολλα πραματα στο παιχνιδι. υπαρχουν διαφορα συστηματα απο το πρωτο παιχνιδι που καλο θα ηταν να αλλαξουν. πχ πριν χρονια το ES απλα ηταν η καλυτερη αμυνα, απορω πως καταφεραν και εκαναν 2η φορα το ιδιο λαθος 🤣 ή η φορμουλα που χρησιμοποιουν για το armor βοηθαει μονο στα απλα mobs και ελαχιστα/καθολου στα endgame rare/boss, τα melee build ειναι απλα κατωτερα δυστυχως, κλπ

στα δικα μ, βαρεθηκα τη physical μαγισσα και τωρα παιζω τοξο. στην αρχη δοκιμασα poison αλλα δεν.. το αλλαξα σε lightning και ηταν ωραιο σε clear αλλα μ εσπαγε τα νευρα στα boss, ειδικα στο trial ιδρωσα, οποτε αποφασισα αντι για deadeye να παω σε pathfinder με παλι poison.. το gas arrow ειναι ΦΟΒΕΡΟ, μαζι με toxic bloom και το contamination passive απλα διαγραφουν την οθονη

σε trade mode εισαι, ή SSF; μαλλον trade για να αλλαζεις ευκολα. Σε ποιο tier εισαι στους χαρτες;

Εδω σε SSF οπως παντα, καθαριζω πλεον tier 10 map με 90% evasion, αλλα χρειαζομαι λιγο ακομα για να τσιμπησω το acrobatics να γινω σχεδον αθανατος. Το dps τιμιο, και μου αρκει που δε πεθαινω για να προχωραω σιγα σιγα.

Υ.Γ.: Για οσους δε ξερουν τι ειναι το SSF (Solo self find), απαγορευεται το trade και κανεις ολα μονος σου, crafting. Παιρνει περισσοτερο χρονο για εξελιξη αλλα μαθαινεις ετσι ΤΑ ΠΑΝΤΑ και η ευχαριστηση απο το crafting οταν πετυχαινει ειναι μεγιστη.

Δημοσ.

παρατήρησα ότι το cpu time ειναι γύρω στα 9ms.  μου φάνηκε πολυ για 5800Χ

Δεν έχω πολύ χρόνο να κάνω troubleshooting στο gaming pc αυτά τα κάνω στην δουλειά. :)
Μετά το καλοκαίρι θα τσιμπήσω ενα καινούριο σύστημα για το gaming session του χειμώνα και GG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...