Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Έχω κάνει μια παραγγελία από Amazon.de και το δέμα έφυγε με chronopost Γαλλίας. Βαζω το tracking του δέματος στο global tracking και βλέπω ότι είναι  Θεσσαλονίκη το δέμα αλλά δεν βρίσκω άκρη ποια εταιρεία αναλαμβάνει τώρα για την παράδοση εντός Ελλάδος και πιο είναι το Ε ελληνικό tracking number. Καμία βοήθεια κανείς που γνωσμριζει;

Δημοσ.

κοιτα τελικη παραδοση κανει 8/10 η acs και  2/10 η DHL  ...  οταν το δεμα παει σε αυτους σου στελνουν sms με το tracking

αν βιαζεσαι παρε την  dpd με αμφιβολα αποτελεσματα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην dpd 2 τηλέφωνα επικοινωνίας βρήκα και είναι μόνιμα  κατειλημμένα.
Το tracking number που έχω από chronopost  δείχνει ότι το δέμα είναι Ελλάδα από εχθές το πρωί αλλα  από εκεί και πέρα καμία εξέλιξη. Στο μεταξύ το site του αμαζον μου λέει για παράδοση αύριο.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από το πρωί καλώ στην dpd και είναι μόνιμα κατειλημμένο. Έστειλα email και ευτυχώς απάντησαν αλλά η απάντηση τους ήταν ότι το δέμα δεν έχει φτάσει ακόμη Ελλάδα και ότι όταν έρθει θα μου παραδοθεί  με acs,μου έδωσαν και το tracking που θα πάρει όταν πάει acs αλλά το βάζω στο site της acs και λέει ότι το δέμα δεν υπάρχει, προφανώς δεν έχει πάει ακόμα σε αυτούς.
Το μπέρδεμα της υπόθεσης είναι ότι όταν βάζω τον αρχικό αριθμό αποστολής του δέματος από chronopost fr δείχνει ότι το δέμα  βρίσκεται  ήδη  Ελλάδα από εχθές το πρωί ενώ  το tracking της dpd δείχνει ότι το δέμα είναι ακόμη Βουλγαρία.Στο δεύτερο email που έστειλα τους είπα ότι το δέμα είναι από χθες το πρωί Ελλάδα σύμφωνα με το tracking της  chronopost,  μου απάντησαν σε αυτό και τα  τηλέφωνα είναι μόνιμα κατειλημμένα. Βλέπω να παίζουμε την κολοκυθιά για το που είναι το δέμα. 

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

χαλαρωσε οταν το δεμα παει στην  ACS θα σου ερθει sms με  tracking. Σου ειπα οτι η επικοινωνια με DPD θα εχει αμφιβολα αποτελεσματα 😉

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, alefther είπε

χαλαρωσε οταν το δεμα παει στην  ACS θα σου ερθει sms με  tracking. Σου ειπα οτι η επικοινωνια με DPD θα εχει αμφιβολα αποτελεσματα 😉

Χαλαρος είμαι αλλά επειδή δεν έχω ξανά παραλάβει δεματάκι μεσο dpd προσπαθώ να καταλάβω πότε να το περιμένω! Πως γίνετε το αρχικό tracking της chronopost να δείχνει ότι το δέμα είναι Ελλάδα από χθες το πρωί και το tracking της dpd να λέει ότι είναι Βουλγαρία δεν καταλαβαίνω!

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Χαλαρος είμαι αλλά επειδή δεν έχω ξανά παραλάβει δεματάκι μεσο dpd προσπαθώ να καταλάβω πότε να το περιμένω! Πως γίνετε το αρχικό tracking να δείχνει ότι το δέμα είναι Ελλάδα από χθες το πρωί και το tracking της dpd να λέει ότι είναι Βουλγαρία δεν καταλαβαίνω!

να σου ερθει το  δεμα πριν το SMS αποκλειεται οποτε ...

Επεξ/σία από alefther

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...